Nazman 7
Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
URLwww.eurofx4u/dnazmas
RegisteredMon 31/Dec/2012 3:33pm
Comments by Nazman
1Mencari Pelabur - Fri 21/Aug/2015 10:01pm
sape nak cari income harian, mingguan dan bulan modal dr rm50 untung dari 2% sehari atau seminggu 10% atau sebln 60% wsp 0189115358
2Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Tahun 2015 Ini? - Thu 20/Aug/2015 6:06pm
berminat nak income pasif setiap hari, setiap minggu atau setiap bulan layari www.rocketdailycash.net/dnazmas atau www.wadiahtrading.com/dnazmas atau www.profittrade.biz/dnazmas atau www.irichworldwide.com/dnazmas atau www.highwaygroup2u.com atau wasap 0189115358 untuk detail modal hanya bermula dari rm50 berminat pm
3Nak Cari Extra Income? KL - Tue 18/Aug/2015 11:25pm
sape naK INCOME HARIAN, MINGGUAN ATAU BULANAN MODAL BERMULA DARI RM50 DAN ROI ATAU PROFIT BERMULA DARI 2% HARIAN ATAU 10% MINGGUAN ATAU 60% BULANAN ATAU 1300% SETAHUN JIKA NAK TAHU DETAIL WSP 0189115358
4Small Bisnes - Mon 17/Aug/2015 3:54pm
spe nak income dari 5% hingga 350% dlm bentujk roi dan profit boleg wsp 0189115358 modal dari rm50 hingga 3500 ada 5 program yang jalankan bisness forex
5Pelabur Diperlukan untuk Jangka Masa Pendek dan Jangka Masa Panjang - Sun 16/Aug/2015 3:16pm
sape berminat income dari harian, minguan, bulanan dan thunan profit/roi dari 5% hinggga 350% modal dari rm 40 hingga 350 atau lebih kalau berminat wsp 0189115358 sementara tawan masih dibuka
6Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Tahun 2015 Ini? - Wed 12/Aug/2015 6:33am
jom sape nak jana pendapatan berterusan pilih mana yang sesuai www.rocketdaily.net/dnazmas , www.profittrade.biz/dnazmas88, www.baiduri4u.com/nazt1, www.wadiahtrading.com/dnazmas, atau wasap 0189115358 utk detail
7Peluang Menjana Pendapatan Melalui Konsep Perniagaan Mudah! - Fri 17/Jul/2015 7:56am
jom jana penpatan modal serendah rm145 sahaja income sebulan mencecah 500 lebih roi harian 10% jika minat layari baiduri4u.com/nazt1 atau wasap 0189115358 baru dilancarkan pada 23/6/2015
8Mencari Kerja Partime di Sekitar Melaka - Mon 13/Jul/2015 10:30am
jom sape nak income dengn modal rm145 dapat setiap hari roi 10% selama 30 hari boleh wdraw 3 hari sekali minima rm10 wsp 0189115358 untuk detail
9Deleted Topics 2015-07-03 - Fri 10/Jul/2015 7:46am
Sape nk income harian 10% selma 30 hri dengan modal minima rm30 nk detail wsp 0189115358
10Real Bisnes RM 200 RM 300 RM 500 Sehari Rahsia Income Lumayan Kerja Beli Surat Pajak Emas Terpakai Dari Ar-Rahnu, Kedai Pajak Kerja Mudah Hanya Perlu Ilmu Jer - Wed 8/Jul/2015 7:49pm
minima rm30 setiap setiap minggu wd masuk ke ac dapat hingga 4 minggu untung lebih 200% dalam tempoh sebulan sape nak wasp 0189115358 program baru mula 25 jun 2015
11Stiker Penjimat Minyak Harga Borong - Thu 2/Jul/2015 12:03pm
wasap 0189115358 kalau nak beli borong camne
12Simpan Wang Anda Disini. Kami Bagi 10% Setiap Mggu (Tawaran Terhad) - Wed 24/Jun/2015 6:42am
mgc ni dah join dah lebih 5 bulan nak wdraw susah le leceh la byk lg yang wdraw senang x sampai 48 jam wd dan modal mula rm50 je dan untuk 5-7% tiap minggu dan modal dikembalikan lps 6 bulan kalau nak stop so nak detail wsp 0189115358 atau add fb nazt trading
13Melabur dan Mendapat Produk2 Kesihatan. Hibah Setiap Bulan Terus ke Akaun - Fri 19/Jun/2015 7:37am
kongsi modal bersama nazt trading sebulan dari 8-12% keuntungan setiap bulan ke ac bank modal dikembalikan pada bulan ke 13 . pakej terhad wasap 0189115358
14Mencari Funder utk Bisnes Tudung - Mon 15/Jun/2015 11:12am
wasap 0196215358 saya nak detail dan nak jumpa
15Kongsi Peluang dan Ruang. - Sun 14/Jun/2015 11:56am
jom sape mnt nak dropship pwangi badan dan kereta tanpa modal komisen diberi -30-50% cth jika sebotol rm10 anda akan dpt dr rm3-rm5 sebotol semua urusan pos diuruskan anda hanya promote melalui online atau rakan add fb nazt trading atau wsp 0196215358 jom jana income duit raya tanpa modal
16Ingin Berniaga Dengan Modal RM10,000 - Wed 10/Jun/2015 12:19pm
dividen sebulan 8-15% selpas 12 bulan modal akan dikembalikan add fb nazt trading atau wasap 0196215358 jika minat nak kongsi biz bersama kami
17Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Bulan Ramadhan Ini? - Tue 9/Jun/2015 7:51am
kuarkan modal saja biz kami jalankan untung setiap bulan antara 10-15% munasabah dan tidak akan menjanjikan % yang lebih besar sebab semua yang janji lebih dari itu bayar 2 kali hilang berminat add fb nazt trading atau wasp 0196215358
18Mencari Rakan AIM Sekitar Klang. - Mon 8/Jun/2015 9:24am
dividen 10-15% antara tempoh 20-30 hari sesiapa minat nak jadi ejen untuk menjual minyak wangi badan dan kereta modal antara rm3-rm5 sebotol dan boleh jual dari rm8-10 untuk hingga 100% wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
19Share Income Selama 8 Bulan. Hanya Tunggu Duit Masuk Sahaja - Sun 31/May/2015 10:17am
sape mnat nak share modal untung dapt 8-10 untuk 2 minggu selama 10 kali modal dikembalikan lpas 10 kali add fb nazt trading atau wsp 0196215358
20Modal RM 3000, Biz Apa Boleh Buat? - Fri 29/May/2015 7:18pm
nak kongsi bisnes ke 8-10% sebulan hingga 12 bulan modal dikembalikan minat add nazt trading fb atau wsp 0196215358
21Mencari Pelabur - Sun 3/May/2015 7:22am
nak income 25% stiap 2 minggu atau tiap hari pun boleh wsp 0196215358 modal minima rm240
22Mencari Short Term Funder - Wed 29/Apr/2015 4:38pm
sape nak seblan pulangan 15-20% dengan modal mnima 100 wasap 0196215358 atau fb nazt trading
23Harga Jual RM10. Untung Sehingga 100% Modal Start RM210 Sahaja - Fri 24/Apr/2015 6:38am
untung 50% dalam 1 bulan modal minima rm100 wsp 0196215358 jika minat
24Anda nak Income Maksima Pada Raya Tahun 2015? - Sat 11/Apr/2015 6:59am
semingu 5-10% sehingga raya modal minima 300 wasp 0196215358 jika minat
25Peluang Buat Income Besar Hari Raya 2015 Ni, Modal Minimum Bole Capai Income Maksimum - Mon 6/Apr/2015 9:18pm
sape nak kongsi biz dengan untung di bayar tiap minggu wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
26Pelabur Dikehendaki Segera. - Sun 5/Apr/2015 7:51am
mnat nak dpt income minima 100 tiap minggu wasap 0196215358
27Mencari Perniagaan Part Time - Fri 3/Apr/2015 5:57pm
minat nak kongsi bisnes dok diam cuma kongsi modal tiap minggu dapat pulangan wasap 0196215358 modal terpulang pulangan setiap minggu 5-8%
28Kerja Sambilan dan Side Incom - Thu 2/Apr/2015 6:41pm
sape nk income mingguan atau harian modal hanya sekali untuk 4 kali dapat dan modal sekali utuk 40 hari dapat modal boleh bincang wasap 0196215358
29Mencari Kerja untuk Hari Isnin - Jumaat 7 Pagi - 1 Petang - Bukit Mertajam/Penang - Thu 26/Mar/2015 9:37am
sape nak income pasif stiap minggu sebanyak 4 kali atau 4 mingu berturut wasap 0196215358 modal minima 100 nak cari 10 orang je
30Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Tahun 2015 Ini! - Wed 25/Mar/2015 6:44am
setiap hari roi 3% dari modal anda selama 40 hari sape nak wasap 0196215358
31Tambah Pendapatan Anda Daripada Trading, Pelaburan dan Networking - Mon 23/Mar/2015 5:55pm
sape nak income secara mingguan 10% dari modal tiap minggu wasap 0196215358 modal
32Mencari Ahli Baru AIM Kawasan Keramat Au3 - Sun 22/Mar/2015 3:01pm
sape nak income antara 10-14 hari sebayak 5-10% dari modal sebelum raya dengan modal ikut kemampuan wasap 0196215358
33Ada Modal Dalam 20k. Tapi Masih Mencari2 Bisness yg Sesuai. Ada Idea Tak? - Sat 21/Mar/2015 9:41am
sape nak income untuk persiapan musim raya, modal x perlu jika jd agen dropship hanya cr pembeli dan kami uruskan produk komisen dapat 15-20% kalau jad agen jualan untung lebih dari 50% modal serendah rm100 sahaja produk ialah pewangi 100% tanpa alkohol, 100% kualiti tingi, 100% pati diimport dan 100% jenama terkenal sperti hugo boss dsbnya berminat wasap 0196215358 harga jualan 7ml dari rm10-20 walaupun lpas gst harga mampu dan pasaran tinggi kpd org islam
34Jom Jana Pendapatan Antaran RM 1,000 Sehingga RM 5,000 Sebulan Sehingga 60 Bulan - Tue 17/Mar/2015 8:43am
5-10% setiap 10 hari dari modal anda kongsi modal bersama nazt trading wasap 0196215358 detail
35Peluang Tambah Pendapatan! - Fri 13/Mar/2015 2:43pm
sape nak income 5-10% tiap minggu dari modal wasap 0196215358
36Mencari Share Partner atau Pelabur - Wed 11/Mar/2015 5:36pm
sape nak pulangan 10-20 sbulan wasap 0196215358 modal ikut kemampuan real biz
37Ingin Pendapatan Pasif Mingguan 3% Sehingga 8% - Mon 9/Mar/2015 12:22pm
jom sape nak duit raya income hingga 30% setiap minggu untuk 2 minggu dapat (2 kali) dari modal contoh labur 100 mingu pertama rm80 dan mingu ke dua rm 80 dapat rm160 dalam tempoh 2 minggu wasap 0196215358
38Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Bulan Mac 2015 Ini? - Sun 8/Mar/2015 7:16am
sesiap nak income sblum raya pulangan 40-50% dari modal seblum raya ni wasap 0196215358
39Bisnes Talk Percuma - Wed 4/Mar/2015 6:37am
sape nak minima rm25 sehari selama 20 hari wasp 0196215358 xpelu jual barang, xpelu cr orang untuk menaja , msti ada ac bank dan 100% pasif
40Mencari Partner Bisnes Runcit Buah Potong dan Jeruk - Mon 2/Mar/2015 6:49pm
sape nak join program khas duit raya 50% untung setiap bulan bagi bulan 4, 5, 6 dan 7 sahaja modal minima rm100 pulangan selama 4 bulan roi 50% setiap bulan selama 4 bulan wasap 0196215358 jika minat
41Mencari Funder (Pulangan ROI 10% Sebulan) - Fri 27/Feb/2015 8:56pm
dengan modal rm275 akan dapat 500 dalam masa 20 hari wasap 0196215358 jika hndah tambah income baru lancar 17/2/2015
42Mencari Pelabur Jangka Pendek - Chain Supply Biz - Sun 22/Feb/2015 12:27pm
sape nak income secra harian atau mingguan atau bulanan dengan modal ikut kemampuan boleh emel nazmantalib@yahoo.com atau add fb nazt trading
43Funder Kedai Emas (Jual/Beli/Pajak) - Pulangan 3% - 5% Sebulan - Sat 21/Feb/2015 2:18pm
sape minat nak roi 30% dari modal wasap saya 0196215358 dapat one shot x pyah nak pikir bila date pula tp boleh join semula modal serendah rm100 atau add fb nazt trading
44Perlu Funder Untuk Perniagaan. - Fri 20/Feb/2015 3:00pm
sape bermina untuk cri income modal serendah rm72 roi 36 jam dengan 288% wasap 0196215358 atau layari www.revo8.net/dnazmas
45Kereta Sewa dan Mencari Pelabur - N9 - Sun 15/Feb/2015 8:00am
detail ke nazmantalib@yahoo.com atau wasap 0196215358 saya juga mmebri pluang kpd yang nak income 8-12% sebulan dri modal yang dilaburkan dalam bisnes saya nazt trading membekal dan mengedar pakaian sukan dan cenderamata serta peralatan penungang/pemandu sape minat hubungi saya terhad kepada 5 0rang sahaja dengan rm modal temkumpul rm10 k sahaja
46Peluang untuk Pendapatan Sampingan. - Sat 14/Feb/2015 12:05am
nak 8-12% setiap bulan dengan modal di kembalikan lpas 12 bulan wasap 019625358
47Mencari Pelabur untuk Job Goverment - Wed 11/Feb/2015 3:53pm
detail nazmantalib@yahoo.com atau wasap 0196215358
48Perlukan Congsiment untuk Aksesori Telefon atau Produk Aksesori Telefon - Thu 5/Feb/2015 6:47pm
sape nak income modal minima rm50 pulangan dari 10-14 hari modal + 30% dari modal contoh kongsi modal 50 dapat 65.00 jaminan 100% tiada risiko ini real bis kongsi modal wasap 019621538 atau add fb nazt trading
49Mencari Pekerjaan Partime atau Kerja Kerani - Kota Damansara - Sat 31/Jan/2015 8:02am
modal rendah ikut kemampuan saya bayar 14-16% dari modal setiap 10 hari roi di bayar selama 12 kali utnuk pakej tarikh ..ada 20hb, 1hb dan 10hb ini real biz cazh trus ke acc bank berminat nak detail wasap 0196215358 anda x perlu jual hanya share modal real biz saya
50Mencari Kerja Kosong - KL/Gombak - Sat 24/Jan/2015 11:24pm
nak income dengan berkongsi modal bersama nazt trading minima modal permulaan hanya rm100 dan pulangan melebihi 30% untung wasap jika minat 0196215358