Syahid Ibrahim 2
Profile
NameSyahid Ibrahim
Forum NickSyahid Ibrahim 2
RegisteredTue 22/Jan/2013 6:33pm
Topics by Syahid Ibrahim
1Convection Gas Oven Untuk di Jual (Ipoh) - Tue 8/Oct/2013 1:08pm
Comments by Syahid Ibrahim
1Mencari Foodcourt atau Tapak Sewa untuk Menjalankan Bisnes Western Food di Kawasan Ipoh - Fri 8/Aug/2014 3:56am
Salam..tumpang iklan.. saya juga mencari lokasi untuk buat bisnes makanan... sekira nya tuan atau puan mempunyai tapak untuk di sewakan boleh la hubungi saya 0168888576
2Saya Mencari Rakan Ada Bisnes Terbaik untuk di Kongsikan Dalam Group Whatsap - Fri 8/Aug/2014 3:51am
0168888576
3Lot Perniagaan untuk Disewa, Lokasi Asrama IPTA di Perak. - Sat 26/Jul/2014 3:58am
email kan kepada saya syahid.ibrahim88@gmail.com kalau boleh bagitau la lokasi dia mana di perak tu ya.. ipta di rapat setia ke?
4Membeli Minyak Masak Terpakai - Tue 5/Nov/2013 3:13am
beli minyak terpakai tu di kira macam mana?? saya pon dah start simpan minyak terpakai ke dalam tong minyak masak tu ha..tapi area epoh le..belum pernah lagi jual minyak masak terpakai ni..adik ipar yang cakap simpan..nanti dia tlg jual kan heee
5Buy N Sell 2nd Hand Kitchen Equipment - Sun 8/Sep/2013 8:45pm
boleh berikan detail harga dan gambar pada syahid.ibrahim88@gmail.com bain merie - stall - stove - freezer di mana alamat lokasi ni.. second hand punya barang kan ?
6Memerlukan Meja/Kerusi dan Lain-Lain Peralatan Kelengkapan untuk Restoren Steamboat - Mon 4/Mar/2013 2:31am
EDY 35 .. boleh emailkan kepada saya..saya nak lihat...mungkin akan beli :) syahid.ibrahim88@gmail.com
7Mencari Pembekal Bahan Mentah Steamboat dan Sos - Thu 28/Feb/2013 5:08am
salam tumpang tanya... mana boleh dapat pembekal barangan mentah steamboat area ipoh? kalau ada sila emailkan kepada syahid.ibrahim88@gmail.com..terima kasih
8Perniagaan Sizzling Yee Mee untuk Peniaga Gerai @ Stall Tanpa Modal Harian untuk Sekitar Ipoh, Seri Iskandar dan Kuala Kangsar. - Thu 28/Feb/2013 4:58am
emailkan kepada syahid.ibrahim88@gmail.com kalau kat ipoh tu bukak di mana ya
9Meat Mincer Untuk Dijual. - Wed 6/Feb/2013 2:03am
email kan gambar kepada saya syahid.ibrahim88@gmail.com
10Meja Stainless Steel utk Dijual - Wed 6/Feb/2013 1:58am
emailkan gambar stainless steel table beserta harga nya.. syahid.ibrahim88@gmail.com
11Peralatan Kedai Makan Untuk Dijual - Wed 6/Feb/2013 1:53am
masih ada lagi ke.. boleh email saya gambar set meja makan..kerusi..air steel letrik..dapur dan tempat letak makanan? syahid.ibrahim88@gmail.com
12Nk Let Go Papan Meja utk Meja Mkn, Restoran Dll - Wed 6/Feb/2013 1:48am
boleh beri gambar serta harga di email saya? syahid.ibrahim88@gmail.com
13Gerai Foodcourt untuk Dikongsiniaga - Fri 25/Jan/2013 8:09pm
sesuai tak untuk di jadikan kedai makan? boleh email saya tak lokasi kedai... syahid.ibrahim88@gmail.com
14Ruang Niaga di Food Court untuk Disewa, Taman Maju Jaya - PJ - Fri 25/Jan/2013 7:33pm
uhm boleh bagi layout kat email saya tak.. syahid.ibrahim88@gmail.com masih ada kosong lagi ke.. saya nak jual goreng2
15Borong Jalapeno Cheese Powder Siap Pack Aluminium Tanpa Label - Wed 23/Jan/2013 1:09pm
emailkan kepada syahid.ibrahim88@gmail.com price? rasa dia betul2 sama macam kfc punya ke?
16Barang Kedai Makan untuk Dijual Kerusi Plastik Deep Fryer - Wed 23/Jan/2013 1:07pm
emailkan gambar deep fryer kat saya syahid.ibrahim88@gmail.com
17Rumah Kedai Untuk Dijual - Ipoh - Wed 23/Jan/2013 12:36pm
sesuai tak untuk di jadikan kedai makan.. saya orang ipoh.. maybe saya akan datang untuk melihat lokasi kedai encik.. harga sewa masih boleh di runding lagi ke? saya ingin mencari kedai di area ipoh dengan menjual produk makanan melayu / chinese / western ala carte any info can email me to syahid.ibrahim88@gmail.com
18Kedai/Shoplot Untuk Disewa di Taman Meru Perdana, Ipoh - Wed 23/Jan/2013 12:29pm
sila email kepada saya perihal tentang kedai anda... berapa sewa sebulan? saya ingin menyediakan kedai makan ala carte melayu/chinese/western syahid.ibrahim88@gmail.com
19Kedai Makanan Strategik, Shah Alam - Wed 23/Jan/2013 12:51am
boleh tak email gambar kedai serta equipment yang ada syahid.ibrahim88@gmail.com
20Peluang Melabur Dalam Perniagaan Restoran Makanan 1malaysia. - Wed 23/Jan/2013 12:47am
emailkan kepada saya tentang proposal dato.. syahid.ibrahim88@gmail.com
21Membekal Commercial Blender, Kanopi Mudah Lipat, Electric Fryer, Barang2 Perniagaan Katering Pada Harga Kilang! - Tue 22/Jan/2013 8:35pm
jika ada gambar atau katalog boleh emailkan kepada syahid.ibrahim88@gmail.com
22Kedai Makan untuk Dijual RM25 Ribu - Area One Damansara Condo - Tue 22/Jan/2013 7:06pm
pembetulan email di atas..sila emailkan gambar kedai dan juga alamat ke syahid.ibrahim88@gmail.com..
23Kedai Makan untuk Dijual RM25 Ribu - Area One Damansara Condo - Tue 22/Jan/2013 7:03pm
sila emailkan gambar kedai dan juga alamat ke syahid.ibrahim@gmail.com
24Peralatan Katering utk Dijual - Tue 22/Jan/2013 6:47pm
saya ingin melihat semua peralatan encik beserta harga..boleh emailkan kepada syahid.ibrahim88@gmail.com.. kalau boleh secepat mungkin :)