Nur Pendang
Profile
Forum NickNur Pendang
CompanyNur Pendang Ent
WebsitePemborong Emas Korea 24k[emas Sadur
RegisteredWed 18/Jul/2012 12:55am
Topics by Nur Pendang
1Pemborong Emas Sadur Korea Termurah Dimalaysia. Barang Berkualiti Tinggi. Tahan Lama. Banyak Patern Terbaru Baru Sampai. Harga Murah, Menyerupai Emas 916. Cepat (1) - Mon 25/Aug/2014 12:21pm
2Pemborong Emas Sadur Korea Termurah Dimalaysia. Barang Berkualiti Tinggi. Tahan Lama. Banyak Patern Terbaru Baru Sampai. Harga Murah, Menyerupai Emas 916. Cepat (1) - Fri 9/May/2014 12:42pm
3Pemborong Emas Korea 24k (Sadur) Termurah dan Berkualiti. Nur 0124865210 - Tue 4/Mar/2014 1:15pm
4Pemborong Emas Sadur Korea Termurah Dimalaysia. Barang Berkualiti Tinggi. Tahan Lama. Banyak Patern Terbaru Baru Sampai. Harga Murah, Menyerupai Emas 916. Cepat (1) - Tue 3/Dec/2013 12:35pm
5Borong Online Emas Korea 24k Termurah di Malaysia. 0124865210 - Mon 21/Oct/2013 11:05am
6Pemborong Emas Sadur Korea 24k Termrah di Malaysia dan Online. Original Terus Dari Korea. Berkualiti No1. Tahan Lama. Sesiapa yang Berminat Nk Jadi Pengedar Boleh Hbungi Puan Nor 0124865210 - Wed 3/Jul/2013 9:02am
7Nk Raya Sakan Tahun Ni? Kami Pemborong Emas Korea Bermutu Tinggi. Harga Termurah. Emas yang Tahan Lama. Banyak Patern Terbaru untuk Stok Hari Raya. Boleh Dicelop Balik Kt Kami. Harga Semestinya Murah Pasti Anda Puas Hati. (5) - Fri 17/May/2013 2:59pm
8Borong Emas Sadur Korea Dengan Harga Murah dan Borong. Modal Serendah Dari RM 5. Boleh Tengok Barang di Fb Nur Pendang atau Call @ SMS di 0124865210 (4) - Wed 27/Feb/2013 10:44am
9Pemborong Emas Korea 24k (Sadur) Termurah dan Berkualiti. Nur 0124865210 - Mon 14/Jan/2013 10:08am
10Pemborong Emas Korea (Sadur) Termurah di Malaysia. Dapatkn Cincin 100pcs Percuma dgn Setiap Belian. Cepat Sementara Stok Masih Ada. Hbgi Nur 0124865210. (2) - Tue 11/Dec/2012 2:44pm
11Pemborong Emas Korea 24k (Sadur) Termurah dan Berkualiti. Nur 0124865210 - Tue 18/Sep/2012 9:46am
12Pemborong Emas Korea 24k (Sadur) Termurah dan Berkualiti. Nur 0124865210 (1) - Mon 30/Jul/2012 7:53am
Comments by Nur Pendang
1Mencari Peluang Biz Dari Rumah. - Wed 27/Aug/2014 2:54pm
beminat untuk perniagaan emas korea ...brg terus dari kilang..harga borong serendah rm 200...beminat boleh hubungi pn nur 0124865210...harga di jamin murah
2Modal 40k Boleh Buat Busness Apa. Baru Nk Mula Berniaga. Minta Pendapat2 Org yg Berpengalamn Dlm Bidang Perniagaan Ini. - Mon 25/Aug/2014 1:40pm
salam...sy merupakan pemborong emas sadur korea termurah dan barang diimport terus dari kilang...nk cerita panjang pun x guna..hehehe..jika berminat nk memulakan perniagaan ini..hubungi 0124865210..perniagaan yang mengguntungkan sehingga 200%...
3Borong Loket Kristal dan Subang Kristal - Tue 19/Aug/2014 3:53pm
anda berminat nk memulakan bnz emas sadur korea...hubungi /whatsapppuan nur 0124865210...kami merupakan pembekal emas sadur termurah di malysia..terus dari kilang..
4Pembekal Bag Borong Pada Harga Termurah - Dropship Agent Diperlukan, Tak Payah Kluarkan Pepa Modal Pun, Hanya Mpromosi Produk Kami! - Tue 19/Aug/2014 3:51pm
salam...anda bmnt untuk memborong emas sadur korea 24k....hbgi/whatsapp puan nur 0124865210....emas sadur berkualiti tinggi terus dari kilang...
5Pandora Inspired Bracelet Pada Harga Borong Serendah RM18 - Tue 19/Aug/2014 3:46pm
anda ingin memborong emas korea 24k dan pandora..?hubungi puan nur 0124865210......jika berminat...brgdiimport terus dari korea..
6Pengedar Gelang Pandora Diperlukan Segera - Tue 19/Aug/2014 3:39pm
salam..anda berminat hndak memborong emas sadur korea bermutu tinggi...boleh hbgi MANAGER puan nur..0124865210..fb nur pendang.... PANDORA juga ada jika berminat...last stok..nak bg harga murah2 je...nk bg semua yang ada sbb nk clear stok..boleh pasang aksesori sendiri mengikut citarasa anda....
7Kegilaan Baru Bakal Melanda! Homemade Bracelet! - Tue 19/Aug/2014 3:36pm
sapa2 berminat nk memborong emas sadur korea berkualiti tinggi boleh hbgi puan nor..0124865210..fb nur pendang..barang terus dari kilang..
8Memerlukan Pemborong Pakaian Wanita, Muslimah, Pakaian Kanak-Kanak, Handbag dan Kosmetik Wanita - Tue 19/Aug/2014 3:34pm
pemborong emas sadur korea terus dari kilang...emas sadur yang bermutu tinggii...jika bmnt nk memborong blh hubungi 0124865210...puan nur(manager)
9Peluang Perniagaan Secara Consignment - Tue 19/Aug/2014 3:33pm
salam...kepada yang berminat nk memulakan perniagaan emas sadur korea boleh hubungi pemborong emas korea 0124865210...harga borong..untung lumayan..
10Pemborong Kerongsang Korea dan Aksesori Korea - Fri 9/May/2014 12:32pm
salam..tmpang lalu ye...syarikat kami ada mmbekalkn emas sadur korea secara online..ia amat tahan lama..terus dari korea.boleh disadur semula di syrkt kami.harga ditolak secara borong ..modal dari serendah rm 6(ciicin emas korea)..jika berminat boleh puan nur 0124865210..whatsup@call..fb nur pendang
11Mencari Pemborong Aksesori Kanak-Kanak dan Wanita - Fri 9/May/2014 12:26pm
syarikat kami ada membekal emas sadur korea terus dari kilang.emas kami adalah emas korea yang berkualiti tinggi.ia amat tahan lama.boleh di celup balik kpd syrkt kami.jika nk twu lbh lanjut boleh whatsupp@call 0124865210..puan nur...fb nur pendang.
12Pemborong Kerongsang - Sun 5/Jan/2014 4:55pm
brminat nk memulakan bnz emas korea...hbgi nur 0124865210..atau tgk di fb nur pendang..terus dari korea..
13Karnival Be Skill 2013 Inovasi, Bike Skill & Sulaman Giat Mara Malaysia - Jitra Kedah - Mon 21/Oct/2013 11:33am
salam..tuan syed sy dr sykt mie belon ent ada menawarkan gimikk belon perasmian,belon gas helium 10kaki,pintu gerbang belon,badut belon,skydancer ,istana belon dan apa2 sahaja yang berkenaan belon...jika tuan berminat ble call 0134422127 atau tgk di fb mie belon...harga boleh drunding mngikut bajet....sekian terima kasih...
14Tapak Ekspo di UUM - Mon 21/Oct/2013 11:24am
salam...tuan hafidz...sy dari sykt mie belon enterprise ada meyediakan perkhidmatan servis belon spt belon perasmian,giant belon 10kaki,pintu gerbang belon,skydancer badut belon dan lain yg berkenaan belon....jika tuan berminat boleh tgk pakej yg ditawarkan dlm fb mie belon atau call 0134422127....sesuai untuk semua jenis majlis keramaian.....
15Borong Emas Sadur Korea Dengan Harga Murah dan Borong. Modal Serendah Dari RM 5. Boleh Tengok Barang di Fb Nur Pendang atau Call @ SMS di 0124865210 - Mon 21/Oct/2013 10:59am
boleh call terus 0124865210..atau tgk di fb nur pendang
16Berniaga Sambilan Hanya Sebagai Pembekal di Kedai Berdekatan Kawasan Anda - Mon 22/Jul/2013 5:58am
pemborong emas sadur korea....promosi hari raya...dgn stiap pembelian rm 1000 anda layak mendapat 100pcs cincin emas korea yang cantik...emas yang kami jual terus dari korea..bermutu tinggi..tahan lama shgga 2thn..harga borong..pasti puas hati..hbgi puan nur 0124865210..atau layari fb nur pendang
17Pemborong Pelbagai Aksesori Wanita Yang Murah~ - Mon 22/Jul/2013 5:51am
pemborong emas sadur korea...promosi hari raya..dengan setiap pembelian rm1000 anda layak mendapat 100bntuk cincin emas korea...promosi ini hnya terhad smpena hari raya shj...brgan kami terus dari korea..emas sadur yang bermutu tinggi...tahan lama shingga 2thn mgikut cara pemakaian yg betul..CEPAT2 SEMNTARA STOK MASIH ADA...HUBUNGI PUAN NUR 0124865210...ATAU TGK BRG DI FB NUR PENDANG....
18Kami Pemborong Aksesori Wanita ~ Harga Borong Aksesori Wanita Mulai Daripada RM2 - Mon 22/Jul/2013 5:46am
emas korea..promosi hari raya ..dgn pembelian rm1000 anda layak mendapat barangan percuma 100bentuk cincin emas sadur korea...emas yang kami jual terus dari korea..emas sadur yg berkualiti tinggi..boleh disadur kembali di syrkt kami..harga borong..anda pas ti puas hati...hubungi puan nur atau layari fb nur pendang.....0124865210.....cepat2 semntara stok masih ada...
19Mencari Myvi N Viva untuk Di Sambung Bayar - Thu 13/Jun/2013 11:53pm
sy ad van vanette c22 thn 89,,,..hrga murah...rm8000
20Barang Aksesori Wanita untuk Diletgo Dengan Harga Murah - Thu 13/Jun/2013 11:43pm
salam..tumpang iklan...barang kemas sadur korea untuk dilelong penutupan kedai...byk brg yg berkualiti...cantik..hbungi 0124865210..atau tgk brg di fb nur pendang
21Mencari Pembekal Barang Barang Aksesori Wanita - Thu 13/Jun/2013 11:38pm
salam..tmpang iklan..sy pembekal emas sadur korea termurah online...harga amat2 murah...sesuai untuk yg ingin baru memulakan perniagaan...sempena hari raya ..byk stok sudah sampai....patern mnyerupai emas 916 dan zulian...emas sadur yg thn lama da berkualiti..jika bminat ble tgk brg di fb nur pendang atau call 0124865210..
22Van Nissan Vanette C20 Untuk Dijual di Kedah - Mon 10/Jun/2013 12:27pm
Cik idris.....sy mencari van vannet c22..ada x...klu ada call 0134422127...urgent...harga rm6k kebawah..
23Modal RM 10,000.00 untuk Biz Raya 2013. - Thu 30/May/2013 11:17pm
salam...anda berminat untuk menjadi pengedar emas sadur korea...emas sadur yg berkualiti tinggi..tahan lama..harga murah...barang baru telah tiba menjelang hari raya...byk stok terbaru....bnz yang mengguntungkn..cuba dulu..modal permulaan cuma rm300..barang direct dari korea..call 0124865210..atau tgk di fb nur pendang..
24Membekal Aksesori Wanita Branded Harga Murah - Sun 12/May/2013 2:02pm
salam...raya dh dekat...anda ingin raya sakan thn ni...????..kami pembekal emas sadur korea yg berkualiti tinggi...emas sadur terus dr kilang korea....emas yg 100% mnyerupai emas 916...byk patern baru smpai...bnyak yg dh berjaya...harga murah untuk pemborong.....jika berminat blecall 0124865210...atau tgk di fb nur pendang
25Mencari Pemborong Tribal Blouse, Kimono Cardigan, Aksesori Wanita - Sun 12/May/2013 1:58pm
salam...sy pembekal emas sadur korea termurah dmalaysia dan on9...emas yg bkualiti tinggi...byk patern terbaru...stok raya dh ti ...jikabminat ble cll 0124865210....
26Nak Cari Pemborong Pin (Jarum) Tudung/Brooch - Sun 12/May/2013 1:55pm
salam...sy pembekal emas sadur korea termurah dimalaysia dnn online....emas sadur yg bkualiti tinggi/..100% patern emas 916...jika bminat cll 0124865210...atau tgk d fb nur pendang
27Lelong Penghabisan Stok! Keronsang Kristal Harga RM0.80/Pcs - Sun 12/May/2013 1:52pm
salam..tmpng iklan ye...kami pemborong emas sadur korea termurah dimalaysia dan online...emas yang berkualiti tinggi...disadur emas yg tahan lama...banyak patern baru...100%emas 916,...jika berminat ble layari fb nur pendang...atau cll 0124865210
28Nak Mula Perniagaan dan Bercadang untuk Buat Loan di Tekun Tapi Tak Tahu Bisnes Ape Nk Buat. - Mon 1/Apr/2013 11:52pm
tumpang iklan ye...sy pemborong emas korea 24k...emas yg bermutu tinggi..tahan lama..patern terbaru..harga termurah..harga borong...hbgi nur 0124865210..atau tgk barang di fb nur pendang..
29Bendera Malysia, Bendera Negeri (Set), Politik (Bn, Umno, Pas, Dap) - Sun 31/Mar/2013 12:51am
ada sapa2 nk pakai giant belon dan belon printing untuk parti pilihanraya x...syarikat kami ada mnyediakan perkhidmatan berkenaan belon...boleh tgk smple kat fb mie belon...atau hbgi mie 0134422127
30Ingin Memulakan Perniagaan (Alor Setar) - Sun 31/Mar/2013 12:47am
berminat nk jadi pengedar emas korea..?hubungi nur 0124865210..hnya bermodalkan rm200 je dh dpt brg ngn hrga borong..
31Mencari Pengedar dan Pemborong :) - Sun 17/Mar/2013 11:16am
salam ..tumpang iklan...anda mncari pemborong emas sadur korea...?hubungi nur 0124865210..hrga termurah...emas diterus dari korea,..tahan lama..boleh celop kat kami balik..bnyk patern terbaru baru sampai...
32Mencari Pembekal Baju Kurung Siap, Tudung & Aksesori Wanita & Kanak-Kanak - Wed 26/Dec/2012 10:09am
kami pemborong emas korea berminat hubungi 0124865210,untug lumayan...
33Berminat Untuk Memborong Barang. - Wed 26/Dec/2012 10:05am
sy pembekal emas sadur korea yang bkualiti tinggi..tahan lama banyak patern terbaru....bminat call sy 0124865210
34Pemborong Emas Korea (Sadur) Termurah di Malaysia. Dapatkn Cincin 100pcs Percuma dgn Setiap Belian. Cepat Sementara Stok Masih Ada. Hbgi Nur 0124865210. - Tue 11/Dec/2012 3:15pm
cepat2 sementara stok masih ada...boleh tgk barang kat fb nur pendang..macam2 patern ada....harga termurah...klu x caya boleh survey kt len dulu......msti bbaloi pada yang baru nak memulakan perniagaan..harga terendah di malaysia..
35Bisnes Mainan Semakin Menguntungkan - Tue 4/Dec/2012 11:52pm
kpd sesiapa yg bminat nk menega belon gas boleh hbgi saya..0134422127...tong gas dan belon ada untuk djual....mie belon
36Pengedar Barangan Perhiasan Wanita Diperlukan. - Tue 4/Dec/2012 11:31pm
salam tumpang iklan ye..kepada sesiapa yg bminat untuk menjadi pengedar emas korea..rm 200 modal permulaan...promosi hujung tahun dgn setiap pmbelian rm1000keatas akan mendapat 20pcs cincin dan rm2000keatas akan mndapat 100pcs+kotak cincin secara percuma...cepat2 smntara stok masih ada..hbgi 0124865210..
37Pembekal Hiasan Wanita - Tue 4/Dec/2012 11:15pm
tumpang iklan..salam sy pembekal emas korea secara borong termurah ...terus dari korea..original..promosi ujung tahun.dgn setiap pmbelian emas korea rm1000keatas anda akan dapat 20pcs cincin dan rm2000keatas akn mndapat 100pcs cinicin +kotak cincin secara percuma..cepat sementara stok masih ada..boleh call 0124865210 nur
38Mencari Consignment @ Pemborong Aksesori Wanita, Pakaian Dll - Tue 4/Dec/2012 11:08pm
pemborong emas korea..0124865210..nur pendang
39Mencari Consignment @ Pemborong Aksesori Wanita, Pakaian Dll - Tue 4/Dec/2012 10:54pm
salam kpd pembaca majalah.com sy pemborong emas sadur korea trmurah di malaysia mengadakan jualan akhir tahun dgn menawarkan emas korea dgn hrga terendah..dan promosi kpd planggn yg memborong rm1000keatas layak mndapat 20pcs cincin yang cantik, bkualiti dan kpd yg mngambil brg rm2000keatas layak mndapat 1000pcs cincin+kotak cincin secara percuma...cpt2 sementara stok masih ada....
40Cari Kereta Sambung Bayar - Tue 18/Sep/2012 10:01am
kereta kancil turbo L5 untuk dilepaskan,pink kaler,dash board air brush,sport rim cantik,..sesuai untuk kegunaan orang pompuan..jimat minyak...hubungi mie 0134422127...rm 15k..xyh nk makeup dah...cantikkkk...
41Van Sambung Bayar atau Patah Kandar Dikehendaki Segera. - Tue 18/Sep/2012 9:53am
sy mencari van vanett atau ford dlm harga rm4000 kebawah ,,klu ada boleh call mie 0134422127....diperlukan segera...
42Mencari Pemborong Dengan Harga Murah - Tue 11/Sep/2012 12:25am
salam...sy pemborong emas korea 24k...barang yang bkualiti,tahan lama,boleh disadur balik,100%mgikut patern emas 916...murah,murah je,,,..harga borong...hbgi nur 0124865210...atau tgk kt fb nur pendang untuk melihat barang..
43Saya Ingin Mencari Pembekal! - Tue 11/Sep/2012 12:20am
salam warga majalah.com...sy pemborong emas korea 24k...jika ingin menjadi pengedar hbgi nur 0124865210...skrg sy mengadakan jualan clearance stok...sbb nk bwk masuk brg2 patern terbaru plak...cepat....siapa cepat dia yang dapat..
44Mencari Handmade Brooch yang Paling Murah - Mon 30/Jul/2012 9:06am
raya dah dekat ...mari kita mulakan biz untuk menambahkn pendapatan...perniagaan emas korea termurah..terus dari korea..tahan lama ..berkualiti..hbgi 0124865210
45Kepada Semua Pembekal..!!! - Mon 30/Jul/2012 7:59am
SY PEMBORONG EMAS KOREA 24K..JIKA BERMINAT HBGI NUR 0124865210..BRG BERKUALITI ,TAHAN LAMA DAN MENGIKUT 100%PATERN EMAS 916...BRG BOLEH DICELUP BALIK KAT KAMI..HARGA MEMNAG TERBAIIIIKKK..CALL TERUS LAGI SNNG..BOLEH TGK BARANG KAT FB NUR PENDANG..