Raja Hajariah Bt Raja Yahya
Profile
Forum NickRaja Hajariah Bt Raja Yahya
URLwww.infinitydownline.com/?id=rj.jahariah_infinity/www.untungpantas.com/?id=amdhjar./www.emailduit.com/?9535.
RegisteredSun 24/Apr/2011 9:53am
Topics by Raja Hajariah Bt Raja Yahya
Comments by Raja Hajariah Bt Raja Yahya
1Mencari Kerja Part Time Hujung Minggu - Sun 29/Sep/2013 5:53pm
Apa kata cuba taip link ini>>http://www.wangsms.com/Rahaya.Betul kerr modal rm 55 INCOME 4 ANGKA!!
2Mencari Kerja Part Time - Sun 29/Sep/2013 5:49pm
Ada sapa2 surirumah yg inginkan wang tambahan terkini>>hanya modal rm55 income 4 angka ,apa kata kita sama2 join ,mana tahu rezeki anda di sini,sila taip http://www.wangsms.com/Rahaya
3Memerlukan Kerja Sambilan di Rumah. - Mon 23/Sep/2013 11:32am
Hanya bersms anda dpt earn!! menarik bukan, Sila taip >>http://www.wangsms.com/Rahaya
4Mencari Kerja Part-Time Sekitar Seremban - Mon 23/Sep/2013 11:29am
Cuba cara cari wang dgn bersms>sila taip >>http://www.wangsms.om/Rahaya ,anda pasti seronok ,berebut wang anda masuk disms anda nanti.
5Mencari Part Time Isnin Sampai Jumaat di Seremban - Mon 23/Sep/2013 11:22am
Berminat dgn SMS Affiate ,modal hanya rm 55,seronok dpt sms yg ada earn...!! .>>>http://www.wangsms.com./Rahaya.Sambil tidur sms masukpun ada earn,walau sedikit lama2 jd bukit.
6Cara Mudah Dapat Ringgit Malaysia Dengan Modal RM50 Sekali Sahaja! - Thu 27/Jun/2013 11:22am
Kepada Alfa 7....bukan Mlm ,sy pun tak suka Mlm,caranya semua system yg jlnkan ,kita cuma promosi hingga ke20 baru kita dpt rm 1000,kalau kita nak lg rm1000 lg kita belilah lot cuma Rm 80.Cubalah..>>taip http://www.janasampingan.net/?=1295
7Peluang Anda Dapatkan Kontrak Kerajaan - Wed 26/Jun/2013 8:48am
Shima 174 sila email sy di rj.hajariah@yahoo.com
8Mencari Kerja Kosong Area Senawang - Wed 26/Jun/2013 8:44am
Hanya MODAL RM80 ,anda pasti teruja apabila prospek masuk bertubi2 hanya di link ni ,sila taip >>http://www.janasampingan.net/?ref=1295 bnyk lg keistemewaan di link ini.
9Perlukan Kerja Part Time Online Tanpa Modal. Urgent! - Wed 26/Jun/2013 8:32am
Buatlah secara santai mudah je anda pasti teruja MODAL rm80 ,sila taip di http://www.janasampingan.net/?ref=1295
10Mencari Tukang Jahit Tepi Tudung - Wed 26/Jun/2013 8:15am
Dekat Seremban boleh ke ?Boleh di lakukan di rumah?Sehelai tudung rm 2.Email sy >rj.hajariah@yahoo.com
11Cara Mudah Dapat Ringgit Malaysia Dengan Modal RM50 Sekali Sahaja! - Wed 26/Jun/2013 8:07am
Assalamualaikum...di sini pasti anda teruja ...dgn Modal rendah,senang dan menarik,tambahan raya nak dekat ni >>http://www.janasampingan.net/?ref=1295.Seronok tengok prospek masuk bertubi2.!!!
12Mencari Pembekal dan Pengusaha Kuih Raya & Kerepek - Sat 13/Apr/2013 4:48pm
Ada tak sesipa yang usahawan di area seremban sedang mencari pembekal segala macam kuih?Jika ada seperti Saudara Adam di atas bolehlah sy letak kuih2 di tempat anda,!! sebab sy tengah nak cari tempat untuk meletak kuih2/biskut2 di sekitar Seremban.
13Letak Kuih Muih - Sun 7/Apr/2013 6:06pm
Area Seremban ada ke tempat letak kuih mcm di (Bintang Kejora) secara Congsyiment?Apa saja kuih2 Melayu ke,Ke Gerai2 apa ke,Restoran,Kantin2 Sekolah.!!.Kalau ada Email sy (rj.hajariah@yahoo.com)
14Tukang Jahit Diperlukan - Wed 3/Apr/2013 2:54pm
Gee 17 Kalau di Seremban boleh ke ? Faizal Ahmad ,anda di kwsn mana?saya boleh buat jahitan di rumah saja tp Area Seremban.
15Pati Delima Gulsan - Sat 19/Jan/2013 4:48pm
Berminat kerja dari rumah,kita sama2 bina rangkaian...untuk kesihatan yg optimun sudi2kanlah>>sila taip .>>>http://darirumahpulanganlumayan.weebly.com/326250206,maklumlah baru nak berjinak2 dgn bisnes dr rumah,skrg nak cari sesipa yg berminat.Mari kita sama2 gegarkan biz ini yg memang hebat>sambil jana income.!!Email:rj.hajariah@yahoo.com
16Respon Ekspo Sempena Hari Keputeraan Yam Tuan Besar, N. Sembilan di Seri Menanti - Thu 17/Jan/2013 6:15pm
Assalamualaikum,ada sesiapa org seremban yg dah minum jus Vemma,tapi dah habis stok..nak order ,tunggu lama,sebab sy terlebih order ada dlm 3 pack ni ,jika ada sesiapa yg nak dpt segera jus tersebut sila hubungi sy,>>017-3575660 nanti boleh sy hantar ke rumah anda.Mana2 yg belum jadi ahli dan nak dpt income lebih -kesihatan terjamin duit dpt ,sila >>http://darirumahpulanganlumayan.weebly.com/.Kita sama bina rangkaian.Mcm mana?Sudi2kan lah
17Penawar Kesakitan Gout, Urat-Urat Anggota Badan, Kulit Gatal/Berkudis dan Masalah Lemah Tenaga Dalaman. - Mon 17/Dec/2012 9:35pm
Emailkan info pd saya segera..rj.hajariah@yahoo.com
18Mengambil Upah Jahit Tepi Pakaian - Mon 26/Nov/2012 10:21am
Berminat sila call 06-7674121 saya beroperasi di rumah saja,hanya di sekitar Seremban.Jahit Tepi di rumah.
19Mengambil Upah Jahit Tepi Pakaian - Mon 26/Nov/2012 10:09am
Tumpang iklan ,saya juga ada ambil upah jahit tepi .......Juga ada Lesen SSM ,No Pendaftaran NS010166-P.Syarikat RYZ RAHAYA ENTERPRISE.
20Jawatan Kosong (NS) - Pekerja Gerai Yong Tau Foo, Sri Pulai Sikamat - Mon 12/Nov/2012 6:39pm
Assalamulaikum....,kalau budak tunggu PMR boleh ?gaji ikut jam ke?Berapa?
21Ingin Kerja Menjahit di Rumah? - Sat 2/Jun/2012 10:05am
Tumpang Iklan...sesiapa perlu khidmat jahit tepi Rm2 hanya sekitar Seremban..untuk info lanjut email ke rj.hajariah@yahoo.com
22Mencari Kerja2 Subcond. - Mon 2/Jan/2012 10:45am
Tumpang iklan,-khairuddin kat seremban area mana,sebab anak saya baru lepasan GIATMARA,kira nak cari projek buat rumah,longkang ke morzek ke -apa2 tentang binaan?kira nak lebih kemahiran.Email ke rj.hajariah@yahoo.com.
23Upah Jahit atau Tukang Jahit Part Time Area Seremban 2, Seremban - Wed 14/Dec/2011 8:27am
oop terlupa E-mel saya-rj.hajariah@yahoo.com.Terima kasih.
24Upah Jahit atau Tukang Jahit Part Time Area Seremban 2, Seremban - Wed 14/Dec/2011 8:22am
Saya berminat--saya di kg Bemban off kg Pantai Jln Jelebu,Tel no-06-7674121/017-3575660,
25Mencari Penjahit Tudung - Wed 7/Dec/2011 9:54pm
Amy Ariffin.----------Just jahit saja ke?Menarik tu Area Mane?Saya di Seremban.Atau anda mahu penjahit yang berdekatan ke?
26Peluang Perniagaan Sesiapa Boleh Berniaga - untuk Usahawan yang Perlukan Konsep yang Ringkas, Mudah dan Sedap - 10 Minit Penyediaan Boleh Terus Niaga. - Mon 14/Nov/2011 4:04pm
Ingin membuka Gerai tapi tak tahu bagaimana nak mohon lesen Perniagaan.Ada sesiapa yang sudi membantu ,tak kira lah berniaga kecil-kecilan.Minta Tolong.
27Mencari Tukan Jahit - Rawang - Thu 13/Oct/2011 8:34am
Sesiapa yg ingin khidmat jahitan tepi-RM2 --utk sbrng baju -baju kanak2 RM 1-50 .Hanya kwsn Seremban & Jelebu.
28Tukang Jahit Part Time Diperlukan - Putrajaya, Puchong, Seremban - Tue 12/Jul/2011 4:34pm
ooop ! tumpang mencelah ,saya surirumah boleh menjahit,sebab pernah bekerja di bbrp tmpt ,spt jahit kusyen,langsir dan sbgnya.Lokasi saya kt Seremban.Takut jgn mesin meragam sudah.E-mel sy
29Mencari Part Time Job Dari Rumah - Sat 9/Jul/2011 8:15am
Salam ....nak iklan jap
30Jom Buat Duit - Tue 5/Jul/2011 5:27pm
Maaf mengganggu,mana2 di luar sana cubalah dgn E-MEL anda berpeluang dapat duit...apa kata kita sama2 join ni sila klik http:www.emailduit.com/?a=9535 percuma ,Sungguh mudah !Ikhlas.
31Rahsia Tersembunyi Duit Dari Facebook - Sat 2/Jul/2011 10:00am
Nak mencelah ni ada peluang percuma dgn menghantar e-mail anda akan dpt duit ,hanya hntr e-mail saja ,sila klik http://www.emailduit.com/?i=9535 Skrg saya baru ahli percuma ,bagaimana dgn anda?
32Pengedar Flyers Diperlukan Seluruh Negara. 100 Diperlukan - Wed 1/Jun/2011 9:22am
Sesipa berminat jana pendapatan ,hanya di FB pendaftaran percuma sila klik http://Says.my/luvmum/invite.http://Says.my/lovmum/groupsmore.invite.html,klik je dpt duit sekali klik 0.20sen.--------------.http://www.ganda 10.com/?id=Ryziah.
33Pengedar Flyers Diperlukan Seluruh Negara. 100 Diperlukan - Wed 1/Jun/2011 9:08am
Berminat e-mail kpd saya:rj.hajariah@yahoo.com.
34Ibu Sy Ada HIV-Aids Setelah Transfusion Darah Dari (Hospital) - Sun 22/May/2011 10:28am
Astarfirrullahalazim ,satu kecuaian atau telah di takdirkan,auzubillah-saman kot.
35Mencari Pembekal Baju Kurung, Baju Kurung Moden, Baju Kurung Pahang - Sun 24/Apr/2011 10:00am
Dekat area mana ?Seremban ?