Nazman 7
Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
URLwww.eurofx4u/dnazmas
RegisteredMon 31/Dec/2012 3:33pm
Comments by Nazman
1Mencari Kerja Kosong - Sat 24/Jan/2015 11:24pm
nak income dengan berkongsi modal bersama nazt trading minima modal permulaan hanya rm100 dan pulangan melebihi 30% untung wasap jika minat 0196215358
2Mencari Perniagaan dan Pembekal Produk yang Betul2 dan Bukan Spam. - Fri 23/Jan/2015 8:51pm
wasap utuk nak jadi ejen barangan sekolah memandu atau intitut memandu wasap 0196215358 untung melebihi 40%
3Sape yang Berminat nak Kongsi Modal dgn Sy? Biz Roti - Tue 20/Jan/2015 7:57pm
WASAP 0196215358
4Perlukan Sleeping Partner RM10k. Untuk Bisnes Baju Muslimah Plussize - Sat 17/Jan/2015 12:51am
sapa nak income cash 120 setiap minggu selama 16 kali wasap 0196215358
5Pelaburan Bersama Syarikat Bumiputera (Fasa 3) - Thu 15/Jan/2015 3:32pm
nak detail dari segi pulangan berape tempoh dan modal macam mne bayarn roi atau profit dan perjanjian macam mne emel nazmantalib@yahoo.com
6Promosi Bisnes Untung Confirm 2k Sebulan Minima. Modal Kecik Je. - Mon 12/Jan/2015 7:05pm
sape nak modal sekali akan dapat rm120 x 16 kali = rm1920 antara 4-6 bulan= 92% untung wasap 0196215358
7Mencari Pelabur atau Rakan Kongsi untuk Perniagaan Restoran yang Sudah Beroperasi. - Fri 9/Jan/2015 7:35am
sape nak income masuk rm120 setiap minggu selama 16 minggu dengan modal sekali 1k boleh wasap 0196215358 untuk detaiil
8Memerlukan Investor - Wed 7/Jan/2015 11:46pm
jom income rm150 x 16 kali dari modal 1k wasap jika minat 0196215358
9Mencari Pelabur - Kelengkapan Ternakan Ikan - Tue 6/Jan/2015 6:03pm
sape nak setiap minggu 10% selama 16 kali boleh minima labur 500 dan maksima 5k wasap 0196215358
10Mencari Rakan Niaga Berpengalaman Dalam Bidang Sales dan Marketing - Mon 5/Jan/2015 11:42am
sape minat modal rm1000 dapat 120 x 16 kali dan point redeem dalam tempoh 5 bulan wasap 0196215358
11Manual Sistem Pendapatan Pasif (Pdf Step By Step) - Fri 2/Jan/2015 7:45pm
nak 10 orang atau 10 lot je modal 50 saya byr rm30 selama 4 kali atau 4 minggu lpas tamat dan boleh sambung semula modal baru..sya buat pusingan modal laju mingguan real biz anda dapat untung rm70 dari modal rm50 wasap jika minat 0196215358
12Mohon Pendapat dan Kritikan yang Jujur Dari Warga M.C Pasal Bisness Saya - Kek Lapis - Thu 1/Jan/2015 9:39am
plan 75 stiap hari pymnt 500 kuota 10 lot atau 10 orang sehari stu lot 75 mingguan rm50 hanya 4 mingu shj cyclerich speed day minat bleh wasap 0196215358
13Mencari Funder - Pusat Latihan di Bangi - Tue 30/Dec/2014 2:58pm
sape minat kongsi modal dgn nazt trading boleh wasap 0196215358 komisen sebln akan dibayar 15-20% sbln modal x hilang minima modal rm500 sape mnat sahaja kuota terhad
14Memerlukan Funder untuk Projek-Projek Syarikat - Wed 24/Dec/2014 10:45pm
nak income mingguan dari 6-15% seminggu wasap 0196215358 tak perlu jual dan x perlu ,menaja
15Mintak Pendapat Modal RM 10k - Bisnes Apa yg Sesuai - Tue 23/Dec/2014 11:34am
sofi 8 nak kongsi modal fdengan biz real saya , byran 1500 sbln dari modal 10k untuk selama 12 bulan bulan ke 13 bayaran modal 5k dan 14 5k lagi kalau nak teruskan pun boleh wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
16Mencari Rakan Kongsi untuk Butik Pakaian - Area Bangi Kajang - Sun 21/Dec/2014 10:01pm
sape yang mat nak kongsi modal bersama nazt trading dengan komisen 6% tiap minggu dari modal dengan 1 lot modal bermula dengan rm40 sahja komisen akan dibayar setiap minggu mnat boleh wasap 0196215358
17Personal Loan untuk Warga KL & Selangor! (016-369 5723) - Sat 20/Dec/2014 1:21am
jom sape nak income mingguan komisen dari 6% -15% dan komisen bulanan dri 15%- 25% modal yang di tawarkan bermula dr rm40 sahaja wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
18Mencari Rakan Kongsi / Sleeping Partner - Perak - Mon 15/Dec/2014 10:54am
salam sape nak income mingguan dengan permulaan modal hanya rm40 sahaja dan komisen untung di bayar setiap minggu dari 6-15% wasap saya 0196215358
19Menambahkan Pendapatan - Thu 11/Dec/2014 12:09pm
saya x janji modal xde untuk biz tp modal sekali je dan modal ikut yang mmpu berape dan komisen di beyar berkali2 dari 15-25% sebulan ni plan kongsi modal x perlu jual brg dan cr downline cuma kongsi modal dah tungu duit ke ac maybank wasap saya kalu mnat 0196215358
20Sleeping Partner Diperlukan Modal Serendah RM250. - Tue 9/Dec/2014 10:22pm
sape nak dari 15- 25% keuntungan di bayar ikut modal yang diberikan setiap bulan minima modal rm40 sahaja wasap 0196215358
21Ingin Memulakan Bisnes Kecil Kecilan - Mon 8/Dec/2014 6:57pm
sape nak kongsi modal komisen dari 15-20% sebulan dari jumlah rm yang dikongsikan modal terpulang dan ikut kemampuan berminat wasap 0196215358 minima 6 bulan modal dikembalikan jika hendak tarik diri
22Kite nak Berniaga Ni. Tulung2 - Wed 3/Dec/2014 7:37am
sape nak gaji tetap setiap 15hb dan 30hb minima rm300 wasap 019215358
23Sharing Profit, Forex, Hartanah Emas dan Timah! Profit Harian 5% - 16%. Tanpa Menaja dan Income Mncecah Ribuan Ringgit Hadrian! - Thu 27/Nov/2014 9:12pm
sape yang nak join kongsi modal dengan bayaran dari 6% hinga 15% setiap minggu wasap saya 0196215358 modal mengikut kehendak anda
24Program Usahawan Telco (Free Smartphone) - Fri 21/Nov/2014 3:46pm
sape nak bonus pasif minima rm150 setiap minggu selama 15 minggu..modal hanya sekali sahaja..wasap 0196215358 kalau berminat
25Jom Joint Group Wassap Wanita-Wanita Bekerjaya dan Berkaliber Wanita Muslimah - Tue 11/Nov/2014 9:36pm
sape nak bonus tetap secara mingguan minima rm100..tanpa perlu menjual dan tanpa perlu membuat tajaan barang diberi ikut pakej dan bonue terus masuk ke ac anda modal sekali bonus berkali-kali..wasap 0196215358
26Saya Berminat Dalam Perniagaan Online! No MLM! - Mon 10/Nov/2014 11:17pm
bukan mlm, tak perlu jual, tak perlu mencari pairing dan orang, income pasif minima rm150 setiap minggu...ada barang syrkt yang sah..wasap sya 0196215358 jika minat
27Modal RM800 Sekali Jer untuk Dapatkan RM80k Dalam Masa 3 Bulan di Natural Herbs 100% Bumiputra - Sun 9/Nov/2014 8:21am
macam x boleh percaya ni jagan terperangkap ye semua
28Pelabur Diperlukan (Keuntungan Bulanan) - Mon 3/Nov/2014 9:11am
SAPE NAK JOIN KONGSI MODAL BAYARAN SECARA MINGGUAN ROI DARI 10-15% SETIAP MINGGU SELAMA 15 MINGGU WASAP 0196215358 JIKA MINAT
29Siapa Tahu Cara Nak Dapat Income Dengan Budget RM500? - Sun 2/Nov/2014 7:22am
500 saya boleh byar 8-10 setiap minggu jom kongsi modal wasap 0196215358 kalau nak dan boleh jumpa
30Peluang utk Menambah Pendapatan! - Fri 31/Oct/2014 11:01pm
sape nak mingguan macam ni rm 150 rm 300 rm 450 rm 600 rm ++++ wasap 0196215358 memeg terbaik group saya dah 11 k seminggu
31Ingin Memulakan Bisnes Bantal Kekabu - Fri 24/Oct/2014 2:49pm
sape nak income mingguan dari rm150 seminggu wasap 0196215358
32Sesiapa yang Ada Modal dan Berminat untuk JV Dengan Company Kami - Thu 23/Oct/2014 8:24am
salam semua sesiapa nak join kongsi modal dengan pulangan 15% setiap minggu selama 15 minggu dengan minima 1k wasap saya untuk detail 0196215358
33Siapa nak Jadikan Perbelanjaan Bertukar Kepada Pendapatan Pasif Bulanan? - Tue 21/Oct/2014 6:07pm
sape nak income stiap minggu dapat roi 15% cth modal 1k dapat rm150 seminggu wasap saya 019625358 tanpa jual, tanpa cari orang tetap trima bonus bukan direct selling ye
34Ingin Berniaga? - Mon 20/Oct/2014 9:22am
bonus tetap setiap minggu ke ac anda rm80 rm150 rm300 rm450 rm600 tanpa jual tanpa cr orang 100% pasif wasap saya 0196215358
35Ingin Berniaga? - Sun 19/Oct/2014 12:22am
jom sape nk income mingguan..tanpa cr orgdan jual dr 10-15% semingu wasap segera 0196215358
36Siapa nak Duit? Tak Perlu Meminjam. - Fri 17/Oct/2014 11:27pm
sape nak income setiap minggu tnpa jual, tanppa cr org wasap 0196215358 dr rm 80 seminggu
37Mencari Rakan yang Serius untuk Menjana Pendapatan Sampingan - Wed 15/Oct/2014 6:21am
cr rkan kongsi modal bayran setiap minggu modal+bonus =15% modal minima 1k dibayar selama 15 minggu wasap kalau minat 0196215358
38Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Dengan Bisnes yang Paling Cantik di Dunia? - Mon 13/Oct/2014 9:44pm
sapa nak income mingguan bonus tetap tanpa menjual, tanpa menaja, dan tanpa membuat belian bulanan dr rm80 hingga.... wasap 0196215358 saya beri jaminan pada anda
39Siapa nak Income RM10,000 Setiap Bulan Mulai Bulan Aidil Adha Ini? - Sun 5/Oct/2014 10:33am
tampa jual produk tanpa menaja tanpa mentain..bonus setiap minggu wasapm0196215358
40Siapa nak Income RM10,000 Setiap Bulan Mulai Bulan Aidil Adha Ini? - Sat 4/Oct/2014 8:30pm
minyak naik harga barang mesti naik, jom cari income lebih, anda x minat menjual, anda tak minat menaja dan anda x minat mentain belian saya ada jalannya, pakej kongsi modal...dengan income tetap dapat setiap minggu..wasap 0196215358 nak tahu detail..
41Nak Tambah Income? Modal Xda? Jom Oin Bizz Kami. Modal Besar Tapi Kami Bantu Anda utk Dapatkan Loan Bersama Kami. Terbuka Kpd Suri Rumah, X Bekerja, Blacklist - Fri 3/Oct/2014 12:57am
minyak naik harga xda masalaj jom sertai rakan kongsi modal dalm real bisnes kami pulagan setiap minggu modal semampu anda detail wasap 0196215358
42Saya Mancari Rakan Kongsi untuk Perniagaan Makanan di Kuala Lumpur atau Selangor - Fri 3/Oct/2014 12:27am
program plan rakan niaga dibuka real bisnes rakan kongsi modal tak perlu jual, tak perlu mantain, dan tak perlu menaja bonus dibayar tetap 15% setiap minggu selama 15 minggu wasap 0196215358 untuk detail
43Mencari Funder Dalam RM30k - Wed 1/Oct/2014 11:41pm
pelan rakan kongsi modal BSR dibuka , semua kami uruskan dan bonus 15% setiap minggu si bayar kpd anda mengikut modal anda wasap 01196215358 untuk detail
44Mencari Bisnes Partner Untuk Buka Kilang Jahit - Melaka - Wed 1/Oct/2014 11:25pm
pendapatan tambahan dan mungkin menjadi pendapatan utama plan pakej kongsi modal dibuka keuntunagn setiap mingu dibayar 15% dari modal anda ..tak perlu menjual, tak perlu menaja dan tak perlu mentain bonus tetap dapat contat wasap 0196215358 untuk detail
45Mencari Rakan Niaga @ Pelabur - Tue 30/Sep/2014 8:48pm
pakej kongsi modal selama 15 minggu anda di bayar 15% stiap minggu modal minima hanya 1k berminat wasap 0196215358
46Kongsi Modal. Untung Dapat Setiap Bulan - Tue 30/Sep/2014 8:19pm
pakej kongsi modal selama 15 minggu setiap minggu 15%..modal minima 1k sahaja..berminat wasap 0196215358
47Mencari Pelabur utk Perniagaan - Fri 26/Sep/2014 7:18am
boleh tau lokasi dan boleh jumpa
48Mesin Topup Woopit Untuk Dilepaskan - Fri 26/Sep/2014 7:01am
lokasi mana dan detail dan gambar hantar pada emel
49Ingin Menambah Pendapatan - Mon 1/Sep/2014 8:12am
tambah income layari www.moneyrapid.net/dnazmas modal hanya rm50.00
50Kedai Tudung untuk Dijual - Puchong - Mon 1/Sep/2014 7:53am
tambah pendapatan kunjungi www.moneyrapid.net/dnazmas