Zilah 3
Profile
NameZilah
Forum NickZilah 3
RegisteredThu 15/Dec/2011 12:10pm
Topics by Zilah
1Sale Gila-Gila. Tudung Jenama Ratu. - Mon 13/Oct/2014 11:19am
2Lelong Barangan Emas Korea (1) - Mon 9/Jun/2014 9:40am
3Free Keahlian Tupperware Brands - Sat 5/Apr/2014 1:45pm
4Set Emas Sadur Murah-Murah - Tue 4/Feb/2014 7:36am
5Barangan Singer di Kelantan (Beli Brg Dpt Hadiah Percuma) - Wed 15/May/2013 2:02pm
6Set Tupperware Pada Harga Murah (1) - Tue 26/Mar/2013 11:14am
7Barang Tupperware Murah-Murah (1) - Thu 3/Jan/2013 9:55am
8Offer Pada Yang Minat Nak Jadi Ahli (4) - Fri 9/Nov/2012 1:21pm
9Sesiapa Yang Berminat Dengan Tupperware - Mon 1/Oct/2012 2:20pm
10Maruku Meletop & Sambal Daging Kelantan (1) - Sun 1/Jul/2012 9:54am
11Tengoklah Blog Saya (5) - Sun 13/May/2012 2:38pm
12Perniagaan Baru: Fesyen Dari Kota Paris (12) - Sun 18/Mar/2012 2:39pm
13Jom Tambah Pendapatan - Sat 28/Jan/2012 2:49pm
14Cantik & Sihat - Mon 26/Dec/2011 12:32pm
Comments by Zilah
1Special Loan - Mohon Pandangan - Mon 16/Jun/2014 2:20pm
Kalau yg upfront ni... baik x pyh le... Tu hari saya ada dpt email psl loan dan dia minta upfront RM500... saya x layan.. lps tu ada org htr email pd saya bagi tahu jgn percaya pada org yg htr email loan tu sbb dia dh kena tipu.. lepas msk duit RM500... mcm2 alasan bagi... pastu minta lg RM200 kalau x silap saya... lepas tu terus senyap...
2Nak Buat PL dgn Bank Rakyat - Wed 11/Jun/2014 6:41am
Mcm mana nk check ctos & ccris???
3Letak Barang Secara Consignment di Booth Sempena Festival Raya 2014 - Shah Alam - Tue 20/May/2014 9:32am
Untuk raya.. setiap tahun saya buat maruku.. sejenis shj.. perasa original... mmg laku... jika berminat boleh email saya.. zeelah78@yahoo.com.my
4Tapak Karnival Bsipt 2014 (Kelantan) - Sat 3/May/2014 3:36pm
email zeelah78@yahoo.com.my
5Selamat Hari Pekerja 2014! - Thu 1/May/2014 11:00pm
Mcm2 brg ada di blog saya... tupperware, emas sadur, barangan kraf felt... semuanya murah-murah... www.daisyputeh.blogspot.com
6Pendapatan Berterusan - Tue 29/Apr/2014 11:40am
details zeelah78@yahoo.com.my
7DTG Printer Ready Made - Tue 29/Apr/2014 11:37am
details zeelah78@yahoo.com.my
8Kedai Serbaneka Percuma 3 in 1 - Mon 28/Apr/2014 1:43pm
zeelah78@yahoo.com.my
9Kepada yang Berminat Bermain Kutu Secara Mingguan - Thu 24/Apr/2014 7:10pm
details... zeelah78@yahoo.com.my
10Tapak Booth Untuk Disewa Sempena Tomoipro Muaythai Challenge 2014 - Thu 6/Mar/2014 8:04pm
sewa berapa???? Email... zeelah78@yahoo.com.my
11Mencari Peluang Bisnes di Rumah - Thu 12/Dec/2013 7:35am
Berminat utk jual brg emas sadur korea???? Modal serendah RM200.... Berminat blh email ke zeelah78@yahoo.com.my
12Plan Berniaga Tudung Dengan Modal yang Kecil - Wed 4/Sep/2013 10:52am
saya ada menawarkan tudung bawal pd kadar istimewa.... bawal kelim biasa dan layer... bawal layer, saya jahit sendiri.... jika berminat boleh email saya... zeelah78@yahoo.com.my
13Business Untuk Raya 2013 - Fri 15/Feb/2013 12:04am
nak jual maruku dan serunding daging lembu dan ayam???? email zeelah78@yahoo.com.my
14Dropship Phone Diperlukan. - Mon 4/Feb/2013 1:55pm
details.... saya di kelantan zeelah78@yahoo.com.my
15Mintak Pendapat Sahabat-Sahabat - Wed 30/Jan/2013 9:46pm
cuba pergi AEON. kalau ada SSM dan bank statement boleh buat loan. tp utk permulaan dia bagi takat 3,4 ribu je..
16Samsung Galaxy Note dan Siii Hanya Serendah RM 500! - Thu 24/Jan/2013 7:25pm
maaflah ye... saya cuma nak luahkan perasaan... harap tuan punya iklan ni jgn marah... kalau brg tu still ada, tolonglah tunaikan janji... saya ada email tuan punya iklan semalam dan email saya di balas... lalu saya nyatakan hasrat utk beli phone ni 2 biji.. konon nak bg present kat husband sebiji.. birthday dia awal bulan ni... saya pun set temujanji nak jumpa pg ni pkl 11... lalu di reply, katanya ok... mlm td tuan punya iklan ni htr sms kat saya.. kami bebalas-balas sms dan confirm nak jumpa pg ni pkl 11... pg ni pukul 11 saya pergi tempat nak jumpa tu... dah sampai saya call tanya dia dah ada ke belum sbb saya lewat skt... x sampai 5 minit pun... telepon saya di jawap.. tapi katanya dia kerja, x boleh keluar.... kalau jam 5 boleh le, katanya... dan saya jwp ok.. nnt saya call balikptg ni... saya pun blk rumah... dan dlm pkl 3 kalau x silap saya, saya ada htr sms srh dia set kan tarikh dan tempat nak jumpa... tp sms saya x berbalas... lps tu saya buka majalah.com ni dan saya comment kat atas... ada sebut dia nak jumpa pelanggan kat stadium pkl 5... jadi saya anggap pelanggan tu adalah saya... saya pun pergilah kat stadium ptg td... saya sampai kat situ dlm pkl 5... saya terus sms tuan punya iklan ni bg tahu saya tunggu kat mana dan warna baju saya pakai... tp msg saya x berbalas saya tunggu jgk dr pkl 5 hingga 5.30 ptg tp sungguh FRUST sbb tiada siapa datang jumpa saya dan sampai sekarang sms saya x berbalas... at least kalau x dpt dtg.. sms lah sepatah dua... kesian saya... bersungguh nak brg tp org x jual...
17Samsung Galaxy Note dan Siii Hanya Serendah RM 500! - Wed 23/Jan/2013 9:32pm
siticorporation.... amacam???? dpt tak brg??? ok ke tak brg tu????
18Sy nak Berniage. Bantu Sy - Mon 21/Jan/2013 3:09pm
TUPPERWARE BRANDS... untuk details.. boleh pergi ke blog www.daisyputeh.blogspot.com
19Jom Join Kutu Mesin Chocolate Fountain dan Juga Ada Jual Cash. - Mon 21/Jan/2013 3:03pm
boleh email gambar??? zeelah78@yahoo.com.my
20Saya Berminat untuk Menjadi Ejen Dropship. - Tue 8/Jan/2013 3:01pm
boleh join keluarga SOPHIE PARIS tgk dulu website www.sophieparis.com.my jika berminat email ke sophieparis.kbharu@yahoo.com
21Business Apa Ye Dengan Modal RM20k? Pendapat Anda Amat Dialukan. - Tue 8/Jan/2013 11:23am
Kalau berminat nak beli emas PUBLIC GOLD boleh email saya zeelah78@yahoo.com.my
22Ingin Membuat Side Income Melalui MLM Tetapi Tiada Modal? - Tue 8/Jan/2013 11:17am
Kepada yg berminat nak buat bisness TUPPERWARE boleh email saya zeelah78@yahoo.com.my atau boleh tgk blog saya www.daisyputeh.blogspot.com terima kasih
23Nak Cari Cara Yang Boleh Tambahkan Pendapatan - Thu 3/Jan/2013 10:21am
jika berminat nak jual brg tupperware boleh email saya zeelah78@yahoo.com.my boleh jgk pergi blog saya www.daisyputeh.blogspot.com
24Jom Buat Bisness Dengan Sophieparis Ibucute RM Masyukkk! - Wed 2/Jan/2013 6:44pm
Pada yg minat nak berbisness tupperware.... boleh email saya zeelah78@yahoo.com.my ataupun boleh pergi blog saya www.daisyputeh.blogspot.com yuran keahlian yg sgt2 murah dgn saya, cuma RM50 shj... yuran keahlian sebenar adalah RM70... katalog saya akan pos, terus ke rumah anda... brg juga saya boleh pos terus ke rumah anda.... Saya juga akan berikan hadiah percuma kpd yg mendaftar dgn saya... oleh itu, jgn tunggu lama2... sebab yuran keahliaan akan meningkat dr thn ke thn...
25Selamat Tahun Baru 2013! - Sat 29/Dec/2012 1:55am
Saya jemput warga majalah utk tgk2 blog saya http://www.daisyputeh.blogspot.com Macam2 ada... kraftangan dr felt ( brooch, bantal, hp pouch), barangan TUPPERWARE... utk brg TUPPERWARE, gambar yg ada kat blog tu mmg dah ada stok ye... gambar akan saya tambah dr masa ke semasa pada yg minat nak jadi ahli, pendaftaran dgn saya cuma RM50 shj... POS PERCUMA.. harga keahliaan sebenar RM70 dan ada org ambik lg RM10 utk penghantaran... Dgn saya cuma RM50, jadi anda dah jimat RM30... di samping tu, saya juga berikan hadiah PERCUMA pada yg mendaftar dgn saya... maksudnya di samping starter kit, anda juga dpt hadiah PERCUMA... ahli akan dpt DISKAUN 20% drpd harga katalog... setiap pembelian RM500 dan ke atas, saya juga beri hadiah PERCUMA dan PENGHANTARAN PERCUMA.... RM500 harga katalog setelah di tolak harga ahli cuma RM400 shj... istimewa pada yg berminat utk mendaftar sebagai ahli, sekiranya anda membuat pembelian sebanyak RM500... saya akan berikan KEAHLIAN PERCUMA dan anda cuma byr RM400 shj ( terus dpt harga ahli ) utk keterangan lanjut, email ke... zeelah78@yahoo.com.my
26Selamat Tahun Baru 2013! - Tue 25/Dec/2012 3:49pm
Saya jemput warga majalah utk tgk2 blog saya http://www.daisyputeh.blogspot.com Macam2 ada... kraftangan dr felt ( brooch, bantal, hp pouch), barangan TUPPERWARE... utk brg TUPPERWARE, gambar yg ada kat blog tu mmg dah ada stok ye... gambar akan saya tambah dr masa ke semasa pada yg minat nak jadi ahli, pendaftaran dgn saya cuma RM50 shj... POS PERCUMA.. harga keahliaan sebenar RM70 dan ada org ambik lg RM10 utk penghantaran... Dgn saya cuma RM50, jadi anda dah jimat RM30... di samping tu, saya juga berikan hadiah PERCUMA pada yg mendaftar dgn saya... maksudnya di samping starter kit, anda juga dpt hadiah PERCUMA... ahli akan dpt DISKAUN 20% drpd harga katalog... setiap pembelian RM500 dan ke atas, saya juga beri hadiah PERCUMA dan PENGHANTARAN PERCUMA.... RM500 harga katalog setelah di tolak harga ahli cuma RM400 shj... istimewa pada yg berminat utk mendaftar sebagai ahli, sekiranya anda membuat pembelian sebanyak RM500... saya akan berikan KEAHLIAN PERCUMA dan anda cuma byr RM400 shj ( terus dpt harga ahli ) utk keterangan lanjut, email ke... zeelah78@yahoo.com.my
27Mohon Bisnes Apa Sahaja - Thu 6/Dec/2012 9:41am
minat dgn bisness TUPPERWARE.... hubungi saya di... zeelah78@yahoo.com.my
28Pembekal Aksesori Wanita Seperti Gelang Tangan, Rantai, Cincin dan Brooch - Wed 28/Nov/2012 10:52am
produk TUPPERWARE.... jika berminat email.... zeelah78@yahoo.com.my
29Agent - Wed 28/Nov/2012 10:44am
berminat dgn produk TUPPERWARE... email saya.... zeelah78@yahoo.com.my
30Mencari Peluang Perniagaan di Rumah. - Tue 27/Nov/2012 1:56pm
jika berminat dgn produk TUPPERWARE.... boleh email saya... zeelah78@yahoo.com.my pakej menarik di tawarkan
31Baju Kurung Peplum Terkini. - Tue 27/Nov/2012 1:46pm
email contoh... zeelah78@yahoo.com.my
32Saya Ingin Menjadi Ejen Dropship Tanpa Modal. - Tue 27/Nov/2012 1:44pm
berminat dgn produk TUPPERWARE... boleh email saya.... zeelah78@yahoo.com.my
33Dropship Produk SNE Diperlukan! Tanpa Modal - Tue 27/Nov/2012 1:40pm
sesiapa yg berminat dgn produk TUPPERWARE.... boleh email saya, utk maklumat lanjut... zeelah78@yahoo.com.my
34Peluang di Jengka Pahang - Sun 25/Nov/2012 4:54pm
berminat dgn brg2 TUPPERWARE.... boleh email saya..... zeelah78@yahoo.com.my saya tawarkan pakej menarik....
35Pendaftaran Sophieparis - Sun 25/Nov/2012 10:56am
pada yg minat dgn TUPPERWARE.... boleh email saya.... zeelah78@yahoo.com.my nak buat bisness atau nak guna sendiri... saya boleh bg tawaran istimewa....
36Ingin Memulakan Perniagaan - Sun 25/Nov/2012 10:25am
business TUPPERWARE..... sapa2 nak cuba boleh email... zeelah78@yahoo.com.my
37Mencari Idea untuk Mula Berniaga - Sat 24/Nov/2012 1:50pm
pada sapa2 yg nak berniaga barangan TUPPERWARE.... boleh email saya zeelah78@yahoo.com.my saya tawarkan pakej menarik utk anda...
38Syarikat Fesyen Dari Paris Pertama di Asia Dengan Sistem M.L.M/Dropship - Tue 20/Nov/2012 3:12pm
Sesiapa yg berminat dgn produk TUPPERWARE boleh email saya zeelah78@yahoo.com.my saya tawarkan pakej menarik utk anda
39Wakil Avon Diperlukan. - Thu 15/Nov/2012 1:09pm
Pada yg berminat dgn TUPPERWARE... boleh hubungi saya zeelah78@yahoo.com.my Saya tawarkan pakej menarik utk anda.....
40Offer Pada Yang Minat Nak Jadi Ahli - Fri 9/Nov/2012 3:23pm
Norzian Joya..... Dah jadi ahli belum????? Kalau belum saya nasihatkan msk ahli dulu dan saya boleh bg awak harga ahli lah.... 20% diskaun dari harga katalog... Pembelian RM500 ke atas, saya bg hadiah percuma dan penghantaran juga percuma..... Untuk makluman awak, RM500 tu harga katalog ye.... harga ahli cuma RM400 je....
41Offer Pada Yang Minat Nak Jadi Ahli - Fri 9/Nov/2012 1:29pm
untuk maklumat lanjut, email zeelah78@yahoo.com.my
42Idea Perniagaan dirumah - Mon 15/Oct/2012 11:04am
Kalau teringin nak jual brg TUPPERWARE boleh email saya zeelah78@yahoo.com.my saya ada pakej menarik yg akan di tawarkan.
43Peluang Menjalankan Perniagaan Emas! - Fri 12/Oct/2012 12:58pm
zeelah78@yahoo.com.my
44Berminat Menjadi Agent Dropship Untuk Barangan Cosmetic - Mon 8/Oct/2012 7:27pm
minat dgn barangan giffarine????? email zeelah78@yahoo.com.my
45Fotostat Mesin Konica 210 - Sun 23/Sep/2012 11:19am
Details....... zeelah78@yahoo.com.my
46Perniagaan Modal Rendah RM2,500 yang Amat Menguntungkan - Sun 23/Sep/2012 11:16am
details..... zeelah78@yahoo.com.my
472 Helai Sutera Crepe Terengganu nak di Tolak Dengan Harga Kos - Sun 5/Aug/2012 7:25am
Tumpang iklan ye.... Saya dari kelantan... Saya ada sehelai kain batik warna hijau ada batu swaroski.... Nak jual harga rugi..... RM150 je... termasuk pos... Berminat email ke zeelah78@yahoo.com.my Saya juga ada sepasang selipar tumit tinggi jenama cael deon.... Belum pernah pakai... Saiz 6.... Harga asal RM59.90 tapi saya nak jual RM45.00 shj termasuk pos.....
48Pakej Bisnes RM500 Sehari & Banyak Lagi - Sat 28/Jul/2012 8:21pm
email zeelah78@yahoo.com.my
49Pemborong Slimming Suit Choral Bamboo - Mon 23/Jul/2012 3:20pm
borong tu MOQ berapa helai??? Kalau beli sehelai je berapa?????
50Pelaburan Atau Perniagaan - Tue 17/Jul/2012 9:59am
Beli emas dan simpan. Tunggu harga naik, jual. Kurang risiko.