Syakir 4
Profile
NameSyakir
Forum NickSyakir 4
RegisteredSun 1/Jan/2012 4:52am
Topics by Syakir
1Anak Kucing Percuma - Taiping (2) - Mon 27/Oct/2014 8:45am
Comments by Syakir
1Anak Kucing Percuma - Taiping - Wed 29/Oct/2014 2:46pm
kucing biasa je weh....
2Nak Beli Kucing Murah2 - Wed 29/Oct/2014 2:38pm
sy ada ank kucing biasa nk bg berminat hubungi atau sms 01127685482
3Nak Beli Kucing Murah2 - Mon 27/Oct/2014 4:19pm
ank kucing utk adopt area kamunting taiping call 01127685482
4Kedai Haiwan Kesayangan^Petshop - Mon 27/Oct/2014 9:35am
ank kucing free,,area kamunting taiping,,sila call 01127685482,,x boleh jg sbb asma
5Anak Kucing/Kittens Free untuk Diberi Percuma - Mon 27/Oct/2014 8:42am
mohon pertolongan seikhlas hati utk adopt ank kucing area kamunting taiping..kol 01127685482
6Kucing untuk Diberi Percuma - Mon 27/Oct/2014 8:39am
sy ada ank kucing utk di ber percuma area kamunting taiping. ..hubungi 01127685482
7Sedia Menerima Haiwan untuk Dipelihara. - Mon 27/Oct/2014 8:34am
sy ada ank kucing berminat hubungi 01127685482
8Pelbagai Jenis Kucing Parsi untuk di Sedekahkan. - Mon 27/Oct/2014 8:31am
sesiapa nk adopt ank kucing, area kamunting taiping berminat hubungi 01127685482
9Ada Sape Sape nak Bagi Kucing Parsi Free? - Mon 27/Oct/2014 8:15am
salam sy ada 7ekor ank kucing biasa,baru lahir,.kalau sape2 nk dh besar sikit boleh lh ambil.tunggu putus susu dlu..area kamunting taiping,.berminat hubungi sy 01127685482
10Pertanyaan untuk yang Mengambil Job Dengan Shasa Din Din As Model or Etc. - Fri 6/Jun/2014 12:19am
sokong Dr Love...tipu je kot...tah2 datang nt dorang siap mintak duit pendaftaran plk..
11Jangan Berurusan Dengan Ajen Dibwah Lelaki India (Calvin) - Wed 14/May/2014 1:23am
keluarkan duit KWSP kena ada agent ke?apa fungsi pejabat KWSP yang ditubuhkan di setiap daerah??pegi aje ke pejabatnya dan terus buat urusan...
12Loan Luar Negara 2% Setahun - Tolong Baca dan Tolong Komen dan Kongsi - Sat 1/Feb/2014 5:27pm
wah...pinjam 10 tahun loan 2% jer???bank mana ni...aku pon nak wat loan jugaklah...hahaha....
13Pakej Honeymoon - Apa yg Perlu Ada? - Mon 30/Dec/2013 2:10am
uishh...terkagum jap aku dengan hang ni,banyak ilmu....:)
14Saya Kecewa Dgn Peniaga-Peniaga Kecil - Tue 12/Nov/2013 4:16pm
penah beli barang harga rm5,bayar kat peniaga tu rm10,dipulangkan balik rm45..nasib baik kira balik duit tu kalau terus masuk poket nasib ler...huhu...
15Mohon Baca! Penipuan Azierahuda Husna A.K.A Roziah Mohamed Salleh - Sun 3/Nov/2013 11:30am
Boring aku dengar bila ada org cite kena tipu je,salah satu alasan yg diberi ialah x bayar zakat...x bersedekah...tolong lah korang yg bg alasan cmtu,kalau dh nk kena tipu x kire bayar zakat ke x bayar zakat ke,sedekah ke,x sedekah ke,tetap kena tipu jugak...kepada sesapa yg bg alasan mcm tu, bila korang sndiri dh kena tipu nnt,korang igt balik tentang ZAKAT dan SEDEKAH yer....
16Hati-Hati Dengan Minyak Cenuai Asli Penipu - Sun 20/Oct/2013 11:52am
Tuan Linkman, hehee...tu la pasal...rasanya dia kena gunakan pada diri dia sndiri dulu untuk elakkan org dengki kat bisnes dia....
17Hati-Hati Dengan Minyak Cenuai Asli Penipu - Sun 20/Oct/2013 11:45am
Azam 17, tau xpe...seingat2 saya minyak tu bukan senang nk dapat.barang yg susah nk dapat biasanya harganya jugak tinggi..tapi yang ni siap boleh ofer harga murah la...
18Perkhidmatan Mengesan Penipu Dalam Internet (Tipuhunter) - Sat 19/Oct/2013 4:42pm
nak kata tak cerdik mcm x logik sbb kalau dh pandai guna tenet tu kire dh cerdik la tu...tp apsal masih kena tipu lagi??senang ja,org dah habaq jgn bank in duit kat org yg kita x kenai tapi hangpa buat jugak...COD kan baguih...la ni duit pon dah lesap,kira sedekah je la erk....
19Hati-Hati Dengan Minyak Cenuai Asli Penipu - Sat 19/Oct/2013 4:32pm
hahaha...mamat ni aku dh main2kan dua minggu lepas.memang betul penipu.ramai yg dh kena..letak harga pastu siap boleh offer diskaun lg...yang buat kita rasa konfident sbb dia mmg guna akaun atas nama dia...aku mintak la no akaun dia konon2 nak masuk duit,padahal aku google no tu kat tenet...pas kantoi dia siap mesej bgtau tu smua perbuatan org2 yang dengki dengan bisness dia...hahah...lantak ko la labu...
20Agent Maid Hancur - Fri 18/Oct/2013 7:05pm
Firza Laundry, tah hape2 la ko ni...kan civic 2 tu kata dia x sempat,xder masa sbb uruskan isteri sakit kat hospital...statement tu agk2 la skit...kang panggil bongok kang marah....tak kena kat batang idung ko,boleh la ko cakap semberono...ingat senang ke nk uruskan sndri prosedur pengambilan maid kalau x tau cara..tak tau la klu ko sanggup jaga isteri n anak2 brader tu sementara dia buat sndiri urusan maid tu..sori aku cakap agk kasar sbb ayat ko pon kasar gak,xder perasaan empati kat bro tu..lagi 1,30K tu banyk ok..kalau aku cabar ko cari rm50 dlm tong sampah,belum tentu ko dpt cari...
21Prestige Dairy Farm??? - Sat 12/Oct/2013 12:58pm
menangguk di air keruh kot????
22Kes Penipuan di Facebook - Minta Pendapat Warga Majalah - Thu 10/Oct/2013 7:20pm
macam pernah ku baca cerita ini...tapi di mana yaaa????
23Ditipu Anjur Kayangan Auto World (Jangan Beli Kereta Dengan Syarikat Ini) - Thu 3/Oct/2013 11:01pm
ye ke encik Omar Bin Amir...sebab saya beli Viva dealer siap tanya rebate nak cash ke atau tolak harga kete??then saya cakap tolak harga kete je lah...agaknya bgantung pada syarikat kete kot...
24Hanif Adnan - Pinjaman Bank - Sat 24/Aug/2013 12:18am
UPFRONT lagi..malas nak nasihat dah...hanya mampu membaca je....
25Mohon Bantuan Mencari Penipu Ni - Wed 22/May/2013 7:21pm
g aje umah dia..alamat dh ada tu...
26Perhatian! Berhati-Hati Dengan Mamak Penipu Warga Singapore! - Mon 4/Feb/2013 11:37pm
google translate sbb tu tonggang langgang ayat dia....
27Perhatian! Berhati-Hati Dengan Mamak Penipu Warga Singapore! - Sat 26/Jan/2013 1:27am
Azren 5, aku rsa ayat ni yg npk mcm kurang ajar skit kot... "agak2nya ko ni kedekut sangat nak derma @ byr zakat dah ada duit lebih nii...tu lah balasannya..." x perlu lah nk buat andaian yang Osman 34 ni kena tipu sbb dia x bayar zakat...bab2 zakat ni agak sensitif skit..zakat ni wajib kita bayar,tetiba org tuduh kita x bayar zakat...terasa la ati kann...
28Albab 4 Penipu. Hati2. - Thu 24/Jan/2013 2:19pm
Cagarkereta.... "kasi duit upfront kat balai"....idea kreatif tu bro...maunya dia kecut perut nk amik duit tu kat dlm balai disaksikan anggota polis...yg kaki tipu harus x datang rsanya...
29Mohammad Tarmizi Abd Razak - Penipuan Loan Agrobank - Mon 21/Jan/2013 5:30pm
boring dah nk nasihat....sok2 2-3 ari ada lgi org dok post kena tipu sbb upfront...
30Penipu di Mudah.My - Mon 21/Jan/2013 5:24pm
hadoii laaa...kad atm pon boleh sng2 kasi kat orang....
31Mencari Penipu Loan Bank Dengan Upfront - Tue 4/Dec/2012 10:10pm
Azren 5, aku rsa tuan tanah ni bru join website ni kot..klu dia dh join lma dlm majalah ni for sure xkn kena tipu punya sbb dh rmai mangsa dok cite pkra yg sma jer ttg upfront ni.smpai aku pn dh naik boring nk bc kes uofront ni.igtkn dh sedar rupnya msh ada yg TIDUR... Tuan tanah, terima pandangan org secara terbuka,amik sbg pengajran..aku x npk kt mna statement azren 5 yg blh menaikkan kemarahan ko..dia dh ckp pkara yg btl tu... p/s: tuan tnh,hrp ko x maki2 aku atas statement aku ni...:)
32Saya Abd Razak Yang Dituduh Menipu, Baca Keterangan Saya Pula. - Sat 3/Nov/2012 6:47pm
masalahnya ko yang mulakan dulu bahasa kasar....so jgn marah la klu org balas dengan bahasa kasar....aptb....
33Saya Abd Razak Yang Dituduh Menipu, Baca Keterangan Saya Pula. - Sat 3/Nov/2012 6:11am
akumuflis.... oooo...hangin yer...baru jentik sikit dah emo,kluar ayat mencarut segala bagai...masa ko hentam tuan tanah ada x ko pikir perasaan dia ke?ada ke komen ko tu dapat selesaikan masalah?xder kan...ko tambahkan serabut lg ada...so jgn nak sesuka ati jer hentam orang klu ko ni jenis yg x suka kena hentam... ko buat macam nenek 2 tu...dia suka hentam orang,tp bila org hentam dia balik,aku tgk dia kool jer....engkau??..ermmm.....
34Saya Abd Razak Yang Dituduh Menipu, Baca Keterangan Saya Pula. - Thu 1/Nov/2012 4:33pm
bongok la ko ni Akumuflis..... eja bangang pon x reti...biar aku ajar eh..B.A.N.G.A.N.G...BANGANG...bukan banggang...lain kali g skolah dulu sebelum nk mengata org bagai...
35Hati-Hati Dengan Individu Bernama Mas dan Kana - Tue 23/Oct/2012 7:58pm
Dynas28, sila gunakan huruf kecil bila menaip..keh..keh...
36Boikot! Pinjaman Berlesen/Ah - Long/Ceti - Haram - Sat 13/Oct/2012 7:04am
Nomie Q, apa plak 16 September...tu kan hari Malaysia...13 Mei 1969 rusuhan kaum tu...hihi...
37Menjual Samsung Galaxy Note, Iphone 4s, Iphone 3gs dan The New Ipad 32gb 4g Dengan Urgent Sebab Memerlukan Cash. Harga Murah! - Wed 10/Oct/2012 12:33am
abiss la korang...dengan paria tua pon leh kena tipu...yg kena tipu pulak jenis bijak pandai....klu dia offer telefon mahal tp dgn harga murah siap nego pastu suh bank-in,jaga2 la...something wrong somewhere...baik la g kedai/cod..byr lebih skit pon xper janji barang dpn mata..
38Jangan Percaya Pinjaman Peribadi Ada Upfront! - Tue 2/Oct/2012 8:12pm
syarikat pinjaman wang berlesen tu pun lebih kurang sama je mcm ah long...so ati2 la korang klu nk wat loan...tgk interest pon dh tau...siap pakai bulan punya interest...
39Hati-Hati Dengan Penipu Bernama Dzulhafizy - Fri 28/Sep/2012 5:00pm
nak komen tu komen jer la...toksah la nak kaitkan nama ibu segala bagai...aku suka jer dengan komen Nenek 2...korang sendiri dh tau ejen yg mintak upfront tu 80% penyangak,lagi mau kasi wang...sudah2 la tu...ikhtiar le cara lain daripada buta2 jer nk kasi duit percuma kat orang lain...
40Penyewa Rumah Cabut Curi Barang Dan Pinjam Along - Tue 18/Sep/2012 12:34am
udah2 le tu..nenek 2 dah pencen dah...
41Pelaburan dlm Sarang Burung /Bird Nest - Sat 4/Aug/2012 10:14am
Fazwan4life, klu ko pinjam 12k then ko nk pulangkan balik 12k jugak,sah2 la xder org nk kasi ko pinjam 12k tu.baik dorang masukkan dlm ASB.dengan 12k tu n anggaran dividen 8% setaon,buta2 dorang leh dapat 900++...klu ko nk buat cenggitu better ko pinjam kuarga ko / sdare mare ko..
42Loan. Kongsi Maklumat. - Sat 28/Jul/2012 9:27am
yup aku sokong marsya7878 cikgu skang banyak menipu orang...gaji naik tiap2 thn, bonus dapat tiap2 tahun tp masih x cukup lagi..aku pon x tau apa yg diorang nak dlm hidup ni..kejar kemewahan kot...mengajar anak murid sambil lewa tp banyak buat part time luar melebihi tugas mengajar...patut la ank murid makin x pandai....sori yer aku x kata smua cikgu tp most of them...saper makan cili dia terasa pedas....
43Penyewa Rumah Cabut Curi Barang Dan Pinjam Along - Fri 20/Jul/2012 6:52pm
cayalah Azren 5 hebat ko fire nenek 2....ni klu nenek 2 baca aku tulis camni mesti dia pon kata aku jenis batu api....ADA AKU KESAH....hahaha....
44Ada Cash RM50k Boleh Pakai Mini Cooper? Betul ke? - Tue 17/Jul/2012 1:47am
tlg emel ke asyakir79@yahoo.com...tq..
45Hot! NLO (Nasi Lemak Ondeng) ^Sedappp Nyerrr^ Sedia Menerima Tempahan - Fri 13/Jul/2012 12:50am
kedai kat mna?nak gak cuba rasa...klu sedap leh promote....
46Pernah Dengar SAP Venture - Fri 13/Jul/2012 12:48am
terus diam No Owner....
47Asma Abdullah Bank Account. Big Scam And Fraud. For Share. - Thu 12/Jul/2012 2:35pm
tu diaaa...Nenek 2 dah mengaum semula...hihi...180K banyak giler tu.....npe senang2 jer nk masukkan dlm akaun org yg x dikenali...
48Used Car Viva Auto Enterprise Penipu - Thu 12/Jul/2012 2:26pm
hahaha...tp klu xder nenek 2 pon x best jugak sbb dia banyak mengingatkan forumer supaya berhati2 cuma bahasa dia jer tlebih...
49Jom Belajar Al-Quran Cara Termudah & Terpantas Secara Alternatif - Tue 10/Jul/2012 3:21pm
asyakir79@yahoo.com
50Used Car Viva Auto Enterprise Penipu - Sun 8/Jul/2012 12:15am
ait nenek 2 apsal senyap jer ni?tanak backup diri ke?Allah murka orang yg bongkak dan takabur...mungkin skang ni hang tak kena tipu lg,tp ingat,langit x selalu cerah,manusia tak selamanya berada di atas...org post cerita kat sni supaya yg lain dpt info n jadikan pengajaran,yg hang plak pi kutuk2 org..akai x dak....nah 2 kupang...pi main jauh2..syoh...syoh....