Ada ke Seller Kereta yg Bleh Bantu?
Azlinayaacob - Fri 27/Nov/2020 12:54pm [Last Comment]
Nama Saya ada masalah dgn CTOS (bukan bank) kerja sendri, ada ke cara utk saya beli kereta baru?

Niche: Diskusi Bisnes | Kereta Baru | Pinjaman Kereta
 
1. Hazrul Nizam - Fri 27/Nov/2020, 1:04pm
berhati hati jika anda kesusahan dan ada individu ingin membantu

1) anda mungkin akan terjerat dalam jenayah perdagangan dimana identiti anda dicuri (IC & kad ATM bank)

2) anda mungkin terpedaya dimana anda diminta membayar deposit untuk pinjaman yg diperlukan. setelah anda bayar, beliau akan melarikan diri.

pastikan dalam setiap bisnes, anda berurusan dengan peniaga yg mempunyai syarikat, nombor ssm dan lokasi pejabat. Pastikan anda hanya berurusan di pejabat sahaja.

Klik pada nick saya utk belajar bagaimana professional conman bekerja dan elakkan dari menjadi mangsa jenayah komersial.  
2. Roy 225 - Fri 27/Nov/2020, 1:29pm
cik wasap no ni 0183924788 (roy) boleh bincang.  
3. Saja2 Register - Sat 28/Nov/2020, 2:04am
contact no nie. 0176533744 (SHAH).
https://www.majalah.com/?classified.nak-beli-kereta-baru-guna-nama-isteri.GCBLXXL7JC  
4. Azlie 17 - Mon 30/Nov/2020, 12:58pm
Assalamualaikum hi. Saya DAHLIA๐Ÿ˜Š
NAK BUAT PINJAMAN DUIT??? TAPI TAKUT KENE TIPU???

'' Dah try pergi bank, tapi x lepas. Sebab CCRIS CTOS BLACKLIST....... ''

๐Ÿ’ฅKhas utk kakitangan kerajaan, badan berkanun,GLC Dan Swasta panel sahaja.

Anda mempunyai masalah seperti ini?:
๐Ÿ“Œ Gagal dalam Permohonan Pinjaman dengan PIHAK BANK
๐Ÿ“Œ Masalah AKPK / CCRIS / CTOS atau KOMITMEN TINGGI

PINJAMAN PERIBADI ISLAMIK terus DARIPADA BANK-BANK TERKEMUKA & KOPERASI TERPILIH
๐Ÿ’– Tempoh pinjaman sehingga10 tahun
๐Ÿ’– Tidak perlukan penjamin
๐Ÿ’– Tidak perlu cagaran
๐Ÿ’– Tiada pembayaran wang pendahuluan (up front)
๐Ÿ’– Pinjaman di cover oleh insurans / takaful
๐Ÿ’– Pinjaman terus masuk ke akaun permohon
๐Ÿ’– Payout sehingga 98%
๐Ÿ’– Dokumen yang ringkas โ€“ semuanya dihujung jari

Website:
http://deanysfinance.com/

Semak KELAYAKAN anda secara PERCUMA di
http://www.wasap.my/60193861021/SAYA_BERMINAT  
5. Feivivian - Tue 1/Dec/2020, 2:31pm
Semua Layak Loan Lulus utk Semenanjung Malaysia

***WANG BOOKING TIDAK DIPERLUKAN***
***WANG DEPOSIT TIDAK DIPERLUKAN ***

***Sila whatsapp/ call ke 0126358582

***HANYA PERLU WHATAPP ATAU EMAIL DOCUMENT YANG ADA SAHAJA, LOAN SIAP, TERUS AMBIL KERETA ***

Salam, Nak beli kereta ??? Nak LOAN 100%, Rm0 wang muka, bulanan ansuran dari Rm2XX...... Tapi ada masalah gaji kecil, tiada lesen, umur 18, tiada guarantor, tiada document, bank sudah rejected, commintment tinggi ??? Saya boleh bantu dapatkan kereta seperti di bawah :

Kereta model ansuran bulanan
#waja auto/manual dari rm2xx
#gen2 auto/manual dari rm2xx
#persona auto dari rm3xx
#proton BLMauto/manual dari rm2xx
#myvi auto/manual dari rm3xx
#kelisa auto / manual dari rm3xx
#alza auto / manual dari rm4xx
#axia auto / manual dari rm3xx
#exora auto dari rm4xx
#alza auto dari rm4xx
#kelisa auto/manual dari rm2xx
#kenari auto/manual dari rm2xx
#viva auto/manual dari rm2xx
#kancil auto/manual dari rm1xx
#hyudai ge..  
6. Jomloan 3 - Fri 4/Dec/2020, 11:39am
Pinjaman Micro (Perkhidmatan Kredit Komuniti)

Area Selangor dan KL jika ingin membuat pinjaman, boleh wassap Linda..
https://wa.me/60107880515/LoanLinda , Office 0392130515
atau
Memohon di laman web kami -> https://www.jomloan.my/  
7. Jomloan 3 - Tue 8/Dec/2020, 11:24pm
Perkhidmatan Kredit Komuniti hanya di sekitar

KL, Selangor, Seremban dan Nilai

Boleh HUBUNGI LINDA : 03-92130515(OFFICE) , (WHATSAPP) http://www.wasap.my/60107880515/LoanLinda @ Apply Sendiri di WEBSITE KAMI https://www.jomloan.my/  
8. Jomloan1 - Wed 16/Dec/2020, 5:06pm
Promosi 0% Faedahโ—๏ธAsalkan anda membuat bayaran tepat masa, pembayaran faedah 1.5% and dikecualikan.

Memohon di laman web kami -> http://www.jomloan.my atau WhatsApp https://wa.me/60107880515/nakloanniena dengan mudah.

Dapatkan kelulusan pantas dalam 24 jam & dana akan dipindahkan ke akaun bank anda dalam masa 24 jam waktu bekerja. Tanpa Pembayaran Pendahuluan.  
9. Jomloan 2 - Wed 16/Dec/2020, 5:16pm
Jomloan.my: Pinjaman Tunai Segera! Kelulusan 24 Jam! 0% Interest! Tidak Pegang Kad ATM! Jom Mohon Sekarang!
Promosi 0% Faedahโ—Asalkan anda membuat bayaran tepat masa, pembayaran faedah 1.5% and dikecualikan.

Minimum pinjaman RM500.00 sehingga maksimum RM10,000.00 shj

Memohon di laman web kami -> http://www.jomloan.my atau WhatsApp https://wa.me/60107880515/loanmona dengan mudah.
Dapatkan kelulusan pantas dalam 24 jam & dana akan dipindahkan ke akaun bank anda dalam masa 24 jam waktu bekerja. Tanpa Pembayaran Pendahuluan.

WhatsApp https://wa.me/60107880515/loanmona
WhatsApp https://wa.me/60107880515/loanmona
WhatsApp https://wa.me/60107880515/loanmona  
10. Jomloan1 - Thu 24/Dec/2020, 12:18pm
Perlu wang segera? cari interest yg rendah?
Short loan?
Best offer personal loan interest 1.5% permonth!
Money approval 1jam hari tersebut!

*document ringkas! pakej terbaik!*

Syarikat berdaftar & segala urursan di pejabat

* area kl , selangor , nilai , seremban & senawang sahaja!

Tanpa deposit/upfront payment/tak pegang kad ATM!!
๐Ÿ“ฑ 010 788 0515 (ms niena)
๐Ÿ“ฑ 010 788 0515 (ms niena)

https://www.wasap.my/60107880515/nakloanniena
https://www.wasap.my/60107880515/nakloanniena
https://www.wasap.my/60107880515/nakloanniena  
11. Perodua Malaysia 2 - Wed 3/Feb/2021, 3:15pm
nak cari penasihat jualan , dah tak perlu pergi show room , Produa.my telah menyenarai penasihat jualan di seluruh malaysia di setiap kawasan berhampiran anda , bagi memudahkan urusan anda

https://perodua.my/  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..