Zawanis 2
Profile
NameZawanis
Forum NickZawanis 2
RegisteredMon 28/May/2012 4:34pm
Topics by Zawanis
1Stokis dan Pengedar di Perlukan - Tue 7/May/2013 11:29am
2Maixara Kota Damansara (2) - Mon 1/Apr/2013 9:22am
3Dealer Maixara C Sential di Perlukan (1) - Fri 15/Feb/2013 11:55am
4Neuzahra Easy Slim Lotion (2) - Fri 11/Jan/2013 11:27am
Comments by Zawanis
1Beli Basikal Secara Borong - Sun 7/Jul/2013 2:39pm
email sy quotation price n katalog to zawanisnaffy_87@yahoo.com plz..tq.
2International Freight Forwarder! - Sun 7/Jul/2013 2:36pm
email sy zawanisnaffy_87@yahoo.com door to door servis barangan china to malaysia.tq
3Kursus Pemasaran Online Anjuran Mara Wilayah - Sat 1/Jun/2013 9:43pm
ermm....dah melepas utk bulan mei..ada lg x utk bulan jun?area shah alam ada x?
4Scammer Alaf 2013 Aripa Nawawi A.K.A Siti Noordiana Mohd Abdul Rasid, Suami Serta Kuncu2 Nya. - Mon 20/May/2013 12:51pm
dari apa yg sy lihat...kebanyakkan si penipu ni org yg sama dgn mgunakan identiti dan no hp yg berlainan je. pertama sy nak nasihat kat warga majalah semua...apa2 urusan melibatkan wang....sebaiknya anda transfer dari akaun anda ke akaun org ke3 yg anda ingin berurusan. Jgn bank in melalui cash deposit kerana sekiranya anda di tipu,anda tidak akn dapat balik wang anda walaupun dah buat police report. Kedua,sekiranya anda hendak membeli secara on9 dari org yg tidak di kenali,pilih yg menawarkan khidmat COD/BY HAND...cari peniaga2 on9 yg berdekatan dgn anda..ramai peniaga on9 skrg ni..serata malaysia ada...(sy pun peniaga on9 gak..hihi) Ketiga,jgn mudah percaya dgn offer2 yg di tawarkan kepada anda...haa,kaji selidik dulu...(sy pun pernah tertipu..kuang33) saya kongsi ni atas dasar pengalaman ... *kepada rakan2 majalah yg dah tertipu..lodge a police report dulu..then pergi ke bank yg anda berurusan dgn si penipu tu...bawa bersama slip/transaksi pemindahan wang dan repot polis tu.. semoga semuanya di permudahkan...amiin
5Awas dgn Datuk/Datin Ini! - Mon 20/May/2013 12:37pm
hahaha...nasib sempat baca post2 kat sini...baru tadi dapat call dari insan bernama ayu. no 03-85268033. nak saya dtg seminar utk 1AZAM..Alhamdulillah....sempat baca post2 berkaitan. masa dia call td pun agak mencurigakan.....
6Perhatian Kepada Warga Majalah - Bounced Check kpd Pelabur - Mon 20/May/2013 12:22pm
fuhh....penat baca dari A-Z... simonsee...since 16 july 2012...x kan x dpt jejak lg. yg tertipu makin ramai.. sy yg berhasrat nak cari funder pun takut lol...bkn tkut menipu tp takut tertipu dgn mcm2 helah si penipu dunia hari ni. baru td dpt call dr sesorg bernama ayu yg invite sy ke seminar kewangan. dia kata dia dari syarikat berdaftar under sme co..nak bantu usahawan dapatkan modal utk perluaskan/perkembangkan bisnes tapi takutlah pulak nak join..huhu. ada x sesiapa yg dpt jemputan yg sama??betul ke ada agensi yg macam ni?link dgn kerajaan ke?coz dia kata bantuan ni hasil dari peruntukan yg kerajaan beri.....
7Produk Kesihatan dan Kecantikan - Thu 16/May/2013 3:42pm
sekiranya berminat menjual produk d'stana,maixara dan fellicious boleh sms/wasap sy 017-9321987.tq
8Urgent! Mencari Rumah Sewa Diseksyen U5, Subang 2, Pinggiran Subang N Subang Perdana. - Tue 14/May/2013 12:57pm
boleh try cari di area pinggiran subang/subang bestari dkt mydin subang..byk pangsapuri kat area tu... harga dlm lingkungan...rm6-7 ratus kalau x silap..
9Sykt Sdn Bhd Untuk Dijual. MOF Dalam Bidang Komputer, Alatulis - Tue 7/May/2013 12:01pm
nak beli syarikat sdn bhd sahaja berapa rm nak jual?sms/wasap saya 017-9321987. tq
10Berniaga Jersi dan Kasut Sukan dan Kasual - Mon 22/Apr/2013 2:52pm
tumpang post; saya nak cari pembekal / pemborong kasut magnum,swat dan 5.11 harga terbaekk.. mau cod area shah alam/KL. sms/wasap sy 017-9321987.
11Maixara Kota Damansara - Mon 8/Apr/2013 9:05am
senarai terkini mini stokis dan pengedar kami https://www.facebook.com/notes/maixara-kota-damansara/senarai-mini-stokis-dan-pengedar-stokis-kota-damansara/540514862668161
12Wholesale: Baju Menyusu/Hamil, Ring Sling Serta Kelengkapan Bayi - Mon 8/Apr/2013 9:03am
email sy zawanisnaffy_87@yahoo.com
13Pemborong Pakaian Haji Dan Umrah - Mon 8/Apr/2013 8:55am
email sy quotations price zawanisnafy_87@yahoo.com
14Seluar Jeans Kanak-Kanak Untuk Diborong - Mon 8/Apr/2013 8:37am
email sy juga ye. katalog dan moq. zawanisnaffy_87@yahoo.com thanks
15Ingin Mengeluarkan Produk Sendiri. - Tue 2/Apr/2013 9:55am
Onechan boleh email details kat sy x? zawanisnaffy_87@yahoo.com
16Mencari Peluang Perniagaan Sambilan - Tue 2/Apr/2013 9:49am
Berminat nak buat DROPSHIP... Pm nama,alamat dan no hp di page Gedung Dropship ANDA. https://www.facebook.com/dropshipbeutskinbeauteebedakarab PRODUK2 yang kami tawarkan untuk dropship ada di album ready stok. harga telah di letakkan disetiap foto. cara membuat pesanan dan bayaran ada di notes. SELAMAT MAJU JAYA.
17Pencarian Model & Duta Produk - Tue 2/Apr/2013 8:53am
ketinggian?berat badan?produk ni produk baru ke?
18Maixara Kota Damansara - Tue 2/Apr/2013 8:41am
SENARAI MINI STOKIS DAN PENGEDAR STOKIS KOTA DAMANSARA Friday, 22 March 2013 MINI STOKIS MUTIARA DAMANSARA PN ANI 019-6421174. KOTA BHARU PN FARRA 019-3279646. AGEN SHAH ALAM PN AIDA 019-6467631 SUBANG PERDANA PN IDA 017-3549078 KOTA DAMANSARA CANTEQ SHOP 017-6630962 KEPONG AZUIN 017-6823472 KLANG IIKA 017-6761143 Berminat nak dapatkan Maixara C sential Dan Maixara Slim look?sms/wasap 017-9321987 atau hubungi mini stokis dan agen kami yg berdekatan dgn anda.
19Mencari Produk Merawat Masalah Keputihan - Tue 2/Apr/2013 8:39am
Berminat utk cuba produk D'STANA? PRODUK KHUSUS UNTUK WANITA. boleh lawati page kami D'Stana Damansara
20Dealer Maixara C Sential di Perlukan - Fri 1/Mar/2013 4:09pm
promosi untuk anda yg berminat menjadi mini stokis kami. modal rm2999 utk 50 botol mcs. dapat baucar tunai butik mama bernilai rm100 dan berpeluang memenangi sijil simpanan premium bsn. berminat blh sms sy 017-9321987 atau pm di page maixara kota damansara. terhad untuk 8 org je lg...
21Siapa Berminat Kongsi Booth di Bazaar UITM Shah Alam? - Fri 15/Feb/2013 12:14pm
Masih ada kekosongan lg ke?email sy zawanisnaffy_87@yahoo.com sy berminat nak produk kesihatan atau kecantikan.
22Owner untuk Cawangan Baru Diperlukan! - Fri 15/Feb/2013 11:47am
my email add zawanisnaffy_87@yahoo.com
23Owner untuk Cawangan Baru Diperlukan! - Mon 14/Jan/2013 4:12pm
berapa modal yg di perlukan tu?
24Neuzahra Easy Slim Lotion - Sat 12/Jan/2013 11:28am
cepat rebut peluang untuk mendaftar sebagai dealer kami.. produk akan secara rasminya berada di pasaran pada 23hb jan 2013... buat masa sekarang kami membuka peluang kepada anda yg berminat menjadi dealer sblm produk kami di lancarkan secara rasminya.
25Inginkan Produk Berjenama Anda Sendiri? - Tue 8/Jan/2013 8:01pm
mr zeck blh emailkan details kat saya x?zawanisnaffy_87@yahoo.com
26Mulakan Produk Jenama Sendiri Anda. - Tue 8/Jan/2013 7:49pm
email sy juga zawanisnaffy_87@yahoo.com
27Percuma! Kdai Farmasi Cosway dan Serbaneka Modal 5k - Tue 8/Jan/2013 9:54am
blh email kat sy x? zawanisnaffy_87@yahoo.com
28Jom Bina Networking - Sun 6/Jan/2013 8:45pm
PRODUK BARU BAKAL MELETOPS DI PASARAN.. JOM JADI YANG TERAWAL.. DEALER DI PERLUKAN... PRODUK NEUZAHRA BEAUTY. MODAL RM500 UTK 10 BOTOL EASY SLIM LOTION. HARGA PASARAN RM70sm RM75ss. BERMINAT JADI DEALER? SMS 0179321987 ANIS.
29Selamat Tahun Baru 2013! - Tue 1/Jan/2013 1:12pm
mohon like page sy.. https://www.facebook.com/pages/Anis-soffiya-Resources-Felinna-Inchloss-dan-Vit-C-plus-Collagen/390363234384016?ref=hl
30Inginkan Produk Berjenama Anda Sendiri? - Sun 16/Dec/2012 11:45am
email kat saya zawanisnaffy_87@yahoo.com. mr zeck area mana ye?
31Penjual Bedak Arab Penipu! - Sun 16/Dec/2012 11:28am
nak dapatkan stok bedak arab original? cod area shah alam.... minima 6pcs utk cod utk cover minyak kereta laa... hihihi... hubungi saya.. 0179321987 stok available 50g orange jade,cherry pink dan russet.. retail rm55 termasuk pos.... utk borong minima 6pcs... bg yg nak borong 12pcs ke atas dan nak cod...bayaran perlu di bank in dulu ye...takut gak nak terima bayaran kat tempat open.... utk pos..sy menggunakan khidmat poslaju. fb saya https://www.facebook.com/anis.beautee.catalyst.SHAHALAM
32Bagaimanakah Caranya untuk Saya Buat Produk Sendiri? - Sun 16/Dec/2012 11:12am
siti fazelah email saya gak... sis area mana ye?
33Bisnes Kedai Jahit Untuk Dijual - Sat 8/Dec/2012 9:43am
sewa kedai brape? mesin jahit jenis pe?
34Spa Untuk Diambil Alih. - Sat 8/Dec/2012 9:38am
TUMPANG IKLAN.. FELINNA INCHLOSS HARGA BORONG 10BOTOL RM500 20BOTOL RM900 READY STOCK....SMS 0179321987.
35Kami Perlukan Agent di (Universiti, Kolej, Politeknik, Institute, Kilang, Sekolah Dll) di Seluruh Malaysia - Sat 8/Dec/2012 9:34am
BORONG FELINNA INCHLOSS 10BOTOL RM500 20BOTOL RM900 READY STOCK....SMS 0179321987.
36Usahawan Produk Kosmetik & Kesihatan - Sat 8/Dec/2012 9:30am
FELINNA INCHLOSS 10BOTOL RM500 20BOTOL RM900 READY STOCK....SMS 0179321987.
37Mencari Supplier Produk Kecantikan & Kesihatan - Wed 5/Dec/2012 8:57pm
BELIAN BORONG INCHLOSS FELINNA.. 10botol rm500 20botol rm900 30botol rm1200 berminat sms 0179321987...ready stok now... nak jd agen?minima borong dah layak jd agen.. sms kawasan yg anda nk cover... terhad untuk 2org bg tiap2 kawasan...
38Pendapatan Sampingan RM2000.00 Sebulan (Stokis & Pengedar Diperlukan) - Sun 11/Nov/2012 12:19pm
TUMPANG IKLAN... saya ingin mencari rakan kongsi utk produk sne...BEUTSKIN,SNE CAPSULE,EXCEL TEA,WIS-D dan lain2.. modal rm1500...anda akan di register sbg mobile stokis. berminat email sy zawanisnaffy_87@yahoo.com atau sms 0179321987 keuntungan lumayan...bonus sehingga 52%..
39Bedak Arab Kokuryu Summer Cake 50g Harga Terendah - Sun 11/Nov/2012 10:18am
ORIGINAL DR FILIPINA KE?SETAHU SY DI KILANGKAN DI FILIPINA TP DI EDAR/JUAL DI JEPUN DAN TIMUR TENGAH... SEKARANG NI BYK PRODUK TIRUAN DARI CHINA...SY DAH PERNAH TERBELI YG DARI CHINA...MURAH...RM20/pcs..... Ada web x nk tgk katalog? kalau produk awk original...sy berminat nk borong.... email sy zawanisnaffy_87@yahoo.com
40Ibu Collagen - Set Percubaan RM10 - Kulit Cantik, Putih dan Sihat Terbukti - Sun 11/Nov/2012 10:10am
TUMPANG IKLAN... JUALAN BORONG PRODUK KURUSKAN BADAN FELLINA INCHLOSS.. 10BOTOL RM500 -RM50/BOTOL 20BOTOL RM900 -RM45/BOTOL BELI 30BOTOL KE ATAS LAGI MURAH.. HARGA PASARAN RM75/BOTOL RAKAN KONGSI NIAGA JUGA DI PERLUKAN.. BERMINAT BLH SMS 0179321987. ATAU EMAIL zawanisnaffy_87@yahoo.com
41Ingin Kurus dan Cantik? Inchloss Felinna (Slimming Product) - Sun 11/Nov/2012 9:58am
TUMPANG IKLAN.... BORONG FELLINA INCH LOSS 10BOTOL RM500 -RM50/BOTOL.... 20BOTOL RM900 -RM45/BOTOL... HARGA PASARAN RM75/BOTOL... RAKAN NIAGA DI PERLUKAN..... BERMINAT SILA EMAIL SY zawanisnaffy_87@yahoo.com
42Mencari Stok Whitelight (Pemutih Gigi) - Thu 1/Nov/2012 11:53pm
sy blh bg rm25/pcs utk minima order 3pcs. harga x termasuk pos. COD area shah alam.
43Jom Minum Sd2alphalipid Sambil Jana Pendapatan! - Mon 1/Oct/2012 3:20pm
MAAF..SETAHU SAYA..WANITA MENYUSU DAN HAMIL DI LARANG MINUM...
44Dropship - Mon 1/Oct/2012 11:41am
sekiranya anda berminat,blh lawati page saya https://www.facebook.com/dropshipbeutskinbeauteebedakarab
45Berminat Nak Jadi Ajen Online - Mon 10/Sep/2012 1:48pm
berminat jd agen produk beautee?produk yg semakin mendapat sambutan ramai.. add page fb saya utk keterangan lanjut.. http://www.facebook.com/pages/Beautee-shah-alam
46Cocoa Collagen Power Plus. Produk Hebat Wanita & Lelaki - Fri 15/Jun/2012 6:36pm
ada jaminan halal dr jakim ke?
47Ejen Jualan, Ejen Dropship Dan Pengedar Barangan Kosmetik Berjenama Avon Diperlukan - Thu 31/May/2012 2:51pm
berminat utk dropship emailkan details ke zawanisnaffy_87@yahoo.com
48Oakley Jupiter & Frogskin Replica RM20! - Mon 28/May/2012 6:45pm
ada sesiapa blh bekal OAKLEY JAWBONE & RADAR PATH murah2..gred AAA. BEST PRICE di perlukan... email sy zawanisnaffy_87@yahoo.com
49Kedai Basikal - Mon 28/May/2012 5:42pm
salam 1 malaysia.. saya nak cari supplier brg2 mtb dgn harga yg berpatutan.. produk oakley replika,jersey dan spareparts basikal.. sesiapa yg berkenaan blh lah email katalog ke zawanisnaffy_87@yahoo.com