1. Agen Dropship Busana Muslimah Dicari. 2. Tempahan Jahit Runcit dan Borong Min Order 6pcs Dibuka Sekarang!
Norhidayah 27 - Tue 21/May/2013 12:48pm [Last Comment]
1. Sy memerlukan mereka yang berminat menjadi agen dropship utk busana muslimah spt tudung labuh,tdg instant biasa,shawl halfmoon labuh,jubah,mini jubah,peplum muslimah dan byk lg..
terbuka kpd sesiapa saja yg berminat;
-ada akses internet
-minat,kesungguhan dan rajin
-ada akaun maybank dan cimb.(internet banking memudahkan urusan)
-bg mane2 student yg berminat di UKM,barang xperlu pos, sy hantar ke UKM sendiri.
-ada komisyen dan leh markup harga.

2.tempahan borong utk busana muslimah;
-peplum muslimah : labuh paras lutut,kain xmelekat di badan,tgn cuff kembang. min order 10pcs.
-mini jubah Beautiful Humaira,mini jubah fishtail design,jubah flare,jubah color block,jubah kimono -min order 6pcs.

tempahan runcit sentiasa dibuka.leh bagi ukuran sendiri.

sape2 yg berminat,leh whatssap ke 013-3177978 atau email ke hidayah_mhashim@yahoo.com utk detail lbh lanjut.

lokasi sy di Bandar Baru Bangi.

Niche: Program Dropship | Kedai Jahit
 
1. Redzuan 11 - Tue 21/May/2013, 1:05pm
detai gambar n harga
sy nk jd dropship
gagakberlari@gmail.com  
2. Liza 392 - Tue 21/May/2013, 1:07pm
hi boleh tak email kan gambar2..sy berminat juga utk menjadi agent dropship  
3. Aja 12 - Tue 21/May/2013, 2:08pm
salam.blh email kan katalog gambar2..
sy berminat nk jadi agent dropship.
emm_awex@yahoo.com  
4. Norhidayah 27 - Tue 21/May/2013, 10:42pm
ok noted. Liza 392, leh bg alamat email?  
5. Hanna15 2 - Tue 21/May/2013, 11:40pm
Katalog n details plz email damia.hanna15@yahoo.com.my , tq!  
6. Salwa Sidek - Wed 22/May/2013, 8:26am
email ke salwa_sidek@yahoo.com  
7. Event Meletop - Wed 22/May/2013, 8:40am
email details c/w pictures n price to realtop2event@yahoo.com.my.TQ  
8. Norhidayah 27 - Wed 22/May/2013, 9:41am
sy dah emel semua. Event Meletop , berminat utk dropship atau tempahan jahit borong ye?  
9. Pashmina Ash - Thu 23/May/2013, 12:05am
tolong email details utk dropship. pashminadash@gmail.com. terima kasih.  
10. Mr M 5 - Thu 23/May/2013, 1:18am
berminat nak jd dropship
abdulrahman168395@gmail.com  
11. Lieza Suhaili - Thu 23/May/2013, 9:07am
berminat nak jadi dropship
email hzls75@yahoo.com  
12. Mawar 57 - Thu 23/May/2013, 10:16am
saya berminat dropship..email saya teratai66@gmail.com
tq  
13. Izzue - Thu 23/May/2013, 3:35pm
bminat nk jd agen dropship
emel saya idzue@yahoo.com
tq  
14. Zaharibj - Thu 23/May/2013, 4:25pm
Terbaru untuk wanita... produk pertama di Malaysia - original..
agent di perlukan http://jimatbiz.blogspot.com  
15. Jamilah 27 - Fri 24/May/2013, 9:56am
email detail utk dropship ke jammiema74@yahoo.com  
16. Dz 5 - Fri 24/May/2013, 4:57pm
email ke lawalawala2@gmail.com

berminat utk dropship n borong  
17. Norhidayah 27 - Fri 24/May/2013, 11:11pm
time kasih.sy dh emel semua. untuk perhatian, sy amik las tempahan jahit borong/runcit pada 31 mei.tempahan dibuka semula pas raye nnti.

ada yg tanya jika boleh wat tempahan borong design mini jubah/jubah/peplum yg sy sedia ade m'gunakan kain sendiri. yup , boleh,dengan syarat minimum 20pcs dan 4 warna, upah mini jubah fishtail cthnye sepasang ngn kain, RM55 sepasang. harap maklum..


utk order tempahan jahit borong design kami,kain kami, min oder 6pcs ye.. jom sape lg nk tempah? contact sy.. '_'  
18. Adilah 43 - Sun 26/May/2013, 11:08pm
salam. sis, berminat la utk dropship. email details pls
diniesofia@gmail.com
tq  
19. Hilal 3 - Mon 27/May/2013, 3:43pm
saya berminat nak jadi agen dropship..
boleh emailakan kpd saya detail2 barang ke hilalajmal7@gmail.com  
20. Faith 3 - Tue 4/Jun/2013, 12:03pm
Berminat. Details pls faithmyangel@yahoo.com  
21. Amie 35 - Fri 7/Jun/2013, 12:07pm
berminat fahmiez90@gmail.com  
22. Opahcyber - Mon 10/Jun/2013, 2:54pm
pls email utk dropship.. berminat opahcyber@gmail.com  
23. Youshiyuki - Sat 15/Jun/2013, 8:06am
plz email, berminat sbg agen dropship , youshiyuki_nanba@yahoo.com  
24. Ain 348 - Tue 18/Jun/2013, 4:11pm
berminat nak jadi dropshipper sis

butikqurratulain@gmail.com  
25. Irsah - Tue 18/Jun/2013, 4:25pm
Bagi membantu usahawan on-line dan mengembangkan sayap dropship, kami ada menyediakan template percuma fungsi shopping cart dengan sistem Blogger. Kini tiada alasan lagi untuk berniaga on-line dan mempelbagaikan produk dropship anda.

@Nutrulhidayah 27 boleh emel kami jika ada ruang untuk bekerjasama di support[at]irsah.com atau di thread kami. thks.  
26. Lin 180 - Wed 24/Jul/2013, 1:46pm
saya berminat jadi agen utk busana muslimah nie.harap dapat email maklumat kat qasehtihani@gmail.com

terima kasih  
27. Nurizzatimdzen - Tue 24/Sep/2013, 6:24pm
Salam. Saya berminat untuk jadi ejen dropship. Boleh saya lihat busana2 nya?  
28. Zakirahmizlan - Sat 5/Oct/2013, 2:03pm
berminat nak jadi dropship anda .
email ke lollipop_twissy@yahoo.com  

Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..