Nazman 7
Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
URLwww.eurofx4u/dnazmas
RegisteredMon 31/Dec/2012 3:33pm
Comments by Nazman
1Mencari Pelabur - Sun 3/May/2015 7:22am
nak income 25% stiap 2 minggu atau tiap hari pun boleh wsp 0196215358 modal minima rm240
2Mencari Short Term Funder - Wed 29/Apr/2015 4:38pm
sape nak seblan pulangan 15-20% dengan modal mnima 100 wasap 0196215358 atau fb nazt trading
3Harga Jual RM10. Untung Sehingga 100% Modal Start RM210 Sahaja - Fri 24/Apr/2015 6:38am
untung 50% dalam 1 bulan modal minima rm100 wsp 0196215358 jika minat
4Anda nak Income Maksima Pada Raya Tahun 2015? - Sat 11/Apr/2015 6:59am
semingu 5-10% sehingga raya modal minima 300 wasp 0196215358 jika minat
5Peluang Buat Income Besar Hari Raya 2015 Ni, Modal Minimum Bole Capai Income Maksimum - Mon 6/Apr/2015 9:18pm
sape nak kongsi biz dengan untung di bayar tiap minggu wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
6Pelabur Dikehendaki Segera. - Sun 5/Apr/2015 7:51am
mnat nak dpt income minima 100 tiap minggu wasap 0196215358
7Mencari Perniagaan Part Time - Fri 3/Apr/2015 5:57pm
minat nak kongsi bisnes dok diam cuma kongsi modal tiap minggu dapat pulangan wasap 0196215358 modal terpulang pulangan setiap minggu 5-8%
8Kerja Sambilan dan Side Incom - Thu 2/Apr/2015 6:41pm
sape nk income mingguan atau harian modal hanya sekali untuk 4 kali dapat dan modal sekali utuk 40 hari dapat modal boleh bincang wasap 0196215358
9Mencari Kerja untuk Hari Isnin - Jumaat 7 Pagi - 1 Petang - Bukit Mertajam/Penang - Thu 26/Mar/2015 9:37am
sape nak income pasif stiap minggu sebanyak 4 kali atau 4 mingu berturut wasap 0196215358 modal minima 100 nak cari 10 orang je
10Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Tahun 2015 Ini! - Wed 25/Mar/2015 6:44am
setiap hari roi 3% dari modal anda selama 40 hari sape nak wasap 0196215358
11Tambah Pendapatan Anda Daripada Trading, Pelaburan dan Networking - Mon 23/Mar/2015 5:55pm
sape nak income secara mingguan 10% dari modal tiap minggu wasap 0196215358 modal
12Mencari Ahli Baru AIM Kawasan Keramat Au3 - Sun 22/Mar/2015 3:01pm
sape nak income antara 10-14 hari sebayak 5-10% dari modal sebelum raya dengan modal ikut kemampuan wasap 0196215358
13Ada Modal Dalam 20k. Tapi Masih Mencari2 Bisness yg Sesuai. Ada Idea Tak? - Sat 21/Mar/2015 9:41am
sape nak income untuk persiapan musim raya, modal x perlu jika jd agen dropship hanya cr pembeli dan kami uruskan produk komisen dapat 15-20% kalau jad agen jualan untung lebih dari 50% modal serendah rm100 sahaja produk ialah pewangi 100% tanpa alkohol, 100% kualiti tingi, 100% pati diimport dan 100% jenama terkenal sperti hugo boss dsbnya berminat wasap 0196215358 harga jualan 7ml dari rm10-20 walaupun lpas gst harga mampu dan pasaran tinggi kpd org islam
14Jom Jana Pendapatan Antaran RM 1,000 Sehingga RM 5,000 Sebulan Sehingga 60 Bulan - Tue 17/Mar/2015 8:43am
5-10% setiap 10 hari dari modal anda kongsi modal bersama nazt trading wasap 0196215358 detail
15Peluang Tambah Pendapatan! - Fri 13/Mar/2015 2:43pm
sape nak income 5-10% tiap minggu dari modal wasap 0196215358
16Mencari Share Partner atau Pelabur - Wed 11/Mar/2015 5:36pm
sape nak pulangan 10-20 sbulan wasap 0196215358 modal ikut kemampuan real biz
17Ingin Pendapatan Pasif Mingguan 3% Sehingga 8% - Mon 9/Mar/2015 12:22pm
jom sape nak duit raya income hingga 30% setiap minggu untuk 2 minggu dapat (2 kali) dari modal contoh labur 100 mingu pertama rm80 dan mingu ke dua rm 80 dapat rm160 dalam tempoh 2 minggu wasap 0196215358
18Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Bulan Mac 2015 Ini? - Sun 8/Mar/2015 7:16am
sesiap nak income sblum raya pulangan 40-50% dari modal seblum raya ni wasap 0196215358
19Bisnes Talk Percuma - Wed 4/Mar/2015 6:37am
sape nak minima rm25 sehari selama 20 hari wasp 0196215358 xpelu jual barang, xpelu cr orang untuk menaja , msti ada ac bank dan 100% pasif
20Mencari Partner Bisnes Runcit Buah Potong dan Jeruk - Mon 2/Mar/2015 6:49pm
sape nak join program khas duit raya 50% untung setiap bulan bagi bulan 4, 5, 6 dan 7 sahaja modal minima rm100 pulangan selama 4 bulan roi 50% setiap bulan selama 4 bulan wasap 0196215358 jika minat
21Mencari Funder (Pulangan ROI 10% Sebulan) - Fri 27/Feb/2015 8:56pm
dengan modal rm275 akan dapat 500 dalam masa 20 hari wasap 0196215358 jika hndah tambah income baru lancar 17/2/2015
22Mencari Pelabur Jangka Pendek - Chain Supply Biz - Sun 22/Feb/2015 12:27pm
sape nak income secra harian atau mingguan atau bulanan dengan modal ikut kemampuan boleh emel nazmantalib@yahoo.com atau add fb nazt trading
23Funder Kedai Emas (Jual/Beli/Pajak) - Pulangan 3% - 5% Sebulan - Sat 21/Feb/2015 2:18pm
sape minat nak roi 30% dari modal wasap saya 0196215358 dapat one shot x pyah nak pikir bila date pula tp boleh join semula modal serendah rm100 atau add fb nazt trading
24Perlu Funder Untuk Perniagaan. - Fri 20/Feb/2015 3:00pm
sape bermina untuk cri income modal serendah rm72 roi 36 jam dengan 288% wasap 0196215358 atau layari www.revo8.net/dnazmas
25Kereta Sewa dan Mencari Pelabur - N9 - Sun 15/Feb/2015 8:00am
detail ke nazmantalib@yahoo.com atau wasap 0196215358 saya juga mmebri pluang kpd yang nak income 8-12% sebulan dri modal yang dilaburkan dalam bisnes saya nazt trading membekal dan mengedar pakaian sukan dan cenderamata serta peralatan penungang/pemandu sape minat hubungi saya terhad kepada 5 0rang sahaja dengan rm modal temkumpul rm10 k sahaja
26Peluang untuk Pendapatan Sampingan. - Sat 14/Feb/2015 12:05am
nak 8-12% setiap bulan dengan modal di kembalikan lpas 12 bulan wasap 019625358
27Mencari Pelabur untuk Job Goverment - Wed 11/Feb/2015 3:53pm
detail nazmantalib@yahoo.com atau wasap 0196215358
28Perlukan Congsiment untuk Aksesori Telefon atau Produk Aksesori Telefon - Thu 5/Feb/2015 6:47pm
sape nak income modal minima rm50 pulangan dari 10-14 hari modal + 30% dari modal contoh kongsi modal 50 dapat 65.00 jaminan 100% tiada risiko ini real bis kongsi modal wasap 019621538 atau add fb nazt trading
29Mencari Pekerjaan Partime atau Kerja Kerani - Kota Damansara - Sat 31/Jan/2015 8:02am
modal rendah ikut kemampuan saya bayar 14-16% dari modal setiap 10 hari roi di bayar selama 12 kali utnuk pakej tarikh ..ada 20hb, 1hb dan 10hb ini real biz cazh trus ke acc bank berminat nak detail wasap 0196215358 anda x perlu jual hanya share modal real biz saya
30Mencari Kerja Kosong - KL/Gombak - Sat 24/Jan/2015 11:24pm
nak income dengan berkongsi modal bersama nazt trading minima modal permulaan hanya rm100 dan pulangan melebihi 30% untung wasap jika minat 0196215358
31Mencari Perniagaan dan Pembekal Produk yang Betul2 dan Bukan Spam - Sarawak - Fri 23/Jan/2015 8:51pm
wasap utuk nak jadi ejen barangan sekolah memandu atau intitut memandu wasap 0196215358 untung melebihi 40%
32Sape yang Berminat nak Kongsi Modal dgn Sy? Biz Roti - Tue 20/Jan/2015 7:57pm
WASAP 0196215358
33Perlukan Sleeping Partner RM10k. Untuk Bisnes Baju Muslimah Plussize - Sat 17/Jan/2015 12:51am
sapa nak income cash 120 setiap minggu selama 16 kali wasap 0196215358
34Pelaburan Bersama Syarikat Bumiputera (Fasa 3) - Thu 15/Jan/2015 3:32pm
nak detail dari segi pulangan berape tempoh dan modal macam mne bayarn roi atau profit dan perjanjian macam mne emel nazmantalib@yahoo.com
35Promosi Bisnes Untung Confirm 2k Sebulan Minima. Modal Kecik Je. - Mon 12/Jan/2015 7:05pm
sape nak modal sekali akan dapat rm120 x 16 kali = rm1920 antara 4-6 bulan= 92% untung wasap 0196215358
36Mencari Pelabur atau Rakan Kongsi untuk Perniagaan Restoran yang Sudah Beroperasi. - Fri 9/Jan/2015 7:35am
sape nak income masuk rm120 setiap minggu selama 16 minggu dengan modal sekali 1k boleh wasap 0196215358 untuk detaiil
37Memerlukan Investor - Wed 7/Jan/2015 11:46pm
jom income rm150 x 16 kali dari modal 1k wasap jika minat 0196215358
38Mencari Pelabur - Kelengkapan Ternakan Ikan - Tue 6/Jan/2015 6:03pm
sape nak setiap minggu 10% selama 16 kali boleh minima labur 500 dan maksima 5k wasap 0196215358
39Mencari Rakan Niaga Berpengalaman Dalam Bidang Sales dan Marketing - Mon 5/Jan/2015 11:42am
sape minat modal rm1000 dapat 120 x 16 kali dan point redeem dalam tempoh 5 bulan wasap 0196215358
40Manual Sistem Pendapatan Pasif (Pdf Step By Step) - Fri 2/Jan/2015 7:45pm
nak 10 orang atau 10 lot je modal 50 saya byr rm30 selama 4 kali atau 4 minggu lpas tamat dan boleh sambung semula modal baru..sya buat pusingan modal laju mingguan real biz anda dapat untung rm70 dari modal rm50 wasap jika minat 0196215358
41Mohon Pendapat dan Kritikan yang Jujur Dari Warga M.C Pasal Bisness Saya - Kek Lapis - Thu 1/Jan/2015 9:39am
plan 75 stiap hari pymnt 500 kuota 10 lot atau 10 orang sehari stu lot 75 mingguan rm50 hanya 4 mingu shj cyclerich speed day minat bleh wasap 0196215358
42Mencari Funder - Pusat Latihan di Bangi - Tue 30/Dec/2014 2:58pm
sape minat kongsi modal dgn nazt trading boleh wasap 0196215358 komisen sebln akan dibayar 15-20% sbln modal x hilang minima modal rm500 sape mnat sahaja kuota terhad
43Memerlukan Funder untuk Projek-Projek Syarikat - Wed 24/Dec/2014 10:45pm
nak income mingguan dari 6-15% seminggu wasap 0196215358 tak perlu jual dan x perlu ,menaja
44Mintak Pendapat Modal RM 10k - Bisnes Apa yg Sesuai - Tue 23/Dec/2014 11:34am
sofi 8 nak kongsi modal fdengan biz real saya , byran 1500 sbln dari modal 10k untuk selama 12 bulan bulan ke 13 bayaran modal 5k dan 14 5k lagi kalau nak teruskan pun boleh wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
45Mencari Rakan Kongsi untuk Butik Pakaian - Area Bangi Kajang - Sun 21/Dec/2014 10:01pm
sape yang mat nak kongsi modal bersama nazt trading dengan komisen 6% tiap minggu dari modal dengan 1 lot modal bermula dengan rm40 sahja komisen akan dibayar setiap minggu mnat boleh wasap 0196215358
46Personal Loan untuk Warga KL & Selangor! (016-369 5723) - Sat 20/Dec/2014 1:21am
jom sape nak income mingguan komisen dari 6% -15% dan komisen bulanan dri 15%- 25% modal yang di tawarkan bermula dr rm40 sahaja wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
47Mencari Rakan Kongsi / Sleeping Partner - Perak - Mon 15/Dec/2014 10:54am
salam sape nak income mingguan dengan permulaan modal hanya rm40 sahaja dan komisen untung di bayar setiap minggu dari 6-15% wasap saya 0196215358
48Menambahkan Pendapatan - Thu 11/Dec/2014 12:09pm
saya x janji modal xde untuk biz tp modal sekali je dan modal ikut yang mmpu berape dan komisen di beyar berkali2 dari 15-25% sebulan ni plan kongsi modal x perlu jual brg dan cr downline cuma kongsi modal dah tungu duit ke ac maybank wasap saya kalu mnat 0196215358
49Sleeping Partner Diperlukan Modal Serendah RM250. - Tue 9/Dec/2014 10:22pm
sape nak dari 15- 25% keuntungan di bayar ikut modal yang diberikan setiap bulan minima modal rm40 sahaja wasap 0196215358
50Ingin Memulakan Bisnes Kecil Kecilan - Mon 8/Dec/2014 6:57pm
sape nak kongsi modal komisen dari 15-20% sebulan dari jumlah rm yang dikongsikan modal terpulang dan ikut kemampuan berminat wasap 0196215358 minima 6 bulan modal dikembalikan jika hendak tarik diri