Tokanperencah
Profile
NameMohd Najib Sulaiman
Forum NickTokanperencah
RegisteredMon 6/Dec/2010 2:55am
Topics by Mohd Najib Sulaiman
1Penipu di Mudah.My (35) - Sat 19/Jan/2013 12:48pm
2Menerima Tempahan Memotong dan Menjahit Baju - Bdr Bru Selayang (1) - Sun 23/Oct/2011 2:13pm
3Jemputan: Mee Bandung Muar Kak Ani Dipasar Tani Gombak (2) - Sun 13/Mar/2011 2:57am
4Beg Bundle Jepun 45kg RM300 (10) - Thu 9/Dec/2010 3:30am
Comments by Mohd Najib Sulaiman
1Penipu di Mudah.My - Sat 19/Jan/2013 1:16pm
satu link lagi..ada org post about him... http://www.mudah.my/Vintage+Sweater+Arena+kain+payung-19925515.htm...
2Penipu di Mudah.My - Sat 19/Jan/2013 12:57pm
sy bli jaket bundle..dh lama sy kena tipu..so lepas sy dpt details dia yg lain bru sy post kat sini..dia bergiat aktif dlm mudah.my..sy selalu bli kat mudah.my..tpi alhamdulillah brg smp..tpi dia ni penipu..so hati2 n sampaikn msg ni pada teman2..
3Mencari Pekerjaan Sementara - Area Selayang/KL - Tue 1/May/2012 4:20am
bro...nak tak keje kat kdai mkn area bandar baru selayang??kje amik order dri jam 4 sampai jam 12..klo nak part time pun leh..dtg pukul 6ptg smpai 12 mlm..klo berminat leh call 0173856657 puan salmah..thanks
4Pekerja di Rumah di Perlukan Segera - Tue 1/Nov/2011 3:23am
mcm ni punya niaga pun ada ka???kena tipu pastu menipu terus2 an...huhuhuh..thanks Shafiq 16 cz sharing..
5Perhatian Kepada Sesiapa yang Memerlukan Pembiayaan Perniagaan di Bank untuk Working Capital (Overdraft/Cash) Serta Membeli Peralatan/Mesin! (Minimum Perniagaan Telah Beroperasi Sekurang2nya 2 Tahun) - Mon 31/Oct/2011 3:32am
Khairulnizam Bin Awang tu penipu..mana reti hormat orang..awas kepada yg lain..dia nie manis bicara..just to share..aku dh kena..terbang rm150..
6Mencari Tukang Jahit/Tailor Tetap - Fri 21/Oct/2011 4:02am
sy berada di selayang gombak dan harga diatas boleh diterima..email najibsulaiman@hotmail.com..thnks
7Membekalkan Tudung Secara Consignment untuk Peniaga2 Bazar atau Butik2 Pakaian. - Tue 31/May/2011 4:14am
email kat sy gak..lokasi bandar baru selayang...najibsulaiman@hotmail.com..txs
8Sy nak Bagi Consignment Tudung Lycra Printed. Awning Thai Silk Dll - Tue 31/May/2011 4:10am
salam..sy berminat nak consignment tu..kedai area stadium bandar baru selayang...ape2 hal bagi info kat email yea..najibsulaiman@hotmail.com..txs
9Camne nak Rambo Kat Pasar Pagi/Pasar Malam - Tue 31/May/2011 3:35am
salam der...lagi satu resepi merambo nie biorlah kena waktu..time2 yg sesuai merambo dlm kul 6.30 - 7.00 ptg..tpi belah pagi tu pyh ckit la..hu3..biasa klo tanya org kat situ diorg ckp penuh jer...rambo jer n maintain tiap2 minggu insyAllah ada rezki..yg penting cuba der..good luck
10RM15 Sehelai - Wholesale Baju Wanita, Blouse, Dress, Jubah - Sun 22/May/2011 3:22am
berminat..najibsulaiman@hotmail.com..
11Pemborong Maxi Dress dan Blouse - Sun 22/May/2011 3:20am
blog xleh skodeng..email to najibsulaiman@hotmail.com pls
12Mencari Tapak Pasar Mlm & Pasar Tani KL & Selangor - Sat 21/May/2011 4:20am
leh tau nak jual ape???sy skang ngah niaga pasar tani..so sy leh tlg tgk2 kan tpk mane yg sesuai dgn menu sedara
13Share Tempat untuk Letak Barang di Pasar Malam, Pasar Tani or Bazar - Sat 21/May/2011 4:14am
produk ape yea???sy niaga psr tani
14Ruang Niaga Pasar Malam untuk Dijual - B.B.Bangi - Sat 21/May/2011 4:10am
saya setuju dgn ewanmaju...klo betul2 nak untung jual tpk harga mesti lah 10k keatas..hri tu kat psr malam area k.l ada org tu jual tpk 16k...tpi klo setakat rm3k tu kira berpatutan la..sy minat tpk nie tpi blm punya modal yg cukup..he3..
15Jemputan: Mee Bandung Muar Kak Ani Dipasar Tani Gombak - Tue 15/Mar/2011 1:08am
terlupa plak..kuah mee bandung nie dari udang bukan dari kacang tanah..so sape2 yg alah udang tu jgn le cuba2 nak mkn yea..hehehe..txs
16Nak Minta Tolong - Sun 13/Mar/2011 3:20am
lagi satu cuma amalkan baca lahaulawala quwwata illa billahil azim dlm mencari sesuatu..insyaAllah bro akan temui benda yg dicari..baca byk2 smpai dtg idea or jumpa benda yg dicari...jgn xcuba bro
17Tapak Satay untuk Dijual. Urgent! Area Manjung - Sun 13/Mar/2011 3:09am
adoiyyaiiiiiiiiiii...
1820 Perasa Serbuk Ice Blended Diajar Buat Sabah & Sarawak - Sun 13/Mar/2011 2:36am
email me pls najibsulaiman@hotmail.com
19Menawarkan Kontrak Perladangan Pokok Gula (Stevia) - Sun 20/Feb/2011 3:25am
email me pls...najibsulaiman@hotmail.com..txs
20Macam Mana nak Mulakan Bisnes Air Soya, Taufufah - Sat 12/Feb/2011 1:56am
lagi 1..klau nak brg2 untuk buat tauhu,taufu fa @ daun cincau sy leh tlg carikan..tapi by post la cz sy ada area gombak...harga nnti sy surveykan..so ape2hal just email kat sy yea..silikon shinetsu dan GDL biasanya ada dijual dikedai brg2 kek..bukan kedai kek yea..tpi kedai menjual brg2 mentah kek..
21Macam Mana nak Mulakan Bisnes Air Soya, Taufufah - Sat 12/Feb/2011 1:45am
salam feera..leh tlg emailkan gmbr mesin yg awak nak tu x???nnti sy try tnya cikgu kursus soya saya..sy ada kat gombak..manalah tau cikgu sy leh tlg carikan dgn harga yg awk nak tu sy bgtau kat awk ler...stkat nie dah byk cikgu tu tlg belikan mesin soya..tpi mesin tu byk model..so kena tgk gmbr dulu la..email sy..najibsulaiman@hotmail.com
22Macam Mana nak Mulakan Bisnes Air Soya, Taufufah - Sat 12/Feb/2011 1:40am
lupa plak emailnya...najibsulaiman@hotmail.com
23Limited Usb Pen Drive - Tue 25/Jan/2011 2:58am
mee too plz..najibsulaiman@hotmail.com
24Sunglasses Oakley Frogskin/Jupiter/Rayban Pada Harga Borong - Sat 22/Jan/2011 5:42am
i pun nak katalog gak deerr..najibsulaiman@hotmail.com..txs
25Karnival/Event Kementerian Belia dan Sukan di Dataran Merdeka. 29 Jan 2011 - Sat 22/Jan/2011 5:28am
mr hairul..tlg email kat saya yea jadual dan harga tpk sepanjang 2011..najibsulaiman@hotmail.com.txs
26Mencari Gedung Menjual Barangan Dari Negara Cina Sekitar Sungai Buloh, Selangor. - Wed 19/Jan/2011 4:52am
salam..ade sape2 tau kat ne ada jual kelambu borong..kelambu besar size tilam singke,double n queen???tlg email info yea..najibsulaiman@hotmail.com..txs
27Jam Tangan Harga Borong - Wed 19/Jan/2011 4:34am
sy pun nak gak..lokasi maner bro??? najibsulaiman@hotmail.com
28Sewa Helikopter - Wed 19/Jan/2011 3:24am
EMAIL KAT SY PLEASE...najibsulaiman@hotmail.com
29Pengedar/Penjual/Pengguna Tuala Wanita Diperlukan Segera! - Wed 5/Jan/2011 4:16am
tlg email kat sy gak..dah namanya pun bisnes..lelaki pun leh jual kan..najibsulaiman@hotmail.com
30Mencari Pembekal Pakaian Lelaki - Sat 1/Jan/2011 2:24pm
jersi malaysia ada x???klo ada warna biru tlg email najibsulaiman@hotmail.com
31Tokek Gecko Bintik Merah - Thu 30/Dec/2010 4:03am
salam sahabat pena..betul la cite nie..hari tu aku xcaya gak.tpi bile tgk sepupu aku tolak menatang nie dgn ade sorang mamat tu siap bodyguard lagi...dia beli tokek sepupu aku 7 ekor byr cash depan aku..terbeliak mata aku tengok duit bukan milik aku tuh..erm..RM8++k bro..skang nie aku sibuk cari cicak..cicak dlm umah pun aku sebat..hehehehhee
32Nak Cari Kereta Savvy Sambung Bayar, Deposit Dlm RM500 - Sat 11/Dec/2010 2:58am
salam..keta savvy tu xyah cari yg smbung byr..bek cari yg lelong jer..xpun cri la used car..keta tu dah xmhl..u dok area mane???kat area k.l nie byk hah..klo lelong dlm 10-15 k leh dpt..pastu wat loan la..just bg pendpt jer..sy bukan penjual keta pun..huhuhuhu..
33Beg Bundle Jepun 45kg RM300 - Fri 10/Dec/2010 12:34am
.beg banyak beg pompuan...nie gmbr separuh drinye..yg lain2 tu byk beg kecik2..brape pcs tu xtahu la..tp lbh la 200...sy pun xder masa nak niagakan kat psr mlm coz sy biz kdai mkn...bundle dah dipecahkan n ada lebih krg 8-9 plastic putih besar.nak tgk brg dri 4pm -12am kat blkg stadium mps bndr bru selayang.tapi msg dulu cz brg ada kat rumah.ape2 hal msg kat 019-6495668....txs
34Kerja Part Time/Full Time - Wed 8/Dec/2010 3:05am
nak jugak...najibsulaiman@hotmail.com
35Membekal Pakaian Bundle US, Japan. - Mon 6/Dec/2010 4:19am
ajoy..jersey adidas japan lengan panjang @ corduroy levis byk x???klo ada jual borong kat sy..email najibsulaiman@hotmail.com..txs
36Sandal Kartun - Ejen Dikehendaki Segera - Mon 6/Dec/2010 3:25am
nak gak..emel..najibsulaiman@hotmail.com