Ada Tak yang Pernah Terima Email Macam Ini
Norazam 3 - Tue 12/Nov/2013 9:45am [Last Comment]
Mohon penjelasan dari MAJALAH.COM

majalah.com Classifieds Corporation
6th Floor, 153-155.Regent
Street Mayfair London W1B 4JE
?2013 majalah.com Corporation

Dear Winner,
Your email have won a cash prize of ?2,500,000.00 (Two Million, Five
Hundred Thousand Great Britain pounds sterling) in the majalah.com
classifieds Lottery Promotional Award-2013 held in London-UK. For
claims,contact your claims agent below. Send your details to the
claims agent on:

NAME: Mr Wayne Collins
Email: majalah_claims@hotmail.com
TELL: +447042040508

Claims Verification/Approval Form:

1.Full Legal Names:...............
2.
4.
5.
6.
7..
8.
9.

You received this award winning email notification because you have
been using majalah.com classifieds and this is a little way of
rewarding you for your patronage.

Thank you,

Edward Martins
Promotion Director
Reply, Reply All or Forward | More

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
 
1. Mohd Najib 9 - Tue 12/Nov/2013, 9:46am
scam!!!!!  
2. Nadea 9 - Tue 12/Nov/2013, 9:47am
mozilla corporation pun ada buat macam ni. more to scam  
3. Muhammad Aghnia Amr Bin Mohd Amran - Tue 12/Nov/2013, 11:02am
scam!!! jagan coba-coba  
4. Razak 71 - Tue 12/Nov/2013, 11:21am
adoiiiiii... norazam, biar btol x dpt bezakn?? ni terg2 SCAM.  
5. Nur Syazalizah Isma Binti Mohammed - Tue 12/Nov/2013, 11:38am
ade....
baru hari ni....kena...tapi bukan daripada majalah .com drpd insan lain...yang katakana ATM saya dah blh ambik.email drpd London  
6. 8undletrader - Tue 12/Nov/2013, 12:37pm
scam  
7. Notinot - Tue 12/Nov/2013, 1:06pm
teruknya kanda ni. .. tu pun nak penjelasan. dinda nak tanya ni. nak beli minyak petrol kat mana ye. .. kikiki. ..  
8. Sebelumtu - Tue 12/Nov/2013, 3:23pm
Scam ni dah basi dah...sejak dari awal 90an lagi..scandal sang gagak hitam.  
9. Mohd Saifuddin Ismail - Tue 12/Nov/2013, 3:30pm
scam... la bro... CASHHHH....
cantik punya.... umpan.  
10. Nik Rohayati - Tue 12/Nov/2013, 10:50pm
saya pun ada terima,,eee..takutnya...dia ckp nak bg USD 1.7M.  
11. Kamarul 16 - Wed 13/Nov/2013, 1:10am
Ni taktik hackers nak daptkan data peribadi kita. Dah dicubanya dengan taktik security alert dari bank2 tempatan dgn cara click link yg diberi pun x mkn umpan, maka dihantarnya email berbentuk menang loteri yg diwajibkan mengisi data2 peribadi kita. Lagi satu, jgnla cuba telefon no yg tertera tu dari smart phone sebab saya ada baca dlm ruangan ni yg depa blh copy semua data dlm smartphone kita dlm masa 3 saat. Wallahuaklam.  
12. Ambil Kau - Wed 13/Nov/2013, 9:10am
kayalah bro... khikhi  
13. Abg Sam - Wed 13/Nov/2013, 11:16am
Kalau terima lagi , kau reply ja..

"GO TO HELL"  
14. Kuryu89 - Thu 14/Nov/2013, 8:35am
takde gune pun ko reply bro...diorang bukan kesah pun...ade aku kisah??  
15. Zizie78 - Thu 14/Nov/2013, 1:17pm
xde nye org nak bg duit senang2 kat kite.. die nak kaut duit kite lg ada..  
16. Sebelumtu - Thu 14/Nov/2013, 4:07pm
Yelah kebanyakannya memang begitu Zizie78, saya sepertujuan juga dengan pendapat beliau tersebut.  
17. Wan 1046 - Thu 14/Nov/2013, 7:55pm
Ala... Tgk prize pn da lawak......... Fikir logikla..  
18. Yusuff - Fri 15/Nov/2013, 12:07am
nak try apa salahnya, manalah tahu pakcik kayo.
mana ada orang nak bagi duit camtu bro.
semua tu setan gondol .  
19. Rozana 21 - Sun 17/Nov/2013, 7:48pm
scam jangan cuba-cuba nanti menyesal  
20. Madieparis - Sun 17/Nov/2013, 11:56pm
Pengguna smartphone Blackberry juga berhati2, si penipu akan menghantar mesej ke pin bb anda .. mesej berwarna merah.. yang mengatakan no pin anda bertuah, anda mendapat sebuah kereta Honda..  
21. Niena 16 - Sat 30/Nov/2013, 3:39pm
Scam  
22. Izam 26 - Mon 3/Mar/2014, 12:15pm
dah sah menipu  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..