7 Sebab Kenapa Musim PKP Orang Cari Bisnes Vending Machine?
Zul Vps @ VPS Vending - Tue 7/Apr/2020 9:56am
Adakah anda sedang mencari bisnes baru? Sedang mencari sumber pendapatan lain? Anda baru diberhentikan kerja tak tahu nak buat apa? Nak ada bisnes yang mudah yang masyuk? Nak luangkan lebih banyak dgn keluarga di rumah?

Jika jawapan anda YA? Anda lah yang kami cari? Kami ada bisnes model baharu yang boleh membantu anda untuk selesaikan masalah yang anda hadapi sekarang.
Nak tahu kenapa bisnes model ini jadi pilihan ramai semasa PKP Ini? Baca sampai habis.

1- CARA PELANGGAN MEMBELI DAH BERUBAH
Seperti mana yang kita tahu virus covid19 boleh berjangkit melalui sentuhan, jika pelanggan membeli guna vending machine, risiko jangkitan dapat dikurangkan.

2- BOLEH JUAL PELBAGAI JENIS BARANG IKUT KEPERLUAN PELANGGAN
Kelebihan bisnes vending machine ini kita boleh jual barang keperluan harian, apa saja yang ada di dapur tuan/puan semua vending machine kami boleh jual asalkan berbungkus. Selain itu makanan dan minuman pun boleh jual kpd pelanggan

3- BEROPERASI 24 JAM SETIAP HARI
Berbanding dengan pasaraya dan kedai-kedai runcit, vending machine boleh beroperasi 24 jam setiap hari. Jadi pelanggan boleh dapat barang keperluan pada bila-bila masa. Tak perlu tunggu kedai buka dan sebagainya.

4- PERMINTAAN TINGGI BAGI PRODUK ''FACE MASK DAN HAND SANITIZER''
Walaupun kes covid19 semakin berkurangan tetapi virus covid19 masih belum ada vaksin lagi. Normal baharu kehidupan kita sekarang perlukan PPE (Personal Protective Equipment) semasa keluar rumah. Oleh itu pelanggan sentiasa memerlukan produk ini.

5- TIDAK PERLU UPAH PEKERJA
Menariknya bisnes ini boleh beroperasi tanpa pengawalan pekerja, kita boleh pantau bisnes dengan menggunakan (Online Tracking System) saja.

6- BOLEH DIBUAT SECARA SAMBILAN
Bisnes boleh dibuat secara sambilan dan tidak menganggu pekerjaan anda. Sehari peruntukkan 30 minit shja untuk topup barang, semakin rajin topup barang semakin banyak hasil kutipan anda

7- PELANGGAN DAPAT JIMAT MASA DAN TENAGA
Pelanggan tak perlu nak beratur panjang, nak daftar dan check suhu. Boleh terus pilih barang, masukkan duit dan ambil barang. Senang dan mudah.

Sebagai hadiah kami buat anda di Bulan Kemerdekaan ini, kami amat berbesar hati untuk adakan satu program PERCUMA untuk membantu anda yang serius INGIN BANGKIT hingga berjaya menjadi usahawan vending machine yang berjaya!!

30 orang yang terawal daftar akan dapat Voucher Discount RM 1000 dan Voucher barang jualan bernilai RM500 percuma!!

Nak tahu cara bina perniagaan vending machine yang berjaya?

0176638040
https://wa.me/60176638040
Tuan/Puan boleh terus whatsapp kepada saya :)

Niche: Diskusi Bisnes | Vending Machine
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..