Siti Hafsah 2
Profile
NameSiti Hafsah
Forum NickSiti Hafsah 2
RegisteredTue 13/Nov/2012 12:08pm
Topics by Siti Hafsah
1Tercari Peluang Perniagaan Tetapi Modal Ciput? Cuba Ini. (1) - Fri 29/Nov/2013 11:39am
2Dealer dan Stokist di Perlukan. - Mon 21/Oct/2013 1:35pm
3Anda Merasa Susah Sangat nak Cari Duit? - Fri 20/Sep/2013 1:17pm
4Ibu Kolagen Termurah. - Fri 25/Jan/2013 10:59am
5Tawaran untuk Kongsi Tapak Expo di Karnival Countdown Port Dickson (3) - Tue 20/Nov/2012 2:08pm
Comments by Siti Hafsah
1Tercari Peluang Perniagaan Tetapi Modal Ciput? Cuba Ini. - Fri 29/Nov/2013 11:41am
hubungi atau whatsapp ke 0135450901...kami akan membantu anda..income di jamin pasti lumayan...yang penting follow cara kami dan sedia untuk belajar!!
2Berniaga Sambilan Hanya Sebagai Pembekal di Kedai Berdekatan Kawasan Anda - Sun 13/Oct/2013 10:50am
berminat...beyond_ze@yahoo.com
3Agent & Partner Business Perfume - Seluruh Malaysia - Fri 25/Jan/2013 10:58am
saya area johor...saya berminat tolong e-mail gambar & detail..thanks..
4Karnival Sempena Tahun Baru Cina di Dataran Teluk Kemang, Port Dickson - Sat 19/Jan/2013 12:50am
kalau cam tu...kena m intak balik duit tu dari penganjur kalau tak dapat tapak tu kan..kan..
5Respon Ekspo Sempena Hari Keputeraan Yam Tuan Besar, N. Sembilan di Seri Menanti - Sat 19/Jan/2013 12:47am
betul tu betul...sokong fiza......
6Mencari Rakan Kongsi Tapak Sempena Ekspo Perdagangan Islam di Melaka - Tue 8/Jan/2013 11:47pm
saya nak jual mutiara& kristal...boleh ker..& melaka kat mana ni
7Tawaran untuk Kongsi Tapak Expo di Karnival Countdown Port Dickson - Tue 8/Jan/2013 2:35pm
saya mencri dropshiper untuk ibu kolagen saya ...sila layari laman web..www.beyondze.com...untuk sesiapa yang berminat sila hubungi siti : 0135450901
8Kepada Sesiapa yang Memerlukan Pinjaman? Kami Sedia Membantu, Insyaallah. Bukan Money Lender @ Ah Long! - Sat 8/Dec/2012 11:16am
e-mail beyond_ze@yahoo.com
9Karnival Usahawan di Lumut! Attention! - Fri 7/Dec/2012 12:59pm
sapa organizer tu...dan berapa awak kena tipu
10Gluta 100000mg Super Whitening Snow - Fri 7/Dec/2012 12:10pm
tolong e-mail gambar product,harga...atau detail tentang product ni ke beyond_ze@yahoo.com
11Tapak Jualan di Terengganu 2013 - Tue 4/Dec/2012 9:02pm
email detail...harga,berapa hari...kmudahan...
12Tapak Niaga: Pameran Coklat & Pc di Hari Terbuka UIAM Kuantan - Sun 2/Dec/2012 6:22pm
bila expo tu di adakan
13Krim Untuk Jerawat Yang Teruk - Sun 2/Dec/2012 6:18pm
email detail harga/harga borong/katalog ke beyond_ze@yahoo.com
14Salam Mohon Pendapat Mempromosikan Sabun Slimming - Sun 2/Dec/2012 6:12pm
tolong e-mail katalog product ke beyond_ze@yahoo.com
15Tapak/Booth Untuk Disewa di Karnival Edutainment 2013 - Sun 2/Dec/2012 1:36pm
tolong e-mail deatil ,harga ke beyond_ze@yahoo.com
16Karnival Santai New Year Countdown 2013 - Thu 29/Nov/2012 4:30pm
mahalnya,....
17Festival Asiawest di Angsana - Thu 29/Nov/2012 4:02pm
boleh tak kurangkan harga tapak tu..
18Kedai Serbanika - Wed 28/Nov/2012 4:35pm
tolong e-mail detail ke beyond_ze@yahoo.com
19Booth Baru Maha Untuk Dijual - Wed 28/Nov/2012 4:26pm
salam...untuk rosli mazlindaresourseces...tapak yang awak ofer kat giant bandar kirara tu bukan takde nak sewa di sebabkan pengaruh MAHA,....cuba awak tengok balik harga yang awak ofer....mahal dooo....mana mampu...toleransi la sikit...saya puji Giant tampoi....boleh toleransi dengan peniaga,.....
20Booth Kat Maha Cari Orang Sambung - Wed 28/Nov/2012 11:11am
tambahan untuk suma komen kat atas...kita boikot jak penganjur ni...len kali kalau penganjur ni yang anjurkan mana2 expo..takyah join...kalau nak join pun...tengok harga dulu,....kalu dah sampai RM4000...baik sewa kat hypermarket je....penganju untung besar.....peniaga rugi besar...mana ada win2 situation kat sini...
21Tapak MAHA 2012 Last Call. - Wed 28/Nov/2012 11:00am
khema melambak lain ceta......harga tapak tu pulak ya ALLAH......penganjur janganlah tamak sangat......lain kali buat expo MAHA...orang pun takut nak join...termasuk saya ler...nasib baik ari tu tak jadi join...kalau jadi mangsa jugak....alhamdulillah...
22Pure Marine Collagen (Ibu Kolagen Asli) - Wed 28/Nov/2012 10:35am
ada n0.tel tak..
23Pembekal Aksesori Wanita Seperti Gelang Tangan, Rantai, Cincin dan Brooch - Wed 28/Nov/2012 10:14am
e-mail ke beyond_ze@yahoo.com...saya nak tgok gambarnya..
24Menjual CPO & CP8 - Sun 25/Nov/2012 2:24pm
cpo & cp8 ...saya nak tau apa tu?e-mail ke beyond_ze@yahoo.com
25Tawaran untuk Kongsi Tapak Expo di Karnival Countdown Port Dickson - Fri 23/Nov/2012 1:20pm
ok......tawaran dah di tutup ya....
26Promosi Kilang! Mesin Fotostat (Warna/Hitam - Putih) - Wed 21/Nov/2012 11:01am
pls e-mail detail..harga ke beyond_ze@yahoo.com
27Mencari Peniaga Burger Bakar Atau Pizza Untuk MAHA 2012 - Tue 20/Nov/2012 9:08pm
salam...wm...maaf tumpang iklan ya...ada sesape nak share tapak ngan saya tak sempena karnival expo di port dickson 21 dec-31-dec 2012 ni...tapaknya 20x20..kalau berminat e-mail saya di beyond_ze@yahoo.com ya..thanks...
28Anda Ingin Mencari Dropship/Ejen untuk Barangan Jualan Anda? - Tue 20/Nov/2012 8:59pm
ni untuk tujuan apa ya...tolong e-mail detail pada saya...beyond_ze@yahoo.com
29Booth Perhimpunan Agung Umno 2012 - Tue 20/Nov/2012 8:30pm
salam...tumpang iklan ye,,... sesape nak share tapak ngan saya kat expo karnival countdown port dickson dari 21 dec-31 dec...tapak 20x20..sewa tapak RM1500...share bahagi 2 ya..kalau ada yang berminat nak share e-mail ke beyond_ze@yahoo.com..atau sms ke 013-5450901..saya jual kristal...thanks.. mutiara
30Kerja-Kerja Memasang Tile Untuk Service Resident. Kontraktor Diperlukan Segera! - Mon 19/Nov/2012 8:41pm
BOLEH E-MAIL KE beyond_ze@yahoo.com DI MANA LOKASINYA...THANK YOU..
31Ingin Menjadi Agen Dropship - Mon 19/Nov/2012 1:20pm
NAK JADI AGENT DROPSHIP UNTUK IBU COLAGEN KE..ATAU KRISTAL MUTIARA PUN KITA ADA...
32Stand Jaring/Netting Stand With Roler Stand For Sale 3 ^X5^ RM30 Only. - Sun 18/Nov/2012 3:26pm
tolong e-mail detail gambar ke beyond_ze@yahoo.com
33Borong Bundle Blouse Wanita (Long Sleeve) RM3 Sehelai - Sat 17/Nov/2012 2:05pm
tolong e-mail gambar & size sekali ya...email ke beyond_ze@yahoo.com
34Bina Produk Halal Jenama Sendiri! - Sat 17/Nov/2012 1:50pm
tolong email detailnya ke beyond_ze@yahoo.com...sebab saya memang nak keluarkan produk makanan tambahan jenama sendiri..
35Berminat Jadi Agen Dropship - Fri 16/Nov/2012 11:17am
tolong bg email awak so I boleh bg detail product ye..email ke beyond_ze@yahoo.com..so u boleh decide ok ke tak ok...
36Jual Rak Kedai Terpakai (Sekitar Pasir Gudang & Johor Bahru) - Thu 15/Nov/2012 10:51pm
boleh email ke beyond_ze@yahoo.com gambar rak tu...
37Harga Istimewa Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake 50g & Lipstik Dari Turky Serta Minyak Wangi - Thu 15/Nov/2012 9:43am
tolong email detailnya..ke beyond_ze@yahoo.com
38Seaweed (Rumpai Laut) - Wed 14/Nov/2012 10:32pm
TOLONG E-MAIL DEATIL HARGANYA
39Tapak MAHA 2012 Untuk Dikongsi. - Wed 14/Nov/2012 12:10pm
masih available ke...email saya di beyond_ze@yahoo.com
40Mencari Consignment Untuk Tudung & Kerongsang - Wed 14/Nov/2012 10:34am
saya ada bnyak keronsang mutiara...saya nak tumpang jual kat awak...nnti saya akan bgi harga borong so u boleh jual ikut suka anda..berminat email saya di beyond_ze@yahoo.com
41Dana Khas 1 Malaysia - Tue 13/Nov/2012 6:38pm
saya baru menapak dalam perniagaan dan saya memerlukan modal tambahan...tolong email ke beyond_ze@yahoo.com
42Berminat Menjadi Agen Dropship - Tue 13/Nov/2012 1:27pm
kami ingin menawarkan perniagaan dropsships untuk barangan kristal dan mutiara yang meramgkumi perhiasan wanita...untuk kawasan johor bahru boleh memulakan tanpa modal