Ada Modal 3 Ribu Bisnes Apa yg Boleh Buat
Saerah23 - Tue 4/Jun/2013 2:31pm [Last Comment]
Minta tolong otai2 kat dlama nie bagi pendapat sikit k....

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Memshoppe - Tue 4/Jun/2013, 2:37pm
jual je kat fb,  
2. Loong - Tue 4/Jun/2013, 2:42pm
Saerah saya boleh berutahu anda boleh mula perniagaan anda dengan ali's fried chicken pakej perniagaan rm4500,dan ali's ice blender pakej perniaggan rm 2000 sahaja dan juga ali's bubble tea pakej perniagaan rm1288 sahaja jika anda minat boleh hubungi kami di talian 012-9819 242 atau kunjungi kami di 452 ,jalan permatang rawa , bandar perda 14000 bukit mertajam ,pulau pinang  
3. Musafir Jalanan - Tue 4/Jun/2013, 2:51pm
salam saerah...,blh cuba utk trading cermin mata AJAIB & HD.Capital RM 3000 blh collect profit 100%.Telah 30000 unit telah terjual boleh refer di pages facebook/kurang rabun dalam 3 minggu.
Call 0183210867 ( IS )  
4. Azmil 32 - Tue 4/Jun/2013, 2:56pm
Produk KUKIS
0193634901  
5. Shaznie 3 - Tue 4/Jun/2013, 3:05pm
Kalau minat nak mula business pakaian terutama jersey atau branded t-shirt...boleh hubungi Shaznie 019-6503726  
6. Aisya 42 - Tue 4/Jun/2013, 3:46pm
berminat business emas? modal cuma 2500-10000 SAHAJA!

nk tau detail sila email ke
aisya.amjah@yahoo.com  
7. Khairul 206 - Tue 4/Jun/2013, 4:04pm
sila layari www.psibiz.net utk peluang perniagaan...

@ hubungi 013-2879331  
8. Successmetro Enterprise - Tue 4/Jun/2013, 6:41pm
http://www.redquattro.com
019-6468201 azme  
9. Zamalya - Tue 4/Jun/2013, 9:28pm
Bisnes burger bakor..
pasti terbakorr..hehe,
segalanya disediakan untuk anda..
hanya perlu sediakan modal dan pilih lokasi sendiri,
Promosi pakej lengkap hanya RM1999 shaja!
Anda hanya perlu bayar RM300 msa daftar,selebihnya msa hadiri kursus/latihan.

Jom daftar di sini:

http://goo.my/bisneshangat  
10. Yusf Desa - Wed 5/Jun/2013, 2:18am
salam saerah, sertai program rising stars bersama syrikt excellent herbs mrketing.. cara perniagaan yg keluar dr kotak fikir biasa2. seronok dn menakjubkan hasil nya. modal 530.00 shj
andyusof@gmail.com
019-3186131. tq  
11. Zara Ibrahim - Wed 5/Jun/2013, 11:28am
Salam Sarah,klu min at berniaga kawan saya nak Jul tapak diuptown danau kota dia baru melahirkan Dan siang kerja tu yg nak jual,temp at tu memang org Rama I giler,klu berminat bolih what's app atau SMS saya 0169659424 untuk tengOK tapak  
12. Ahmad 495 - Wed 5/Jun/2013, 5:58pm
derma je duit tu kat masjid  
13. Wani 51 - Wed 5/Jun/2013, 10:36pm
Hi sume.. Wani nk kongsikan projek kerjasama Mdec, Mykad & MSC...
- bleh hubungi Wani @ 017-9396956...  
14. Jelita 7 - Thu 6/Jun/2013, 12:23am
salam semua. bengkel dan peluang bizz mobail spa. murah, jimat, berkesan kpd pelanggan tapi keuntungan masih berlipat ganda. jom lihat iklan tentangnya di blog.. kakchahjelita.blogspot.com
atau hubungi kakchah 0126448260  
15. Eyda 20 - Thu 6/Jun/2013, 10:48pm
Salam sejahtera..
Peluang franchisee/franchisor Ecosway Farmasi, anda pasti untung dan tidak akan rugi..
** Modal cuma RM5100 seumur hidup, sgt berbaloi..
** Konsep kedai PERCUMA, smua kos dtanggung pihak syarikat.
** Tiada risiko kerugian/prsaingan.
** Income yg tidak terhad, sgt lumayan. Anda yg tentukan brapa bnyak yg anda mahu.
** Prniagaan jangka msa panjang yg boleh dwarisi.
**Lokasi anda yg tentukan, anda juga brpeluang mmbuka cwangan d luar negara.
** Tidak mmrlukan pengalaman, latihan/bimbingan yg konsisten dberikan.
Konsep prniagaan yg terbaik, jgn lepaskan peluang hebat ini, segera call/sms 019-5761445~waheda~ anda akan dbantu, asalkan ada kemahuan dan usaha yg bersungguh..  
16. Mohd Ezri Maula Haron - Fri 7/Jun/2013, 3:10am
salam juz nk share info sy tgh mencari sape2 atau kawan2 yg ade ssm coz saya ade 2 BERITA BAIK jadi minta tolong baca betul2 ok,
1)dealer projek koporat, so kalau ade yg berminat boleh pm saya ok projek untuk seluruh Malaysia.
2) kepada yang sudah ada perniagaan jenis retail dan francias disini ada peluang untuk membantu menambahkan pelanggan anda dari masa ke semasa saya ada cara untuk membantu anda..
Projek link dengan Multimedia Development Corporation(Mdec) n Multimedia Super Corridor(MSC)..ape2 bleh cntct saya,tq
0136839043 ezri  
17. Hafizal Isa - Fri 7/Jun/2013, 2:43pm
Salam

Saya dari Pruton Mega Consultant Sdn. Bhd. bersedia membantu anda untuk mengembangkan modal anda secara selamat dan pulangan bulanan yang konsisten. Anggaran pulangan 8%-18% setiap bulan. Terma perjanjian disediakan bagi menjamin keselamatan pelabur disamping pihak kami akan menguruskan keseluruhannya untuk kemudahan anda.

Perhatian kepada pelabur Genneva
Saya juga membantu mereka yang ingin membuat tuntutan pelaburan yang pernah melabur bersama Genneva bagi mendapatkan hak pelaburan yang pernah di buat.

Sekiranya berminat, boleh berhubung terus kepada saya di talian 0182111023 atau emailkan ke fizal.pruton@yahoo.com  
18. Rizal 120 - Fri 7/Jun/2013, 4:42pm
Cuba tgk www.arbanetwork4u.blogspot.com
Jika berminat info sy 0129641570  
19. Yana 255 - Fri 7/Jun/2013, 6:03pm
Peluang untuk menjadi USAHAWAN yang berjaya masih terbuka. 800 cawangan perniagaan franchise ditawarkan kepada yang berminat. Program di bawah syarikat gergasi BERJAYA GROUP. Konsep perniagaan berkonsepkan 3 in 1 ( serbaneka ) seperti Guardian & Watson. Dengan modal yang rendah anda mampu memiliki kedai seluas lebih dari 1200sqft. Hanya memerlukan modal yang rendah RM5300 sahaja

Segalanya PERCUMA ( ditanggung oleh Pihak syarikat) :-

1) Kos ubah suai
2) Kos stock
3) Bil elektrik
4) Sewa kedai
5) Kos sekuriti
6) Kos promosi

hubungi kami di talian 018-2880316

Cepat tawaran masih dibuka..siapa cepat dia dapat  
20. Mohamad Kheruldin Bin Toha - Sat 8/Jun/2013, 4:14pm
Assalamualaikum sy cadangkan cik tgok laman web ni www.kurmasafiyyah@yahoo.com boleh berniaga sempena bulan ramadhan n hari raya yag bakal tiba  
21. Syukri 37 - Sun 9/Jun/2013, 1:54am
Jadi agen jual kereta myvi dan viva..satu kereta 650 cash saya bagi..cume cari orsng nak beli kereta baru je..saya akan uruskan yang lain..kuar je kereta..cash 650 saya bagi..amacam..ni email saya irkuys@gmail.com  
22. Iz Proton - Sun 9/Jun/2013, 11:42pm
PELUANG JANA PENDAPATAN PASIF ,BOLEH BUAT KEJE LAIN,MINGGU-MINGGU ANGKAT WANG www.oreoncapital.biz/isakaya81  
23. Syed 154 - Mon 10/Jun/2013, 12:32am
salam jual baja organik kalau berminat modal kecil tapi untung boleh cecah sampai 120%..berminat sila email ke nssagro@yahoo.com.my  
24. Mohd Shariman - Mon 10/Jun/2013, 10:55am
saya cadangkan encik join bisnes saya iaitu bisnes franchise farmasi. modalnya sgt rendah dan amatlah berbaloi. kalau berminat boleh hubungi saya 0183772821 atau email ke mann_daniel88@yahoo.com  
25. Tiyie - Mon 10/Jun/2013, 11:03am
Saerah23 - jom joint my bizz modal dr rm100 -rm5300
First Come First Serve....peluang masih terbuka!
Please call 0122482334  
26. Jme Kruss - Mon 10/Jun/2013, 6:21pm
try bkk www.kruss.com.my,mn tau bisnes ni sesuai dgn diri cik.

Atau hubungi sy fadzly di talian 019 7796 966 utk pencerahan.  
27. Hanira - Tue 11/Jun/2013, 9:42am
[Account de1eted by Owner]  
28. Aspirasi - Tue 11/Jun/2013, 2:28pm
Jualan pati minyak wangi eropah tanpa alkohol adalah mudah
1. untung besar
2. modal kecil
3. market luas
4. tunjuk ajar disediakan
5. peralatan berniaga disediakan.

maklumat lanjut boleh layari Your Perfume Store
http://aspirasi-berjaya.blogspot.com/

Puasa dan Raya pun dah dekat, produk laris dipasaran ni..  
29. Eddy 120 - Tue 11/Jun/2013, 3:49pm
Salam... saya tumpang bertanya kat sini... saya nak cari partner berniaga... tapi takder idea.... kita share modal.... any idea dan berminat untuk mencari business partner... text saya atau whatsapp kat 016-2718150 :eddy azhar  
30. Ahhaog - Wed 12/Jun/2013, 11:00am
ahhatopup.blogspot.com

menjual topup dapat memberanakkan duit  
31. Mohd Sharoni Selamat - Wed 12/Jun/2013, 4:00pm
Pewangi kereta/hanging car perfume.
atau product sendiri hanging, botol2 hanging serendah RM1.50 pcs, pati pewangi kereta 500ml RM78 - RM450
boleh buat 1000 botol dengan harga pasaran RM10.00 sebotol, produk terhangat di pasaran skg.
khidmat nasihat dan pasaran di disediakan.
http://nnnperfume.blogspot.com/  
32. Myra7748 - Thu 13/Jun/2013, 9:39am
Salam, Peluang Perniagaan terhebat masa kini!!
Email untuk info lanjut atau set appointment dengan sy untuk dengar sendiri penjelasan A-Z tentang business ni dan boleh tengok sendiri produk2 yg ditawarkan.
Modal perniagaan akan disediakan pada yang layak :)
Pulangan pulak ikut pada usaha. Rajin usaha, insya'allah banyak la dapat. Tapi kalau goyang kaki je, habuk pun takde :P
Cepat email, kang terlambat sesal x sudah. Dengar dan lihat sendiri, kemudian nilaikan. ANDA TAK KAN RUGI APA2.

bizhebat2013@gmail.com  
33. Masyita 2 - Sun 16/Jun/2013, 3:12pm
Jadi pelabur pasif yang menjana kewangan sehingga RM2000 dengan modal hanya RM300. Iaitu anda akan dibayar sebanyak RM30-RM50 selama 40 minggu. Minggu ke 41, duit akan dilabur semula! Keuntungan berputar lagi! Jenis pelaburan : RM600 untung max RM4,000 RM900 untung max RM6,000 RM1200 untung max RM8,000 dan lain2.. pelaburan maximum ialah RM3,000 dengan untung max RM20,000! Email utk details qie_shita@yahoo.com  
34. Nur Badran - Thu 20/Jun/2013, 2:58am
formula bank buat duit, pulangan sehingga 2-5% sehari, 40% sebulan,modal ikut kehendak anda, jaminan 100% pulangan keuntungan. sila hubungi kami untuk penerangan percuma, 019-5218128- farah  
35. Tengku Suleiman - Fri 21/Jun/2013, 3:06pm
Anda berminat dengan perniagaan online? Jika ya, sila ke:

http://goo.gl/6IbbF

Memang berbaloi dan bermanfaat.

Sebarang maklumbalas,email saya di:

tgsi77@gmail.com  
36. Azman Bin Mustaffa - Wed 26/Jun/2013, 10:16pm
Berminat memiliki FARMASI sendiri, Bantuan modal dan latihan diberikan. Sekiranya berminat, sila sms/whatsapp ke 0179408248 untuk dihubungi bagi memberikan maklumat lanjut  
37. Arman Osman - Thu 27/Jun/2013, 12:32pm
program bimbel online... produk keperluan, berkualiti, harga amat murah dan tiada saingan... yang penting halal n patuh syariah..keuntungan sehingga 53%...
SMS or call 014 6279 260 ....  
38. Ahhaog - Thu 27/Jun/2013, 12:37pm
jual top up. berminat? layarilah ahhatopup.blogspot.com  
39. Fifi 14 - Mon 1/Jul/2013, 11:16pm
ada peluang yang baik untuk mengembangkan rm3k anda. sms sy di 0122784531. saya akan hubungi anda selepas itu. tq  
40. Nurul Izzah 5 - Thu 4/Jul/2013, 3:21pm
Cik saerah23,
blh mulakan perniagaan secara online. Income konsisten 9%-13% setiap bulan...x payah pening2 cari customer dan x perlu menjual...jika berminat sms/whatsup sy 01119234009..berkn utk keterangan lanjut. TQ  
41. Johariganu5 - Tue 9/Jul/2013, 5:17pm
Slm..klu nk brniaga..sy cdgkn brniagalh ssuatu yg mdah di buat dan di jual..biar sesuatu yg kt buat tu blh di jual dpn mata kt..modal rendah..risiko kurang..johariganu5@gmail.com..nk tau lbh lanjut..email jer kt sy...  
42. Nash Al Nasr - Thu 18/Jul/2013, 1:44am
Dengan hanya bermodalkan RM1k, anda berpeluang menjana income RM500 seminggu, kerja 2-3 jam sehari. Bukan skim ceoat kaya ataupun perniagaan illegal.
Seminar dan bengkel latihan disediakan.
Tiada paksaan untuk komit jikalau tak berminat.
SMS 019 3272 933 atau
EMAIL nash.itworks@gmail.com  
43. Hasni 2 - Sat 20/Jul/2013, 10:44pm
niaga coffee alaf baru-mocha latte clack coffee hot chocolate king coffee dll..modal rm3500 dpt 84 kotak coffee..emel saya hasnidahms@yahoo.com.my  
44. Sila 2 - Thu 1/Aug/2013, 11:50am
jadi pegedar kepada barangan syarikat saya. mudah, dengan modal serendah RM 1600 anda akan dapat pendapatan kasar RM 2000 seminggu ( RM400 KEUNTUNGAN seminggu ) Hanya buat bayaran bila barang sampia ditangan. produk makanan halal. jaminan pulangan wang dalam masa 2 minggu. pendapatan secara mingguan. berminat sms nma dan lokasi anda di no tel 0197844293  
45. Sabariah 27 - Fri 2/Aug/2013, 2:44pm
berminat jadi pengedar Serunding? modal rm 1000-rm2000

hubungi 016-9162426  
46. Eryn 15 - Fri 16/Aug/2013, 12:56pm
saya berminat berniaga? mcm mana?
erin-0138095958  
47. Zuanjoe - Tue 10/Mar/2015, 10:35pm
Inilah peluang anda..
Guna..Sihat dan dpt duit
Jana hingga RM36,000 sebulan
Peluang yg terbaik untuk menambah pendapatan harian
Bermodalkan sekali je Rm110/RM135.
Semangat dan Usaha yg sentiasa berterusan akan menghasilkan
$$$$ yg berterusan dan setiap hari.
Berminat.. detail / daftar free sini;
http://werich-profit2u.com/bolehjer  

Page 1   (Total 47 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..