Shamsul Maarif
Profile
Forum NickShamsul Maarif
RegisteredSun 18/Mar/2012 3:30pm
Topics by Shamsul Maarif
1Tempahan Cincin Ukir Nama - Thu 14/Nov/2013 11:39am
2Ikan Kering Keropok Dari Sabah (1) - Sun 8/Jul/2012 11:50am
Comments by Shamsul Maarif
1Bina Kerjaya Sendiri. Pelajari Ilmu Electroplating (Celup Krom) - Thu 28/Mar/2013 12:44pm
Saya juga sangat berminat untuk tambah pendapatan keluarga. boleh email detail pada saya. maarif@umk.edu.my
2Mencari Pemborong Sabun Susu Kambing Serta Krim Malam - Sun 25/Nov/2012 5:14pm
hantarkan detail serta list harga k. padi9@yahoo.com
3Pembekal Keychain - Fri 23/Nov/2012 8:52pm
bagi pembekal-pembekal key chain, bleh email detail dah list harga borong utk semua jenis produk pada saya. padi9@yahoo.com ok, thanks
4Mencari Agen Wiper Kereta - Fri 23/Nov/2012 8:44pm
email detail yer, sekali dgn list harga utk semua jenis wiper ke padi9@yahoo.com ok, thanks
5Mencari Agen/Dealer Aksesori Kereta (Harga Borong) - Fri 23/Nov/2012 8:31pm
salam.. kepada bro pengedar eksesori kereta dio atas.. bleh email detail n list harga pada saya k. padi9@yahoo.com
6Mencari Pembekal Barangan Aksesori Kereta - Fri 23/Nov/2012 8:27pm
saya pun berminat, boleh email list harga eksesori kereta pada saya. padi9@yahoo.com
7Pengedar Aksesori Kereta Termurah di Malaysia! - Wed 14/Nov/2012 12:57pm
email detail please. saya berminat padi9@yahoo.com
8Layang Layang - Pelbagai Jenis dan Saiz Direct Dari Kilang. - Sun 14/Oct/2012 4:23pm
EMAIL DETAIL PLEASE
9Pemborong Keychain Unik - Autoparts Keychain - Turbo, Intercooler, Piston, Disc Brake - Fri 17/Aug/2012 2:03am
email detail borong plz
10Pembekal Peralatan Car Wash - Tue 17/Jul/2012 11:58am
tolong emailkan detail pada saya padi9@yahoo.com
11Payung dan Wiper Consiment - Wed 4/Apr/2012 11:03pm
saya kat kota bharu, adik saya baiki kereta kecil-kecilan di rumah, berminat gak nak letak eksesori macam ni, utk tambah income, boleh ker? kalau boleh email detail pada saya di padi9@yahoo.com
12Malaysian Golden Arowana - Mon 19/Mar/2012 9:41pm
PERNIAGAAN NI KAT MANA BANG? tolong email detail please. padi9@yahoo.com
13Menjual Brooch Juntai Mini Handmade Dengan Harga Hanya RM1.60 Seunit! - Mon 19/Mar/2012 12:30am
Tolong emailkan katalog kat saya padi9@yahoo.com
14Mencari Pembeli Jeruk - Sun 18/Mar/2012 6:33pm
Tolong emailkan detail price dan jenis2 jeruk ke email saya padi9@yahoo.com
15Siapa nak Jual Perfume As Part/Full Time? - Sun 18/Mar/2012 6:25pm
Salam, tolong email detail kat email saya bleh : padi9@yahoo.com saya rasa macam berminat nak mulakan bisness ni.
16Borong Shawl, Pashmina Dual Tone + Inner Neck - Sun 18/Mar/2012 4:26pm
saya ada email nak mintak gambar produk serta detail price siap hantar ke kota bharu.
17Mencari Rakan Kongsi Tido (Peternakan Ikan Hiasan) - Sun 18/Mar/2012 4:03pm
Assalamualaikum, AbeJa, masih ada lagi ker nak pakai rakan kongsi tido tu? Brapa minimum bleh invest? Kota Bharu, Kelantan. 017-9606906