Zamharizad Sakhib
Profile
Forum NickZamharizad Sakhib
RegisteredTue 28/Dec/2010 10:29pm
Topics by Zamharizad Sakhib
1Topup RM 30 Free RM10, Topup RM50 Free RM20 (2) - Thu 9/Oct/2014 12:41pm
210 Ekar Ladang Kelapa Sawit Untuk Dipajak (7) - Fri 6/Sep/2013 9:13am
3Kami Menyediakan Khidmat Membuat Company Profile Termasuk Korporat, Video Korporat, Buku2, Report Tahunan Dll - Sat 27/Apr/2013 2:15pm
4Jamu Warisan Mbah Tumi 1923 (Agen Daerah dan Agen Dropship Diperlukan!) (5) - Tue 26/Feb/2013 12:11pm
5Seminar: Satu Pendedahan Eksklusif Bagaimana Menjadi Ejen Perunding Hartanah yang Profesional & Lumayan. (1) - Wed 23/Jan/2013 1:17pm
624/7 Car Breakdown Servis Ipoh - Taiping - Gerik - Mon 5/Nov/2012 8:19am
7Dana Khas: Pinjaman Peribadi untuk Bantu Anda Selesaikan Hutang Anda (10) - Fri 6/Apr/2012 9:35am
8Pinjaman Peribadi Melalui Bank dan Koperasi Tanpa Perlu Bayar Balik Guna Duit Sendiri + Dividen 12% (5) - Fri 17/Feb/2012 8:30am
9Ladang Kelapa Sawit 353 Ekar untuk Dijual - Perak (12) - Sun 25/Dec/2011 2:09pm
10Nasi Lemak Beringin RM1 - Hulu Selangor (1) - Sun 23/Oct/2011 12:35pm
11Membekalkan Ikan Segar Dari Laut Terus Kpd Anda (8) - Sun 18/Sep/2011 1:35pm
12Saya Ingin Jd Agen Dropship (12) - Thu 18/Aug/2011 12:14pm
13Banglo Bernilai RM 370 000 untuk Dijual - Area Tg Malim (3) - Tue 22/Mar/2011 9:45pm
14300 AP untuk Dijual (55) - Thu 17/Feb/2011 9:44am
15Smart Loan. You Loan We Pay (3) - Mon 17/Jan/2011 3:27pm
Comments by Zamharizad Sakhib
1Tengah Mencari Kerja di Kawasan Kajang - Sun 3/Feb/2013 12:14am
Available Vacancies : 1. Information Security Analyst 2. Junior Information Security Analyst 3. Application Developer - Sharepoint 4. Quantity Surveyor 5. Legal Counsel 6. Accounts Clerk (3 months contract) 7. Training Clerk 8. Assistant Manager - Tender & Budget 9. Manager - Tender & Budget 10.Purchasing Executive 11.Quality Assurance Manager 12.Safety & Health Manager 13.Senior Building Management Executive (Chargeman) 14.Senior Environmental Engineer 15.Senior Quantity Surveyor 16.Senior Quantity Surveyor 17.Senior Safety and Health Engineer 18.Site Supervisor/ Construction Foreman ....if interested, pls emel to harizadsakhib@gmail.com
2Perniagaan Terbaru di Malaysia Dengan Wakil Aritist Terkini - Tue 4/Dec/2012 10:26am
call saya 0176468745
3Pinjaman Peribadi Melalui Bank dan Koperasi Tanpa Perlu Bayar Balik Guna Duit Sendiri + Dividen 12% - Fri 17/Feb/2012 8:42am
kesilapan: 0176468745
4Pinjaman Peribadi Melalui Bank dan Koperasi Tanpa Perlu Bayar Balik Guna Duit Sendiri + Dividen 12% - Fri 17/Feb/2012 8:40am
sila sms @ hubungi no diatas. TQ
5Pilihan Bijak! 3 Pakej Utama Promosi Pinjaman Peribadi Terhangat untuk Kakitangan Kerajaan (Tetap/Kontrak) Seluruh Malaysia! Sila Lihat - - Sun 12/Feb/2012 9:58pm
TUMPANG IKLAN BRO: REVOLUSI DUNIA PINJAMAN PERIBADI MELALUI BANK DAN KOPERASI. BAYARAN ANSURAN TANPA MENGGUNAKAN DUIT @ GAJI SENDIRI. DENGAN DIVIDEN 12% SETAHUN SELAMA 17 TAHUN BERTURUT-TURUT. PELUANG DIBUKA SELAGI MASIH ADA KUOTA. BERMINAT? PM TO INBOX @ SMS NAMA,LOKASI DAN PEKERJAAN KE 0176468745
6Mencari Kelas Masakan Ala Thai/Nasi Lemak/Nasi Arab - Fri 3/Feb/2012 4:11pm
sila layari http://itkau.edu.my/kursus-masak/ KURSUS MASAKAN & MEMPROSES MAKANAN BERSAMA DATO' CHEF LI 2012
7Membekal Makanan Laut Kering Dari Sabah - Sun 11/Dec/2011 4:59am
jutawan6969@gmail.com
8Mari Kita Bersatu Buat Rangkaian Bisnes Orang-Orang Melayu - Ipoh - Mon 5/Dec/2011 4:25am
assalam..saya tinggal berhampiran tg malim..saya hanya peniaga jalanan..ade sesiapa yg tahu bahan ape yg digunakn untuk hasilkan sotong kembang dan dimana boleh saya dapatkan? sbb saya berniaga steamboat di tg malim...
9Membekalkan Buah-Buahan Tempatan & Luar Negara - Wed 23/Nov/2011 2:57am
emel quotation ke jutawan6969@gmail.com
10Pendapatan Sampingan RM2000.00 Sebulan. - Thu 17/Nov/2011 7:43pm
jutawan6969@gmail.com
11Nak Apply Loan Swasta CCRIS CTOS - Sat 29/Oct/2011 3:47pm
keje company sdn bhd atau bhd?
12Edar Flyers - Memerlukan Seorang Wakil Bg Setiap IPT - Sat 29/Oct/2011 3:44pm
0176468745 upsi tg malim
13Diperlukan Stokis & Pengedar Santan Segar Kawasan - Wed 26/Oct/2011 7:28pm
emel detail ke jutawan6969@gmail.com
14Looking for Agents untuk Jual Korean Apparels/Handbags - Thu 18/Aug/2011 12:03pm
emel detail plz to jutawan6969@gmail.com
15Siapa Ada Modal nak Buka Bisness - Wed 17/Aug/2011 11:48pm
email kan detail ke jutawan6969@gmail.com
16Cicak Tokek. Sesiapa Ada Pngalaman? - Sun 14/Aug/2011 10:49pm
perkara ni betul..tapi yg buat xmenjadinya n xbetulnya..broker2 maut ni..main harga smp lupe diri..brg org punyer..duit pun duit org...tapi markup harga smp xingt...kdg2 ade broker2 maut ni berlakon jd owner tokek...so bila buyer dtg ..diorg amik kesempatan..ade pulak yg berlagak mcm buyer..padahal..broker maut jugak....
17Bundle Children Summer Light, Children Mix Jeans, Children Cotton Pants, Children Jeans. Dapatkan Stok Guni USA yang Panas untuk Musim Perayaan. - Sat 13/Aug/2011 11:51pm
berminat..plz emel details...jutawan6969@gmail.com
18Peluang Niaga Untuk Mereka Yang Tiada Modal - Sat 13/Aug/2011 11:46pm
emel katalog to jutawan6969@gmail.com,
19Beri Saya Peluang Bantu Anda. - Fri 12/Aug/2011 11:21am
jutawan6969@gmail.com (kuala kubu bharu - tg malim)
20Mencari Pembekal Nasi Lemak UIA Gombak Bermula 19 Sep 2011 - Fri 12/Aug/2011 11:14am
berape bungkus sehari nak? nak nasi lemak standard ke atau mcmna?
21Dengan Modal RM30k Apa Anda Akan Buat! - Fri 17/Jun/2011 10:37am
13k (+-) - untuk payment bulanan selama setahun ASB maybank 100k,dapat dividen pertama tu boleh byr utnk bulanan tahun ke dua p2 rolling gitu je, untuk tempoh matang 5tahun (siap ade untung lg) 3k- beli mesin proses aiskrim colek, untung 400%!! biz kat umh je..xpyh nk buat besar2 lg..impian melangit usaha membumi...25hb jun ni ada kursus(0176468745) 6k- g umrah 8k - reward yourself,family,sedekah(ank yatim @org miskin..the more you give the more u'll get back) ..complete 30k!..dlm 5 tahun dah ada modal 100k lg, biz aiskrim colek boleh membesar&berkembang melalui dalaman(tanpa pinjaman..ada teknik)..diri jd happy bila kita reward, n lbh lg dia akan bg...family lebih bahagia....n dpt bantu ummah..
22Tapak Bazaar UITM Sri Iskandar, Perak (21-23 June 2011) - Wed 8/Jun/2011 4:31pm
emelkan detail to jutawan6969@gmail.com
23Keluarga Angkat Diperlukan? - Thu 19/May/2011 6:37pm
duri yang kita perolehi hari ini adalah bunga pd esok hari..dan ulat yg kita ada hari ini adalah rama2 yg sgt cantik esok hari....
24Sambungan: Nak Cari Team - Tue 17/May/2011 8:24pm
jutawan6969@gmail.com
25Membekal Minyak Masak Eksport - Wed 11/May/2011 3:40pm
boleh supply 50tan sehari, 5 hari seminggu?... emel detail ke jutawan6969@gmail.com
26Pembeli Emas 999.9 Dicari? - Wed 11/May/2011 3:32pm
hbs tu yg ni hallmark ape? ada berape stok?..emel kat saya jutawan6969@gmail.com
27Pembeli Emas 999.9 Dicari? - Tue 10/May/2011 11:20pm
pamp suisse ke?
28Mencari Peluang Perniagaan - Wed 23/Mar/2011 4:30pm
franchise biz xsemestinya yang besar, yg kecil pun boleh ikut kemampuan kita, biar perniagaan kecil tapi untung besar, drp perniagaan besar tapi untung kecil...kalau en minat leh emel kat saya....minima sebul leh collect 3k....nyata punya berniaga bukan maya...bukan sekadar menjadi reseller tapi dilatih menjadi usahawan ...ada cara dia emel ke jutawan6969@gmail.com
29Ingin Memulakan Perniagaan Gerai Makanan. Minta Pendapat - Wed 23/Mar/2011 4:18pm
biz otak2......sebul minima 3k leh collect..minat emel jutawan6969@gmail.com
30Mencari Sesiapa yang Akan ke China (Kirim Barang) - Wed 23/Mar/2011 4:15pm
call fikri 0196113868, group diorg nak g china
31Pendaftaran Lesen MOF RM900 Sahaja! - Wed 23/Mar/2011 12:03pm
emeldetail to jutawan6969@gmail.com
32Mencari Pembeli Ikan Kelah - Tue 22/Mar/2011 10:36pm
emel to jutawan6969@gmail.com
33Banglo Bernilai RM 370 000 untuk Dijual - Area Tg Malim - Tue 22/Mar/2011 10:14pm
sempadan tg malim
34Nak Tanya Member2 - Dimana Boleh Belajar Urutan Refleksologi dan Urut Badan - Tue 22/Mar/2011 5:52pm
rossnah: jgn salah sangka, darul tijary di bawah empayar dr rusly juga..dr rusly mmg dlm bidang masakn, tapi naungan dia ade menganjurkan kursus reflex ni..untuk membangunkan ekonomi islam kita
35Brg2 Restoran untuk Dijual Segera - Nilai, N9 - Mon 21/Mar/2011 9:37pm
harga berape?
36Nike, Puma, Crocodile. Secara Borong untuk Dewasa & Kanak Kanak? - Mon 21/Mar/2011 4:52pm
jutawan6969@gmail.com
37Saya Mencari Kerja Parttime Malam (8pm - 5am) - Urgent - Sun 20/Mar/2011 12:54am
buat biz otak2 bro, tapi bukan otak2 biasa...boleh pkul 3k sebulan..gua ada kaki...kalau bro ade mdal..bro jalan sendiri..kalau xde mdal, gua mdalkan, bro jalankan..gua byr gaji 8rat sebul...bleh?? sedangkan pakcik kat morib tu baru start bul 6 thun lepas boleh pkul plg koman 3k sebulan, tu yg gua malu beb, .....minat? just nk sharing n tunjuk jalan kat bro ...emel kat gua kalau minat...jutawan6969@gmail.com
38Multiply Money Leverage Marketin: Tukar Masalah Kpd Peluang. Tukar Hutang Kpd Income. Bagi yg Serius Shj - Sat 19/Mar/2011 11:43am
sokong dgn rul mizan...jgn ggu org buat biz wpun kita xnk ...cthnya...rul mizan bukk kdai mkn....p2 biz4u citer kt org kata rul mizan jual mknn smlm....pdhal rul mizan meniaga mknan yg elok hari ni punya ...ptut ke?..itu dh mcm tabur pasir dlm periuk nsi org... sesama kita nk meniaga...xkira perniagaan ape.. ptut kita sokong wpun kita xjoin..bru org sokong kita...1 jari tunjuk kat org..4 jari tunjuk kt kita dlm kita xsedar...so..muhasabh...bkn nk mnangkan sesiapa....tp cara biz4u xkena....umpama conteng iklan kedai rul mizan.....ape2 pun utk perpaduan ummah....as salam......
39Kredit Kad. Mana yang Bagus - Sat 19/Mar/2011 10:55am
nk lg safe..apply kredit kadmane2 pun xpe...then buat 0 interest..duit yg dpt tu masuk dlm debit card...so bul2 minima 50 ringgit je...selama beberape bul (bergantung kad bank mane kita pakai)...so peluang utk kena ccris atau blcklist xde...minat call 0176468745
40Ada Sapa2 nak Invest? Pulangan Up to 1 Million - Fri 18/Mar/2011 8:12pm
emelinfo to jutawan6969@gmail.com
41Senarai Nama/Hp Penipu (Daftar di Sini) - Fri 18/Mar/2011 3:09pm
anne20: saya dok dekat ngn tg malim...kalau ade detail ttg mamat tu, saya boleh tlg cari...mcmna tau diadok tg malim?...ape2 emel kat saya jutawan6969@gmail.com / 0176468745
42Tanah untuk di Jual. Kawasan Sbk Bernam - Thu 17/Mar/2011 11:58pm
tanah tu berape luas n harga berape? lokasi yg spesifik..tepi jalan ke atau mcmna?
43Mencari Kerja Kosong - Ijazah - Mon 14/Mar/2011 12:47am
saya mmg dah ada keje tetap..gov....gaji 2ribu lebih sebul..tapi saya nekad berhenti keje utk meniaga..ank saya 3 org...encik cube baca buku MENJEJAKI JUTAWAN SENYAP..karya Dr rusly..biar perniagaan kecil tapi untung besar ..daripada perniagaan besar untung kecil...
44Pinjaman 50k untuk Memulakan Perniagaan - Mon 14/Mar/2011 12:40am
buat ms skrag..you cube berniaga kecil2an..tapi income bulanan minima 3k ..biar perniagaan kecil..tapi untung besar..jgn berniaga besar tp untung kecil...cube baca buku MENJEJAKI JUTAWAN SENYAP..karya Dr rusly (chef Lie)..just sharing...0176468745
45Mencari Pkerjaan - Lepasan Bidang Tourism - Mon 14/Mar/2011 12:36am
blh sms saya..saya sekarang partnership dlm travelling..0176468745
46Mencari Kerja Kosong - Ijazah - Mon 14/Mar/2011 12:34am
berniaga ..sehari leh dapt rm162..sebul 3ribu leh dpt..minat sms 0176468745..bukan MLM..nyata punya berniaga
47Mencari Kursus Cara Buat Kordial dan Jus Buah-Buahan - Sun 13/Mar/2011 9:14pm
www.amalsogeh.com http://www.itkau.edu.my/kursus-masak/
48Nak Tanya Member2 - Dimana Boleh Belajar Urutan Refleksologi dan Urut Badan - Thu 10/Mar/2011 10:20am
http://www.amalsogeh.com/...kat sini kita boleh pilih ape yg kita nk pelajari..smbil kita mengenal diri dan Tuhan....tmpt ni area kg saya...
49Income Part Time Sangat Lumayan - Tue 8/Mar/2011 10:06pm
bg la detail sikit bro....jgn bg statement tergantung....bg telus sikit...boleh naaa..:)
50Pencarian Rakan Kongsi. - Sun 6/Mar/2011 7:07pm
ok..let me know what it is.....email the detail to jutawan6969@gmail.com