Ada Tak Pelaburan atau Bisnes dgn Bajet RM 30k yang Boleh Dipercayai
Supi 2 - Mon 22/Apr/2019 2:56pm [Last Comment]
Saya ada modal.... ada x pelaburan atau bisnes dgn bajet 30k yang trusted...
TOLONGLAH JANGAN ADE SCAMMER

Niche: Diskusi Bisnes
     
  1. Anggerik 11 - Mon 22/Apr/2019, 3:54pm
    Berminat utk sewa tapak di bazar hari raya chow kit? Hubungi saya segera di 016-3135629  
  2. Saufi Jahari - Mon 22/Apr/2019, 4:24pm
    Hubungi sy utk details, 0132543011  
  3. Jmc Global Marketing - Mon 22/Apr/2019, 5:12pm
    Boleh Hubungi whatssap saya 01126442627 ( Lina )  
  4. Shah Faisal - Mon 22/Apr/2019, 5:55pm
    Boleh hubungi saya,ROI projek 6 bulan saja..01111616762  
  5. Herman Ismail - Mon 22/Apr/2019, 6:55pm
    Blh bt bisnes VMC MedisaversVip Sgt2 mudah.. Bkn scammer dan dipantau Bank Negara..

    http://AdvisorMedisaver.wasap.my  
  6. Dunia 3 - Mon 22/Apr/2019, 7:08pm
    Labur saham d maybank investment saja..ambil yg low risk. Pegi mana2 maybank mereka tunjukkan tu..hati2 ramai pelakon disini...  
  7. Zamree 11 - Mon 22/Apr/2019, 7:51pm
    Sewa tapak niaga di rnr plus..pengalaman sy..berbaloi  
  8. Zainal Bin Bahaudin - Mon 22/Apr/2019, 10:50pm
    Hubungi wassap saya 017 4949034 utk keterangan lanjut. Sgt Berbaloi!  
  9. Hamasmsia - Tue 23/Apr/2019, 7:50am
    Saudara zamree 11

    Mcm mana jika mahu sewa tapak niaga di rnr plus. Boleh pencerahan ke tuan. Tq  
  10. Iftitahfood - Tue 23/Apr/2019, 10:19am
    Pakej peniagaan Steam on Grill oleh bkjr. Pakej perniagaan burger kukus, western dan roti john.
    Bkjr juga bekerjasama dgn foodpanda. Jualan dari foodpanda purata rm200.00 sehari, western dan roti john rm200.00 sehari dan burger kukus rm200.00 sehari. Jumlah keseluruhan rm600.00.
    600x 30 hari= 18,000.
    Untung bersih= 18,000- 9,000-4000.00= 5000.00.
    Kalau ada 3 cawangan. Untung bersih = 15,000.00.
    Call /whatsapp: 0133366808 Nizam  
  11. Ashraf 93 - Thu 2/May/2019, 10:25pm
    kalau berminat untuk fund bisnes salon dan lain2 detail boleh wasap me 013 7454001  
  12. Hafidz Arif 3 - Thu 2/May/2019, 11:33pm
    Berminat nak tambah pendapatan serendah RM10?

    Klik disini: http://Bit.ly/biz10je  
  13. Mohd Izlan - Thu 9/May/2019, 5:53pm
    tuan ada berminat nak meniaga e-commerce ke? atau buka multivendor shop baru untuk jual barang borong sahaja (konsep mcm alibaba)? sbb dekat Malaysia rasanya masih kurang famous konsep multivendor macam tu. saya boleh bantu  
  14. M J Bakar Ydpk - Tue 21/May/2019, 2:28pm
    Kedai mempunyai aset mesin dan kenderaan syarikat tersendiri. akan beroperasi semula yang sedia ada di kota raya Kuala Lumpur menjelang 7 Syawal ini,kami akan memperbesarkan lagi bidang perniagaan. Sdn Bhd (lebih yakin dengan segala kertas kerja serta perjanjian yang lebih telus) bukan enterprise.. Perniagaan bidang teknologi maklumat. Segala kursus dan rekod kewangan tersedia. Boleh hubungi pengarah syarikat di talian 0167000382 bagi maklumat lanjut.  
  15. Hishamyusoff 2 - Sun 28/Jul/2019, 3:48pm
    saya ada buka peluang perlaburan lembu feed lot sempena aidiladha
    boleh tgk iklan saya di nick saya.  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)