Raja Borong
Profile
Forum NickRaja Borong
RegisteredTue 28/Dec/2010 9:06pm
Topics by Raja Borong
1Memerlukan Kelapa Biji. (9) - Sat 5/Feb/2011 5:27pm
2Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? (45) - Tue 28/Dec/2010 9:18pm
Comments by Raja Borong
1Produk Baru 2011 - Berasaskan Herba - Sat 9/Apr/2011 5:26pm
Www.aljannahherbs.yolasite.com www.aljannah.biz peluang untuk anda semua. Majlis pelancaran peringkat negeri perak pada 19-4-2011 di dewan masjid sri manjung. Bermula dari pukul 9.30 pagi sampai 2.00 petang. Semua warga majalah.com dijemput hadir. Http://kuasaborong.yolasite.com
2Mencari Sape Berminat Menjual Perfume Reject Original, Perfume Dubai & Perfume Grade. - Wed 9/Mar/2011 5:23pm
maaf mencelah, minyak wangi original- http://kuasaborong.yolasite.com
3Memerlukan Kelapa Biji. - Thu 24/Feb/2011 4:54pm
stock sedia ada sekarang 100 ribu biji sahaja. siapa cepat dia dapat. 017-4266 700 - en zul
4Memerlukan Kelapa Biji. - Fri 18/Feb/2011 12:38am
salam kecik, saya menjual mengikut gred, tuan pilih sahaja gred yang tuan guna dan hubungi hp saya terus. 017-4266 700 - en zul
5Memerlukan Kelapa Biji. - Tue 15/Feb/2011 1:44am
salam semua, saya telah mendapat kelapa yang saya kehendaki dari bali, kepada sesiapa yang ingin membeli kelapa boleh hubungi saya ditalian- 017-4266 700 - en zul kelapa yang saya bekalkan- *GRED AA - BERAT 1400 gram KEATAS SEBIJI - HARGA RM 1.45 SEBIJI - MINIMA ORDER 10,000 BIJI. *GRED A - BERAT 1000 gram KE 1350 gram SEBIJI - HARGA RM 1.25 SEBIJI - MINIMA ORDER 10,000 BIJI. *GRED B - BERAT 600 gram KE 950 gram SEBIJI - HARGA RM 1.05 SEBIJI - MINIMA ORDER 10,000 BIJI. BUAT MASA INI SAYA MEMPUNYAI STOCK 400,000.00 BIJI. BAGI YANG INGIN BERNIAGA, BOLEH MENGHUBUNGI SAYA SEGERA - 017-4266 700 - EN ZUL.
6Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Sat 5/Feb/2011 5:23pm
salam afi, tuan boleh tgk gambar barangan dan harga di web saya ye- http://kuasaborong.yolasite.com macam2 ada.
7Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Sun 23/Jan/2011 11:40am
NORRUL, SEMUA GAMBAR BEG, JAM TANGAN, MINYAK WANGI, ALAT SOLEK, PRODUK KESIHATAN TELAH SAYA PAMERKAN DIDALAM WEB SAYA BESERTA HARGA BORONGNYA SEKALI, SILA LAYARI- http://kuasaborong.yolasite.com semuanya dengan harga borong.
8Dengan Modal 200k, Bisnes Ape yang Boleh Mengaut Keuntungan yang Banyak - Sat 22/Jan/2011 1:35am
buat je produk berjenama sendiri. produk kecantikan ke makanan tambahan ke atau apa2 aje la. kat atas sekali tu ada topik mr zeck, hello je tuan zeck kita tu, insyaallah,dia pasti membantu punya. tidak pun join al'jannah menjadi stokis negeri. cal je dr azmi - 013-6611 868. modal antara 5,000.00 hingga 15,000.00 je.
9Santan Sawit Pertama dan Pertama Didunia, Terbaik Diantara yang Terbaik. - Sat 22/Jan/2011 1:26am
boleh tuan hantar sample terus kepada saya tak? bayar pun takpa, saya nak try, kalau ok je, setiap hari saya nak 200 kg santan ni. kuasa.borong@gmail.com
10Borong Kelapa - Sat 22/Jan/2011 1:23am
saya nak guna 20,000 hingga 30,000 biji sebulan, kalau bro boleh bagi harga best sehingga terus sampai ke tempat saya, kira done terus. kuasa.borong@gmail.com
11Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Mon 17/Jan/2011 10:04am
PRODUK TERBARU- JAM TANGAN GRAHAM, MINYAK WANGI KEZO DAN MARIAH CAREY.
12Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Fri 14/Jan/2011 12:40am
linda 55, katalog saya semua dalam web. linda boleh layari- http://kuasaborong.yolasite.com
13Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Thu 13/Jan/2011 5:02pm
DAPATKAN WALL STICKERS DENGAN HARGA BORONG SEKARANG. http://kuasaborong.yolasite.com
14Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Wed 12/Jan/2011 1:19am
jam tangan graham, hublot, panerai, bvlgari, channel dll. http://kuasaborong.yolasite.com semuanya dengan harga borong.
15Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Tue 11/Jan/2011 4:09pm
dapatkan semua produk dengan harga borong. http://kuasaborong.yolasite.com
16Saya Mencari Kerja Part Time Sabtu & Ahad (Student) - Tue 11/Jan/2011 4:05pm
kalau u berminat untuk menjadi agen dropship sila layari- http://kuasaborong.yolasite.com jam, beg, bracelets, alat solek, produk kesihatan, kek lapis serawak, minyak wangi, semuanya dengan harga borong. http://kuasaborong.yolasite.com
17Perlukan Pemborong dan Pembekal Jam Murah/Mp3 Player/Barang Kakilima - Tue 11/Jan/2011 4:02pm
kalau nak jual jam tangan GRED AAA1, saya ada menjualnya. http://kuasaborong.yolasite.com semuanya dengan harga borong.
18Saya Ingin Menambah Produk Dropship - Tue 11/Jan/2011 3:59pm
MEH JOIN BUSINES SAYA, http://kuasaborong.yolasite.com SAYA ADA MEMBEKALKAN - 1- BEG TANGAN LV -(GRED AAA1). 2- JAM TANGAN - (GRED AAA1). 3- MINYAK WANGI - (ORI). 4- ALAT SOLEK - (ORI). 5- WALL STICKERS - (ORI). 6- TUNGSTEN MAGNETIK BRACELETS - (ORI). 7- PRODUK KESIHATAN - (ORI). 8- KEK LAPIS SERAWAK - (ORI). SILA LAYARI LAMAN MAYA KAMI DI- http://kuasaborong.yolasite.com semuanya dengan harga borong sahaja.
19Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Mon 10/Jan/2011 5:29pm
NEONODEN2, maaf la ye sebab saya tiada katolog, semua gambar dan harga produk ada tertera dalam laman maya kuasa borong di- http://kuasaborong.yolasite.com agen dropship di alu-alukan.
20Saya Ingin Mnjadi Resaller Ape2 Product, Tp Tak Da Modal! - Fri 7/Jan/2011 6:00pm
hana 36, kalau beli sikit mesti la mahal, u boleh beli 36 pcs setiap ketegori dan harga nya pun murah, maksud borong, lagi banyak pembelian yang dibuat maka lebih murahlah harganya, itu maksud borong.
21Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Fri 7/Jan/2011 3:59pm
duta adabi, boleh dan amat dialu-alukan, sila layari laman maya di- http://kuasaborong.yolasite.com kemudian sila isi borang pertanyaan yang kami sediakan di laman utama web kami. tq.
22Saya Ingin Mnjadi Resaller Ape2 Product, Tp Tak Da Modal! - Fri 7/Jan/2011 12:36am
hana 36, saya alu-alukan keinginan hana utk menjadi agen dropship bagi semua produk saya seperti yang puaka tlg infokan. hana 36 tgk web saya di- http://kuasaborong.yolasite.com tq puaka,
23Nak Jadi Agen/Dropshipping - Fri 7/Jan/2011 12:30am
meh tgk web saya di- http://kuasaborong.yolasite.com beg tangan, jam tangan, alat solek, minyak wangi, semuanya dengan harga borong, agen2 dropship dialu2kan.
24Nak Jadi Agen Jam? - Fri 7/Jan/2011 12:22am
http://kuasaborong.yolasite.com jam tangan berjenama- chopard, bvlgari, graham, panerai, hublot, audemars piguet, bell & ross, corum, patek phillipe, dll. harga borong.
25Salam Warga Majalah, Saya Ada Tiga Handphne nak Jual. - Thu 6/Jan/2011 11:24pm
email gambar ke - kuasa.borong@gmail.com
26Saya Berminat Menjadi Pengedar Produk Kosmetik - Thu 6/Jan/2011 11:21pm
datang je ke web saya di- http://kuasaborong.yolasite.com beg tangan, minyak wangi, tungsten bracelets, jam tangan, alat solek. dengan harga borong je.
27Sedia Membeli Sebarang Produk. - Thu 6/Jan/2011 11:19pm
MEH TGK WEB SAYA DI- http://kuasaborong.yolasite.com beg lv, jam tangan, minyak wangi, tungsten bracelets, kek lapis serawak, alat solek, wall stickers, produk kesihatan, semuanya dengan harga borong.
28Saya Ingin Mnjadi Resaller Ape2 Product, Tp Tak Da Modal! - Thu 6/Jan/2011 9:49pm
tgk web saya dulu- http://kuasaborong.yolasite.com saya pembekal produk borong seperti- beg tangan lv, jam tangan berjenama, minyak wangi berjenama antarabangsa. tungsten magnetik bracelets. wall stickers. kek lapis serawak ori. produk kesihatan. semuanya dengan harga borong.
29Jualan Pembukaan Al^ Jannah Herbs Industries - Selangor - Thu 6/Jan/2011 8:44pm
wah tahniah acid. bila nak lancar bro? kot2 saya boleh dapatkan dengan harga borong?
30Searching for Boyfriend! - Thu 6/Jan/2011 8:10pm
jgn ribut2 semua, meh cuci mata dan minda dulu kat- http://kuasaborong.yolasite.com pas dah tenang, kita sambung chit chat balik k.
31Saya Berminat Menjadi Agen di Terengganu - Thu 6/Jan/2011 7:48pm
sila tuan tengok web saya- http://kuasaborong.yolasite.com saya membekal produk borong seperti- beg tangan lv, jam tangan, minyak wangi dll.
32Memerlukan Pemekal/Pemborong - KK/Sandakan/Tawau - Thu 6/Jan/2011 7:43pm
meh tengok kat web saya- http://kuasaborong.yolasite.com tuan tengok dan pilih produk2 yang ada dlm web saya tu. kalau tuan rasa ada yang tuan berkenan, maka boleh la kita berurusniaga. saya adalah pembekal barangan borong seperti- jam tangan, beg lv, minyak wangi, tungsten bracelets, alat solek, kek lapis serawak, produk kesihatan, tuan lihat sendiri dan tuan buat keputusan k.
33Nak Jadi Agen Dropship - Thu 6/Jan/2011 5:17pm
salam azizi. meh tgk web saya dulu- http://kuasaborong.yolasite.com azizi pilih je produk yang azizi minat, harga borong pun dah tertera dalam web saya tu. pas tu copy paste je la gambar dan azizi dah boleh menjadi seorang wakil pemborong bagi produk berkualiti berjenama antarabangsa. kalau kawan2 order, baru azizi order gan saya. kan senang. leh add saya di facebook- kuasa.borong@gmail.com
34Pembekal Perfume - Gred AAA, AA, A dan B - Thu 6/Jan/2011 5:13pm
jamie 3, http://kuasaborong.yolasite.com lebih baik jadi agen saya, saya boleh bagi dengan harga borong perfume ori, beg tangan lv gred aaa1, jam tangan gred aaa1, tungsten magnetik bracelets ori, alat solek ori, wall stickers ori, kek lapis serawak ori, produk kesihatan ori. semuanya dengan harga borong. http://kuasaborong.yolasite.com atau add saya di facebook- kuasa.borong@gmail.com baru betoi2 berbaloi.
35Ingin Menjadi Agen Dropsip. - Wed 5/Jan/2011 3:48am
kalau nak cuba berniaga borong, layari web saya- http://kuasaborong.yolasite.com memang berbaloi.
36Hot Wanted: Agent Perfume. - Wed 5/Jan/2011 3:47am
ori mcm saya punya tak? http://kuasaborong.yolasite.com kalau sama, saya nak beli.
37Tempat untuk Membeli Barangan Secara Borong dan Murah di Thailand Ataupun di Sempadan Malaysia - Thai - Wed 5/Jan/2011 3:44am
buat apa beli buatan siam? meh tgk buatan paris dan swiss. http://kuasaborong.yolasite.com semua dengan harga borong.
38Mencari Consignment Baju Wanita/Tudung/Beg Wanita/Aksesori - Wed 5/Jan/2011 3:42am
consigment tak dak, tapi kalau nak harga borong ada. beg tangan lv, jam berjenama bvlgari, minyak wangi paris hilton, tungsten magnetik bracelets. meh tengok web saya- http://kuasaborong.yolasite.com semuanya dengan harga borong.
39Gel Tahan Lama Pilihan Lelaki No 1 - Wed 5/Jan/2011 3:38am
saya pun ada jual gak gel tahan lama ni. http://kuasaborong.yolasite.com
40Impian Hanya Tinggal Angan2. (Diskusi MLM) - Wed 5/Jan/2011 3:34am
JANGAN PENING2 MEMIKIRKAN KESUDAHAN PERNIAGAAN MLM NI. LEBIH BAIK FORUMER SEMUA MAI TENGOK JAM TANGAN, BEG TANGAN, MINYAK WANGI KAT WEB SAYA, BOLEH GAK CUCI2 MATA, http://kuasaborong.yolasite.com semuanya dengan harga borong.
41Pembekal Perfume - Gred AAA, AA, A dan B - Wed 5/Jan/2011 3:14am
email detail- kuasa.borong@gmail.com
42Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Wed 5/Jan/2011 2:54am
oppss maaf yek, lupa letak titik kat email lak. kuasa.borong@gmail.com ha ini baru betul.
43Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Wed 5/Jan/2011 2:40am
ayuh dapatkan produk berkualiti dengan harga borong. http://kuasaborong.yolasite.com atau cari saya dalam facebook guna email- kuasaborong@gmail.com
44Perfume Ori Dengan Harga Borong - Wed 5/Jan/2011 2:37am
salam tuan, tumpang lalu, INGIN MENJUAL- MINYAK WANGI BERJENAMA - PARIS HILTON, ESTEE LAUDER, YSL, BVLGARI, PRADA, POLO, CK, DUNHILL? http://kuasaborong.yolasite.com JAM TANGAN- BVLGARI, HUBLOT, PANERAI, AUDEMARS PIDUET, PATEK PHILLIPE, GRAHAM, CORUM, TAG, FRANCK MULLER, CHOPARD? http://kuasaborong.yolasite.com BEG TANGAN LV? http://kuasaborong.yolasite.com TUNGSTEN MAGNETIK BRACELETS? http://kuasaborong.yolasite.com semuanya dengan harga borong.
45Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Wed 5/Jan/2011 2:19am
salam semua, terima kasih diatas sokongan anda, sila layari laman web saya di- http://kuasaborong.yolasite.com banyak gambar produk terbaru saya pamerkan seperti- BEG TANGAN LV, MINYAK WANGI BVLGARI, PRADA, YSL, ESTEE LAUDER, POLO, DUNHILL, CK, PRADA, JAM TANGAN CHOPARD, PANERAI, HUBLOT, TAG, GRAHAM, BELL & ROSS, AUDEMARS PIGUET, PATEK PHILLIPE, CORUM, TUNGSTEN MAGNETIK BRACELETS, http://kuasaborong.yolasite.com dapatkannya dengan harga borong.
46Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Mon 3/Jan/2011 4:09pm
terima kasih diatas minat anda, haslyn, cari saya di facebook- kuasa.borong@gmail.com semua gambar ada di facebook saya.
47Bisnes Minyak Wangi Kecil-Kecilan - Mencari Pembekal - Mon 3/Jan/2011 4:03pm
nak jual minyak wangi? nak jual beg tangan lv? nak jual jam tangan? kami adalah pemborong, dan kami menjual dengan harga borong sahaja, GRED AAA1. nak tgk gambar produk, cari saya di facebook- kuasa.borong@gmail.com berbaloi-baloi...
48Inginkan Barangan Dengan Harga Borong? - Mon 3/Jan/2011 12:31am
dapatkan ber tangan, jam tangan, minyak wangi dengan harga borong, cari di facebook- kuasa.borong@gmail.com
49Pembekal Ikan Pekasam & Ikan Keli Dari Kedah - Fri 31/Dec/2010 6:34pm
tlg email kat saya detail harga dan jenis ikan serta berat dan berapa ekor satu paket. kuasa.borong@gmail.com boleh tgk gambar beg lv, jam tangan bvlgari, dan banyak lagi di facebook saya- kuasa.borong@gmail.com
50Mencari Pekerjaan untuk Menyara Keluarga - Pengalaman Bidang Perhotelan dan Katering - Fri 31/Dec/2010 6:32pm
meh join saya jual produk berjenama dengan harga borong, jam tangan, beg tangan, tungsten bracelets, kek lapis serawak, minyak wangi berjenama antarabangsa dll. cari dan tengok gambar kat facebook saya, kuasa.borong@gmail.com harga boleh bincang.