Nazman 7
Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
RegisteredMon 31/Dec/2012 3:33pm
Topics by Nazman
1Membekal Rumpai Laut Kering (Calogen Asli) Dari Sabah (1) - Wed 2/Jan/2013 9:55am
Comments by Nazman
1Anda Duduk Diam Dapat Untung. Pelabur untuk Perniagaan Saya Diperlukan! Baca Dengan Teliti. - Sat 5/Apr/2014 10:57pm
berminat
2Mencari Pelabur Dengan Profit 50% - Cybercafe/Kios Topup - Wed 2/Apr/2014 11:13pm
lokasi
3Short Term Funder Diperlukan, Pinjaman Perniagaan Micro Diperlukan - Kedah - Thu 27/Mar/2014 6:33pm
hubungi wasap 0196215358 nak tau lebih lanjujt
4Plan Pelaburan Jangka Pendek dan Jangka Panjang, 100% Keuntungan dan Pulangan Modal. Dijamin Selamat dan Halal! - Sun 23/Mar/2014 7:22am
berminat nazmantalib@yahoo.com lokasi dan detail
5Mencari Pelabur Keuntungan 50% Sebulan - Mon 17/Mar/2014 10:03pm
perniagaan pe dan ada jaminan ke kalau stakat post cek dah bayk kali post cek tendang
6Keuntungan 20% - 30% Sebulan Melalui Perjanjian - Mon 17/Mar/2014 7:23pm
berminat detailkan lokasi dan jenis perniagaan dan syarat-syarat ke nazmantalib@yahoo.com
7Mencari Rakan Kongsi Perniagaan - Tudung - Sat 15/Mar/2014 10:15pm
rakan kongsi utuk buat pe ye kalau llki boleh x emel nazmantalib@yahoo.com kat mane putrajaya tu
8Peluang Perniagaan Kepada Usahawan di Bangi/Kajang/Putrajaya. Modal Serendah RM110 Sahaja! - Thu 13/Mar/2014 10:40pm
modal serendah Rm111 tanpa jual dan tanpa cari ahli atau menaja setiap bulan 10 hingga 15% menanti anda emel saya jika minat nazmantalib@yahoo.com tertama area bangi/kajang/putrajaya
9Memerlukan Funder Untuk Bisnes Kuih Muih di Langkawi - Wed 12/Mar/2014 9:04pm
hubungi emel nazmantalib@yahoo.com
10Pelaburan Jangkamasa Pendek Pada Kadar Segera - Wed 12/Mar/2014 9:01pm
cubaa bagi detail bape minima dan pulangan komisen bape pratus dan syarat2 kan senang xperlu tanya lg
11Mencari Funder & Mencari Tempat Loan - Fri 7/Mar/2014 8:50am
lokasi mne dan byaran tu bukan setiap bulan ke emel nazmantalib@yahoo.com
12Investor Untuk Projek Produk ICT. Income RM2000 Sebulan. 10 Investor di Perlukan Segera. - Fri 7/Mar/2014 8:47am
x detail sgt dalam ni n x paham modal 250 dibyr 1500 tu camne emel detail nazmantalib@yahoo.com
13Bisnes Apa Dengan Modal RM10,000? - Fri 7/Mar/2014 12:01am
kalau berminat buka gerai nasi ayam bajet modal below 10k dan dijamin laku sebb rm 3 je jualan nya
14Memerlukan Pelabur untuk Bisnes Makan - Johor - Tue 4/Mar/2014 3:09pm
bag detaail nak tau juga nazmantalib@yahoo.com
15Saya Nak Try Bisness Online Tanpa Modal. Ade Sesiapa Boleh Bantu? - Fri 28/Feb/2014 8:40pm
kalau dah bisnes kena le ade modal walaupun sikit huhu
16Geran JPJ Merc C200 utk Dijual - Fri 28/Feb/2014 8:37pm
nak buat pe geran tu blum tentu boleh pakai untuk buat roadtax sebab sekarang sistm mysikap x perlu geran pun boleh online jika maklumat dalam sistem jpj ade
17Mencari Side Income - Fri 28/Feb/2014 1:08pm
lokasi mane dan ada modal tak walaupun sedikit wasap 0196215358
18Side Income - Thu 27/Feb/2014 1:25pm
ingin tambah income tak perlu cari org dan tak perlu jual barang.. modal sekali je minima rm111 berminat wasap 0196215358
19Mencari Rakan Kongsi untuk Peniagaan Pelancongan - Wed 19/Feb/2014 12:16pm
nazmantalib@yahoo.com
20Saya Ingin Melabur 5k-10K Pulangan 25-30% Sebulan Selama Setahun - Sun 16/Feb/2014 7:12am
sertai ajakereta.com perniagaan kenderaan dan outomatif pulangan setiap buln
21Ingin Membuat Pelaburan - Thu 13/Feb/2014 11:05pm
kalau tuan minat nak melabur dalam rajakereta.com dengn pulangna 1k sbulan dengan modal 5850 boleh wasap 0196215358
2220% - 30% Keuntungan Setiap Bulan Dijamin dan Telus - Thu 13/Feb/2014 11:02pm
lokasi dimana dan modal perlu minima brapa wasap 0196215358
23Perlukan Pelabur Biz Frozen Segera, 1 Lot Modal RM380 Dpt RM1,000, Jangka Masa 45 Hari Dapat X Trmasuk Sabtu Ahad. - Thu 13/Feb/2014 10:55pm
mcm mninat tp x faham emel nazmantalib@yahoo.com
24Ingin Melabur RM5000 Dalam Business Anda - Sat 8/Feb/2014 8:01am
dino memang betul dah lama dah saya dapat hasil nape u x emel atau wasap saya dah selay 2 bulan pun
254 Orang Rakan Kongsi Niaga Lagi Diperlukan! Keuntungan Lumayan! - Fri 7/Feb/2014 11:04pm
bagi detail le bisnes ape tiba-tiba mita 10 untuk 5k tu emel nazmantalib@yahoo.com
26Modal 1k Je. Boleh Untung Ke - Thu 6/Feb/2014 9:30pm
1k boleh saya akan bag 10% atau rm100 selama 12 bulan dan bulan ke 13 saya pulangkan semula 1k itu minat emel nazmantalib@yahoo.com
27Baca dan Boleh Reply - Melabur Dalam Perniagaan Berkenaan Kilang Percetakan - Thu 6/Feb/2014 9:19pm
maaf saya rasa kilang percetakan x munasabah bila u katakan anggaran modal 20k detailkan
28Butik untuk Diambil Alih. Segera - Bandar Baru Bangi - Thu 6/Feb/2014 9:16pm
tambah pendapatan bulanan anda melalui perniagaan dan rakan kongsi niaga minat wasap 0196215358
29Salam.. Ingin Mencari Pembekal Baju Tshirt Kosong - Tue 4/Feb/2014 2:24pm
cotton baju rounneck rm 6.00 pendek panjuang rm 8 minat emel nazmantalib@yahoo.com
30Pulangan Islamik Ut Setahun Menjangkau 26% Setahun! - Mon 3/Feb/2014 10:26am
pelaburan minima ke dan jangka masa sederhana tu bape tahun emel nazmantalib@yahoo.com
313x Ganda Bonus Drpd ASB! Akaun Simpanan Terhebat Drpd Hong Leong - Mon 3/Feb/2014 10:19am
macam mane tu emel nazmantalib@yahoo.com
32Pelaburan Saham Koperasi Kaab 8% - 15% dan Syer Projek Ahli 50% - Mon 3/Feb/2014 10:16am
detailakn projek shae ahli 50% tu nazmantalib@yahoo.com
33Group Wassap Bisnes untuk Shah Alam dan Klang - Sat 1/Feb/2014 10:10pm
nazman 0196215358
34Untuk Kakitangan Kerajaan Sahaja 8% Sebulan - Sat 1/Feb/2014 5:17pm
pm ape x paham iklan macam ni
35Ketahui Kaedah Pendapatan Pasif Anda Sehingga 45% Sebulan Sahaja! - Sat 1/Feb/2014 5:15pm
income pasif setiap bulan 20% dari modal sekali selama 60 bulan minima 14 bulan dngan perkjnjian hitam puteih minat wasap 0196215358
36JV - Peluang Urusniaga Trading Sahaja - Sat 1/Feb/2014 8:24am
komisen 20 % sebulan perniagaan kereta minat emel nazmantalib@yahoo.com...azza motor network
37Perkhidmatan Pinjaman Perniagaan Dari Bank dan Investor (Private Funding) - Sat 1/Feb/2014 8:16am
Kepada sesiapa yang betul2..nak naikkan taraf ekonominya..sahaja..call saya.. Biz betul dan jujur..perniagaan kereta. Anda perlu menjadi rakan kongsi dengan bermodalkan RM 5000 sahaja. Keuntungan anda RM 1000 setiap bulan selama 60 bulan. Surat perjanjian dengan peguam disediakan. Semua orang yang join..dah dapat belaka!. Kalau rasa dah tenat tertekan dek harga barang melambung tinggi ni...eloklah buat sesuatu..harap naik gaji..errm..tok sah harap la...simpan 5k akhirnya..habis gitu je..baik biakkan duit rm 5000 anda itu..macam saya.:) emel nazmantalib@yahoo.com
38Bisnes Nasi Lemak, Jitra - Pinjaman di Perlukan Segera - Sat 1/Feb/2014 8:11am
dah dapat ke,, bayaran 2 kali tu macam mane ye emel nazmantalib@yahoo.com
39Pinjaman Peribadi, Pinjaman Perniagaan, Pinjaman Perumahan, Pinjaman Jangka Pendek dan Kemudahan Factoring Disediakan - Sat 1/Feb/2014 7:59am
lokasi mane ye kalau nak loan jangka pendek sekitar 5k untuk 5 bulan sahaja mcm mane nazmantalib@yahoo.com
40Perlukan Pinjaman RM3000 Dari Rakan2 Mc - Sat 1/Feb/2014 7:56am
lokasi mane, ade jaminan dan kaedah bayaran ke emel nazmantalib@yahoo.com
41Anda Dibayar Setiap Minggu. D^Jamin - Sat 1/Feb/2014 7:47am
detail nazmantalib@yahoo.com
42Kecil Kecil Lama Lama Jadi Bukit! - Sat 1/Feb/2014 7:34am
minat emel detail nazmantalib@yahoo.com
43Pinjaman Kontrak Kakitangan Kerajaan/IWK/TNB/Syabas Dll Seluruh Semenanjung Malaysia Tanpa Penjamin Interest 3.2% - 4% Proses Mudah - Fri 31/Jan/2014 8:57pm
kalau xnak potong dr slip gaji tapi potong melalui bank boleh tak nak dalam 10k je
44Funder di Perlukan - Perniagaan IKS - Fri 31/Jan/2014 4:23pm
izam 26 setiap bulan le bukan setahun macam asb tu huhu...kalau izam nak komisen dr 10 hingga 20% setiap bulan boleh wasap 0196215358 tapi kena ada modal le bukan ckp saje huhu
45Mencari Bisnes Tiada Modal @ Modal Serendah RM100 - Thu 30/Jan/2014 10:48pm
menjadi ejen koperasi pengguna kenderaan selangor berhad 10% untuk anda tanpa modal hanya mencari ahli koperasi minat emel nazmantalib@yahoo.com
46Pelaburan Menguntungkan - Thu 30/Jan/2014 10:33pm
sistem ape x bagitahu macam mane nak minat
47Mencari Rakan Berniaga, atau yg Berminat Mencari Part Time, Modal RM300 (Money Back Refunded). Urgent - Thu 30/Jan/2014 10:31pm
nak cari tp x tinggalkan no hp atau emel
48Macam Mana nak Masukkan Iklan Kalau Dah Pukul 3.00ptg? - Wed 29/Jan/2014 6:57pm
minat nak income lebih jdlah rakan kongsi niaga kami komisen 20% setiap bulan minat wasap 0196215358
49Jana Pendapatan 10% Setiap Bulan Dengan Pelaburan RM2.5k - RM100k - Wed 29/Jan/2014 6:29pm
nak sgt cr pelabur tp xde respon huhu
50Mencari Partner Untuk Join Venture - Wed 29/Jan/2014 6:23pm
tambah pendapatan rakan kongsi niaga minima 5k sebulan 20% minat wasap 0196215358