Waksab
Profile
NameSabli Bin Hj Hassan
Forum NickWaksab
Companyidahherbs marketing enterprise
Websiteidahduniaherbs
URLidahduniaherbs.blogspot.com
RegisteredMon 20/Sep/2010 1:56pm
Topics by Sabli Bin Hj Hassan
1Freelance Marketing Konsep (3) - Wed 16/Apr/2014 9:31am
2Rakan Niaga (Pemodal) (3) - Thu 31/Jan/2013 11:24am
3Parttime Job Secara Online/Offline - Thu 20/Dec/2012 8:06am
4Partner/Rakan Kongsi Dalam Telekomunikasi (12) - Tue 21/Sep/2010 6:20pm
Comments by Sabli Bin Hj Hassan
1Stesen Petronas - Macam Mana nak Letak Produk. - Sun 20/Apr/2014 6:56am
salam,saya pernah kerja dgn petronas station..dan setiap prodk yg di jual di petronas station perlu ada barcord sistem kerana petronas memantau semua barangan di kedai mesra petrol stationnya.Oleh itu semua IKS atau pengedar barangan perlu berdaftar dgn petronas dagangan.Boleh lawat web mesra link di internet utk tahu lanjut dan mendaftar atau hubungi saya di alamt email..boleh cuba bantu...terima kasih
2Pakai Internet/Wifi Percuma! Tanpa Yuran Bulanan! Tanpa Quota! Bayar Sekali Jer! - Fri 18/Apr/2014 8:32pm
Salam,tumpang iklan...saya boleh buatkan internet di rumah anda free selamanya selagi tiada problem dgn streamyx anda percuma.call/sms/whtaps ke 0183690782
3Mencari Sesiapa Berminat untuk Memasarkan Produk Kuah Rojak Secara Consignment atau Borong - Wed 16/Apr/2014 1:17pm
salam,saya seorg freelance marketing...buat macam2 kerja marketing dan kenal ramai peruncit di area Bkt beruntung,Rawang,Gombak Saya hanya ambik komisen dari pembekal setelah peruncit berjaya menjual produk yg diletakkan sbg consignment. Pembekal hanya beri produk mereka dan saya akan hantar ke kedai peruncit secara consignment. Minggu seterusnya saya akan follow-up dan kutip payment dan tambah bekalan.Bayaran produk akan bank in kpd pembekal setelah peruncit membayar harga produck yg laku. Pembekal jimat kos marketing dan transport kerna dilakukan oleh saya,apa yang penting kepercayaan pembekal dan marketer sahaja. Hubungi saya jika berminat..waksab@gmail.com/sms/whtaps 0183690782 tksh
4Pengedar Homemade Cookies Diperlukan - Wed 16/Apr/2014 1:07pm
Salam..,puan area mana...boleh buat secara consignment tak??
5Consignment Aneka Kerepek (Jual Dulu Bayar Kemudian) - Wed 16/Apr/2014 10:22am
Salam, Saya seorg freelance marketing berminat utk membuat bisnes dgn Puan secara consignment ni dimana tugas saya memasarkan produk Puan dan saya terima komisen yang dipersetujui oleh Puan. Saya mempunyai kenalan beribu peniaga runcit di sekitar selangor yang sedia terima barangan runcit secara consignment...Terima Kasih...emel me waksab@gmail.com or call/sms/whtaps ke 0183690782
6Freelance Marketing Konsep - Wed 16/Apr/2014 9:59am
Semua barangan yang perlu di kedai2 runcit kecuali barangan basah dan dapur.Selain itu boleh saja dan kalau boleh barangan yang ada kelainan daripada barangan di kedai runcit biasa. Saya kini mengedarkan produk minuman berherba dan kerepek2 dlm balang di kedai2 runcit sekitar B.Beruntung/Rawang/Gombak... Terima Kasih
7Freelance Marketing Konsep - Wed 16/Apr/2014 9:35am
Buat masa ini saya tengah deal dgn Petronas Dagangan untuk memasarkan produk ke petrol station di sekitar Lembah Klang.
8Pengedar dan Dropship Diperlukan Segera. Komisyen Hebat! - Wed 16/Apr/2014 9:13am
saya berminat utk menjadi dropsipper dgn saya direct berhubung dgn anda...tidak melalui pos...kos marketing sy tanggung..yang penting kepercayaan..dan iman...Insya Allah...jihad ekonomi org Islam..
9Tambahkan Income Bulanan Anda Sehingga RM 1000 Dengan Pajak Kereta Anda. - Mon 14/Apr/2014 5:34pm
camne caranya bro...sy dah blck and blue list...payah dpt pinjman da...
10Anda Mahu Formula Pendapatan RM5 Ribu Dengan Menjadi Ejen Kerepek Collagen ^Krup Krup Crunchy Seaweed^ /Rumpai Laut Secara Percuma? - Mon 14/Apr/2014 7:54am
salam...boleh tlg jual secara consigment tak??
11Mari Jadi Usahawan Bersama Program Eksklusif Pembekalan Produk Terbesar dan Termurah Dari China - Mon 14/Apr/2014 7:42am
Salam,boleh buat bisnes secara dropship laa ni ya...email me waksab@gmail.com
12Pinjaman Tanpa Bayar Balik - Mon 14/Apr/2014 7:37am
setahu saya kalau dah criss,ctoss blacklist pinjaman mana2 bank pasti reject..kalau along dgn riba tinggi iye la..mana ada pinjaman tanpa bayar balik..sistem wakaf islam je boleh...tksh
13Lenovo Agent - Dapatkan Smart Handphone dan Tablet Lenovo - Murah Tapi Berkualiti Seperti Yang Mahal - Mon 14/Apr/2014 7:27am
salam.. boleh saya jualkan secara dropship tak...saya tiada modal mau beli stock banyak2 bro.. thanks..email me waksab@gmail.com
14Urgent Pemandu Diperlukan di Shah Alam & Klang Area - Mon 14/Apr/2014 6:54am
Salam, Saya berminat tapi pejabat area mana Puan?
15Harga Borong Botol Minyak Wangi 3ml Dari RM0.353/Pc - Mon 14/Apr/2014 12:43am
Saya berminat dgn minyak wangi sunnah sahaja...berapa kos yg dah siap dibotolkan kecik2 3ml rool on...reply me waksab@gmail.com..tksh
16Pekerja diperlukan di Syarikat Pelancongan - Wed 20/Mar/2013 9:58am
saya dah berusia sikit..layak ker..berminat dan pernah ke Jepun..
17Part Time Weekend - Sun 24/Feb/2013 9:54am
Saya ingin membantu sesiapa yg inginkan perkerjaan part time dgn pendapatan yang tidak terhad bergantung dgn rezeki dan usaha masing2 dan juga tawakal kpd Allah.Jika boleh mereka yg berminat berkumpulan di satu area utk senang saya memberikan tutorial dan tunjukajar bagaimana utk berjaya dalam bisness ini.Bisnes ini bukan MLM tetapi berkaitan dgn IT dan telekomunication.Berminat sila hubungi saya di email waksab@gmail.com dgn nama dan email dan juga rakan2 yg berminat bersama.Tiada yuran dikenakan..terima kasih
18Mega Sale Handphone! Very Cheap, All Items Original Factory, Hurry! - Sun 24/Feb/2013 9:45am
orang ni penipu..berhati2 dgn perniagaan begini..tiada istilah dropship bagi business dia ni..bayar duit apa pun x dapat..berhati2..baca komen Aliff22
19Rakan Niaga diperlukan Untuk Mengembangkan Projek. - Thu 31/Jan/2013 11:10am
Saya berminat tapi saya tiada modal kerana bisnes dulu dah bungkus...bagaimana jika sy menyumbang tenaga Dan fikiran sahaja utk bisnes tuan Dan hanya di bayar mengikut apa yg sy sumbangkan..terima kasih..SMS/call sy HP 0183690782
20Anda Ingin Belajar Membaiki Laptop Dengan Mudah? - Thu 31/Jan/2013 11:03am
Khidmat membaiki laptop dan komputer sambil memberi tunjukajar percuma kpd ssesiapa yg berminat d area lembah kelang.Sedia datang ke Rumah atau pejabat untuk dianostik cek percuma..hubunggi melalui HP 0183690782 atau email. Waksab@gmail.com
21Jawatan Kosong: Kontraktor Pemasangan & Perunding Jualan - Thu 31/Jan/2013 10:45am
Salam,saya Sabli dari Rawang ingin Tanya pasal kerja kontrak pemasangan apa yang ada ..Sy mahir dlm bidang pemasangan network,Dan electric juga piping..(majalah.com)tksh
22Pembekal Toner, Stationary, Barangan Komputer, Bahan Percetakan (Banner & Banting) dan Cenderamata & Hadiah Area KL dan Selangor - Sun 20/Jan/2013 11:47am
Salam..tumpang iklan..(Majalah.com blok 30hari da..)Saya juga mencari pelabur utk biz tuisyen belajar membaiki komputer dan laptop juga printerm,scanner,fotostat mesin dll barangan letrik..Jika sudi boleh berbincang dgn contact saya di email kenangaitservices@gmail.com..tksh
23Mencari Rakaniaga atau Funder yg Berminat. - Sun 20/Jan/2013 11:39am
Salam..maaf Tuan..tumpang iklan..(cz Majlaah.com blok 30hari utk iklan baru..) Saya juga mencari pelabur utk biz tuisyen belajar membaiki komputer/laptop/printer/scanner/fotostat mesin/barangan letrik..Jika sudi boleh berbincang dgn contact saya di 0172962607 atau email waksab@gmail.com..tksh
24Mencari Pelabur untuk Projek Menjual Diesel Industri di Pintu Sempadan - Sun 20/Jan/2013 11:28am
Salam..tumpang iklan..Saya juga mencari pelabur utk biz tuisyen membaiki komputer/laptop/printer/scanner/fotostat mesin/barangan letrik..Jika sudi boleh berbincang dgn contact saya di 0183690782 atau email waksab67@gmail.com..tksh
25Memulakan Perniagaan Dalam Bidang Makanan/Minuman (F&B) - Sun 20/Jan/2013 11:24am
Saya igin berniaga makanan dan minuman secara bergerak..ada cara macammana nak dpt loan secara ansuran..tksh
26Peluang Perniagaan Farmasi Ecosway - Sun 20/Jan/2013 10:39am
Sy berminat...camne caranya..boleh email ke waksab@gmail.com or sms 0172962607
27Mencari Usahawan Yang Ingin Membuka Kedai Serbaneka Yang Berkonsepkan Francais - Mon 7/Jan/2013 12:22am
Berminat..boleh email cara2 tersebut ke waksab@gmail.com..terimakasih
28Berminat untuk Memulakan Perniagaan? - Mon 7/Jan/2013 12:08am
Berminat..bagaimana caranya..boleh email ke waksab@gmail.com..terimakasih
29Bisnez Bermodal Rendah Memberi Income Lumayan Seumur Hidup! - Sun 6/Jan/2013 11:55pm
Berminat...boleh email detail ke waksab@gmail.com...terima kasih
30Jom Bina Networking - Sun 6/Jan/2013 11:27pm
Saya tiada kepakaran semua itu milik Allah..yang saya ada hanya pengetahuan yang sedikit pandai ilmu membaiki dalam bidang komputer,printer,plotter,scanner dan alatan letrik sejak tahun 2000 hingga kini.Sy kerja sendiri di rumah sekitar area Rawang dan juga lembah klang.Setakat ini rezeki Allah beri cukup2 makan..Alhamdulillah..jika ada yang nak berkongsi rezeki Allah call atau sms saya..0183690782 Terima Kasih..Syukran jazakallah khairan
31Memerlukan Sebutharga Dan Pekerja - Sun 6/Jan/2013 11:15pm
Salam,saya berminat untuk sebut harga barangan it atau komputer.Telah lama berkecimpung dalam bidang ni sejak 2003 lagi..Boleh email saya kembali..waksab@gmail.com..Terima kasih
32Mencari Kerja - Fri 21/Dec/2012 8:21am
Cuba dahulu bisness online sementara cari kerja tetap..Rezeki Allah kita tak tahu..cuma Doa,usaha,Iktiar dan Tawakal..Semua bisnes perlu modal..sekurangnya tenaga dan fikiran..itu modal juga..Begitu juga bisnes ini..Joint jika berminat..Beri email ke 0183690782
33Ingin Mencari Kerja Partime - Fri 21/Dec/2012 8:10am
Semua bisnes perlu modal..sekurangnya tenaga dan fikiran..itu modal juga..Begitu juga bisnes ini..Joint jika berminat..Beri email ke 0183690782
34Nak Berniaga Sendiri? Peluang di Sini! - Fri 21/Dec/2012 8:06am
Tumpang berniaga..barangan IT secara online..tanpa perlu susah payah ke Mall..review and buy.. http://www.tagter.com/kitsbestbuy
35Mencari Pekerja Pendawaian Elektrik Mahir Dan Separuh Mahir - Thu 20/Dec/2012 7:50am
Salam, Saya berumur 45 dan ada sikit kemahiran membaiki barangan elektrik dan juga pendawaian juga mahir dalam baiki komputer.Jika ada kerja area Rawang,bkt beruntung/Sentosa saya boleh bekerja..0183690782
36Pekerja Restoran Tukang Masak Diperlukan Segera - Thu 20/Dec/2012 7:43am
Saya berminat jika berdekatan dgn Rawang..waksab@gmail.com
37Jawatan Kosong di Rawang Pedawai dan Perkerja Am - Thu 20/Dec/2012 7:19am
salam..jika berumur 45thn tapai ada pengalaman sebagai wiring eletrikal boleh ker?
38Supplier Jungong Foot Detox Patch Serendah 30 Sen - Tue 21/Sep/2010 7:11pm
hi..sy minat nak beli qty besar punyer...pls email me waksab@gmail.com
39Agent Part Time Untuk Unifi Di Sekitar Sg Buloh - Tue 21/Sep/2010 6:34pm
Saya berminat dgn biz nih..tolong info detail ke email saya.. TK waksab@gmail.com
40High Speed Broadband (Unifi) - Tue 21/Sep/2010 6:30pm
Please info detail..i interested la..thanks waksab@gmail.com
!!