Nuzli
Profile
Forum NickNuzli
CompanySaibah.Com
URLwww.mesti.my/saibah/
RegisteredSun 13/Nov/2011 3:54pm
Comments by Nuzli
1Kereta Singapura Murah-Murah Siap Geran. - Wed 24/Apr/2013 12:48pm
sila emailkan gambar pada sy: kejor2006@yahoo.com
2Mulakan Perniagaan Anda Offline or Online - Fri 8/Feb/2013 9:57pm
Mamapenang pls emailkan saya detail sbb saya nak bkak kedai topup area kulim ni email saya kejor2006@yahoo.com
3Ingin Buka Kedai Top-up Dan Menjual Handphone - Fri 8/Feb/2013 9:35pm
Salam...kepada rohaya sakri, bleh emailkan saya detail? sebab saya ingin bukak kedai topup.. ni email saya kejor2006@yahoo.com
4Ingin Memulakan Perniagaan Char Kuey Teow! - Fri 8/Feb/2013 9:09pm
Salam...nak beli kicap char kuew teow hubungi saya ok...0174519098 (nuzlee)
5Tonton channel Movies spt HBO, Starmovies, & channel sports spt Espn…dapat Duit… - Wed 30/Jan/2013 10:10pm
salam Bakri 10...email saya kejor2006@yahoo.com
6Perniagaan dan Peluang Bersama Kobuub - Wed 30/Jan/2013 9:58pm
salam...saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kobuub dan ingin menyertai kobuub jika diizinkan kerana saya bakal pesara kerajaan dan akan menjalankan biz sendiri selepas ini...boleh pihak kobuub emailkan perkembangan atau apa sahaja yg terbaru mengenai aktiviti kobuub kepada saya ini email saya, t.kasih.... : kejor2006@yahoo.com
7Mencari Pelabur untuk Projek Menjual Diesel Industri di Pintu Sempadan - Wed 23/Jan/2013 1:45am
details pls.... kejor2006@yahoo.com
8PENDAPATAN RM500 >RM600 SEBULAN, DENGAN MENYERTAI PROGRAM "BELI & JUAL " LEMBU.PENYERTAAN ADALAH TERHAD. - Wed 23/Jan/2013 1:29am
salam...sya berminat. tlg detail ke email sya ok, kejor2006@yahoo.com
9Anda Berminat Memulakan Perniagaan? - Wed 23/Jan/2013 1:09am
Salam Fauziahb,,hmm, bleh tgk ni...ni email sya: kejor2006@yahoo.com
10Skybox Jom Langgan Siaran Astro Full Channel Hanya RM250 Setahun Sekali Bayar Sahaja - Mon 14/Jan/2013 2:06pm
Salam en wan, kat johor dah ada tak skybox ni?
11Branded Laptop Harga Kilang - Thu 3/Jan/2013 7:43am
send detail dan gambar produk. tq kejor2006@yahoo.com
12Kerja Pasang Banner Sekitar JB. Segera! - Tue 1/Jan/2013 1:31am
salam faizah, saya nuzlee dari kota tinggi..saya berminat..boleh tahu macamana caranya, ini email dan no tel saya kejor2006@yahoo.com 0174519098
13Mencari Katering di Negeri Sembilan - Fri 30/Nov/2012 1:02pm
salam cik bunga....boleh hubungi saya untuk perkhidmatan catering...0174519098
14Membeli Emas Lama, Terpakai, Surat2 Pajak - JB dan Sekitar - Tue 27/Nov/2012 7:37pm
cik feesya boleh email saya untuk keterangan lanjut
15Kerja Sambilan Duduk Depan Pc - Mon 17/Sep/2012 6:11pm
Salam cikgu,boleh terangkan lebih lanjut? Saya berminat kejor2006@yahoo.com
16Saya Sangat Kecewa. (Kategori: Hartanah) - Sun 16/Sep/2012 6:24pm
salam en latif..pe kaba? Saya nk berkongsi ilmu dlm bidang hartanah ni dgn en latif sbb saya pun ada menjalankan beberapa transaksi jual beli hartanah di seluruh semenanjung..saya rasa kita boleh menjadi rakan kongsi..sama2 berkongsi ilmu..saya pun baru lg dlm bidang ni.. Emel saya utk perbincangan lanjut : kejor2006@yahoo.com
17Menjadi Agent Berdaftar Hijjaz Gold Sdn. Bhd. - Mon 23/Apr/2012 9:22am
salam....saya berminat email kejor2006@yahoo.com
18Membeli Emas Lama, Terpakai, Surat2 Pajak - JB dan Sekitar - Mon 23/Apr/2012 2:33am
ada caranya....kita kena uji dulu..cik tinggal area mana? boleh terus hubungi saya di no ini: 017-4519098 untuk keterangan lanjut
19Membeli Emas Lama, Terpakai, Surat2 Pajak - JB dan Sekitar - Tue 10/Apr/2012 8:47pm
boleh bg no hp untuk saya hubungi saudara.
20Dari Wanita untuk Wanita - Thu 1/Dec/2011 10:03pm
kepada jeszlina, saya berminat...ni email saya : kejor2006@yahoo.com
21Ingin Menjadi Pengedar Sah Celcom? - Sat 26/Nov/2011 2:22pm
minta emel saya detail/ keperluan/ jumlah modal utk jadi dealer sah.....sgt berminat... kejor20062yahoo.com
22Buat Bisnes Mudah Secara Sambilan - Sat 26/Nov/2011 12:01pm
kejor2006@yahoo.com
23Pinjaman Kereta - JB - Tue 15/Nov/2011 4:14pm
nazieda boleh call saya kalau nak ambik kereta...cepat lulus...saya ada caranya...call saya 0174519098...kereta baru
24Spanish Fly Original - Tue 15/Nov/2011 3:40pm
salam...tkde efek ke bila ambik ubat2 tu?
25Pinjaman Khas untuk Semua Pesara. (Johor) - Tue 15/Nov/2011 3:16pm
salam....apa syarat2 nya...
26Menjual Barangan Rc - Tue 15/Nov/2011 3:14pm
kejor2006@yahoo.com
27Dengar Cerita Dah Lama Jadi Broker. Tapi Kenapa Tak Menjadi2 - Sun 13/Nov/2011 5:03pm
Salam kepada kawan2 seperjuangan....pendapat saya yg utama ialah pengetahuan dalam bidang yang kita ceburi, kejujuran dan kerja secara muafakat...jgn pentingkan diri sendiri.jangan tamak kerana tamak ini selalunya diakhiri dengan kerugian..bukan hanya kita yang rugi tetapi juga rakan2 lain yg bersusah payah. saya bersetuju benar dgn pendapat kawan kita Tekuniaga seperti di atas..
28Mencari Ladang Sawit (Estate) untuk di Beli Invester Luar Negara - Sun 13/Nov/2011 4:46pm
assalamualaikum...kalau nak cari tanah di kawasan Johor atau Penang boleh call saya lee/ Pak Ali Kulim no Handpon: 014-2596063 (serius buyer only)