Agen Dropship Baju Khas untuk Pelajar Kampus! Bisnes Tanpa Modal Dengan Keuntungan Berganda!
Ghazali 29 - Sat 23/Feb/2013 8:42am [Last Comment]
Salam Usahawan !

Perhatian penting kepada anda yang pernah kecewa mencuba pelbagai teknik tapi satu hasil pun TIADA!
Kini anda tidak perlu risau lagi. Kekecewaan anda akan kami ubati segera!
Sebabnya, Kami nak buka peluang buat duit!

Caranya adalah dengan menjadi ejen dropship kami.

Begini... Jika anda ada merancang pelan 'TAMBAH PENDAPATAN' bagi tahun 2013 ini, kami berbesar hati
nak kongsikan keuntungan dari hasil jualan ini dengan anda.

Tidak perlu membayar yuran atau deposit apa-apa pun. Komisen ditentukan oleh anda sendiri ! Hanya memasarkan produk kami dan mendapat keuntungan dari setiap jualan anda.

Anda boleh menjadikan ini keuntungan tambahan atau jadikan sebagai bisnes sepenuh masa anda ! Terpulang...

Ianya merupakan kaedah atau langkah yang terbukti berkesan untuk menjadikan anda seorang Usahawan Kampus yang Berjaya.

Kami merupakan sebahagian dari pembekal t-shirt printing di Malaysia, jadi harga yang ditawarkan boleh jadi termurah dalam pasaran. Kuantiti terjamin !

Antara Faedah Yang Bakal Anda Nikmati Jika Mendaftar dengan kami :

-TIADA yuran agen dikenakan

-Anda akan dapat HARGA AGEN utk semua produk syarikat kami

-Anda akan diberi KAD RAKAN NIAGA (Setelah 3 kali menghantar tempahan kepada kami)

-Harga jualan ditetapkan oleh anda sendiri

-Namun, kami TETAP akan bayar komisyen anda sehingga 10%.
Sepertinya, anda bagi order pelanggan dan kami bayar anda TANPA banyak soal!

-Insentif & Hadiah Misteri akan diberikan kepada rakan niaga yang aktif dalam jualan

-Keuntungan serta-merta sebaik sahaja tempahan dijual

-Kami akan membuat penghantaran bagi pihak anda
Ini yang best.. Anda cuma fokus pada promosi dan pemasaran SAHAJA.

-Keperluan pemasaran (spt flyers, bookmark, katalog dll) ditanggung 100% oleh syarikat kami secara PERCUMA. Anda cuma minta dan kami bagi terus !


Bayangkan sehari : Tempahan 30 helai x RM 5 = RM 150 Milik Anda! Untung Bersih Tanpa Sebarang Modal.

Hebatnya, anda sebenarnya telah mempunyai prospek yang SUDAHPUN berminat dengan servis anda tetapi tiada siapa yang mendekati mereka.
Psst... Kalau nak dikira jumlah kelas setiap course di kampus sahaja boleh MAKAN TAK HABIS ! Kelab/Persatuan? Perghh.. BERSEPAH!

Malah, selain itu kami juga ada menjual T-Shirt Pilihan yang telah terbukti mendapat SAMBUTAN yang SUPERB daripada pelanggan. Pilihan buat anda yang MALAS nak jumpa pelanggan. Promosi dekat FB dan Twitter pun sudah CUKUP !

Serius cakap, pakar usahawan T-Shirt berharap anda tidak mengetahui rahsia ini!

Anda boleh memulakan langkah anda untuk menjadi seorang pakar usahawan kampus dengan mendaftarkan diri anda
di email berikut: oryproduct@yahoo.com untuk permohonan sebagai Agent Dropship

Tajuk Emel : Usahawan Dropship

Url Facebook Anda/Email Facebook anda:


*Latihan intensif/idea2 pemasaran secara berkala melalui email akan diberikan kepada yang baru dalam bidang ini

*Terbuka kepada sesiapa yang serius sahaja

Niche: Program Dropship
 
1. Safian 2 - Sat 23/Feb/2013, 11:04am
saya dah email kpd tuan..safian..
harap dapat maklumbalas segera..ataupun tuan boleh bagi no hp utk mudah kita berurusan..tq
wassal;am  
2. Annaz Collection - Sat 23/Feb/2013, 12:48pm
tumpang iklan..
saye adew mnjual pelbagai maxi dress import. sila layari http://www.facebook.com/pages/Annaz-Collection/477010795672832
or text @ 0166377620  
3. Nur Adli - Tue 26/Feb/2013, 11:48am
saya berminat dengan program yang ditawarkan..sila emailkan pada saya detail di sueadli@gmail.com...tq..  
4. Liyana Khalil - Tue 26/Feb/2013, 5:26pm
saya berminat pm me pls raining_hurtz@yahoo.com  
5. Ghazali 29 - Thu 28/Feb/2013, 1:51am
Nur Adli dan Liyana Khalil :

Saudari berdua boleh terus emailkan butiran di atas kepada saya di oryproduct@yahoo.com.

Terima Kasih kerana berminat. ;)  
6. Roslihuddin - Wed 6/Mar/2013, 12:06pm
tininfry@gmail.com berminat  
7. Ahmad Fedaeez B Md Kamal - Wed 6/Mar/2013, 1:07pm
emel sy info cara nk jai agen dopship

zeedaef88@gmail.com  
8. Aminrazali - Thu 21/Mar/2013, 3:37am
email info ke sales.arimages@gmail.com  
9. Syukri 33 - Sat 30/Mar/2013, 7:26am
sy student uitm..mtk encik emel detail n nk tau jgk brg mcm mn encik jual..for dropship

syukri_42nd@yahoo.com  
10. Ghazali 29 - Tue 24/Sep/2013, 7:09am
Ahmad Fedaeez, Aminrazali, Syukri,

Minta saudara email sy dahulu ye. Sy akan bg butiran di email. Tq  
11. Faten 10 - Fri 14/Feb/2014, 8:58pm
adakah terbuka untuk pelajar ipta sluruh mlaysia? dan, boleh buat pelbagai jenis t-shirt?  
12. Ghazali 29 - Sun 2/Mar/2014, 7:37pm
Faten10,

Ya, terbuka kpd IPTA/S seluruh Msia. Awk boleh emailkan kpd sy jika berminat utk mngetahu dgan lebih lanjut. Tq :)  
13. Azam 238 - Mon 28/Apr/2014, 12:39pm
Emel sya detail
hujann10@gmail.com  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..