Nazman 7
Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
URLwww.eurofx4u/dnazmas
RegisteredMon 31/Dec/2012 3:33pm
Comments by Nazman
1Bisnes Talk Percuma - Wed 4/Mar/2015 6:37am
sape nak minima rm25 sehari selama 20 hari wasp 0196215358 xpelu jual barang, xpelu cr orang untuk menaja , msti ada ac bank dan 100% pasif
2Mencari Partner Bisnes Runcit Buah Potong dan Jeruk - Mon 2/Mar/2015 6:49pm
sape nak join program khas duit raya 50% untung setiap bulan bagi bulan 4, 5, 6 dan 7 sahaja modal minima rm100 pulangan selama 4 bulan roi 50% setiap bulan selama 4 bulan wasap 0196215358 jika minat
3Mencari Funder (Pulangan ROI 10% Sebulan) - Fri 27/Feb/2015 8:56pm
dengan modal rm275 akan dapat 500 dalam masa 20 hari wasap 0196215358 jika hndah tambah income baru lancar 17/2/2015
4Mencari Pelabur Jangka Pendek - Chain Supply Biz - Sun 22/Feb/2015 12:27pm
sape nak income secra harian atau mingguan atau bulanan dengan modal ikut kemampuan boleh emel nazmantalib@yahoo.com atau add fb nazt trading
5Funder Kedai Emas (Jual/Beli/Pajak) - Pulangan 3% - 5% Sebulan - Sat 21/Feb/2015 2:18pm
sape minat nak roi 30% dari modal wasap saya 0196215358 dapat one shot x pyah nak pikir bila date pula tp boleh join semula modal serendah rm100 atau add fb nazt trading
6Perlu Funder Untuk Perniagaan. - Fri 20/Feb/2015 3:00pm
sape bermina untuk cri income modal serendah rm72 roi 36 jam dengan 288% wasap 0196215358 atau layari www.revo8.net/dnazmas
7Kereta Sewa dan Mencari Pelabur - N9 - Sun 15/Feb/2015 8:00am
detail ke nazmantalib@yahoo.com atau wasap 0196215358 saya juga mmebri pluang kpd yang nak income 8-12% sebulan dri modal yang dilaburkan dalam bisnes saya nazt trading membekal dan mengedar pakaian sukan dan cenderamata serta peralatan penungang/pemandu sape minat hubungi saya terhad kepada 5 0rang sahaja dengan rm modal temkumpul rm10 k sahaja
8Peluang untuk Pendapatan Sampingan. - Sat 14/Feb/2015 12:05am
nak 8-12% setiap bulan dengan modal di kembalikan lpas 12 bulan wasap 019625358
9Mencari Pelabur untuk Job Goverment - Wed 11/Feb/2015 3:53pm
detail nazmantalib@yahoo.com atau wasap 0196215358
10Perlukan Congsiment untuk Aksesori Telefon atau Produk Aksesori Telefon - Thu 5/Feb/2015 6:47pm
sape nak income modal minima rm50 pulangan dari 10-14 hari modal + 30% dari modal contoh kongsi modal 50 dapat 65.00 jaminan 100% tiada risiko ini real bis kongsi modal wasap 019621538 atau add fb nazt trading
11Mencari Pekerjaan Partime atau Kerja Kerani - Kota Damansara - Sat 31/Jan/2015 8:02am
modal rendah ikut kemampuan saya bayar 14-16% dari modal setiap 10 hari roi di bayar selama 12 kali utnuk pakej tarikh ..ada 20hb, 1hb dan 10hb ini real biz cazh trus ke acc bank berminat nak detail wasap 0196215358 anda x perlu jual hanya share modal real biz saya
12Mencari Kerja Kosong - KL/Gombak - Sat 24/Jan/2015 11:24pm
nak income dengan berkongsi modal bersama nazt trading minima modal permulaan hanya rm100 dan pulangan melebihi 30% untung wasap jika minat 0196215358
13Mencari Perniagaan dan Pembekal Produk yang Betul2 dan Bukan Spam - Sarawak - Fri 23/Jan/2015 8:51pm
wasap utuk nak jadi ejen barangan sekolah memandu atau intitut memandu wasap 0196215358 untung melebihi 40%
14Sape yang Berminat nak Kongsi Modal dgn Sy? Biz Roti - Tue 20/Jan/2015 7:57pm
WASAP 0196215358
15Perlukan Sleeping Partner RM10k. Untuk Bisnes Baju Muslimah Plussize - Sat 17/Jan/2015 12:51am
sapa nak income cash 120 setiap minggu selama 16 kali wasap 0196215358
16Pelaburan Bersama Syarikat Bumiputera (Fasa 3) - Thu 15/Jan/2015 3:32pm
nak detail dari segi pulangan berape tempoh dan modal macam mne bayarn roi atau profit dan perjanjian macam mne emel nazmantalib@yahoo.com
17Promosi Bisnes Untung Confirm 2k Sebulan Minima. Modal Kecik Je. - Mon 12/Jan/2015 7:05pm
sape nak modal sekali akan dapat rm120 x 16 kali = rm1920 antara 4-6 bulan= 92% untung wasap 0196215358
18Mencari Pelabur atau Rakan Kongsi untuk Perniagaan Restoran yang Sudah Beroperasi. - Fri 9/Jan/2015 7:35am
sape nak income masuk rm120 setiap minggu selama 16 minggu dengan modal sekali 1k boleh wasap 0196215358 untuk detaiil
19Memerlukan Investor - Wed 7/Jan/2015 11:46pm
jom income rm150 x 16 kali dari modal 1k wasap jika minat 0196215358
20Mencari Pelabur - Kelengkapan Ternakan Ikan - Tue 6/Jan/2015 6:03pm
sape nak setiap minggu 10% selama 16 kali boleh minima labur 500 dan maksima 5k wasap 0196215358
21Mencari Rakan Niaga Berpengalaman Dalam Bidang Sales dan Marketing - Mon 5/Jan/2015 11:42am
sape minat modal rm1000 dapat 120 x 16 kali dan point redeem dalam tempoh 5 bulan wasap 0196215358
22Manual Sistem Pendapatan Pasif (Pdf Step By Step) - Fri 2/Jan/2015 7:45pm
nak 10 orang atau 10 lot je modal 50 saya byr rm30 selama 4 kali atau 4 minggu lpas tamat dan boleh sambung semula modal baru..sya buat pusingan modal laju mingguan real biz anda dapat untung rm70 dari modal rm50 wasap jika minat 0196215358
23Mohon Pendapat dan Kritikan yang Jujur Dari Warga M.C Pasal Bisness Saya - Kek Lapis - Thu 1/Jan/2015 9:39am
plan 75 stiap hari pymnt 500 kuota 10 lot atau 10 orang sehari stu lot 75 mingguan rm50 hanya 4 mingu shj cyclerich speed day minat bleh wasap 0196215358
24Mencari Funder - Pusat Latihan di Bangi - Tue 30/Dec/2014 2:58pm
sape minat kongsi modal dgn nazt trading boleh wasap 0196215358 komisen sebln akan dibayar 15-20% sbln modal x hilang minima modal rm500 sape mnat sahaja kuota terhad
25Memerlukan Funder untuk Projek-Projek Syarikat - Wed 24/Dec/2014 10:45pm
nak income mingguan dari 6-15% seminggu wasap 0196215358 tak perlu jual dan x perlu ,menaja
26Mintak Pendapat Modal RM 10k - Bisnes Apa yg Sesuai - Tue 23/Dec/2014 11:34am
sofi 8 nak kongsi modal fdengan biz real saya , byran 1500 sbln dari modal 10k untuk selama 12 bulan bulan ke 13 bayaran modal 5k dan 14 5k lagi kalau nak teruskan pun boleh wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
27Mencari Rakan Kongsi untuk Butik Pakaian - Area Bangi Kajang - Sun 21/Dec/2014 10:01pm
sape yang mat nak kongsi modal bersama nazt trading dengan komisen 6% tiap minggu dari modal dengan 1 lot modal bermula dengan rm40 sahja komisen akan dibayar setiap minggu mnat boleh wasap 0196215358
28Personal Loan untuk Warga KL & Selangor! (016-369 5723) - Sat 20/Dec/2014 1:21am
jom sape nak income mingguan komisen dari 6% -15% dan komisen bulanan dri 15%- 25% modal yang di tawarkan bermula dr rm40 sahaja wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
29Mencari Rakan Kongsi / Sleeping Partner - Perak - Mon 15/Dec/2014 10:54am
salam sape nak income mingguan dengan permulaan modal hanya rm40 sahaja dan komisen untung di bayar setiap minggu dari 6-15% wasap saya 0196215358
30Menambahkan Pendapatan - Thu 11/Dec/2014 12:09pm
saya x janji modal xde untuk biz tp modal sekali je dan modal ikut yang mmpu berape dan komisen di beyar berkali2 dari 15-25% sebulan ni plan kongsi modal x perlu jual brg dan cr downline cuma kongsi modal dah tungu duit ke ac maybank wasap saya kalu mnat 0196215358
31Sleeping Partner Diperlukan Modal Serendah RM250. - Tue 9/Dec/2014 10:22pm
sape nak dari 15- 25% keuntungan di bayar ikut modal yang diberikan setiap bulan minima modal rm40 sahaja wasap 0196215358
32Ingin Memulakan Bisnes Kecil Kecilan - Mon 8/Dec/2014 6:57pm
sape nak kongsi modal komisen dari 15-20% sebulan dari jumlah rm yang dikongsikan modal terpulang dan ikut kemampuan berminat wasap 0196215358 minima 6 bulan modal dikembalikan jika hendak tarik diri
33Kite nak Berniaga Ni. Tulung2 - Wed 3/Dec/2014 7:37am
sape nak gaji tetap setiap 15hb dan 30hb minima rm300 wasap 019215358
34Sharing Profit, Forex, Hartanah Emas dan Timah! Profit Harian 5% - 16%. Tanpa Menaja dan Income Mncecah Ribuan Ringgit Hadrian! - Thu 27/Nov/2014 9:12pm
sape yang nak join kongsi modal dengan bayaran dari 6% hinga 15% setiap minggu wasap saya 0196215358 modal mengikut kehendak anda
35Program Usahawan Telco (Free Smartphone) - Fri 21/Nov/2014 3:46pm
sape nak bonus pasif minima rm150 setiap minggu selama 15 minggu..modal hanya sekali sahaja..wasap 0196215358 kalau berminat
36Jom Joint Group Wassap Wanita-Wanita Bekerjaya dan Berkaliber Wanita Muslimah - Tue 11/Nov/2014 9:36pm
sape nak bonus tetap secara mingguan minima rm100..tanpa perlu menjual dan tanpa perlu membuat tajaan barang diberi ikut pakej dan bonue terus masuk ke ac anda modal sekali bonus berkali-kali..wasap 0196215358
37Saya Berminat Dalam Perniagaan Online! No MLM! - Mon 10/Nov/2014 11:17pm
bukan mlm, tak perlu jual, tak perlu mencari pairing dan orang, income pasif minima rm150 setiap minggu...ada barang syrkt yang sah..wasap sya 0196215358 jika minat
38Modal RM800 Sekali Jer untuk Dapatkan RM80k Dalam Masa 3 Bulan di Natural Herbs 100% Bumiputra - Sun 9/Nov/2014 8:21am
macam x boleh percaya ni jagan terperangkap ye semua
39Pelabur Diperlukan (Keuntungan Bulanan) - Mon 3/Nov/2014 9:11am
SAPE NAK JOIN KONGSI MODAL BAYARAN SECARA MINGGUAN ROI DARI 10-15% SETIAP MINGGU SELAMA 15 MINGGU WASAP 0196215358 JIKA MINAT
40Siapa Tahu Cara Nak Dapat Income Dengan Budget RM500? - Sun 2/Nov/2014 7:22am
500 saya boleh byar 8-10 setiap minggu jom kongsi modal wasap 0196215358 kalau nak dan boleh jumpa
41Peluang utk Menambah Pendapatan! - Fri 31/Oct/2014 11:01pm
sape nak mingguan macam ni rm 150 rm 300 rm 450 rm 600 rm ++++ wasap 0196215358 memeg terbaik group saya dah 11 k seminggu
42Ingin Memulakan Bisnes Bantal Kekabu - Fri 24/Oct/2014 2:49pm
sape nak income mingguan dari rm150 seminggu wasap 0196215358
43Sesiapa yang Ada Modal dan Berminat untuk JV Dengan Company Kami - Thu 23/Oct/2014 8:24am
salam semua sesiapa nak join kongsi modal dengan pulangan 15% setiap minggu selama 15 minggu dengan minima 1k wasap saya untuk detail 0196215358
44Siapa nak Jadikan Perbelanjaan Bertukar Kepada Pendapatan Pasif Bulanan? - Tue 21/Oct/2014 6:07pm
sape nak income stiap minggu dapat roi 15% cth modal 1k dapat rm150 seminggu wasap saya 019625358 tanpa jual, tanpa cari orang tetap trima bonus bukan direct selling ye
45Ingin Berniaga? - Mon 20/Oct/2014 9:22am
bonus tetap setiap minggu ke ac anda rm80 rm150 rm300 rm450 rm600 tanpa jual tanpa cr orang 100% pasif wasap saya 0196215358
46Ingin Berniaga? - Sun 19/Oct/2014 12:22am
jom sape nk income mingguan..tanpa cr orgdan jual dr 10-15% semingu wasap segera 0196215358
47Siapa nak Duit? Tak Perlu Meminjam. - Fri 17/Oct/2014 11:27pm
sape nak income setiap minggu tnpa jual, tanppa cr org wasap 0196215358 dr rm 80 seminggu
48Mencari Rakan yang Serius untuk Menjana Pendapatan Sampingan - Wed 15/Oct/2014 6:21am
cr rkan kongsi modal bayran setiap minggu modal+bonus =15% modal minima 1k dibayar selama 15 minggu wasap kalau minat 0196215358
49Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Dengan Bisnes yang Paling Cantik di Dunia? - Mon 13/Oct/2014 9:44pm
sapa nak income mingguan bonus tetap tanpa menjual, tanpa menaja, dan tanpa membuat belian bulanan dr rm80 hingga.... wasap 0196215358 saya beri jaminan pada anda
50Siapa nak Income RM10,000 Setiap Bulan Mulai Bulan Aidil Adha Ini? - Sun 5/Oct/2014 10:33am
tampa jual produk tanpa menaja tanpa mentain..bonus setiap minggu wasapm0196215358