Nazman 7
Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
URLwww.eurofx4u/dnazmas
RegisteredMon 31/Dec/2012 3:33pm
Comments by Nazman
1Mencari Funder/Investor/Pengusaha untuk Pilot Project - Fri 15/Jul/2016 8:19pm
income setiap minggu dari 2% hingga 8% dari modal modal dijamin 80% dan boleh diambail semula selapas 3 bulan berminat wsp 0189115358
2Mencari Bisnes Bermodal RM300 - Thu 14/Jul/2016 6:11pm
modal bermula rm300 jika ingin menjadi agen produk kopi man utra untuk power dan kesihatan lelaki. berminat untuk menjadi ejen wasap 0189115358 atau add naztrading fb
3Nak Buka Kedai Barangan Kesihatan/Jamu/Kecantikan, Sape Boleh Tolong? - Wed 13/Jul/2016 8:30pm
jom sape nak share modal bagi barangan pakaian sukan dan cenderamatan peluang terhad untuk 20-25% dari modal yang diberi wsap 0189115358 jika minat modal terhad
4Trade Forex untuk Anda - Tue 5/Jul/2016 5:36am
hati2 semua twentyyfx ni penipu je dapat duit akan hilang nama sahj dia tukar no hp masih sama, dah lama dia menipu ni dr bulan mac lgi sebarkan no hp atau apa identity beliaudia guna no ac maybank atau muamalat atas nama mohd helmi ac no 116010007768725 atau 116015080745
5Mencari Funder Bisnes Telekung - Thu 30/Jun/2016 10:39am
wasap 0189115358 detail
6Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri & Minta Pandangan Warga Majalah.com (Forex) - Sun 26/Jun/2016 6:34am
zulapm. kalau bukan bidang kita bab aga jgn jatuh hukum haram kalau kita bukan ahlinya..kalau gitu tn kena keluarkan dari semua simpanan dalam bank2 dan simpan bawah bantal shj sebab tuan sndri yang katakan haram dan ingat dah bg makan anak bini tu bayak ulama kata harus selagi ianya tidak berunsur penipuan
7Ingin Bertanya Cara untuk Menambahkan Income Menjelang Hari Lebaran - Thu 23/Jun/2016 3:35pm
1global4all.com/nazt baru lancar 15 jun 2016
8Ingin Bertanya Cara untuk Menambahkan Income Menjelang Hari Lebaran - Fri 17/Jun/2016 9:35pm
income pasif setiap 15% dari modal selama 10 kali modal minima rm100 wsp jika minat 0189115358
9Trade Forex untuk Anda - Thu 16/Jun/2016 4:10pm
wasap 0189115358
10Cara Mudah Menjana Pendapatan RM100 - RM300 Sehari Melalui Online - Tue 14/Jun/2016 9:46pm
jom sape nak income setiap mingu dengan sekali modal sahaja..sehingga tak ambil modal selama setahun boleg wasap nazt trading 0189115358 mengikut modal yang mampu.modal dijamin tidak hangus..
11Apa Bisnes dan Produk yang Berdaya Maju yang Ada di Pasaran Sekarang? - Thu 9/Jun/2016 6:16pm
berminat nak tambah pendapatan pulangan mingguan dari 5% manakala bulanana dari 20% modal terpulang kepda kemampuan perniagaan akan diuruskan oleh sykt kami pelabur hanya kongsi modal sahaja modal boleh diambil semula selepas 3 bulan dengan potongan hinga 15% shj kos pengurusan/matawang semasa. berminat wsp 0189115358 kuota terhad shj
12Group Whtsap Penubuhan Koperasi - Sun 5/Jun/2016 2:40pm
sya boleh bantu jana untuk ahli dengan purata dividen dari 8 ke 15% sebulan kpda ahli dengan menikut share yang ahli . mmeg cita2 tubuh koop tp kalau daftar dgn krjan dividen krjan x akan benarkan bulanan so kita tubuh koop secara group wasp shj saya yang minat nak jana income wsp sya 0189115358.skrg sudah ahli lebih kurang 20 org ahli akan ditutup bila capai 50 orang dan share adalah terhad shj.
13Mencari Kerja Part Time (Sabtu & Ahad) - Sekitar Seremban & Senawang - Wed 1/Jun/2016 9:12am
perlukan duit tambahan bukan mlm dan tak perlu cari orang 100% untung atau profit dibayar trus ke ac bank setiap minggu detail wsp 0189115358
14Mencari Funder yang Serius - Sun 29/May/2016 12:31pm
emel detail ke nazmantalib1a@gmail.com atau wsp 0189115358
15Pelaburan Pasif Bayar Jana Untung Setiap Hari Dengan Modal RM35 - Fri 27/May/2016 10:32pm
jom sape nak kongsi untuk pakej bisnes musim puasa 25 hari 25-30% berminat wsp 0189115358
16Mencari Pelabur untuk Menambah Pendapatan Bulanan Dengan Anggaran 5% - 20% - Wed 25/May/2016 11:55pm
sape nak duit raya one off profit untuk 15-20% bagi tempoh 25 hari bermula 1/6- 25/6 , modal dipulangkan bersama profit terhad kpd modal 5k shj wsp 0189115358 yang minat dan sape cepat dia dapat
17Ada Sesiapa yang Boleh Menjadi Sleeping Partnar - Sun 22/May/2016 5:41am
minat nak cri income mingguan profit dari 5% setiap minggu dari modal minma rm100 selpas 3 bulan boleh stop kalau nxnak teruskan dan modal dikembalikan 50%
18Memerlukan Funder untuk Projek Raya - Wed 18/May/2016 9:52pm
sape btul2 nak income raya mula jun dan pada 25 jun di bayar profit 30%+ modal, pakej share modal agak terhad hanya hingga 28hb mei saja terima modal projek barangan untuk raya minat wsp 0189115358 area lembah kelang diutamakan
19Mencari Funder nak Fund Berniaga Kecil Kecilan - Mon 16/May/2016 11:26pm
siapa yang minat nak tambah income profit dari 5% semingu dari modal yang dikongsi modal minima rm100 terhad selagi koata blum pnuh minat wasp 0189115358
20Mencari Pelabur untuk Kedai Makan - Fri 6/May/2016 9:42am
mohon wasp 0189115358 nak tau detail
21Peluang Berniaga - Tue 3/May/2016 8:00pm
jom berkongsi modal bersama dengan pulangan dr 5% setiap minggu dengan modal minima rm100 n maksima 10k jaminan modal adalah dari 70% ke 100% selepas 2 bulan boleh ambil modal semula minat boleh wsp 0189115358 atau jumpa area lembah klang
22Jom Membuka Perniagaan Dobi Tanpa Modal yang Tinggi! - Mon 2/May/2016 7:20am
jm berkongsi modal dengan pulangan minggguan dengan modal dr rm100 sementara quota masih ada , profit mingguan di bayar tunai ke ac anda hubungi 0189115358 jika minat
23Mencari Pelabur - Sat 30/Apr/2016 12:49pm
mana yang mnat nak income pasif dengan stiap mingu dri 5% dari modal boleh wasap 0189115358 modal minima rm100 shj dan modal dikembalikan jika nak stop minima lebih 6 minggu baru boleh stop
24Peluang Baik untuk Anda! - Sat 23/Apr/2016 6:50am
x ckup modal utk bisnes tp nak income extra , boleh mulakan pakej kongsi modal bersama kami dari modal rm100 dah boleh mula dapat income setiap mingu dari 5% dr setiap yang modal yang yang dikongsi, dan selepas 3 bulan modal akan dikembalikan dr 50% kpd anda hubungi 0189115358 utk detail
25Mencari Funder or Sleeping Partner - Wed 20/Apr/2016 11:18pm
perlukan income tambahan mingguan atau bulanan dri 5% dari modal minima rm100 wasap 0189115358
26Bina Produk Jenama Anda Dengan Modal Rendah - Mon 18/Apr/2016 11:42pm
sape nak income mingguan wasap 0189115358 modal serendah rm500 pulangan dri 5% setiap minggu kalau nak stop lpas 6 minngu dapat modal semula
27Nak Cari Pendapatan Sampingan! - Sun 17/Apr/2016 8:18am
modal bermula dengan rm100 dan dibayar profit setiap minggu dari 5% so sebulan dr 20% jika minat wsp 0189115358 jaminan modal 80-100%
28Funder/Pelabur untuk Kerja Pembersihan Secara One Off dan Jangka Pendek - Thu 14/Apr/2016 6:47am
jom berkongsi modal bayaran profit dibuat secara mingguan dengan mingguan dari 5% semingu dari modal lpas 6 mingu boleh ambil modal jika mahu stop wsp 0189115358 modal dr rm500
29Modal RM1700 Jana Pendapatan RM10000 Dalam Setahun - Sat 9/Apr/2016 10:38pm
jom semingu dari 5% profit dibayar kalau 50 minggu dah 250% tu modal boleh balik dari 80% jom wasp jika nak 0189115358
30Pencarian Runner, Sharepartner, Bisnes Partner - Fri 8/Apr/2016 8:57pm
jom sape nak income setiap mingu dari 5% dari modal, modal boleh bermula RM100 dahulu wsp 0189115358 jika minat
31Pendapatan Dengan Anggaran 5% - 20% Sebulan - Thu 7/Apr/2016 4:30pm
jom income tambahan setiap minggu dari 5 ke 8% setiap minggu dengan modal bermula rm100 jika minat wasap 0189115358
32Group Wassap utk Usahawan & Bakal Usahawan 0167000940 - Wed 6/Apr/2016 6:03am
jom share profit dr 5% dr modal tiap minggu , modl permulaan boleh mula rm100, modal boleh diambil semula selpas 2 buln wsp 0189115358 utk detail
33Business Dengan Modal 1k/Partner - Mon 4/Apr/2016 8:36pm
jom income minguan minima 5% dari modal modal boleh diambil semula selpas 3 bulan wsp 0189115358 jika mnat
34Mencari Partner (Joint Venture) - Produk Pakaian Lelaki. Wanita. Kanak2 - Wed 30/Mar/2016 10:31pm
jom purata profit bulanan dari 15%- 25% dengan modal bermula rm500 modal boleh diambil kembali selepas 3 bulan detail boleh wasp 0189115358
35Kerja Part Time di Rumah - Tue 29/Mar/2016 5:46pm
jom sape nak setiap mingu profir dari 5% dari modal, modal dr rm100 modal boleh ambil lpas sbln kalau nak stop dan selagi x ambil modal akan terus dapt profit dari 5 -15 % setiap minggu..wasap 0189115358 atau jumpa area putrajaya
36Group Whatapps Komuniti Peniaga Bumiputera - Sat 26/Mar/2016 9:37pm
sape nak income mingguan dari 5% hingga 10% setiap mingu dengan modal minima rm500 bleh wsp 0189115358 kontrak setiap 4 minggu modal dikembalikan pada mingu ke5 jika xnak teruskan
37Saya Mencari Invester dan Founder untuk Company Saya Setiap, Bulan 3% ke 5% - Fri 25/Mar/2016 10:50pm
jom income bulanan atau mingguan dari 3% setiap mingu wssp 0189115358 utk detail modl dari rm 100
38Group Whatapps Komuniti Peniaga Bumiputera - Sun 20/Mar/2016 9:23am
0189115358
39Group Whatsapp untuk Geng Bisnes Online - Fri 18/Mar/2016 9:07pm
0186215358
40Jom Join Group Whatapps Bisness. - Thu 17/Mar/2016 11:18pm
jom sape nak income mingguan atau bulanan dari 5% ke 25% dengan modal permulaan rm100 shj detail 0189115358
41Pelabur Diperlukan - Wed 16/Mar/2016 9:48pm
jom spe nak income mingguan dan bulanan dri 5% ke 25% modal ikut kemampuan wasap utuk detail 0189115358
42Bantuan Kewangan Kepada yang Layak. - Tue 15/Mar/2016 7:09pm
jom sertai kami pulangan darui 5 ke 15% setiap minggu dengan modal permulaan 500 detail wasap 0189115358
43Mencari Idea Perniagaan - Sun 13/Mar/2016 10:07am
perlukan income tambahan antara 5 ke 15% setiap minggu dengan modal boleh bermula rm100 wasap 0189115358 untuk detail
44Agen Daerah Salooma Argan Face Serum Diperlukan - Thu 10/Mar/2016 9:46pm
jom sape nak income mingguan dari 5% boleh hubungi 0189115358, modal boleh bermula dgn rm100
45Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Dengan Produk Makanan Sunnah Hanya Dari Rumah? - Tue 8/Mar/2016 9:44pm
berminat untk income mingguan atau bulanan dr 5%-20% dengan modal bermula rm100 boleh wasap 0189115358
46Saya Mencari Funder yg Serius Melabur dgn Bisnez Produk Saya - Mon 7/Mar/2016 12:11pm
jom sape nak income mingguan dari 5% dari modal wsp 0189115358 modal boleh bermula dgn rm100
47Pelabur Ayam - Fri 4/Mar/2016 10:49pm
jom buat income secara mingguan atau bulnana dengan modal mula rm100 dan boleh jana income dr 5% seminggu wsp 0189115358 jika nak detail
48Mencari Funder yang Boleh Beri Modal RM2000 - Thu 3/Mar/2016 6:06am
ingin tambah pendapatan secara mingguan atau bulanan dari 5% ke 30% bermula modal dari rm100shj wasp 0189115358
49Mencari Pelabur/Bisnes Partner RM5,000 - Pulangan RM1,000-RM2,000 Sebulan - Mon 29/Feb/2016 10:51pm
income tambahan secara mingguan dr 5% dengan modal bermula rm100 shj wsp 0189115358 jika mnt
50Sedang Mencari Pendapatan Tambahan - Sun 28/Feb/2016 10:04pm
nak income mingguan atau bulan boleh bermula modal hanya dgn rm100 wsp 0189115358 utk detail