Puan Iz
Profile
Forum NickPuan Iz
RegisteredWed 23/Jan/2013 9:31am
Topics by Puan Iz
1Mencari Agent untuk Promosi: Komisen RM10 - RM50 (7) - Wed 23/Jan/2013 9:54am
Comments by Puan Iz
1Samsung Galaxy Note dan Siii Hanya Serendah RM 500! - Fri 25/Jan/2013 3:53pm
hahahhaha...kan aku dah cakap.....korang boleh pikir logik x...?cara bdk ni pun dah tau..aku siap tnya kol brapa nk htr kat pjbt pos.sbb suami kawan aku ada kerja kt pjbt pos.jgn lewat.pas tu msj ckp org ganu lak kata hometown dia kat kuantang.kah3.kalo jmpa pun dh byk dalih.ni kan lak pos....aku satu jer aku syak..cara dia msj aku gan kawan2 aku..motif utama : kena bnkin..alhamdulillah firasat aku kuat,duit pun selamat..syukur sgt2 .Terima Kasih Ya Allah..Doa dimakbulkan...so x plu lah kata aku ni syak wasangka buruk..dah terbukti pun...memang la aku tahu syak wasangka tu x baik.tp...syak wasangka aku ni lah,aku terselamat dr tipu helah ko...ko bg facebook pun aku tau bkn gbr ko,sbb yg aku plik nape ko buat thn ni fb???sdgkn gbr tu gbr bdk remaja...aku sekolah pun sejak 2007 tahu tntg facebook...aku buat tang tu jugak...bila aku bc profile x lgkap lg la aku was2....dah ternyata ko tipu org...x per la..langit bukan selalu cerah,sepANDAI2 TUPAI MELOMPAT AKHIRNYA JATUH KE TANAH JUGAK... pada yg kena tipu tu : aku turut simpati...tp buat lah apa yg patot.
2Mencari Agent untuk Promosi: Komisen RM10 - RM50 - Thu 24/Jan/2013 3:01pm
terima kasih pada yg email.buat masa ni kak sibuk sedikit x sempat nk htr detail2 pada kamu...tp kak akan bg link fanpages akak .nanti boleh tengok senarai kelas.terima kasih
3Samsung Galaxy Note dan Siii Hanya Serendah RM 500! - Thu 24/Jan/2013 2:56pm
noraida 10 pun lg pelik..bila salah seorang kawan aku msj dia reply kami x terima booking...plik tuh...aku suh membe aku reserve dlu,x smpat aku kata nak bnkin half dia dh reply kat membe dia x buat booking...untung sapa yg dpt booking..
4Samsung Galaxy Note dan Siii Hanya Serendah RM 500! - Thu 24/Jan/2013 2:47pm
aku pelik dgn siticoparation ni... tarikh dia buat iklan pada hr yg sama... lagi satu... ada beberapa kawan aku mesej dia...kata tgl 3 unit..membe aku tanya, bila dia kata nk pos di kuantan...jauh tu kb ke kuantan.bila kawan aku tanya nak cod di kuantan,dia cakap x janji lak sbb ada lg yg nak bnkin..kalo nk bnkin trus...kata utama lbhkan cod.bila ditanya dia kata utk yg dkat2 jer..kalo btl knp x pos gna bus? biasa bus trans biasa buat.bg nbr org bus,nbr plat bus.dan nama driver bus.. aku x pasti btl @ tidak..sbb bila aku bc msj kawan aku tu npk sgt budak ni nk mengelak..kalo pos napa x tunggu hr ahad? knp sgup g kuantan.jam berapa nk ke kuantan? berapa jam nk sampai sini? tkt sampai2 pos laju dah tutup .bek tgu jer kan pjbt kat kelantan bukak? isnin cust dh leh dpt barang..kalo nk pos smpai dtg kuantan kos dah berapa?????berapa unit nk dhantar? so beware ok...mana yg dapat tahniah aku bukan marah x dapat hp ke apa,tp terlalu byk alasan...buat aku was2...