Shankar
Profile
Forum NickShankar
Companyshankar empire trading
URLshankartopupcompany.blogspot.com/
RegisteredWed 23/May/2012 9:30am
Comments by Shankar
1Dropship Diperlukan untuk Pelbagai Jenis Barangan Tak Payah Keluarkan Duit 1 Sen Pun Daftar Free Jea. - Sat 26/Jul/2014 8:48pm
hello encik atau puan ribuan terima kasih kerana ingin menjadi dropship kami , kami dah emailkan maklumat lanjut tentang dropship sila semak email encik atau puan sekian terima kasih.
2Dropship Diperlukan untuk Pelbagai Jenis Barangan Tak Payah Keluarkan Duit 1 Sen Pun Daftar Free Jea. - Fri 18/Jul/2014 9:14pm
hello encik atau puan ribuan terima kasih kerana ingin menjadi dropship kami , kami dah emailkan maklumat lanjut tentang dropship sila semak email encik atau puan sekian terima kasih.
3Anda Mencari Part-Time Bisnes yg Flexible dan Mewah? Hanya untuk Mereka yg Berminat Sahaja - Sat 18/Jan/2014 5:05pm
tumpang iklan ada pelbagai jenis barangan dijual sila layari http://shankartopupcompany.blogspot.com/ tq.
4Berniaga Sambilan Hanya Sebagai Pembekal di Kedai Berdekatan Kawasan Anda - Sun 8/Dec/2013 2:03pm
saya amat berminat sila emailkan maklumat lanjut ke shankarcoomaran947@gmail.com terima kasih.
5Ingin Menjadi Agent Dropship! - Fri 11/Oct/2013 8:16pm
tumpang iklan yea ada banyak barangan dijual sila layari http://shankartopupcompany.blogspot.com/ tq.
6Dropshipper Tudung, Inner 2 Tone, Pakaian Muslimah & Pakaian Raya-Saya Ejen Dropship yang Ramai Customer - Fri 11/Oct/2013 7:29pm
http://shankartopupcompany.blogspot.com/
7Agen Dropship Jamu Susuk Dara Diperlukan! - Fri 11/Oct/2013 7:23pm
tumpang iklan ada pelbagai jenis barangan dijual sila layari http://shankartopupcompany.blogspot.com/ tq.
8Supplier Untuk Sabun Beras (Dropship) - Fri 11/Oct/2013 6:35pm
tumpang iklan sila layari http://shankartopupcompany.blogspot.com kami menjual pelbagai jenis barangan tq.
9Mencari Agen Dropship Baju Cotton Bermanik dan Lace Unik dan Agen/Pengedar Susu Kambing Miqalicious Plus 8 Makanan Sunnah. - Fri 11/Oct/2013 6:29pm
minta ruang sedikit tuan tanah singgah lah kejap blog kami menjual pelbagai jenis barangan sila layari laman blog kami http://shankartopupcompany.blogspot.com/ terima kasih.
10(Pengumuman): Khas Buat Warga Majalah. - Fri 11/Oct/2013 5:58pm
minta sedikit ruang yea tuan tanah sambil singah - singah ,singah lah blog kami sekejap kami ada menjual pelbagai jenis barangan sila layari laman blog kami http://shankartopupcompany.blogspot.com/ sekian terima kasih.
11Risiko Jualan Tak Laku Boleh Dielak Jika. - Fri 11/Oct/2013 5:35pm
minta sedikit ruang yea tuan tanah kami ada menjual pelbagai jenis barangan boleh layari laman blog kami iaitu http://shankartopupcompany.blogspot.com/ sekian terima kasih.
12Jom Beli Apa Jua Barangan Kesukaan Anda Dengan Harga Murah Dari Pasaran. Tak Perlu Lagi Membeli Dari Ejen atau Dealer atau Pemborong. - Sat 22/Jun/2013 1:29pm
Email shankarcoomaran@yahoo.com terima kasih.
13Ingin Menjadi Dropship Ajen - Wed 12/Jun/2013 10:09am
hello puan Nieka kami ada buat dropship untuk semua jenis perfume sekiranya berminat sila email kami shankarcoomaran947@gmail.com sekian terima kasih.
14Consign Barang di Kedai Kami di Sentul - Kami Jualkan - Wed 12/Jun/2013 10:05am
hello Juda minta maaf lupa nak letak email shankarcoomaran947@gmail.com sekian terima kasih.
15Consign Barang di Kedai Kami di Sentul - Kami Jualkan - Sat 18/May/2013 11:30am
hello Juda saya amat berminat sila emailkan terms dan condition sekian terima kasih.
16Pemborong Handbag, Purse, Wallet, Perfume - Termurah di Pasaran - Wed 1/May/2013 10:26am
hello Hk 2 berminat sila emailkan harga sekali ke shankarcoomaran@yahoo.com sekian terima kasih.
17Ingin Menjadi Dropship Ajen - Sun 17/Mar/2013 3:27pm
hello puan Nieka sila semak email anda terima kasih.
18Sewaan Lot di Hypermarket Mydin Jasin, Melaka - Sat 16/Feb/2013 8:26pm
berminat sila emailkan harga sekali ke shankarcoomaran@yahoo.com sekian terima kasih.
19Kami Pengedar Produk Kesihatan dan Kecantikan Memerlukan Dropship Agent - Sat 16/Feb/2013 10:18am
berminat sila email shankarcoomaran@yahoo,com sekian terima kasih.
20Saya Ingin Menjadi Agen Drop Ship - Fri 15/Feb/2013 9:36pm
hello encik Azizi1992 saya dah emailkan sila tengok yea sekian terima kasih.
21Nak Let Go Produk - Sun 10/Feb/2013 3:50pm
hello Nur boleh bagi detail email ke shankarcoomaran@yahoo.com sekian terima kasih.
22Inginkan Bekalan Perfume EDP & EDT Dengan Harga yang Paling Murah? - Sun 10/Feb/2013 3:13pm
minat sila email ke shankarcoomaran@yahoo.com sekian terima kasih.
23Pemborong dan Pengedar Minyak Wangi Murah! - Sun 10/Feb/2013 3:05pm
berminat sila email ke shankarcoomaran@yahoo.com sekian terima kasih.
24Kami Adalah Pengilang & Pemborong untuk Pakaian Seragam Sekolah yang Berkualiti, Kepada Sesiapa yg Berminat Jual Kat Tahun Akhir Ini. - Mon 4/Feb/2013 11:08am
email me shankarcoomaran@yahoo.com tq.
25Borong/Dropship Sabun Susu Beras K Brothers Thailand Murah. - Fri 1/Feb/2013 9:12pm
berminat dropship sila email ke shankarcoomaran@yahoo.com sekian terima kasih.
26Kami Ingin Mencari Usahawan yang Berminat untuk Membuka Kedai/Kios Menjual Buku-Buku Agama Akademik, Kanak2, Resipi dan Lain-Lain - Boleh Mohon Seluruh Malaysia - Sat 19/Jan/2013 2:57pm
saya berminat saya nak buat secara part time sila email saya shankarcoomaran@yahoo.com tq.
27Pembekal, Pemborong dan Peruncit Pakaian Muslimah Kanak-Kanak - Sat 12/Jan/2013 9:19pm
saya berminat ingin jadi pengedar sila email ke shankarcoomaran@yahoo.com tq.
28Pemborong Baju Lelaki, Wanita, Kanak-Kanak (Kualiti Tinggi) - Sat 12/Jan/2013 6:07pm
berminat sila emailkan catlog dan harga ke shankarcoomaran@yahoo.com tq.
29Eksekutif Pemasaran (Agen) MBSB Diperlukan! - Thu 10/Jan/2013 9:15am
berminat sila emailkan ke shankarcoomaran@yahoo.com tq.
30Produk China Untuk Diborong - Tue 8/Jan/2013 1:15pm
sila emailkan katlog ke shankarcoomaran@yahoo.com tq.
31Menjual Jam Jururawat/Nurse Watch - Mon 7/Jan/2013 9:16pm
sila email harga kalau ada katlog sekali ke shankarcoomaran@yahoo.com tq.
32Kerja Sambilan Sebagai Agen Tunetalk - Toneexcel Setiap Daerah dan Negeri - Mon 7/Jan/2013 5:26pm
boleh emailkan pada saya tak shankarcoomaran@yahoo.com tq.
33Sub Dealer Untuk Telco Terbaru di Pasaran Diperlukan - Mon 7/Jan/2013 4:26pm
sila emailkan saya ke shankarcoomaran@yahoo.com tq.
34Jom Bina Networking - Sun 6/Jan/2013 5:03pm
maaf ada kesilapan sedikit maklumat lanjut boleh layari www.shankartopupcompany blogspot.com www.shankarTopUp IT service.com sekian terima kasih.
35Jom Bina Networking - Sun 6/Jan/2013 4:58pm
maaf lupa nak letak nombor telefon dan nama shankar 014-6155980 boleh call dan sms jika tidak dijawab mungkin sibuk sila hantar sms sahaja sekian terima kasih.
36Jom Bina Networking - Sun 6/Jan/2013 4:54pm
hello kawan kawan saya ada jual pelbagai barangan seperti kadtopup ,detox foot patch minyak wangi sembur ,roll on dan lain lain lagi dan ada juga jual dan ambil pelbagai tempahan bagi barangan dari china katlog ada cuma perlu senaraikan barangan yang nak selepas itu email saya akan hantarkan katlog yang seprti minta. www.shankartopupcompany blogspot.com www.shankar IT service.com sekian terima kasih.
37Jom Borong Barang China. Khusus Untuk Peniaga Online & Offline - Sat 5/Jan/2013 9:15pm
hello puan saya minta puan emailkan saya katlog ke shankarcoomaran@yahoo.com tq.
38Beniaga Minyak Wangi Secara Percuma. Modal Syarikat Tanggung. - Thu 6/Dec/2012 1:45pm
hello encik hadi encik tak perlu risau saya akan buat apa yang perlu dibuat sebenarnya bukan nak kacau perniaggan encik jadi encik tak perlu risau saya mahu semua berjalan lancar agar semua orang selesa sekian terima kasih.
39Ingin Memulakan Perniagaan - Tue 4/Dec/2012 9:22pm
hello Mr Loba Loba kami ada menjual pelbagai barangan detox foot patch semua jenama ada ,minyak wangi semua jenama ada roll on dan spray gred aaa pun ada dijual pada harga yang murah barangan china pun ada dijual sedia mengambil tempahan bagi semua jenis barangan semua nya harga murah kalau nak carikan barangan china pun boleh boleh bagi maklumat barangan yang nak dan saya akan emailkan katlog dan harga harga murah jika berminat sila email saya di shankarcoomaran947@gmail.com
40Bisnes Sambilan - Tue 4/Dec/2012 8:35pm
hello Fie 14 saya ada bisnes sampingan untuk anda kami ada menjual pelbagai barangan detox foot patch semua jenama ada minyak wangi roll on spay semua jenama gred aaa pun ada dan barangan dari china pun ada sedia mengambil tempahan bagi semua jenis barangan dibuat tugas anda ialah perlu carikan orang yang ingin beli semua produk harga yang murah ia lebih sama dengan dropship boleh buat kerja sambilan jika berminat sila email saya di shankarcoomaran947@gmail.com tq.
41Hyper Media Tv @ Panorama Melaka Bus - Tue 4/Dec/2012 8:17pm
email saya tentang harga berapa dan bagaimana nak jadi agen saya amat beminat nak jadi agen sila email saya di shankarcoomaran947@gmail.com tq.
42Salam Mohon Pendapat Mempromosikan Sabun Slimming - Sun 2/Dec/2012 8:48pm
emailkan katlog produk encik dan kalau nak lantik agen boleh di iklan kan di akhbar yang nak lantik agen dan boleh juga di iklan kan di internet saya akan tolong encik sedaya upaya yang boleh sila email ke shankarcoomaran947@gmail.com tq.
43Mencari Kerja Sampingan - Sat 1/Dec/2012 8:43pm
hello puan saya ada kedai dan saya ada jual pelbagai produk seperti detox foot patch semua jenis dan minyak wangi spray , roll on dan barangan china dan banyak lagi saya jual pada harga yang murah kalau puan tak percaya boleh layari laman web saya shankartopup and it service .com dan shankar topup it company sah di sisi undang undang tidak perlu takut puan perlu carikan orang ,saya dan saya akan bagi komisen pada puan dan bagitahu saya dan saya akan reply dalam masa 24 jam kalau nak tengok katlog minyak wangi dan pelbagai katlog lagi saya ada kalau nak sila hantar email pada saya sekian terima kasih
44Supervisor/Pembantu Kiosk Diperlukan di I City Shah Alam (Full Time & Part Time) - Wed 7/Nov/2012 8:44pm
hello tuan tumpang iklan yea saya dah tukar nombor tuan saya pun tengah mencari pekerja saya akan buka kedai tak lama lagi kalau ada nak kerja sila email saya atau telefon saya di shankarcoomaran947@gmail.com ,0146155980.
45Dropship Agent Sesuai Untuk Pelajar Dan Suri Rumah - Tue 23/Oct/2012 8:35pm
saya berminat email saya di shankarcoomaran947@gmail.com
46Shop Lot/Promotion Space For Rent Mydin Jasin Melaka - Mon 8/Oct/2012 6:57pm
saya amat berminat sila bagi maklumat lanjut shankarcoomaran947@gmail.com
47Membekal Barangan China Seperti Notebook, Netbook dan Laptop Terus Dari Kilang. - Fri 31/Aug/2012 11:21am
Email saya tentang dealer ke shankarcoomaran947@gmail.com
48Barang Keperluan dan Serbaneka RM1 - Sun 26/Aug/2012 8:47pm
email saya shankarcoomaran947@gmail.com
49Rangkaiaan & Platform Perniagaan Khas Buat Anda! - Sun 26/Aug/2012 7:14pm
hello saya amat berminat nak borong barangan china saya nak beli barangan angry bird sila emailkan katlog dan harga ke shankarcoomaran947@gmail.com
50Pemborong Terus Dari Kilang di China - Sun 26/Aug/2012 7:07pm
email saya katlog shankarcoomaran947@gmail.com