Zul 56
Profile
NameZul
Forum NickZul 56
CompanyABH CAR WASH ENTERPRISE
RegisteredSat 30/Oct/2010 9:44pm
Topics by Zul
1Spa & Detailing Centre Untuk Dijual - Seremban 2 (1) - Tue 9/Sep/2014 8:46am
2Jawatan Kosong Pekerja Carwash dan Polish - Seremban 2 (4) - Thu 15/May/2014 7:06am
3Tawaran Tempat Latihan Praktikal - Seremban 2 (1) - Tue 18/Mar/2014 9:37am
4Pengambilan Pelajar Praktikal - Seremban 2 - Wed 4/Sep/2013 7:29am
5Jawatan Kosong Sebagai CEO Freelance Syarikat (2) - Wed 26/Jun/2013 10:38am
6Jawatan Kosong Customer Servis & Pekerja Polish Carwash (3) - Sat 18/May/2013 6:09pm
7Tawaran Sebagai Share Partner Bisnes Carwash Spa & Detailing (8) - Sun 5/May/2013 12:49pm
8Pekerja Polish Carwash Autospa & Detailing Diperlukan Seremban 2 (3) - Sun 31/Mar/2013 8:13am
9Jawatan Kosong Pengurus Carwash Spa & Detailing Seremban 2 City Park (8) - Sun 3/Mar/2013 12:49pm
10Kekosongan Tempat Latihan Praktikal Seremban S2 (2) - Fri 1/Feb/2013 9:11am
11Carwash Untuk Diambil Alih (3) - Wed 21/Nov/2012 10:30pm
12Funder (Slepping Partner) Carwash New Concept (13) - Wed 10/Oct/2012 10:18pm
13Tawaran Menjadi Smart Partnership @ Sleeping Partner Bisnes Car Wash New Concept (19) - Sun 23/Sep/2012 12:46am
14Tawaran Menjadi Pengedar Tunggal Negeri Produk Car Wash (2) - Sat 7/Jul/2012 1:40pm
15Tawaran Menjadi Pengedar Tunggal Negeri Produk Car Wash (8) - Sat 30/Jun/2012 8:05pm
16Bina Kerjaya Sebagai Pengurus Car Wash - Thu 21/Jun/2012 10:40pm
17Tawaran Menjadi Smartpartnership (18) - Fri 1/Jun/2012 6:49am
Comments by Zul
1Bengkel Bina Kedai Online Secara PERCUMA - Sat 27/Sep/2014 9:10am
berminat zul_hamid@yahoo.com
2Kursus Bina Website dan Blog Hanya RM50 - Sat 27/Sep/2014 8:59am
berminat untuk area seremban, n.s zul 010-5435598 (what'sapp only)
3Spa & Detailing Centre Untuk Dijual - Seremban 2 - Sat 27/Sep/2014 8:54am
nak tau harga?? nak tengok gambar kedai? boleh what'sapp no ni 010-543 5598 p/s : harga yg ditawarkan sangat berbaloi. jangan lepaskn peluang anda.
4Agen Dropship Twilight Turtle Diperlukan! Untung yg Tinggi! Permintaan yg Tinggi! - Wed 27/Aug/2014 1:31pm
email - zul_hamid@yahoo.com
5Tawaran Tempat Latihan Praktikal - Seremban 2 - Thu 20/Mar/2014 10:34pm
PELAJAR YANG MENETAP DI TAMPIN, PORT DICKSON DAN SEREMBAN DIGALAKKAN
6Nak Tau Macamana nak Mula Bisnes Carwash? - Wed 11/Dec/2013 10:13pm
email info tersebut zul_hamid@yahoo.com terima kasih.
7Agen Dropship utk Cadar 3D - Mon 4/Nov/2013 11:48pm
email to - zul_hamid@yahoo.com
8Tabung Umrah Rakyat Malaysia - Semua Mampu dan Layak - Fri 25/Oct/2013 7:51pm
berminat email - zul_hamid@yahoo.com
9Berniaga Sambilan Hanya Sebagai Pembekal di Kedai Berdekatan Kawasan Anda - Sun 29/Sep/2013 11:59am
email zul_hamid@yahoo.com tq.
10Buku Resepi Membuat Serbuk Ice Blended Paling Murah - Sun 29/Sep/2013 11:49am
email kat sy - zul_hamid@yahoo.com
11Medical Card Untuk Staf Syarikat - Fri 5/Jul/2013 8:30pm
tolong email info to zul_hamid@yahoo.com
12Tambah Like Anda 10k Kurang 24 Jam! Real Human Like dan Tingkatkan Sales Produk Anda! - Wed 26/Jun/2013 3:41pm
berminat zul_hamid@yahoo.com
13Assalamualaikum Warga Mc, Saya Ingin Memberikan Khidmat Untuk Mendaftar Persatuan. - Tue 25/Jun/2013 6:13pm
sy nak tubuhkan motorsport club boleh beri panduan zul_hamid@yahoo.com
14Jawatan Kosong Pengurus Carwash Spa & Detailing Seremban 2 City Park - Sat 18/May/2013 6:02pm
sila hntar resume ke zul_hamid@yahoo.com
15Tawaran Sebagai Share Partner Bisnes Carwash Spa & Detailing - Thu 2/May/2013 10:43pm
waalaikumsalam....ye mmg sy sdg mencari share partner as slepping partner. syaratnya takde apa sgt.. yg penting boleh bgi komitment dan minat dlm bdg kecantikan kenderaan. sbb kami ni lebih kpd detailing spt polish, wax, coating dll. kami juga lebih mengutamakan kepuasan pelanggan. apa yg customer nak itu yg kami bgi. cthnya musim hujan ni.. realitinya mmg org takkan basuh keta apatah lgi diorang akn rasa rugi bila anta kat car wash. tpi kami disini pd buln 5 ni akan buat promosi 'musim hujan' dimana kami kasi potong separuh harga tpi utk basuh luar shj. cthnya harga rm5 utk keta sedan...promosi itu kita akan hadkan masa antara seminggu ke dua minggu je. yg paling penting kita dpt perkenalkan kedai kami kat org luar. itu antara usaha mempopularkan kedai kami. populariti sgt penting utk org ingat kat tempat lain tak buat mcm tu tpi kami buat. sy suka saudara dtg dan tengok sendiri kedai kami sbb kami bkn carwash biasa.. boleh bandingkan dgn carwash yg lain. utk makluman saudara, kami dah ubahsuai kedai kpd konsep detailing bermula buln 3. alhamdulillah sambutan menggalakkan. ramai yg memuji kedai kami. harap kita dpt berjumpa. terima kasih kerana berminat. zul 0193818517
16Tawaran Sebagai Share Partner Bisnes Carwash Spa & Detailing - Sun 28/Apr/2013 1:24pm
Salam en daus 13, sy harap kita boleh jmpa di kedai kami. tq.
17Berminat Membuka Car Wash Tanpa Air Terawal di Malaysia? Kami Ada Penyelesaian - Thu 25/Apr/2013 10:57pm
email detail - zul_hamid@yahoo.com
18Pekerja Car Wash Diperlukan di Kajang - Thu 25/Apr/2013 10:53pm
mr dtailing dr , apa projek tu? email sy - zul_hamid@yahoo.com
19Produk Car Wash Nano Crystal Shield - Sat 30/Mar/2013 3:07pm
email to zul_hamid@yahoo.com
20 - Sat 9/Mar/2013 3:41pm
Maaf en Yaafar, buat masa skrg ni sy dah dpt share partner sy. tq.
21Jawatan Kosong Pengurus Carwash Spa & Detailing Seremban 2 City Park - Sun 3/Mar/2013 8:04pm
kepada yg berminat sila email resume anda yg detail + gambar tq.
22Agent Travel Agency & Car Auto Spa Diperlukan Seluruh Malaysia - Sat 2/Mar/2013 10:11pm
email to zul_hamid@yahoo.com
23 - Sun 24/Feb/2013 4:55pm
Salam, En Nizam atau sapa2 disini yg ingin bekerjasama (JV) boleh hubungi sy terus.
24Peluang Jadi Agent Travel Agency & Car Auto Spa Sedang Hangat! - Sun 24/Feb/2013 4:50pm
detail to - zul_hamid@yahoo.com
25 - Sat 16/Feb/2013 9:27am
Jika berminat & Peluang keemasan ini masih dibuka untuk Cawangan kami yang lain. Sila email permohonan anda ke email berikut : zul_hamid@yahoo.com
26 - Sat 16/Feb/2013 9:24am
Tawaran JV Share Partner telah ditutup untuk cawangan City Park S2. Tawaran yang sama akan dibuka diseluruh Malaysia dalam masa terdekat.
27 - Tue 12/Feb/2013 10:31pm
dah email kpd penerima. tq
28Funder (Slepping Partner) Carwash New Concept - Sun 3/Feb/2013 11:24am
TAWARAN INI TELAH DITUTUP BAGI MEMBERI LALUAN KHAS KEPADA PELANCARAN PAKEJ VVIP
29Funder And Shareholder - Sun 3/Feb/2013 10:41am
email to - zul_hamid@yahoo.com
30Preview Sesi Auradiri & On Sixth Sense Kembali. - Sun 3/Feb/2013 10:29am
Salam, saya cadangkan bengkel ini dibuat di NS
31Pembekal dan Servis Belon Gas Helium (Gas) - Wed 23/Jan/2013 10:55pm
minat. email - zul_hamid@yahoo.com
32Mencari Pelabur/Funder Bagi Perniagaan Coolblog - Sat 19/Jan/2013 11:23pm
email - zul_hamid@yahoo.com
33Funder (Slepping Partner) Carwash New Concept - Tue 15/Jan/2013 2:36pm
tawaran ini masih dibuka.
34Funder (Slepping Partner) Carwash New Concept - Wed 9/Jan/2013 10:54pm
Terima kasih kerana berminat. Untuk keterangan lanjut sila hubungi sy terus untuk sesi taklimat.
35Terbaru di Malaysia! Kepada Pengusaha-Pengusaha Pusat Car Wash Rebutlah Peluang Dengan Sistem Terbaru Cucian Kenderaan yang Pertama di Malaysia. - Thu 20/Dec/2012 9:57pm
email - zul_hamid@yahoo.com
36Pembukaan 10% Share Dalam Syarikat! untuk Seorang Sahaja Terhad! - Thu 29/Nov/2012 9:29pm
BERMINAT email - zul_hamid@yahoo.com
37Berminat Bisnes Dropship Tablet dan Gadget? - Sun 25/Nov/2012 5:16pm
email kat sy - zul_hamid@yahoo.com tq.
38Anda Dibayar Sehingg RM16,000.00 untuk Bawa Iklan Kami Dicermin Kereta Anda - Sat 24/Nov/2012 10:21am
Menarik
39Pelaburan Unit Amanah Saham Oleh Amanah Saham Nasional Berhad (Asnb) - Anak Syarikat Pnb - Sat 24/Nov/2012 8:08am
Salam en Izhar, sy bercadang membuat loan ASB sebanyak RM200K. boleh bagi pandangan ttg bank yg sesuai dan boleh dptkan dividen ASB 5 tahun kebelakang. email - zul_hamid@yahoo.com
40Projek Bernilai RM 1 Billion untuk di Agih-Agih Kan - Mon 19/Nov/2012 10:49am
zul_hamid@yahoo.com
41Projek Islam 2012-2013 (Mengeksport Produk Makanan) - Thu 8/Nov/2012 9:28pm
BERMINAT JV ZUL - 0193818517
42Funder (Slepping Partner) Carwash New Concept - Mon 15/Oct/2012 10:53pm
tawaran ni masih dibuka. boleh hubungi saya terus. tq.
43Khidmat Cuci-Cuci - Sat 6/Oct/2012 10:50pm
Salam, boleh dapatkan sebutharga bagi khidmat cuci rumah baru double storey dan single storey email to - zul_hamid@yahoo.com
44Tawaran Menjadi Smart Partnership @ Sleeping Partner Bisnes Car Wash New Concept - Thu 4/Oct/2012 10:51pm
TAWARAN DITUTUP. TERIMA KASIH
45Mesin Cuci Carpet dan Stokis Lengkap Alatan Carwash - Tue 25/Sep/2012 10:28pm
salam en nazem, tolong email harga mesin cuci karpet
46Tawaran Menjadi Smart Partnership @ Sleeping Partner Bisnes Car Wash New Concept - Sun 23/Sep/2012 7:33am
en hisyam2k sy mmg sdg mencari tempat baru. ada kesempatan sy akan hubungi tuan. tq
47Tawaran Menjadi Smart Partnership @ Sleeping Partner Bisnes Car Wash New Concept - Sun 23/Sep/2012 7:31am
katak bawah tempurung. terima kasih atas tawaran. sy akan pertimbangkan.
48Tawaran Menjadi Smart Partnership @ Sleeping Partner Bisnes Car Wash New Concept - Mon 10/Sep/2012 11:24pm
wazzubwazzub - digalakkan menceburi bidang carwash ini. tpi Program ini sy khaskan utk mencari funder as sleeping partner shj. tq.
49Software Acc Guna Ms Excel (www.databiz.weebly.com) - Sun 9/Sep/2012 8:40am
Salam, email to - zul_hamid@yahoo.com nak tau harga dan fungsi software lebih lanjut. 019-3818517
50Tawaran Menjadi Smart Partnership @ Sleeping Partner Bisnes Car Wash New Concept - Sun 9/Sep/2012 7:38am
kami akan membuka cawangan ke seluruh Malaysia termasuk di Sabah dan Serawak.