300 AP untuk Dijual
Zamharizad Sakhib - Thu 17/Feb/2011 9:44am [Last Comment]
AP terbuka mana2 negara pun boleh
bukan hanya untuk kereta spt kebiasaan tetapi ianya open yang boleh bawa masuk sebarang kenderaan dr motor hingga ke kapal terbang, darat laut dan udara
kepada yang berminat sila hubungi izad 0176468745 @ jutawan6969@gmail.com

Niche: Kereta Terpakai | Bisnes Untuk Dijual | Import Dan Eksport
     
  1. Rozman 3 - Mon 28/Nov/2011, 5:08am
    kepada kawan2 mc harap berhati2 apabila nak beli AP impor kereta terpakai kerana banyak sangat penipuan lebih2 lagi yang tak pernah berurusan dgn ap.(Tak kenal ap tulin atau tipu).Saya dah bekerja dalam industri kereta terpakai ni lebih 15tahun.Yang dah biasapun boleh kena tipu apatah lagi orang yang tak pernah tau pasal ap.Untuk pengetahuan tiada syarikat yg berani menjual ap begitu saja kerana sekarang ia amat dikawal oleh kerajaan.Contoh mudah andai kata saudara ingin membeli kereta tersebut dan membuat pinjaman dengan bank,pehak bank tidak akan membuat bayaran pada saudara tapi bank akan terus bayar pada pemilik ap sahaja.Banyak lagi syarat2 yang amat ketat kalau semua saya nak tulis 3jam tak habis.
    Sekiranya saudara memiliki ap yang tulin sekalipun apabila saudara menimport kenderaan tersebut saudara kena letak kenderaan tersebut di tempat pemilik ap tersebut sebelum di daftarkan kalau tidak kenderaan tersebut boleh di rampas oleh pehak KASTAM dan saudara akan berputih mata.
    Dapatkan salinan AP dan rujuk dengan PEKEMA (Persatuan pengimport kenderaan Melayu Malaysia)ataupun MITI.
    UNTUK PENGETAHUAN PENJUALAN AP ADAH SALAH DI SISI UNDANG.  
  2. Faezah 22 - Thu 19/Apr/2012, 10:24pm
    Ap utk import daging dari new zealand ada ker?

    faezah1905@yahoo.com  
  3. Dharma Prakash - Tue 2/Oct/2012, 1:15am
    tolong emailkan harga Ap.  
  4. Suriati Ismail - Tue 9/Oct/2012, 9:40am
    salam tlg email kn sy dan harga nya sekali AP BERAS,,,advantagebond80my@yahoo.com..TERIMA KASIH  
  5. Arm 21 - Wed 10/Apr/2013, 2:58am
    Memang byk penipuan penjualan open ap ni..untuk genuine ap sila call sy..usahasama bole dijalankan..bukak branch..xde prob kastam dan sebagainya..bg yg ingin mengembangkn biz kereta sila hubungi sy 0195511281..bg yg serius shj..  
< Prev | Page 2 | End >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.