2019 Founder Supplement Serendah RM2,500 Sahaja!
Sqnr Merchant 4 - Tue 8/Jan/2019 11:12am
Ya! Memang betul apa yang anda baca.

Assalamualaikum, salam sejahtera. Kami menawarkan produk supplement untuk bakal founder yang bertuah!

Jika anda mempunyai masalah dibawah, andalah yang kami cari!

- Baru nak mula bisnes/jadi founder, tapi ilmu masih sedikit.
- Tiada masa untuk buat produk sebab kerja atau belajar.
- Tiada masa untuk research produk untuk dijual.
- Tiada masa untuk survey harga dan pakej OEM produk.
- Rasa macam dah terlambat nak start jadi founder sebab umur.
- Nak jimat masa dan wang untuk semua pakej kalau boleh.
- Tiada masa atau tiada idea untuk buat marketing design.
- Nak berjaya macam jutawan jutawan founder disosial media tapi tak tahu macam mana nak mula.
- Senang cerita nak produk A-Z dah siap, kasi jual je!

Kalau anda ada ciri ciri diatas anda memang bertuah!

Kami menawarkan supplement untuk founder founder yang berminat untuk menceburi perniaggan online atau offline!. Kalau yang dah expert pasal buat produk tolong beri laluan dekat bakal bakal founder yang betul betul nak buat duit.

Antara supplement supplement yang kami tawarkan:

1) Detox Supplement
2) Lose Weight Supplement
3) Anti Inflamation Supplement
4) Sleeping Disorder Supplement
5) Energy Muscle Growth Supplement
6) Period Pain Supplement
7) Joint Support Supplement
8) Anxiety/Anti Depression Supplement.
9) Vitamin C Supplement.
10) Diabetic Supplement
11) Cholesterol Supplement
12) Body Immunity Supplement
13) Body Heal Supplement
14) Pigmentation and Acne Scar Supplement
15) Alzhemir Supplement

AKAN DATANG:
1) Whitening (Glutathione) Supplement.
2) Abang ''Kuat'' Supplement.

Jadi anda tidak perlu pening pening produk apa nak jual, pilih salah satu diatas, bgtau nak letak nama produk apa, SEMUA kami buat. ya. SEMUA.

Apa yang anda dapat dari kami?
- Produk Supplement (Botol + Tablet)
- FREE Label Design (Di botol)
- FREE 3D Mockup botol.
- FREE STICKER PRINT di botol.
- FREE SEAL Penutup botol.
- FREE FB Page Design + Cover Photo + Profile Pic (Kami buatkan FB Page)
- 3x FREE Design Marketing (Gambar Produk kegunaan marketing)

Dari awal sampai akhir kami buat, nak kami maintain kan bisnes pun boleh.

Apa tunggu lagi? Kami cari 10 bakal founder sahaja!.

Call/Whatsapp +011-2100 2792

======================================

Q&A

1) Berapa jenis produk kami boleh buat?
- Terpulang, 1 boleh 100 pun boleh atas jenama sendiri.

2) Boleh campur campur tak dalam satu pakej?
- Maaf 1 pakej 1 produk

3) Boleh bayar ansur ansur tak?
- Boleh je.. kami paham pasal isu nak bermula bisnes.

4) Berapa banyak kena beli?
- Bermula dari 50 botol.

5) Saya tak kretif la nk design, mcm mana ya?
- Kami design produk anda FREE. Siap dapat 3D effect mockup. Bgtau je nama apa nak letak.

6) Macam mana nak jual bila dah siap? tak pandai sangat nak promot.
- Kami buatkan Facebook Page FREE.

7) Kalau produk tak jalan macam mana?
- Kami ada adik adik universiti yang rajin buat dropship, kami promot kan dekat diorang. Tapi kami mintak 20% je dari hasil jualan. Ok kan?

8) Kalau nak beli supplement je design tak payah ok ke?
- Boleh je, kami beri produk kosong sahaja. Nak resell balik sebagai OEM pun boleh. (ada founder buat)

9) Supplier lain minimum order 500 - 1000 tu baru botol belum lagi design, kenapa yg ni 50 siap FREE design semua?
- Setiap orang mempunyai impian hendak menjadi founder, jadi dengan permulaan 50 unit untuk trial and error bisnes sangat berbaloi untuk cuba. Nak jual pun senang sebab kuantiti sikit. Kalau masih baru dalam bidang ni 1000 unit mula memang sakit nak jual.

10) Kena ada syarikat ke nak jadi founder?
- Syarikat tak wajib tapi kalau ada lebih afdhal, ada founder jual underground, ada hasil baru bukak syarikat dan register KKM.

11) MAL dan KKM macam mana?
- MAL dan KKM anda kena buat sendiri sebab nak tunggu dari kami memang lambat. Produk dah siap anda jual sambil register dekat MAL/KKM. Nak tunggu MAL/KKM approved baru nak start jual mmg lambat, so kita play smart.

10) Halal ke bahan bahan dia?
- Produk kami 100% dari herba dan TIADA sebarang chemical didalam. Produk kami diambil dari Jepun dan USA dan mendapat kelulusan FDA Approved. (Food and Drugs Administration).

11) Expired date macam mana pula?
- 3 tahun.

12) Kotak buat tak?
- Kami tak buat kotak, kami supply stok dan FREE design sahaja.

13) Penghantaran produk kepada kami macama mana?
- Kalau Klang Valley, runner kami hantar FREE. Luar kawasan kena datang ambil sendiri. Nak suruh hantar luar kawasan akan kena charge (duit minyak + tol runner)

14) Kalau order sekarang bila boleh dapat?
- Dalam 1 - 2 minggu sebab nak buat packaging, design dan print ambil masa.

15) Sample ada? Nak jumpa dulu baru order boleh?
- Boleh. Saya lebih prefer macam ni sebenarnya. Kita santai santai borak kedai mamak. Tapi area KL/Selangor sahaja.

Call/Whatsapp +011-2100 2792

=============================

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Diskusi Bisnes
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.