Accounting Services
Saba 8 - Wed 20/Jul/2016 12:50pm [Last Comment]
risau nak summit akaun tapi tak pandai buat???tengah cari kerani akaun? Tak cukup bujet nak upah kerani tetap? Saya boleh selesaikan masalah anda.

Anda cuma perlu bekalkan dokumen2 yg berkaitan perniagaan anda sahaja dan saya akan mengambilnya di tempat anda untuk selesaikan masalah perniagaan anda ini... cuma bagitau alamat & no tel je... masa??? boleh deal kemudian

segala data yang berkaitan dimasukkan ke dalam sistem perakaunan. full set akaun boleh terus summit kepada firma audit atau tax agen.

Dokumen2 anda sy akan failkan kpd kump2 tertentu supaya memudahkan anda cari kemudian hari

lain-lain servis
pengiraan cukai individu, enterprise, gst dan zakat
kertas kerja pinjaman
account backlog

Berminat blh hubungi saya sabariah atau email kepada bsmart 3230@gmail.com

Upah boleh dirunding. Terima kasih

Niche: Servis Freelance | Setiausaha Syarikat
 
1. Aziah Abbas - Tue 26/Jul/2016, 10:36pm
Perkhidmatan management acct untuk yearly n monthly.. Boleh hubungi saya aziah 0123849071  
2. Saba 8 - Tue 9/Aug/2016, 4:35pm
services accounting quarterly, yearly...full set account dengan lejer serta cash flow dan pengiraan cukai jika perlu.contact saba 0109244322  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..