Safiyahh
Profile
NameHalis
Forum NickSafiyahh
RegisteredWed 22/Dec/2010 4:57pm
Topics by Halis
1Memerlukan Silent Investor - Perniagaan Tadika (18) - Thu 6/Mar/2014 11:52am
2Mencari Pelabur untuk Meluaskan Biz (8) - Fri 4/Mar/2011 1:31pm
3Kami Mengedar Ikan Laut Segar Dari Thailand (9) - Mon 10/Jan/2011 9:42am
4Ejen untuk Kasut dan Beg Jenama Farlisey Collecti (20) - Thu 23/Dec/2010 9:51am
Comments by Halis
1Memerlukan Silent Investor - Perniagaan Tadika - Mon 19/May/2014 2:29pm
Saya dah email pada semua ye.. Pelabur masih di perlukan..rm10k je lagi.. Tq
2Mencari Kerja Kosong Area Ipoh - Diploma Akauntansi - Thu 10/Apr/2014 5:06pm
Saya di sitiawan..saya perlukan pekerja wanita..dr pukul 8-6ptg Mkn tgh hari sembahyg semua di sediakan.. Tapi jauh pulak adik nak dtg... Kalau nk.sy bile crkan tmpt tinggal..
3Guru Tadika & Pembantu Diperlukan - Batu Gajah Perdana (Perak) - Thu 10/Apr/2014 5:03pm
Salam..tumpang iklan ye..saya dari sitiawan juga memerlukan pekerja pusat jagaan kanak.. Bole hubungi saya di no 0134980849
4Memerlukan Silent Investor - Perniagaan Tadika - Fri 7/Mar/2014 2:45pm
Abi miza : email sent.. Tq
5Memerlukan Silent Investor - Perniagaan Tadika - Fri 7/Mar/2014 7:43am
Salam tuan mohh ariff Bole beri saya email? Tq
6Memerlukan Silent Investor - Perniagaan Tadika - Thu 6/Mar/2014 8:59pm
Email saya : safiyahbella@gmail.com
7Mencari Pengalaman Dan Berminat Menjadi Sebagai Guru Taska - Fri 4/Jan/2013 7:07pm
salam.. sy memerlukan pekerja,tempat tinggal di sediakan,di sitiawan perak,boleh hubungi saya di no tel : 012-4962585
8Mencari Rakan Niaga Untuk Membuka Taska/Tadika Dan Mencari Taska/Tadika Untuk Dijual - Fri 4/Jan/2013 7:05pm
salam puan.. bila baca komen nie,saya sekarang nak buka tadika,baru lepas tgk rumah,tapi modal kurang pulak...ingt nak cari partner yg nak join untuk 2 tahun je... sy tak cukup modal dlm rm 6k...tp puan pulak jauh,,sy dulu mak saya buat tadika,so barang2 yg dulu2 masih ada sikit2,,skrg dh free,anak2 dh besar sikit,ingat nak buka kat sitiawan nie,perak,sebb sy tggl sini..dulu buat di perlis, 10 tahun mak saya buat... kalau puan nak tahu apa ttg tadika,boleh hubungi sy,suka la nak share2 ilmu... no tel 012-4962585.. tq
9Saya Mencari Pelabur - Fri 7/Dec/2012 7:53pm
saya sedang mencari pelabur untuk buat pusat jagaan harian kanak ( english islamic school di sitiawan perak.. sape2 berminat sila sms saya 012-4962585 modal di perlukan rm 6k..pulangan bulanan..
10Jualan Barangan Dari UK - Fri 13/Apr/2012 4:54pm
email gambar pada saya : safiyahh@yahoo.com
11Mencari Pembekal Barangan Hardware untuk Kedai yang Bakal Dibuka. - Fri 21/Oct/2011 11:08am
Salam semua... Suami saya pembekal kayu-kayan terus dari kilang.. Bg luar kawsan perak.. Mini pembelian melebihi 3000 kaki.. Hubungi saya d safiyahh@yahoo. com
12Ingin Menjual Tanah - Perlis - Thu 20/Oct/2011 11:52pm
Salam saya ada tanah ayah saya yang dh di tukar syart dn lyk untuk buat petrol pump di pauh, berdektan jalan masuk pooliteknik.. Rate harga pejabat tanah bg rm1. 3 juta pada tahun lepas.. Dn ayah saya nak jual pada harga tersebut shaja... Keluasan tanah juga melebihi untuk dr petrol pum, boleh buat homestay @ kedai alat tulis.. Kerana kawasan byk org luar. Dan akan mmbangun.. Hubungi saya di safiyahh@yahoo.com... Nak jaUl secepat mungkin... tanah satu geran, satu nama ja, senang nak urus... Tq
13Ingin Buka Petrol Station - Thu 20/Oct/2011 11:38pm
Ayah saya ada tanah yg dh di tukar syarat dn layak untimely di buat petrol station ...berdekatan politeknik syed sirajuddin,pauh,perlis ....university Malaysia perlis juga bakal di buka di sana ..tanah lebih beware dr Yang d perlukan untuk petrol pump..masih Boleh jika ada modal Dan nak buat kedai alat tulis @ homestay @ kedai serbanika .. mesti laku ..harga rate pejabat tanah bg tahun lepas Rm1.3juta..dn kamikaze no jual juga harga tersebut....untuk maklumat lanjut ...Silas hubungi saya sendiri di safiyahh @yahoo.com kami mahu jual segera ...tq
14Mesin Jahit utk di Jual - Thu 20/Oct/2011 8:57pm
Orchid 2,template awake Kate mana?
15Lesen PKK Klas C untuk di Ambil Alih - Thu 20/Oct/2011 7:18am
Truant.wayward berminat no dapatkn profile syarikat tuan..sy d lumut..mana tahu dapat job ke nnti ..suami system kontraktor kecil-kecilan je sini...SMS saya 012-4962585...tq
16Mencari Pelabur untuk Meluaskan Biz - Sun 6/Mar/2011 7:43am
salam.. teha & suraya : dh email ye...
17Mencari Rakan Niaga/Pelabur untuk Butik Kasut Wanita Jenama Sendiri - Fri 4/Mar/2011 1:19pm
hatizal: pls email saya at safiyahh@yahoo.com..dan sekarang saya pun nak cari plebur juga untuk produk saya tu,saya dah buat kertas keje..max 20% syer dia dalam jenama saya..
18Mencari Rakan Niaga/Pelabur untuk Butik Kasut Wanita Jenama Sendiri - Mon 28/Feb/2011 8:34am
salam..saya safiyah dari farlisey collection..kami juga membuat kasut sendiri atas brand sendiri..boleh lawati blog kami di : http://farliseycollection.blogspot.com kami juga sedang mencari dropship ejen di seluruh malaysia..
19Kami Mengedar Ikan Laut Segar Dari Thailand - Mon 24/Jan/2011 8:53pm
harga ikan adalah tak menentu,ikut harga pada hari naik ikan..lebih mudah tuan2 sms pada saya no hp..bila ikan naik.saya sms ikan apa dan harga..insyallah mungkin saya boleh ke tempat tuan untuk berjumpa lebih senang untuk deal.. penghantaran di sediakan ke mana sahaja... no saya : 013-4767611.. - mahdi
20Mencari Pembekal/Dropshipper Kepada Apa-Apa Produk - Wed 12/Jan/2011 9:33am
saya sedang menambah dropship ejen untuk produk saya.boleh lihat produk di : http://farliseycollection.blogspot.com tapi barang2 nie pre order,kalau rasa berminat sila email saya di : safiyahh@yahoo.com.
21Share Tapak 24-28 Jan 2011 di Mega Expo Pernama TLDM Lumut, Perak - Tue 11/Jan/2011 7:37pm
zarin : saya mcm berminat..kalau saya nak,berapa saya kena bayar,bila saya patut bayar,dan awak jual apa?sebb takut nanti benda yang lebih kurang sama,tak best pulak..saya nak jual produk saya sendiri, boleh lihat kat sini: http://farliseycollection.com nanti email saya : safiyahh@yaoo.com @ sms - 019-5225735.. saya di sitiawan..tq :)
22Saya Ingin Menambah Produk Dropship - Mon 10/Jan/2011 10:25pm
saya sedang menambah dropship ejen untuk produk saya..sila layari : http://farliseycollection.blogspot.com kalau berminat sila bgtahu saya..
23Ingin Menjadi Agen Dropsip. - Wed 5/Jan/2011 4:06pm
jadi ejen dropship saya http://farliseycollection.blogspot.com
24Minta Tolong Ajar Cmne nak Dropship. - Wed 5/Jan/2011 12:38am
KAMI SEDANG MENCARI DROPSHIP EJEN SILA LAWATI : http://farliseycollection.blogspot.com
25Berminat Menjadi Agent Dropship - Tue 4/Jan/2011 2:43pm
saya sedang mencari ejen dropship sila lawati : http://farliseycollection.blogspot.com
26Menambah Produk Dropship - Tue 4/Jan/2011 2:37pm
salam.. saya sedang mecari dropship ejen untuk produk jenama saya sendiri.. boleh lawati blog saya : http://farliseycollection.blogspot.com kalau berminat boleh email saya di safiyahh@yahoo.com masih banyak kekosongan di : perlis kedah pulau pinang kelantan johor melaka n9 harga tak la semurah mcm produk jenama tiruan,produk kami buatan sendiri dengan mengunakan kulit sentitis dari indonesia..kualiti lebih bagus dari produk jenama tiruan..
27Kepada yang Berminat untuk Berniaga. Sya Akn Mmbantu. Sya Pemborong - Sun 2/Jan/2011 7:44pm
jemput ke blog saya http://farliseycollection.blogspot.com saya sedang mencari dropship ejen untuk produk jenama saya sendiri..
28Mencari Suplier Handbag - Fri 31/Dec/2010 9:01pm
saya menjual beg tangan jenama sendiri,dan sedang mengadakan carian untuk ejen dropship juga premium ejen..jika berminat sila email saya : safiyahh@yahoo.com @ sms : 019-5225735 boleh tgk barang di : http://farliseycollection.blogspot.com
29Inginkan Produk Berjenama Anda Sendiri? - Fri 31/Dec/2010 8:59pm
saya berminat.: safiyahh@yahoo.com
30Saya Student Ipt Nk Memulakan Dropshipping Bg Jersey - Fri 31/Dec/2010 12:16pm
KD CENTER : SAYA DULU JUAL JERSEY JUGA,,TAPI JERSEY SAYA YANG 2ND HAND,TAPI ORIGINAL FROM ENGLAND..BUKAN IMITATION ATAU SIAM PUNYA..MEMANG YANG ORI,SEMUA ADA,TAG WASH,LOGO ORI UMBRO DLL..TAPI SEKARANG SAYA SIBUK BERNIAGA BRG SENDIRI,JERSEY2 NIE DH TAK JUAL,TINGGAL YANG ADA PUN,YANG ENGLAND,DAN CLUB2 JERSEY,MCM : MU ,NC , SUNDERLAND, ENGLAND CLUB LA..KALAU NAK,AKAK BOLEH BG MURAH SANGAT,HARGA JUAL DI PASARAN BIASANYA PEMBORONG AMIK KAT AKAK, DIA JUAL RM 90-180.. NAK BOLEH EMAIL AKAK :safiyahh@yahoo.com akak memang nak let go je mana yang ada..
31Bantuan Pakar Forex Diperlukan - Thu 30/Dec/2010 12:05pm
email saya : safiyahh@yahoo.com
32Mencari Idea Perniagaan Kecil-Kecilan yang Boleh Dijalankan Dari Rumah - Thu 30/Dec/2010 11:29am
SALAM PUAN.. saya juga seorang surirumah,mempunyai 3 orang anak..sekarang saya menjalankan perniagaan secara online sepenuhnya dengan menjual baranggan jenama produk saya sendiri.. sekarang saya sedang mencari2 ejen untuk produk saya,kalau puan berminat,boleh lihat blog saya : http;//farliseycollection.blogspot.com hubungi saya : email : safiyahh@yahoo.com
33Produk Jenama Anda Sendiri - Mon 27/Dec/2010 12:51pm
SALAM TUAN..SAYA MEMPUNYAI JENAMA BARANGGAN BEG DAN KASUT SENDIRI..TAPI SAYA AGAK BERMINAT UNTUK PRODUK MAKANAN TUAN NIE..BOLEH EMAIL KEPADA SAYA DETAIL: safiyahh@yahoo.com
34Perabot Baru dan Terpakai - Perlis - Sun 26/Dec/2010 2:32pm
salam..saya dari perak,tapi org perlis..saya nak tanya,kedai tuan kat mana?..dan boleh hantar ke perak tak?
35Mencari Tshirt Plain Borong - Sun 26/Dec/2010 1:42pm
salam tuan..kami di farlisey collection sememangnya membuat supplier seperti baju2 dan jahitan2 batch di baju untuk kerajaan..kami boleh supply kan..warna hitam dan kuning tu campur pada satu t-shirt atau berlainan..email saya : safiyahh@yahoo.com
36Mencari Agent Dropship - Thu 23/Dec/2010 7:28pm
fashion fourever ; saya adalah pengeluar beg dan kasut jenama saya sendiri dari kulit sentitis yang paling bagus dr indonesia..saya juga sedang mencari dropship ejen untuk product saya..kalau berminat boleh la email saya di safiyahh@yahoo.com http://farliseycollection.blogspot.com
37Pemborong Pakaian Bayi Berjenama - Thu 23/Dec/2010 7:25pm
salam puan.. tadi saya ada tgk blog puan..puan di lumut di mana?..saya di sitiawan boleh tgk online shop saya di http://farliseycollection.blogspot.com dulu saya jual barang baby juga..
38Ingin Promosikn Produk/Syarikat/Individu Dlm Majalah? (Majalah Informasi Perkahwinan) - Thu 23/Dec/2010 4:39pm
saya mempunyai baranggan beg tangan dan kasut buatan tangan jenama sendiri..kami juga menyediakan tempahan khas kasut pengantin.. wedding handmade shoes..berkualiti dan puas hati..tolong email saya detail iklan..safiyahh2yahoo.com.
39Ejen untuk Kasut dan Beg Jenama Farlisey Collecti - Thu 23/Dec/2010 12:49pm
dewi : blog tengah dalam pengubahsuaian..insyallah harinie siap..nanti boleh tgk..:) syela : sekejap lagi ssaya email..tq..
40Mencari Pembantu Rumah - Wed 22/Dec/2010 5:05pm
saya juga mencari..saya di sitiawan perak..
41Mencari Sykt Percetakan Bumiputera Berlesen KDN untuk Projek Kerajaan - Wed 22/Dec/2010 5:01pm
saya ada lesen kewangan dan sudah biasa buat supply sikit2 untuk kerajaan pusat...sila email saya jika berminat..saya di utara perlis ..safiyahh@yahoo.com