Nazman 7
Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
URLwww.eurofx4u/dnazmas
RegisteredMon 31/Dec/2012 3:33pm
Comments by Nazman
1Mencari Rakan Niaga - Wed 7/Dec/2016 9:42pm
0189115358
2Mencari Perniagaan Dengan Modal Kecil - Sun 27/Nov/2016 7:46am
jom berkongsi modal untuk perniagaan real peralatan cenderahati dan baju sulaman dan pemakananan kesihatan, modal boleh bermula dari rm50 hingga rm5k , keuntungan adalah antara 15 ke 25% tanpa perlu menjual. sudah lebih 10 tahun berjalan berminat wsp 0196215358
3Mencari Investor (Silent Partner) RM 8 000 untuk 5% - Fri 18/Nov/2016 8:36pm
sape nak pendapatan tambahan wsp 0189115358 untung 15 ke 20% dari modal sebulan , modal ikut kemampuan
4Mencari Kenalan untuk Explore Perniagaan Kecilan/Sambilan - Sun 13/Nov/2016 11:22am
nak tambah income minguan atau 2 mingu skli atau sebln sekali boleh 0189115358 wsp untung x byk tp modal mula dri rm50 shj.
5Peluang ROI (Commercial Investment Property) Tunai 8% - 15% Sebulan (Tanpa Membeli) - Mon 31/Oct/2016 10:16pm
detail ke nazmantalib@yahoo.com atau 0189115358 wsp tq
6Rakan JV Funder Kedai Serbaneka Diperlukan - Mon 3/Oct/2016 8:00am
income tambahan modal boleh bermula rm50 untung tempoh 45 ke 50 hari 30-40% dari modal. wasap 0189115358 untuk detal
7Mencari Investor - Thu 29/Sep/2016 8:35pm
nak mencuba income harian dengan modal bermula rm90 layari www.mgmempire.com/mastura71
8Mencari Pelabur/Bisnes Partner RM5,000 - Pulangan RM1,000-RM2,000 Sebulan - Tue 27/Sep/2016 6:58pm
jom sape nak roi harian baru 12 hari lancar layarari www.mgmempire.com/faizah983, atau www.mgmempire.com/mastura71 atau wsp 0189115358 untuk detail
9Funder Dperlukan - Mon 26/Sep/2016 8:08pm
jgn pening2 jika nak income harian layari www.mgmempire.com/mastura71 atau www.mgmempire.com/dnazmas atau www.mgmempire.com/nazt bermula modal minima rm90 20 hari dapat rm200
10Mencari Dana Perniagaan - Thu 22/Sep/2016 7:59pm
Jom income harian modal dr rm90 bru lncar web www.mgmempire.com/mastura71 atau wsp 0189115358 untuj detail
11Dari Simpan ASB 6% Baik Fund ke Saya dan Dapat 14% - Fri 16/Sep/2016 10:41pm
πŸ’›πŸ’›PAKEJ BASICπŸ’›πŸ’› ROI HARIAN 1⃣1⃣% ROI 20 HARI 2⃣2⃣0⃣% πŸ”₯1 LOT (RM90) ROI HARIAN RM10 ROI 20 HARI RM200 πŸ”₯2 LOT (RM180) ROI HARIAN RM20 ROI 20 HARI RM400 πŸ”₯3 LOT (RM270) ROI HARIAN RM30 ROI 20 HARI RM600 πŸ”₯4 LOT (RM360) ROI HARIAN RM40 ROI 20 HARI RM800 πŸ”₯5 LOT (RM450) ROI HARIAN RM50 ROI 20 HARI RM1,000 πŸ”₯6 LOT (RM540) ROI HARIAN RM60 ROI 20 HARI RM1,200 πŸ”₯7 LOT (RM630) ROI HARIAN RM70 ROI 20 HARI RM1,400 πŸ”₯8 LOT (RM720) ROI HARIAN RM80 ROI 20 HARI RM1,600 πŸ”₯9 LOT (RM810) ROI HARIAN RM90 ROI 20 HARI RM1,800 wsp 0189115358 jika minat atau web mgmempire/dnazmas
12Dari Simpan ASB 6% Baik Fund ke Saya dan Dapat 14% - Tue 13/Sep/2016 11:45pm
jom tam,bah pendapatan modal boleh mula dengan rm50 je bukan rm50,000. hanya berkongsi modal ada akan dapat untung mingguan dr 5 ke 10% sebulan dapat dr 20 ke 30% untung cth modal rm 50 anda boleh dapat hingga rm65 tanpa menjual brg2 betul pasif kalau simpan asb setahun hanya 6 ke 8% shj bukan sebulan, berminat wsp 0189115358
13Mencari Rakan untuk Teman Buat Bisnes - Sun 11/Sep/2016 7:21am
nape nak pening berniaga sndri, jom kongsi modal bermula dr rm 50 shj, perniaggan dah lebih 15 tahun tp kongsi modal baru bermula tahun lepAS, INCOME MINGUAN XLAH TINGI KERANA RISIKO AMATLAH RENDAH MINGUAN PROFIT DARI 3% KALAU BULANAN PROFIT DARI 15% SPE BERMINAT BOLEH WASAP 0189115358 REAL BIZ SHJ
14Pelabur untuk Projek Supply Hard Drive + Free Western Digital External Hard Disk 1 Tb - Thu 8/Sep/2016 8:58pm
macam kenal je kena hati-hati jenis tawaran biz gini byk dah x betul
15Kereta Tanpa Geran - Apa nak Buat - Tue 6/Sep/2016 10:15pm
boleh proses tukar nama secara tidak sukarela dgn prosedur tertentu rujuk jpj berhampiran x perlu tanya dalam nanti kelirukan. sambil2 tu sape minat nak cr income extra pm 0189115358
16Mencari Pelabur Serendah RM 1000 Pulangan 100% Dalam Sebulan - Sat 3/Sep/2016 11:19pm
jom sape nak income secara mingguan dari 5 ke 10% risiko rendah jaminan modal 80% , modal minima dari rm50 projek kongsi modal real biz wsp 0189115358 jika minat
17Mencari Vending Machine Sekali Dengan Tapak - Selangor - Fri 2/Sep/2016 9:16pm
jom sape minat berkongsi modal untu real biz . nak profit mingguan atau bulanan pun boleh wasap 0189115358
18Mencari Peluang Perniagaan - Wed 31/Aug/2016 1:13pm
jom sape nak kongsi modal peniagaan perlabagai barangan pakaian dan cenderahati dan barangan kesihatan dan sukan modal serendah 500 pulangan sbln dari 8 ke 15% selagi tidak ambil modal selama stahun dibayar profit wasap 0189115358 jika berminat
19Barangan China - Thu 18/Aug/2016 5:11pm
jom sap nak incom mingguan dngan brmodalkan minima rm70 sahaja. layari bmxcapital.com/mastura71 atau wasp 0189115358 untuk dtail
20100% Pasif! Nak X Duit 3500 Masuk Stiap Mggu ke Bank Anda - Mon 15/Aug/2016 10:41pm
jom spe nak pasif income bmxcapital.com/mastura71 atau hunbungi wsp 0189115358, baru lancar 28 julai 2016 modal boleh bermula dr rm70 jika jaminan modal jika dalam masa 21 hari x dapat modal.
21Komuniti Peniaga Kecil & Sederhana - Sun 14/Aug/2016 10:25pm
jom sape nak cri income mingguan dengan modal dari rm70 wsp 0189115358 atau layari bmxcapital.com/mastura71
22Dapat Hasil Dari Perniagaan Burger Tanpa Perlu Kerja di Stall - Sat 13/Aug/2016 6:21am
siapa nak profit 50% untung dalam masa sebulan boleh layaran bmxcapital.com/mastura71 atau bmxcapital.xom/nat3019 atau hubungi wsp 0189115358 baru lancar 27/7/2016 modal bermulan dari rm70 shj setiap mingu profit
23Pelabur Usahasama & Keuntungan 8% - 15% Sebulan. - Wed 10/Aug/2016 11:19am
jom income mingguan modal dr rm70 www.bmxcapital.com/mastura71 atau 0189115358 wsp
24Mencari Side Income - Mon 8/Aug/2016 11:55pm
jom sape nak income setiap minggu , 2 minggu sekali atau seblan sekali ikut kehendak yang penting modal dr RM50 je .program share modal dengan pulangan dr 15 ke 25% mengikut barangan yang dijual.untuk detail wsp 0189115358
25Pelabur Dalam Perniagaan Edible Image Wallpaper Kek - Thu 4/Aug/2016 11:40pm
kopi untuk tenaga terutama lelaki dan untuk kesihatan layari web www.manultra.com/nazman atau wsp 0189115358 kita boleh berkongsi cr income tambahan
26Pelabur Dicari Access Door Rfid System dan Channel CCTV Installation - Sat 30/Jul/2016 7:21am
ingatlah penipuan dalam perjanjian perniagaan akan membuatkan semua rezeki dalam kehidupan kita tidak berkat dan hasilnya adalah haram. maaf semua warga pengiklan diatas adalah penipu mohonkan jangan terpedaya, sebarkan
27Group Pelaburan - Thu 28/Jul/2016 9:38pm
0189115358 group sesiapa nak jd agent kopi power untuk kesihatan dan batin lelaki boleh wasp tq
28Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan? - Wed 27/Jul/2016 6:19am
jom tambah pndapatan jadi agn manultra.com/nazman kopi untuk tnaga dan ksihtan atau wsp 0189115358
29Mencari Funder/Investor/Pengusaha untuk Pilot Project - Fri 15/Jul/2016 8:19pm
income setiap minggu dari 2% hingga 8% dari modal modal dijamin 80% dan boleh diambail semula selapas 3 bulan berminat wsp 0189115358
30Mencari Bisnes Bermodal RM300 - Thu 14/Jul/2016 6:11pm
modal bermula rm300 jika ingin menjadi agen produk kopi man utra untuk power dan kesihatan lelaki. berminat untuk menjadi ejen wasap 0189115358 atau add naztrading fb
31Nak Buka Kedai Barangan Kesihatan/Jamu/Kecantikan, Sape Boleh Tolong? - Wed 13/Jul/2016 8:30pm
jom sape nak share modal bagi barangan pakaian sukan dan cenderamatan peluang terhad untuk 20-25% dari modal yang diberi wsap 0189115358 jika minat modal terhad
32Trade Forex untuk Anda - Tue 5/Jul/2016 5:36am
hati2 semua twentyyfx ni penipu je dapat duit akan hilang nama sahj dia tukar no hp masih sama, dah lama dia menipu ni dr bulan mac lgi sebarkan no hp atau apa identity beliaudia guna no ac maybank atau muamalat atas nama mohd helmi ac no 116010007768725 atau 116015080745
33Mencari Funder Bisnes Telekung - Thu 30/Jun/2016 10:39am
wasap 0189115358 detail
34Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri & Minta Pandangan Warga Majalah.com (Forex) - Sun 26/Jun/2016 6:34am
zulapm. kalau bukan bidang kita bab aga jgn jatuh hukum haram kalau kita bukan ahlinya..kalau gitu tn kena keluarkan dari semua simpanan dalam bank2 dan simpan bawah bantal shj sebab tuan sndri yang katakan haram dan ingat dah bg makan anak bini tu bayak ulama kata harus selagi ianya tidak berunsur penipuan
35Ingin Bertanya Cara untuk Menambahkan Income Menjelang Hari Lebaran - Thu 23/Jun/2016 3:35pm
1global4all.com/nazt baru lancar 15 jun 2016
36Ingin Bertanya Cara untuk Menambahkan Income Menjelang Hari Lebaran - Fri 17/Jun/2016 9:35pm
income pasif setiap 15% dari modal selama 10 kali modal minima rm100 wsp jika minat 0189115358
37Trade Forex untuk Anda - Thu 16/Jun/2016 4:10pm
wasap 0189115358
38Cara Mudah Menjana Pendapatan RM100 - RM300 Sehari Melalui Online - Tue 14/Jun/2016 9:46pm
jom sape nak income setiap mingu dengan sekali modal sahaja..sehingga tak ambil modal selama setahun boleg wasap nazt trading 0189115358 mengikut modal yang mampu.modal dijamin tidak hangus..
39Apa Bisnes dan Produk yang Berdaya Maju yang Ada di Pasaran Sekarang? - Thu 9/Jun/2016 6:16pm
berminat nak tambah pendapatan pulangan mingguan dari 5% manakala bulanana dari 20% modal terpulang kepda kemampuan perniagaan akan diuruskan oleh sykt kami pelabur hanya kongsi modal sahaja modal boleh diambil semula selepas 3 bulan dengan potongan hinga 15% shj kos pengurusan/matawang semasa. berminat wsp 0189115358 kuota terhad shj
40Mencari Kerja Part Time (Sabtu & Ahad) - Sekitar Seremban & Senawang - Wed 1/Jun/2016 9:12am
perlukan duit tambahan bukan mlm dan tak perlu cari orang 100% untung atau profit dibayar trus ke ac bank setiap minggu detail wsp 0189115358
41Mencari Funder yang Serius - Sun 29/May/2016 12:31pm
emel detail ke nazmantalib1a@gmail.com atau wsp 0189115358
42Pelaburan Pasif Bayar Jana Untung Setiap Hari Dengan Modal RM35 - Fri 27/May/2016 10:32pm
jom sape nak kongsi untuk pakej bisnes musim puasa 25 hari 25-30% berminat wsp 0189115358
43Mencari Pelabur untuk Menambah Pendapatan Bulanan Dengan Anggaran 5% - 20% - Wed 25/May/2016 11:55pm
sape nak duit raya one off profit untuk 15-20% bagi tempoh 25 hari bermula 1/6- 25/6 , modal dipulangkan bersama profit terhad kpd modal 5k shj wsp 0189115358 yang minat dan sape cepat dia dapat
44Ada Sesiapa yang Boleh Menjadi Sleeping Partnar - Sun 22/May/2016 5:41am
minat nak cri income mingguan profit dari 5% setiap minggu dari modal minma rm100 selpas 3 bulan boleh stop kalau nxnak teruskan dan modal dikembalikan 50%
45Memerlukan Funder untuk Projek Raya - Wed 18/May/2016 9:52pm
sape btul2 nak income raya mula jun dan pada 25 jun di bayar profit 30%+ modal, pakej share modal agak terhad hanya hingga 28hb mei saja terima modal projek barangan untuk raya minat wsp 0189115358 area lembah kelang diutamakan
46Mencari Funder nak Fund Berniaga Kecil Kecilan - Mon 16/May/2016 11:26pm
siapa yang minat nak tambah income profit dari 5% semingu dari modal yang dikongsi modal minima rm100 terhad selagi koata blum pnuh minat wasp 0189115358
47Mencari Pelabur untuk Kedai Makan - Fri 6/May/2016 9:42am
mohon wasp 0189115358 nak tau detail
48Peluang Berniaga - Tue 3/May/2016 8:00pm
jom berkongsi modal bersama dengan pulangan dr 5% setiap minggu dengan modal minima rm100 n maksima 10k jaminan modal adalah dari 70% ke 100% selepas 2 bulan boleh ambil modal semula minat boleh wsp 0189115358 atau jumpa area lembah klang
49Jom Membuka Perniagaan Dobi Tanpa Modal yang Tinggi! - Mon 2/May/2016 7:20am
jm berkongsi modal dengan pulangan minggguan dengan modal dr rm100 sementara quota masih ada , profit mingguan di bayar tunai ke ac anda hubungi 0189115358 jika minat
50Mencari Pelabur - Sat 30/Apr/2016 12:49pm
mana yang mnat nak income pasif dengan stiap mingu dri 5% dari modal boleh wasap 0189115358 modal minima rm100 shj dan modal dikembalikan jika nak stop minima lebih 6 minggu baru boleh stop