1m @ Salam
Ita Azila - Mon 25/Mar/2013 2:28pm [Last Comment]
Hai ! anda ingin berniaga?
Perlukan modal utk perniagaan?
Atau sudah mempunyai perniagaan dan ingin Mengembangkan perniagaan anda dengan modal Tambahan?

Saya menyediakan khidmat membuat kertas kerja dan Submission kepada pihak bank dan kementerian.peluang Kelulusan ialah 90% selebihnya bergantung kepada diri Anda semasa sesi temuduga oleh pihak bank..jawab Jujur dan tepat pasti lulus.

DANA I SPED
- MINIMA RM50K HINGGA RM500K
- TEMPOH BAYARAN 7 TAHUN
- SUDAH BERNIAGA/BELUM BERNIAGA DI ALU-ALUKAN
- NAMA TIADA SENARAI HITAM
- INTEREST 4%
- BANK PEMBAYAR SME DAN BANK RAKYAT
- UNTUK SEMUA JENIS PERNIAGAAN
- LUAR DAN DALAM BANDAR SELURUH MALAYSIA
- HANYA UNTUK BUMIPUTERA SAHAJA

Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh kerajaan sebaiknya memohon sebelum bulan Mei ( 5) 2013.

saya hanya menolong hamba allah yang benar2 memerlukan bantuan dengan izin allah swt.

sekian terima kasih

sila email : ita.zila@gmail.com

SILA TINGGALKAN NUM TEL ANDA DI EMAIL SY..TERIMA KASIH WBT..

Niche: Rancangan Perniagaan
 
1. Muhammad 52 - Mon 25/Mar/2013, 5:02pm
0136972180  
2. Irmayani - Mon 25/Mar/2013, 6:50pm
emel sy
widvanilla@gmail.com  
3. Fiqriey - Tue 26/Mar/2013, 3:54am
email sy fiqriey_anarcy@yahoo.com.my da cuba mohon tekun,tapi x lulus..  
4. Honeyrohani - Tue 26/Mar/2013, 5:29am
email ke rhrestu@gmail.com  
5. Project2013 - Wed 27/Mar/2013, 9:26am
salam,sila email details ke MYBUDGET2013@GMAIL.COM  
6. Fauzy Slayerz - Thu 28/Mar/2013, 12:09am
detail please...fauzy_slayerz@yahoo.com
0173485933  
7. Ita Azila - Thu 28/Mar/2013, 4:52pm
Dana di atas sehingga bulan mei sahaja iaitu 1 hb..selepas itu segala peruntukkan akan dibekukan/ditangguh .. cepat bertindak utk memperbaiki ekonomi perniagaan anda..  
8. Ita Azila - Fri 29/Mar/2013, 10:09pm
salam

dan terima ksh sye ucapkn kpd yg sudi menelefon dan berurusan dgn sy..  
9. Amzar - Mon 1/Apr/2013, 6:58pm
afifzulkefly@gmail.com emailkan detail  
10. Ita Azila - Tue 2/Apr/2013, 8:40pm
Askm sume utk pengetahuan tuan2 puan2 cik2 en2 dana i sped ini akan ditutup pd 2.5.13 dan jd rebutlh peluang yg telah disediakan oleh kerajaan utk kemudahan rakyat..

Wsslm..

Sila tinggalkan nom tel di email saya  
11. Ita Azila - Thu 4/Apr/2013, 4:49pm
salam 1 malaysia

untuk pengetahuan puan dan tuan segala maklumat telh pun dituliskn diatas..

sekian terima kasih..

wsslm  
12. Hanza Biz - Wed 10/Apr/2013, 8:20pm
sy berminat...

hanzacouture@yahoo.com..
0179192619  
13. Ita Azila - Fri 12/Apr/2013, 4:09pm
Salam

Terima kasih kepada semua syarikat atau pun individu yg telah berurusan dengan saya.  
14. Ita Azila - Mon 15/Apr/2013, 3:39pm
Salam 1 malaysia.

Tempoh untuk submission paper work bagi dana ini sudah hampir luput..oleh yang demikian bagi yang berminat sila tinggalkan num tel di inbox saya asap.tq  
15. Ita Azila - Thu 25/Apr/2013, 3:24pm
Salam satu malaysia..kpd bakal bakal usahawan dan kpd usahawan sila dapatkan bantuan drp skim ini yg telh disediakn oleh kerajaan kpd kita  
16. Ita Azila - Mon 29/Apr/2013, 8:28am
Assalamualaikum dan selamat sejahtera salam satu malaysia..

Seperti yg telah sy iklan hampir satu bulan yg lepas ingin saya nyatakan disini dana sped melalui kklw dan bank rakyat telah pun di pqnjangkan permohonannya Kepada satu tarikh yg akan diberitahu kelak ekoran daripada terlalu banyak permohonan para usahawan dan bakal usahawan oleh yg demikian sy menyeru para dan bakal usahawan agar memohon dan merebut peluang yg telah disediakan ini..sila tinggalkan nom tel di inbox saya untuk tindakan susulan permohonan.

Terima kasih  
17. Ita Azila - Wed 1/May/2013, 5:18pm
Salam kepada yg telah menelefon saya segala submission form yg telah di terima oleh bank telah sy emailkan berserta num tel direct pegawai bank terima ksh dn semoga berjaya di ms hadapan trma ksh  
18. Khairul Fahmee - Wed 15/May/2013, 2:50pm
Salam Cik Ita,
khairultradisi@yahoo.com.my
013-3006831
Urgent!  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..