15 Orang Agen Diperlukan Tanpa Modal! Keuntungan RM2xx. Xx!
Cbp 4 - Sat 13/Sep/2014 2:43pm [Last Comment]
Terima kasih kerana berminat.

Saya mencari 15 orang agen yang berkelayakkan tanpa keluar sesen modal pun tapi mengaut keuntungan rm2xx.xx setiap sale .selain komisen ,anda juga akan dapat bonus 1xxx.xx setiap 8 sales .

tugas anda hanya promosi maklumat, dan memberi detail kepada saya.bayaran income setiap 28hb tiap2 bulan.rajin anda banyaklah income.

saya mencari agen2 aktif sahaja bukan pasif !! jadi saya akan pertimbangkan kepada sesiapa yang nak jadi agen.

Jika anda rasa anda boleh dan layak jadi agen saya,boleh lah emailkan kepada : hotbusiness886@gmail.com

Nombor hp dan keterangan akan saya berikan kemudian sebab jika beri disini ramai pulak yg promote biz masing2.jadi saya mencari agen dan bukan mencari bizz anda.harap maklum !!

Kuota adalah terhad!! Cukup 15 topic akan di closed !!
Emailkan kepada saya maklumat berikut :

Nama penuh anda:
Nombor hp anda:
Fb anda:
Nyatakan Cara anda promosi :

Emailkan kepada : hotbusiness886@gmail.com

Niche: Program Dropship
 
1. Eiyma 4 - Sat 13/Sep/2014, 6:38pm
Sy aktif tp wktu mlm.. Siang sbb kje. Boleh x join? Hehe  
2. Sylvia Grace - Sun 14/Sep/2014, 10:53am
produk apa ye..  
3. Multi Services - Sun 14/Sep/2014, 2:44pm
emel sy detail mj010168@gmail.com... tq  
4. Hanafi 95 - Sun 14/Sep/2014, 9:59pm
emel sy detail musirahlisa@gmail.com  
5. Mohd Hanizar - Sun 14/Sep/2014, 11:56pm
Nizar Emel mohd5615@yahoo.com  
6. Siti Sahrah - Mon 15/Sep/2014, 1:04am
email myaisara25@gmail.com  
7. Sis Ct - Mon 15/Sep/2014, 8:33pm
email sy fairushabib@gmail.com  
8. Nurul Fairuz 2 - Tue 16/Sep/2014, 10:35pm
email ke fairuzmuslimyahaya@gmail.com  
9. Norsyuhada Rosle - Wed 17/Sep/2014, 3:25pm
detail to my email. roslenorsyuhada@yahoo.com  
10. Izzam 6 - Wed 17/Sep/2014, 4:00pm
email ke izzshadotcom@gmail.com  
11. Sabihuddin Abu Bakar - Wed 17/Sep/2014, 4:26pm
Asalamualaikum wr.wb.
Maaf saya nak tumpang iklan.
Saya sedang mencari wakil dropship bagi produk kesihatan kami iaitu Chitosan bagi setiap negeri. Produk yang berkualiti. Berupaya membantu memulihkan pelbagai masalah kesihatan, seperti : jantung, darah tinggi, tekanan darah rendah, gaut, darah tinggi, sakit sendi, sakit badan, selalu mengantuk dan banyak lagi. Berminat? Sila watsapp : 0182053277 : Din  
12. Syaz Aqilah - Fri 19/Sep/2014, 11:32pm
Email syazana3008@gmail.com  
13. H2o - Sun 21/Sep/2014, 9:36am
Email botak.bulat@gmail.com nak tau produk apa  
14. Mohammad Zulfekar Bin Md Noor - Mon 17/Nov/2014, 5:16pm
produk apakah itu?
mzulfekar@gmail.com  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..