Zailah
Profile
NamePuan Zai
Forum NickZailah
CompanyPuteh's Little Corner
URLputehlittlecorner@blogspot.com
RegisteredSun 19/Feb/2012 10:36pm
Topics by Puan Zai
Comments by Puan Zai
1Mencari Kerja Part-Time - Thu 16/May/2013 10:46pm
Duit Raya Nak Tak??? Jom klik di sini http://www.duitraya.cc/zzairia
2Looking for Partime Job. Urgent! - Thu 16/May/2013 10:40pm
klik di sini, kita sambut raya sakan2 - http://www.duitraya.cc/zzairia
3Mencari Kerja Kosong Sekitar Kangkar Pulai, Pulai Perdana, Pulai Indah, Pulai Emas, Skudai dan Taman U - Thu 16/May/2013 10:37pm
Jom kita raya sakan tahun ni. klik kat link ini untuk cerita selanjutnya......http://www.duitraya.cc/zzairia
4Nak Kerja. - Thu 16/May/2013 10:30pm
Raya Sakan kot kita tahun nie - jom klik kat sini http://www.duitraya.cc/zzairia
5Mencari Kerja Part Time di Perak dan Kajang - Thu 16/May/2013 10:27pm
Raya dah tak lama lagi kan? jom kita cri duit raya di http://www.duitraya.cc/zzairia
6Mencari Kerja Part Time - Thu 16/May/2013 10:24pm
http://www.duitraya.cc/zzairia
7Mencari Kerja Sambilan! - Thu 16/May/2013 10:17pm
please go to this link - DUIT RAYA SAKAN, http://www.duitraya.cc/zzairia
8Gandakan Pendapatan Sehingga 5-6 Angka Melalui Hartanah Tanpa Risiko! - Sat 23/Feb/2013 8:01am
http://www.worldprelaunch.com/puteh lancar pada 18hb March 2013. Go to this website, click join, check email inbox/spam, verify and done. Check your website hari2 dan lihat potential downline/income. Wait for 18th March 2013. Sukses selalu
9Mencari Pemberi Modal. Untung 60-40 - Sat 23/Feb/2013 7:52am
WorldPrelaunch - 18hb March 2013 Join Today and be part of World Prelaunch Itís FREE to register Be part of the biggest sign up in the history of MLM http://www.worldprelaunch.com/zurich
10Mencari Kerja Sambilan?Part time Blogger diperlukan. Gaji lumayan. - Wed 20/Feb/2013 10:41pm
Launching 18hb Mac 2013 - WorldPrelaunch. Jadi yang terawal untuk menempatkan kedudukan anda. Daftar Percuma sekarang, dn lihat betapa pantasnya potential downline/income yang akan anda perolehi ketika real pendaftaran nanti. Rugi kalau x join. Go to www.worldprelaunch.com/puteh click Join, fill in details, check email inbox/spam. Verify and Done. Login hari2, nantikan news selanjutkan. Sukses selalu.
11Kerja Kosong/Part Time di Plaza Masalam Seksyen 9, Shah Alam - Wed 20/Feb/2013 10:31pm
WorldPrelaunch-18hb Mac 2013. Daftar free sekarang untuk menenempatkan kedudukan anda. Rugi kalau x join sekarang. Go to website ini www.worldprelaunch.com/zurich click Join, isi particulars. check email inbox/spam. Verify, done! Login hari2 dan lihat betapa pantasnya pontential downline/income grow setiap saat/minute/jam. Daftar, jgn x daftar. Sukses selalu!
12Kerja Part Time. - Thu 14/Feb/2013 8:56pm
WorldPrelaunch log in to website berikut, click join to register - Free jer http://www.worldprelaunch.com/zie51/pages/howitworks/ more info email to zaianua@ymail.com
13Ingin Mencari Kerja Sambilan! Waaachaaaa! - Thu 14/Feb/2013 8:53pm
WorldPrelaunch - register free, before launching day 18hb Mac 2013. Daftar dulu, FREE. Baru daftar 9hb Februari, potential income - $262,000 (usd ). Keputusan di tangan Anda on 18hb Mac 2013. Join first to beleive it. http://www.worldprelaunch.com/zie51/pages/howitworks/ more info, email to zaianua@ymail.com
14Mencari Kerja Sambilan Dari 7pm - 1am - Thu 14/Feb/2013 8:48pm
WorldPrelauch - launching 18hb Mac 2013 http://www.worldprelaunch.com/zie51/pages/howitworks/ Register free, before launching. Rugi x daftar. for more info email zaianua@ymail.com
15Part Time - Thu 14/Feb/2013 8:44pm
Worldprelaunch - akan dilancarkan pada 18hb Mac 2013. Visit website ini:- http://www.worldprelaunch.com/zie51/pages/howitworks/ click join (FREE JER ) Isi particulars, check email. Verify, DONE. Rugi kalau x daftar sekarang. Daftar Free. Log in selalu dan tengok hasilnya ( potential downline & potential income ) yang akan sentiasa berubah. Baru join 9hb Februari 2013, dah ada potential downline seramai 16375 orang (worldwide), dan potential income $262,000 (usd). See it to Beleive it. Ayuh, join sekarang, Free jer. Only on 18hb Mac 2013, keputusan di tangan ANDA, bukan syarikat. For more info, please email to zaianua@ymail.com Sukses Selalu!
16Mencari Peluang Perniagaan - Sat 9/Feb/2013 11:12pm
Please visit this new exciting MLM marketing launching next month:- http://worldprelaunch.com/zie51 atau www.putehlittlecorner.blogspot.com
17Kerja Part Time di Area Shah Alam dan PJ - Thu 7/Feb/2013 8:04am
CUBA WEBSITE BERIKUT:- BIZ ONLINE YANG SEDANG MELETOP INI, CUBALAH. X CUBA TAU...... http://zaianua.stiforppro.com/
18Kerja Sambilan Dari Rumah Seperti Menaip dan lain-lain - Thu 7/Feb/2013 8:02am
sila layari website berikut:- http://zaianua.stiforppro.com/ SEDANG MELETOP!!!!!!
19Mencari Kerja Sambilan Pada Sebelah Petang! - Thu 7/Feb/2013 7:51am
biz online ini sedang meletop.X menaja pun masih dapat pulangannya. cubalah...... layari website berikut:- http://zaianua.stiforppro.com
20Mencari Kerja Part Time di Kuantan - Thu 7/Feb/2013 7:49am
cuba biz online yang sedang meletop ini. modalnya rendah dan pulangannya lumayan. X meneja pun msih perolehi bonus. Setiap saat pasti ada yang join. Worldwide..... layari lama web berikut:- http://zaianua.stiforppro.com
21Part Time Job On Chinese New Year - Thu 7/Feb/2013 7:46am
Cuba sesuatu yang mencabar, biz online yang sedang meletop. X pandai menaja pun bolih dapat pulangannya. sila layari website berikut:- http://zaianua.stiforppro.com
22Memerlukan Kerja Part Time Area Seremban - Thu 7/Feb/2013 7:34am
Cuba biz online yang sedang meletop ni:- http://zaianua.stiforppro.com/
23Undergraduate Student for Part Time Computer Tutor Is Needed - Thu 7/Feb/2013 7:31am
biz online yang sedang meletop sekarang:- http://zaianua.stiforppro.com/ selamat mencuba & skses selalu
24Hanya RM20 modAL Anda Akan Dapat Pndapatan Sampingan yang Lumayan - Wed 6/Feb/2013 11:33pm
Tumpang iklan ya:- layari laman web berikut ya:- http://zaianua.stiforppro.com/ http://www.ringgit2u.co.nr/?id=zaianua http://lpgnxtreme.com/?referid=zaianua
25Kerja Part Time Lepas Office Hours - Wed 6/Feb/2013 11:21pm
Biz online, layari:- http://zaianua.stiforppro.com/ http://www.ringgit2u.co.nr/? id=zaianua http://www.myeffagro.com/?ref=324 http://lpgnxtreme.com/?referid=zaianua sukses selalu
26Mencari Kerja Part Time di Kuantan - Tue 5/Feb/2013 4:15pm
jom join http://www.myeffagro.com/?ref=324 (Program bersama sektor pertanian, modal serendah rm150.00 ( 1 lot) tak menaja pun masih bolih menjana pendapatan tetapi kalau menaja, lebihlah bagus. Dalam 10 hari saya telah pun mendapat bonus ) http://lpgnxtreme.com/?referid=zaianua (program lpgnXtreme, modal serendah rm50.00 dan bolih menjana 2 pendapatan apabila diupgrade ke Pro. Pendapatan kedua adalah produk kesihatan dari Lifepharm global) joinlah untuk extra income. berminat bolih layri website yang diberi atau email saya @ zaianua@ymail.com
27Kerja Apa Pun Boleh. - Tue 5/Feb/2013 3:59pm
Cik/Puan Umie Darwish, saya baru daftar yang response ringgit link yang you bagi tu, Bayaran pun telah dibuat. Berapa lama kena tunggu pengesahannya. Xder email pun yang dikirim. Betul ke terbaikkkkk????? Satu email pun tak hantar mengesahkan dari pihak admin. Please jawab ya. tq email, zaianua@ymail.com
28Bundle - Wed 24/Oct/2012 12:47am
Berminat soft toys? Visit our blog putehlittlecorner@blogspot.com
29Mencari Bisnes Kurang Modal - Thu 4/Oct/2012 8:44pm
sekiranya ingin berniaga soft toys bolihlah email kepada saya at zaianua@ymail.com atau lawati fb Puteh's Little Corner. Cute2 and adorable
30Perlukan Produk Untuk Meniaga Uptown Tapi Ada Masalah Modal (Nak Start Julai 2012) - Thu 4/Oct/2012 8:39pm
email zaianua@ymail.com untuk yang berminat soft toys
31Produk Pasar Malam - Thu 4/Oct/2012 8:30pm
Berminat soft toys untuk dijual. Sila lawati fb Puteh's Little Corner atau email at zaianua@ymail.com
32Mencari Pembekal Teddy Bear Kecil - Thu 20/Sep/2012 5:57pm
saya ada teddy dari size kecil hingga sedang. juga soft toys bundle 3 guni to let go. 1 guni rm100.00, postage rm20.00. mix size, still good. plus free gifts. berminat, email to zaianua@ymail.com
33Mencari Pembekal Barangan & Mainan Baby - Thu 20/Sep/2012 5:53pm
saya ada 3 guni soft toys to let go. 1 guni rm100.00, postage rm20.00. masih baik dan terpilih. berminat, email to zaianua@ymail.com
34Lelong Soft Toys! Carters Musical Pull Plush Dll. - Thu 20/Sep/2012 5:51pm
tumpang iklan ya. Kalau nak beli bundle, saya ada 3 guni soft toys to let go, comel-comel.mix size. rm100.00 1 guni tambah rm20.00 for postage. Plus free gifts. Berminat sila email to zaianua@ymail.com.
35Let Go Soft Toys Bundle. - Thu 20/Sep/2012 5:39pm
saya juga ada 3 guni toys untuk di let go. Semenanjung sahaja. Berminat sila email ke zaianua@ymail.com
36Jualan Borong Soft Toy - RM3.99 Sahaja - Thu 20/Sep/2012 5:35pm
saya ada 3 sahaja guni plush and soft toys yang comel-comel dan masih bagus, terpilih sahaja. 1 guni cuma rm100.00 tambah postage rm20.00. Size campur-campur. Free gifts juga akan diberikan. Berminat sila email ke zaianua@ymail.com atau lihat contoh pic toys di fb: Puteh's Little Corner
37Door Gift Murah. Hanya 0.60 Sahaja. - Tue 18/Sep/2012 12:45pm
pls email catalogue to zaianua@ymail.com. tqs
38Pemborong Barang Perhiasan Rumah And Hadiah - Tue 18/Sep/2012 12:41pm
pls email detail to zaianua@ymail.com. tqs
39Kepada yang Berminat untuk Berniaga. Sya Akn Mmbantu. Sya Pemborong - Tue 18/Sep/2012 12:38pm
email detail n catalogues to zaianua@ymail.com. Tqs
40Looking for Agents untuk Jual Korean Apparels/Handbags - Tue 18/Sep/2012 12:35pm
i am intrested, please email info, terms and conditions to zianua@ymail.com. Tqs
41Pemborong Dress, Perfume, Lens, Shoes, Handbeg Harga Termurah - Tue 18/Sep/2012 12:32pm
pls email info and catalog ke zaianua@ymail.com. Tqs
42Barang Borong Dari China. Untuk Peniaga Malaysia - Tue 18/Sep/2012 12:18pm
sila emailkan katalog ke zaianua@ymail.com terutama beg tangan dan jam tangan. tq
43Borong Inspired Handbag Paling Popular 2012. Angelina Jolie. Ramai Lagi Artis Antarabangsa Memilikinya. Harga Sangat Berpatutan. Penghantaran Percuma - Mon 2/Jul/2012 11:10am
email website/katalog ke zaianua@ymail.com tqs
44Handbag Murah2! - Mon 2/Jul/2012 11:07am
email catalog to zaianua@ymail.com. Tqs
45Hanya Letak Email Anda di Bawah (Produk Kraftangan Bakul Daripada Kertas) - Sat 2/Jun/2012 12:12pm
email kepada saya ya at zaianua@ymail.com. tq
46Mencari Pembekal Pelbagai Jenis Stationary, Brg2 Grafik, Barang2 Arkitek - Thu 31/May/2012 1:32pm
layari fb Puteh's Little Corner atau email to zaianua@ymail.com. Tq
47Pemborong Soft Toy Bundle - Sun 27/May/2012 10:40pm
sila lawati fb Puteh Little corner atau emailkan ke zaianua@ymail.com untuk mendapatkan soft toys yang menarik dan murah, jualan clerance stok
48Nak Tanya Pendapat Warga Mc. Ok ke Meniaga Benda Baru Ni. - Tue 1/May/2012 10:43pm
ok, meniaga soft toys tu, nak rajin lah esp mums yg ada anak-anak. Soft toys tu mmg menarik n unique. Saya pun baru jer start mula2 modal kecil, sekarang bertambah. Meniaga nak ikhlas, sambil-sambilan, dapat untung sikit oklah. Saya pun suka2, jual pun tak mahal, asalkan customer happy, kita happy juga. Belum cuba, belum tahu n supplier teddybearku itu boleh di bawa berundinglah..... so go ahead why not. GOOD LUCK!!!!!!!
49Perniagaan Baru: Berniaga Teddy Bear/Soft Toys Borong: Perniagaan yang Jarang Orang Tahu - Tue 1/May/2012 10:53am
yes, saya pun buat bisness jual soft toys n suplier mummyjava, i support u n y're the best........
50Mini Laptop Pelajaran untuk Anak-Anak Hanya RM20 Termasuk Pos - Fri 27/Apr/2012 11:48pm
Apys, bolih emailkan saya katalog n harga borong, kalau ada all educational ipad/laptop for kids. Saya berminat to zaianua@ymail.com. tq
!