ByCella

Company Profile
NameCandlelight Dinner Teluk Batik, Perak
Forum Nick
Candlelight Dinner
CompanyByCella (AC0020830W)
URLbycella.business.site/
Handphone0193937529
Tel0198316253
Addresspersiaran teluk Batik
Lumut
32200 Perak
Dulu tengok kat tv atau filem saja candlelight dinner tepi pantai ni..
atau kena pi maldives, bali, phuket
atau rasa rasa macam terlalu mahal..

itu dulu!!!

sekarang dah ada ByCella Candlelight Dinner Di Pantai Teluk Batik Perak..
design macam2.. daripada design jenis vip, honeymoon sampai lah design cara orang malaysia (duduk bersila guna meja jepun..
pakej macam2.. dari decoration saja (anda boleh bawa makanan sendiri) sampai lah ke pakej all in one. (makanan, bouquet n lain2 include..tinggal datang saja)

Anda nak pakej sekali penginapan pon ada..

Senang Cerita just hubungi kami di :
0193937529 (WhatsApp)
0198316253 (call)
Classifieds
1Candlelight Dinner Tepi Pantai (1) - 02 Dec 2021, 1:33pm