Agen Dropship, Apprantis & Usahawan
Mahazir M A @ Kuih Tradisional - Sat 21/Apr/2012 11:46am
A)Apprantis
Diperlukan apprantis untuk dilatih sebagai usahawan berjaya dengan khidmat sokongan dan latihan sepenuhnya oleh syarikat bertaraf antarabangsa yang mengamalkan konsep "green planet" dalam produk kesihatan dan kecantikan. sesuai untuk sesiapa sahaja lelaki atau perempuan yang bercita-cita membina empayar perniagaan sendiri dan sedia menerima cabaran. Apprantis akan dibimbing untuk melaksanakan tugasan yang diberi dan akan diajar bagaimana mencapai matlamat.

B) Usahawan
Berminat membuka dan mempunyai butik kesihatan atau kecantikan sendiri yang menawarkan produk-produk kesihatan halal yang terjamin keberkesanan dan memenuhi world standard farmaseutikal practice, gunakan tanpa sebarang keraguan, tanpa was-was. Iklan dan promosi melalui media massa disediakan oleh syarikat.

Bimbingan menjalankan perniagaan secara online (e-commerce) yang lengkap dengan sistem bayaran terus secara online kepada anda. Bilangan pelanggan tanpa had.

boleh mulakan terus dari rumah tanpa perlu mempunyai kedai atau permis perniagaan.

Perniagaan berkonsep "franchaise" (bukan "MLM" atau "direct selling") Modal permulaan yang minima dalam lingkungan RM500.00 hingga RM1,500.00 sahaja

Terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat dalam membina kerjaya cemerlang dan mempunyai impian untuk membuka perniagaan atau bekerja sendiri. mempunyai minda terbuka dan sanggup menghadapi cabaran serta persaingan

C) Agen Dropship
Kami memerlukan ramai agen dropship sebagai wakil kami di setiap kawasan di seluruh Malaysia untuk bekerjasama bersama Apprantis dan Usahawan di kawasan anda.

sila email maklumat diri anda (Nama penuh, No. K/P, Alamat, No. Tel dan email) ke duitroyalti@yahoo.com


sila hubungi terus dengan Pengarah Pemasaran kami untuk maklumat lanjut:

Tel: 019-4243631
(pertanyaan melalui sms tidak dapat dilayan, cuma kirimkan nama dan tempat tinggal anda sahaja)

Anda akan dihubungi semula untuk temujanji, sesi perbincangan dan penerangan lanjut di tempat anda kerana pegawai kami akan berada di seluruh Malaysia termasuk di tempat anda.. harap maklum

Niche: Program Dropship | Pengedar Produk Kesihatan
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..