globallshare


peluang buat duit
Company Profile
NameRozymiskon
Forum Nick
Fairozy
Companygloballshare
URLwww.globallshare.com/en/1732296.html
AddressTampin, N.sembilan
GLOBALSHARE ni akan lounching pada 1mac ni.
Globallshare ni dia buat 1 laman sosial yg lbh kurang mcm fb twitter inStagram atau lain2 lg.... Jd sape2 yg daftar awl sblm pelancaran umum 1mac ni..dia bg kita keuntungan. then setiap 5 org yg kita invite atau masuk bwh kita..kita dpt 1share point lbh kurang rm100...dia akn bg kita untung sape2 yg dftr awl sblm plncaran..kita hnya cari org sj..smpai 7 level dikira dowline kita..
24/2 ni trkh tutp daftar ahli..1mac ni kita goyang kaki terima duit bulan ja atau ambik seketul..
Klu kita ada 5 org dowline..kita dpt 1point..lpas tu klu dwline kita cri org juga..point yg dorang dpt tu kita dpt juga....
Kat dlm globallshare tu blh borak2 update moment atau niaga apa sj..dia lbh kurang mcm fb mula2 nk launchiing dlu..kita ni jd pengguna yg terawal..dpt imbuhan
Cntoh kita ada 20point smpe 24/2 ni..start 1mac ni kita blh pilih smada nk dpt faedah bulanan tiap2 bulan atau nk redeem semua 20 tu dpt duit seketul..
1point 29.86usd lbh kurang rm100...klu kita kekalkan semua kita dpt faedah tiap2 bulan smpe bila2...setiap 1point faedah bulanan 2.77usd lbh kurang rm10...mknanya tiap2 bulan kita dpt rm200 faedah..smpai bila2 selagi kita xredeem semua tu..Klu kata kita redeem semua..20point tu kita dpt lbh kurang rm2000..tp sekali je dpt..point tu jd zero la,kita xdpt faedah bulan2..
Yg ni pun cmpny berdaftar ..dijamin 100% percuma dan dibayr.
Join la sblm terlmbat ..dpt tmbh2 duit poket kita..free juga ..bkn scam yg ni syrikat bardaftar..klu nak guna android lps dftr awk install d playstore..Ada globallshare..bila log in ja lbh kurang sm mcm fb ni. Updte moment semua..jual2 brg mcm2 borak2 chating semua ada ..

Jom join lebih kurang FB, INSTAGRAM...
Classifieds
1Coaster (0) - 21 Jul 2016, 8:46am
2Globallshare (0) - 06 Feb 2014, 12:22pm
3Wow Freecall (0) - 21 Aug 2013, 9:45am
4Anda Dibayar Sepanjang Hayat (2) - 15 Jul 2013, 10:58am