Ada Masalah Kewangan? Pinjaman Bank Tidak Lulus? Call 016-2094261
Najwa 86 @ Icon Everest Sdn Bhd - Mon 18/Jan/2021 9:58am [Last Comment]
✳Anda mempunyai masalah kewangan?
✳Pinjaman bank tak lulus?
✳Perlukan wang segera?
✳Nak Kahwin xcukup duit ?
📢 KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA 📢
Tekan link ni 👇👇
https://www.wasap.my/60162094261/nakloan
https://www.wasap.my/60162094261/nakloan
Or Google Form : https://forms.gle/76MbTxbTbBM1XaX98
CALL : 016-2094261
✅Selesai baki pinjaman tempat lain
✅Hari ini apply, hari ini dapat by transfer sekiranya document lengkap
✅PROSES CEPAT MUDAH & SELAMAT
☑BERDAFTAR DENGAN KPKT
☑NO DEPOSIT/NO UPFRONT

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Wmt - Tue 26/Jan/2021, 5:25pm
    INTEREST 0% INTEREST 0% INTEREST 0%
    Tmpt kita cover kl n9 sel..ada minat nk jd agen kita atau ada cust nk buat loan?
    COMMISSION 12%+BONUS LAIN COMMISSION 12% +BONUS LAIN
    CONTOH:
    DIA PINJAM 1K BLH DPT 120 COMMISSION
    DIA PINJAM 5K BLH DPT 600 COMMISSION
    DIA PINJAM 10K BLH DPT 1200 COMMISSION
    DIA PINJAM 15K BLH DPT 1800 COMMISSION
    DIA PINJAM 25K BLH DPT 3000 COMMISSION
    #LEPAS TARGET DPT BONUS LAGI

    APPLY HRINI AKAN DPT LOAN HRINI..PROCESS DLM 30MINIT SHJ
    ADA BLACKLIST MONEY LENDER KITA PON BLH BUAT JUGA

    PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
    INTEREST 0% PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
    TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
    CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

    ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
    1 bulan payslip gaji
    CALL @ WASSAP : 019-6979393
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan  
  2. Mr Jeff - Tue 26/Jan/2021, 8:51pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
    https://t.me/ynsjeff
    https://bit.ly/3iaQFSb  
  3. Mr Jeff - Thu 28/Jan/2021, 10:10am
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
    https://t.me/ynsjeff
    https://bit.ly/3iaQFSb  
  4. Mr Jeff - Thu 28/Jan/2021, 1:42pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
    https://t.me/ynsjeff
    https://bit.ly/3iaQFSb  
  5. Farisya 12 - Fri 29/Jan/2021, 1:39pm
    SEDIAKAN ☂️ SEBELUM TERCIDUK DENGAN MASALAH KEWANGAN !!

    Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Dan Berdaftar

    PROMOSI AVAILABLE LOAN 2000 BAYAR 2140
    LOAN 3000 BAYAR 3210

    DARI 1000 SEHINGGA 100K BOLEH APPLY
    MENGIKUT TERMA DAN SYARAT .

    💰Masih buntu dengan masalah yang sama ?
    💰Malu nak pinjam kawan/family ?
    💰Risau salah tempat ?
    💰Risau kena tipu dengan scammer ?

    JANGAN RISAU SEBAB KAMI

    ✅Ada pejabat tetap
    ✅Tanpa sebarang deposit
    ✅Under KPKT
    ✅Gaji bank & blacklist boleh moho
    SEMAKAN PERCUMA
    Try Apply 👇🏻

    www.wasap.my/60165359588/farisyaloan

    ON CALL 24HOUR : 016-535 9588 (FARISYA)

    📌 Area KL / SEL / MELAKA / N9

    -------------------------------------------  
  6. Mr Jeff - Sat 30/Jan/2021, 6:41pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
    https://t.me/ynsjeff
    https://bit.ly/3iaQFSb  
  7. Siti Syarah1221 - Sun 31/Jan/2021, 12:57pm
    Pinjaman Mudah & Pantas Proses 10Minit Sahaja!!!
    COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

    LOAN RM1000 SETTLE RM1060
    LOAN RM2000 SETTLE RM2120
    LOAN RM3000 SETTLE RM3180
    * Gaji secara AUTO-DEBIT*

    💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
    ✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
    ✔ PERKERJA SWASTA
    ✔ PERKERJA KILANG
    ✔ PENCEN
    ✔ SOSCO

    💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
    👉 SLIP GAJI
    👉PENYATA BANK TERBARU

    📱 Whatsapp/SMS/Call
    📱 +60122373911
    📱 http://pecredit.wasap.my  
  8. Ika 259 - Thu 4/Feb/2021, 11:00am
    💲💲💲COMMUNITY CREDIT💲💲💲
    !!PROMOTION TAHUN BARU CINA!!
    AREA KL& SELANGOR
    🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
    Hari ini Apply ✔
    Hari ini proceed✔
    Hari ini dapat Cash✔
    http://www.wasap.my/60124110089/PROMOTION-LOAN
    https://linktr.ee/emasmaju
    Syarat syarat syarikat kita :
    - pekerja swasta
    - golongan pencen dan pekeso
    - kaki tangan kerja kerajaan
    - blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
    - settle hutang bank / ptptn / PWB dan selainnya
    #REKOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION
    TANPA PENJAMIN!!!
    Syarikat kami beroperasi selama lebih 20 tahun dalam bidang menyelesaikan hutang2 pinjaman syarikat lain dan mendapat tunai lagi ditangan.
    http://www.wasap.my/60124110089/PROMOTION-LOAN
    https://linktr.ee/emasmaju  
  9. Jomloan 2 - Fri 5/Feb/2021, 5:44pm
    URGENT NAK BUAT LOAN TAPI TAKUT SCAMMER & AHLONG??
    PINJAMAN PERIBADI SEGERA TANPA CAS & TANPA DEPOSIT (TRUSTED 100%)
    * Harini Mohon Harini Lulus (duit terus ditransfer ke akaun)
    * Tidak Perlu Duit Pendahuluan / Upfront / Deposit
    * Boleh datang walk in ke office atau jika tiada masa. Kami Boleh Datang Segera Berjumpa Di Tempat Anda.
    * Kami tidak memegang kad ATM pelanggan dan tidak meminta wang pendahuluan.
    * Jika document lengkap, kelulusan boleh diketahui dalam masa sejam sahaja.
    * Boleh lawati website kami di http://www.jomloan.my untuk memohon secara online.
    * Boleh whatsapp atau call saya untuk apply loan H/P : 0107880515

    CLICK UNTUK DIRECT WHATSAPP:
    http://www.wassap.my/0107880515/pmloanMona
    http://www.wassap.my/0107880515/pmloanMona
    http://www.wassap.my/0107880515/pmloanMona
    http://www.wassap.my/0107880515/pmloanMona  
< Prev | Page 2 | End >                     (Total 59 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..