1001 Rahsia - Jerslin Power Oil Seperti di Selamat Pagi Malaysia TV1 Pagi Tadi
Norea - Wed 16/Mar/2011 5:25pm [Last Comment]
JERSLIN POWER OIL
1001 RAHSIA PENAWAR UNTUK 1001 PENYAKIT

Percaya atau tidak dengan hanya SAPU pada tempat yang sakit atau seluruh badan, ianya dapat menyembuhkan penyakit anda....INSYA ALLAH.

Kalau anda berpeluang menonton SELAMAT PAGI MALAYSIA di TV1 pagi tadi, testimoni yang di bawa adalah seorang menghidap sakit tulang belakang, migrain yang teruk dan keadaan muka yang kasar akibat dari penyakit yang dialaminya. Selepas beliau menggunakan produk JERSLIN POWER OIL, Alhamdulillah, beliau semakin sihat dan kulit muka beliau semakin licin.

andai anda ragu-ragu, saya syorkan anda CUBA DAHULU, ini kerana produk ini MURAH DAN MUJARAB, rugi jika anda tidak mencubanya.

Bukan itu sahaja, dengan AROMA nya yang amat menenangkan, ia bukan seperti minyak biasa, ia seperti kita memakai minyak wangi...

20ml - RM 25.00
30ml - RM 35.00
Refill 30ml - RM 25.00

bagi saya ianya memang MURAH dibandingkan khasiatnya yang pelbagai. Dari bayi hinggalah kpd orang tua-tua, dari penyakit yang ringan hinggalah kpd penyakit yang KRONIK.

hanya SAPU sahaja, cuma ada keadaan penyakit KRONIK dikehendaki utk dicampur dalam air untuk diminum atau dipancitkan bawah lidah.

andai rakan majalah yang pernah menggunakan minyak ini, mungkin boleh berkongsi pengalaman anda di sini....

sekiranya anda berminat untuk memiliki produk ini, boleh tinggalkan e-mail anda di sini. Saya akan senaraikan penyakit-penyakit yang dapat diubati dan cara menggunakannya dalam e-mail anda...

atau SMS saya 012-6200057 / 013-7315516
mungkin saya boleh membantu....

Niche: Butik Kesihatan | Bisnes Tradisional
     
  1. Jihad - Wed 16/Mar/2011, 10:28pm
    email detail kat saya, razalichemat@yahoo.com  
  2. Khalida Hessa - Wed 16/Mar/2011, 11:00pm
    Mohon Email kpd khalidahessa@gmail.com Terima kasih, Wassalaam  
  3. Alyes - Wed 16/Mar/2011, 11:16pm
    Minta e mail kat sy: alyes_ok07@yahoo.com.my
    T kasih  
  4. Mat Lan 2 - Wed 16/Mar/2011, 11:38pm
    berminat...matlan1022@yahoo.com  
  5. Raudah 2 - Thu 17/Mar/2011, 12:13am
    emel sy
    raudhah1979@yahoo.com  
  6. Amir 55 - Thu 17/Mar/2011, 1:56am
    berminat menjadi pengedar. tlg bagi detail ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
  7. Uzair 2 - Fri 18/Mar/2011, 1:01am
    Salam, plz bg details pada saya..saya juga ingin tahu mcm mana nak jadi pengedar mohduzair87@gmail.com  
  8. Norea - Fri 18/Mar/2011, 6:40am
    terima kasih semua, saya dah pun e-mail pada semua detail produk di e-mail tuan/puan. tqvm.  
  9. Wani 14 - Tue 12/Apr/2011, 12:48pm
    sy nk tau harga utk pengedar norsyazwani.khir@yahoo.com
    tq  
  10. Rabiah Osman - Sun 24/Apr/2011, 12:22am
    sy puan Rabiah..sy berminat untuk mencuba produk ini..  
  11. Sheila Ms - Wed 11/May/2011, 1:25pm
    Sesiapa berminat dgn harga istimewa hubungi sy.. sheila.trading@gmail.com/012-2287613 TQ  
  12. Akaa - Sun 22/May/2011, 2:29am
    e-mail sy
    je_bat_man@yahoo.com  
  13. Diyla - Thu 16/Jun/2011, 1:24pm
    alhmdllah...dengan izin Allah Taala, salah satu penawar hebat ini dtg disaat memerlukan...

    sangat sesuai dan sangat bermanfaat dr segala minyak yg ada:>kesannya boleh jadik serta merta atau hanya beberapa saat ajer, hebat, kan? memang nyata hebatnya:>

    dulu pengguna kini pengedar... diyla sedia bekalkan pada anda sekitar SEREMBAN...

    boleh koL diyla dan bank in utk dptkan stok minyak anda, 013 279 7694 /
    017 653 1703  
  14. Azie 87 - Sun 3/Jul/2011, 11:27pm
    saya berminat nak tau ttg produk ini. May be boleh membantu mengurangkan sakit ayah saya. TQ
    Ni e-mail saya, hazira82@yahoo.com  
  15. Seilykim - Wed 13/Jul/2011, 3:17am
    tlg emel detail. kalau nak jadi pengedar mcmana?

    ni emel sy:
    secret_angel_sk@yahoo.com.my  
  16. Xinxara - Thu 6/Oct/2011, 12:47am
    mana nk dpt stok area damansara?  
  17. Diyla - Fri 4/Nov/2011, 12:19am
    maseh aktif MENGEDAR & MENJUAL jerslin oil power
    malah bersedia memenuhi permintaan WARGA SEREMBAN dan sewaktu dengannya, insyaAllah, alhamdulillah.

    ANDA perlu pesan sehari sebelom bekalan diambil. kita akan berjumpa melalui temujanji sahaja, diseberang jalan, depan Family Store, Sikamat.

    diyla bersedia posLajukan kemana jua destinasi ANDA. cuma perlu bank in jumlah $ yang secukopnya.
    lagi bagos jika ANDA buleh
    ad FB diyla disini untok cara tepat mendapatkan jerslin oil power ini untok hadiah diri sendiri atau kepada mereka yang memerlukan.

    AD FB:

    diyla pakar penjimatanelektrik i-power

    013 279 7694 / 017 653 1703

    koL terus untok tindakan dan respon lebih pantas!:>  
  18. Kedeykomeh - Sun 29/Jan/2012, 4:43pm
    Salam semua,
    Bagi yg nak dptkan jerslin oil kat area serdang, sri kembangan, bangi, kajang, putrajaya, cyberjaya dan sewaktu dngannya, leh email ke kedeykomeh@gmail.com. Selain kwsn tersebut pun kita bole pos..

    kedai kami: http://kedeykomeh.blogspot.com/  
Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.