Nazman 7
Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
URLwww.eurofx4u/dnazmas
RegisteredMon 31/Dec/2012 3:33pm
Comments by Nazman
1Peluang Baik untuk Anda! - Sat 23/Apr/2016 6:50am
x ckup modal utk bisnes tp nak income extra , boleh mulakan pakej kongsi modal bersama kami dari modal rm100 dah boleh mula dapat income setiap mingu dari 5% dr setiap yang modal yang yang dikongsi, dan selepas 3 bulan modal akan dikembalikan dr 50% kpd anda hubungi 0189115358 utk detail
2Mencari Funder or Sleeping Partner - Wed 20/Apr/2016 11:18pm
perlukan income tambahan mingguan atau bulanan dri 5% dari modal minima rm100 wasap 0189115358
3Bina Produk Jenama Anda Dengan Modal Rendah - Mon 18/Apr/2016 11:42pm
sape nak income mingguan wasap 0189115358 modal serendah rm500 pulangan dri 5% setiap minggu kalau nak stop lpas 6 minngu dapat modal semula
4Nak Cari Pendapatan Sampingan! - Sun 17/Apr/2016 8:18am
modal bermula dengan rm100 dan dibayar profit setiap minggu dari 5% so sebulan dr 20% jika minat wsp 0189115358 jaminan modal 80-100%
5Funder/Pelabur untuk Kerja Pembersihan Secara One Off dan Jangka Pendek - Thu 14/Apr/2016 6:47am
jom berkongsi modal bayaran profit dibuat secara mingguan dengan mingguan dari 5% semingu dari modal lpas 6 mingu boleh ambil modal jika mahu stop wsp 0189115358 modal dr rm500
6Modal RM1700 Jana Pendapatan RM10000 Dalam Setahun - Sat 9/Apr/2016 10:38pm
jom semingu dari 5% profit dibayar kalau 50 minggu dah 250% tu modal boleh balik dari 80% jom wasp jika nak 0189115358
7Pencarian Runner, Sharepartner, Bisnes Partner - Fri 8/Apr/2016 8:57pm
jom sape nak income setiap mingu dari 5% dari modal, modal boleh bermula RM100 dahulu wsp 0189115358 jika minat
8Pendapatan Dengan Anggaran 5% - 20% Sebulan - Thu 7/Apr/2016 4:30pm
jom income tambahan setiap minggu dari 5 ke 8% setiap minggu dengan modal bermula rm100 jika minat wasap 0189115358
9Group Wassap utk Usahawan & Bakal Usahawan 0167000940 - Wed 6/Apr/2016 6:03am
jom share profit dr 5% dr modal tiap minggu , modl permulaan boleh mula rm100, modal boleh diambil semula selpas 2 buln wsp 0189115358 utk detail
10Business Dengan Modal 1k/Partner - Mon 4/Apr/2016 8:36pm
jom income minguan minima 5% dari modal modal boleh diambil semula selpas 3 bulan wsp 0189115358 jika mnat
11Mencari Partner (Joint Venture) - Produk Pakaian Lelaki. Wanita. Kanak2 - Wed 30/Mar/2016 10:31pm
jom purata profit bulanan dari 15%- 25% dengan modal bermula rm500 modal boleh diambil kembali selepas 3 bulan detail boleh wasp 0189115358
12Kerja Part Time di Rumah - Tue 29/Mar/2016 5:46pm
jom sape nak setiap mingu profir dari 5% dari modal, modal dr rm100 modal boleh ambil lpas sbln kalau nak stop dan selagi x ambil modal akan terus dapt profit dari 5 -15 % setiap minggu..wasap 0189115358 atau jumpa area putrajaya
13Group Whatapps Komuniti Peniaga Bumiputera - Sat 26/Mar/2016 9:37pm
sape nak income mingguan dari 5% hingga 10% setiap mingu dengan modal minima rm500 bleh wsp 0189115358 kontrak setiap 4 minggu modal dikembalikan pada mingu ke5 jika xnak teruskan
14Saya Mencari Invester dan Founder untuk Company Saya Setiap, Bulan 3% ke 5% - Fri 25/Mar/2016 10:50pm
jom income bulanan atau mingguan dari 3% setiap mingu wssp 0189115358 utk detail modl dari rm 100
15Group Whatapps Komuniti Peniaga Bumiputera - Sun 20/Mar/2016 9:23am
0189115358
16Group Whatsapp untuk Geng Bisnes Online - Fri 18/Mar/2016 9:07pm
0186215358
17Jom Join Group Whatapps Bisness. - Thu 17/Mar/2016 11:18pm
jom sape nak income mingguan atau bulanan dari 5% ke 25% dengan modal permulaan rm100 shj detail 0189115358
18Pelabur Diperlukan - Wed 16/Mar/2016 9:48pm
jom spe nak income mingguan dan bulanan dri 5% ke 25% modal ikut kemampuan wasap utuk detail 0189115358
19Bantuan Kewangan Kepada yang Layak. - Tue 15/Mar/2016 7:09pm
jom sertai kami pulangan darui 5 ke 15% setiap minggu dengan modal permulaan 500 detail wasap 0189115358
20Mencari Idea Perniagaan - Sun 13/Mar/2016 10:07am
perlukan income tambahan antara 5 ke 15% setiap minggu dengan modal boleh bermula rm100 wasap 0189115358 untuk detail
21Agen Daerah Salooma Argan Face Serum Diperlukan - Thu 10/Mar/2016 9:46pm
jom sape nak income mingguan dari 5% boleh hubungi 0189115358, modal boleh bermula dgn rm100
22Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Dengan Produk Makanan Sunnah Hanya Dari Rumah? - Tue 8/Mar/2016 9:44pm
berminat untk income mingguan atau bulanan dr 5%-20% dengan modal bermula rm100 boleh wasap 0189115358
23Saya Mencari Funder yg Serius Melabur dgn Bisnez Produk Saya - Mon 7/Mar/2016 12:11pm
jom sape nak income mingguan dari 5% dari modal wsp 0189115358 modal boleh bermula dgn rm100
24Pelabur Ayam - Fri 4/Mar/2016 10:49pm
jom buat income secara mingguan atau bulnana dengan modal mula rm100 dan boleh jana income dr 5% seminggu wsp 0189115358 jika nak detail
25Mencari Funder yang Boleh Beri Modal RM2000 - Thu 3/Mar/2016 6:06am
ingin tambah pendapatan secara mingguan atau bulanan dari 5% ke 30% bermula modal dari rm100shj wasp 0189115358
26Mencari Pelabur/Bisnes Partner RM5,000 - Pulangan RM1,000-RM2,000 Sebulan - Mon 29/Feb/2016 10:51pm
income tambahan secara mingguan dr 5% dengan modal bermula rm100 shj wsp 0189115358 jika mnt
27Sedang Mencari Pendapatan Tambahan - Sun 28/Feb/2016 10:04pm
nak income mingguan atau bulan boleh bermula modal hanya dgn rm100 wsp 0189115358 utk detail
28Pelabur - Fri 26/Feb/2016 2:39pm
berminat manambah imcome secara mingguan dengan modal permulaa rm100 wsp 0189115358
29Investment Hotel Dividen Setiap Bulan 15% - 30% - Thu 25/Feb/2016 4:37pm
SPE NAK INCOME 5 KE 8% MINGGUAN BOLEH WSP 0189115358 MODAL BOLEH MULA DENGAN RM100
30Nak Buka Perniagaan, Perlukan Pendapat - Tue 23/Feb/2016 4:32pm
berminat dengan income mingguan anggaran profit semingu 10% dari modal, modal minima bermula rm100 minat wsp 0189115358
31Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan? - Sun 21/Feb/2016 11:32pm
jom sape nak income mingguan atau bulanan dengan modal mampu milik untung dr 10% wasp 0189115358
32Whatsapp Sri Rampai Komuniti Bisnes dan Usahawan - Sun 14/Feb/2016 9:28am
0189115358- nazt
33Mencari Rakan Kongsi Niaga atau Pelabur - Sat 13/Feb/2016 12:49am
perlukan pendapatan mingguan atau bulanan ikut modal yang mapu profit 5 ke 20% wasap 0196215358
34Sedang Mencari Bissnes - Thu 11/Feb/2016 10:58pm
sape nak income secara mingguan atau bulanan dengan modal yang mampu serendah bermula rm100 dan pulangan dari 5 ke 10% setiap minggu wasap 0189115358
35Mencari Kerja Part Time Waktu Petang Hingga Malam Area Ampang - Wed 10/Feb/2016 6:45pm
jika berminat mencari pendapatan dengan modal minima bermula rm50 boleh wasap 0189115358 dan boleh dibayar secara mingguan atau bulanan
36Mencari Part Time Weekend - Mon 8/Feb/2016 9:08pm
berminat nak cari income secara konsi modal hibah atau untung diberi setiap 10 hari modal boleh bermula dari rm50 sahaja wsp 0189115358 utk detail lokasi putrajaya
37Mencari Funder - Sun 7/Feb/2016 11:49am
sape nak income mingguan secara mingguan atau bulanan tanpa perlu mecari org dan x perlu menjual hanta kongsi modal sahaja profit dibayar ikut % untung tiap minggu wasap 0189115358 modal dar rm100
38Funder untuk Bisness Pusat Latihan CIDB/Jpk/Psmb - Mon 1/Feb/2016 3:48pm
kalau kursus dan latihan pemanduan saya boleh membantu penceramah dan jurulatih semua dari jpj dan bayaran ikut rate kerajaan tp tuan boleh caj ikut rate cosultan semua ada ada sijil psmb
39Ptime Mudah/Income RM100 - RM500 Harian. Tanpa Menaja dan Menjual. Modal Serendah RM304. - Thu 21/Jan/2016 9:05pm
sape nak income minggua dengan modal minima rm100 boleh wasap 0189115358
40Tak Tahu nak Niaga Apa. - Tue 19/Jan/2016 7:47pm
dengan modal bermula rm100 kita mapu bagi dari 5 ke 10% setiap minggu. berminat wasap 0189115358
41Peluang Perniagaan Meraih Pendapatan Melebihi RM 3000 Sebulan Sebagai Agen Koperasi Global Berhad - Sun 17/Jan/2016 7:23pm
emel detail ke nazmantalib@yahoo.com
42Mencari Kerja Part Time - Tue 12/Jan/2016 6:47pm
klau hendak income bermula modal rm100 dan mesti ada wasap berminat hubungi saya 0189115358
43Pelabur Diperlukan - Sun 10/Jan/2016 9:16am
perlukan income tambahan dari 5% seminggu profit dan hingga 3 bulan memang ada caranya lebih 10 tahun ceburi , modal boleh bermula degn rm100 berminat wasp 0189115358
44Peluang Pelaburan Jangka Pendek Dlm Sykt Biodiesel - Tue 5/Jan/2016 9:18pm
jom income tambahan setiap mingu 4 ke 6% sebanyak 4 minggu modal boleh bermula minima rm100 dan modal dikembalikan 90% jika hendak stop minat wasap 0189115358
45Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Jan 2016 Ini? - Mon 4/Jan/2016 6:25pm
jom income tambahan setiap minggu atau bulan modal minima rm50 pun boleh hingga berapa yang nak wasap 0189115358 jika minat
46Mencari Peluang Perniagaan Modal RM200 - Fri 1/Jan/2016 8:58am
spe nak income mingguan atau bulanan dari rm100 dan dapat pulangan mingguan atau bulanan wasap detail 0189115358
47Rumah/Tanah/Hotel untuk Dijual - Wed 23/Dec/2015 8:00pm
aparment saujana tu tingkat berapa boleh emel detail serpti penyewa sedia ada dan proses loan mcm mana mcm minat emel nazmantalib@yahoo.com emel kan juga gambar rumah
48Mencari Peluang Perniagaan Modal RM200 - Mon 21/Dec/2015 8:58pm
dengan modal minima rm100 setipa mingu boleh dapat dari 5 ke 10% jika minat wasap 0189115358
49Saya Hendak Mohon Pinjaman AIM - Hulu Langat/Cheras - Sun 20/Dec/2015 9:55pm
setiap hari dapat rm25 selama 90 hari dengan modal rm1200 wasp 0189115358 jika hendak detail
50Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Jan 2016 Ini? - Sat 19/Dec/2015 1:39am
sape nak income setiap minggu dari 5 ke 20% dengan modal dari rm60.00 wasap 0189115358 untuk sama2 kongsi semua biz pasif