10 Orang Agent Diperlukan!
Zira 107 - Thu 10/Jan/2019 2:20pm
KAMI BANTU ANDA JUAL LEBIH 1,000 BOTOL SEBULAN. FOLLOW JE SISTEM!

''Slm korang. Nak share product terbaek ni. Korang bole la try. Best tuk part2 yg terlebih tuh. Korang ley sapu selalu dgn syarat jgn malas2. Pg ptg siang mlm coz tak panas sgt. Takde la panas yg korang rasa nak g cuci balik je bila da sapu. Yg paling best dia tkde lah bau cm minyk panas yg bila korang pakai tu keliling ley bau. Haha. Bau dia wangi je. Aku da pakai dekat 3 minggu kot. Da try dulu baru ley cite. Takat ni ok la i puas hati u. Nnti i repeat ye toke'' :) _ Aniz Hussain

............ testimoni

Baru 3 hari guna produk ni dh nmpak kesan. 5/1 saiz Lengan 14inch, peha 25inch, perut 39inch. Pd 7/1 lengan 13inch, peha 22inch perut 36inch. Insyaallah harap2 dpt dapat bentuk badan. _ Farah

............ testimoni

Pada awalnya sy sendiri pun buat bisnes ni sebagai income sampingan, tp bila dh tgk feedback customer mcm ni. Terus sy buat keputusan berniaga sepenuh masa dan hanya fokus produk ni.

Alhamdulillah sedar tak sedar kami dah berjaya jual lebih 20,000 botol hanya dari rumah sahaja tanpa ejen dan tanpa stokis.

BANYAK KELEBIHAN PRODUK NI :
1. Dibuat menggunakan ujian makmal dan kilang bertaraf GMP
2. Menggunakan bahan semulajadi dan organik yang halal serta bersih
3. Losyen wangian yang menarik, tidak panas, tidak melekit dan mudah meresap pada kulit
4. Kulit kembali lembut, licin dan cantik seawal 7 hari selepas penggunaan secara berterusan
5. Lulus KKM Malaysia : NOT170401938K
6. Lulus HSA Singapore : CCPN1800412
7. Margin keuntungan lebih 100%

Kami sasarkan setiap agent boleh capai jualan 1,000 botol setiap bulan. Modul dh lengkap, cuma anda perlu follow sahaja. Satu agent satu negeri. Bayangkan, seluruh jualan di KL akan restok dengan anda.

Apa yg Agent akan dapat?
1. Anda dapat 10 unit produk
2. PERCUMA sesi coaching One to One
3. Support sepenuhnya dari HQ dari segi strategi & bahan marketing
4. Super Teknik Jualan Pantas

http://www.wasap.com/+60126944166/Nakdaftaragent

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Produk Kuruskan Badan | Ingin Berniaga
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Tts90 - Thu 10/Jan/2019, 4:48pm
    Menjual dan membeli matawang kripto seperti Bitcoin (BTC) dan pelbagai. Agen diperlukan dan komisen disediakan. Hubungi +60126363187 (Call/SMS/Whatsapp).  
  2. Athmararib - Fri 11/Jan/2019, 9:46am
    [ HYGENE WASH LEXEE ]

    Berfungsi untuk :

    🌹 MENGURANGKAN KEPUTIHAN
    🌹 MENGATASI KEGATALAN FARAJ
    🌹 MENCUCI MIS V
    🌹 MENGETATKAN VAGINA
    🌹 MENEUTRALKAN PH KULIT
    🌹 MENGINTIMKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI
    🌹 MENYEGARKAN VAGINA
    🌹 MELEGAKAN KULIT SENSITIF / LUKA
    🌹 MENCUCI MUKA
    🌹 MENGECUTKAN JERAWAT
    🌹 MENJADI KRIM PENCUKUR MISAI / JANGGUT / BULU ROMA

    Harum | Segar | Selesa | Yakin | Selamat | jimat

    Jom dapatkan segera!
    📞📱
    Kak Kin 0142445904😊

    #hygeneWashLexee #multifunction  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.