Nazman 7
Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
URLwww.eurofx4u/dnazmas
RegisteredMon 31/Dec/2012 3:33pm
Comments by Nazman
1Funder untuk Bisness Pusat Latihan CIDB/Jpk/Psmb - Mon 1/Feb/2016 3:48pm
kalau kursus dan latihan pemanduan saya boleh membantu penceramah dan jurulatih semua dari jpj dan bayaran ikut rate kerajaan tp tuan boleh caj ikut rate cosultan semua ada ada sijil psmb
2Ptime Mudah/Income RM100 - RM500 Harian. Tanpa Menaja dan Menjual. Modal Serendah RM304. - Thu 21/Jan/2016 9:05pm
sape nak income minggua dengan modal minima rm100 boleh wasap 0189115358
3Tak Tahu nak Niaga Apa. - Tue 19/Jan/2016 7:47pm
dengan modal bermula rm100 kita mapu bagi dari 5 ke 10% setiap minggu. berminat wasap 0189115358
4Peluang Perniagaan Meraih Pendapatan Melebihi RM 3000 Sebulan Sebagai Agen Koperasi Global Berhad - Sun 17/Jan/2016 7:23pm
emel detail ke nazmantalib@yahoo.com
5Mencari Kerja Part Time - Tue 12/Jan/2016 6:47pm
klau hendak income bermula modal rm100 dan mesti ada wasap berminat hubungi saya 0189115358
6Pelabur Diperlukan - Sun 10/Jan/2016 9:16am
perlukan income tambahan dari 5% seminggu profit dan hingga 3 bulan memang ada caranya lebih 10 tahun ceburi , modal boleh bermula degn rm100 berminat wasp 0189115358
7Peluang Pelaburan Jangka Pendek Dlm Sykt Biodiesel - Tue 5/Jan/2016 9:18pm
jom income tambahan setiap mingu 4 ke 6% sebanyak 4 minggu modal boleh bermula minima rm100 dan modal dikembalikan 90% jika hendak stop minat wasap 0189115358
8Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Jan 2016 Ini? - Mon 4/Jan/2016 6:25pm
jom income tambahan setiap minggu atau bulan modal minima rm50 pun boleh hingga berapa yang nak wasap 0189115358 jika minat
9Mencari Peluang Perniagaan Modal RM200 - Fri 1/Jan/2016 8:58am
spe nak income mingguan atau bulanan dari rm100 dan dapat pulangan mingguan atau bulanan wasap detail 0189115358
10Mencari Bantuan atau Funder Projek Foodcourt - Melaka - Thu 31/Dec/2015 9:24am
ingin pendapatan secara mingguan dengan modal bermula dri rm100 dan keuntungan dari 5% seminggu wasap 0189115358 untuk detail
11Rumah/Tanah/Hotel untuk Dijual - Wed 23/Dec/2015 8:00pm
aparment saujana tu tingkat berapa boleh emel detail serpti penyewa sedia ada dan proses loan mcm mana mcm minat emel nazmantalib@yahoo.com emel kan juga gambar rumah
12Mencari Peluang Perniagaan Modal RM200 - Mon 21/Dec/2015 8:58pm
dengan modal minima rm100 setipa mingu boleh dapat dari 5 ke 10% jika minat wasap 0189115358
13Saya Hendak Mohon Pinjaman AIM - Hulu Langat/Cheras - Sun 20/Dec/2015 9:55pm
setiap hari dapat rm25 selama 90 hari dengan modal rm1200 wasp 0189115358 jika hendak detail
14Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan Mulai Jan 2016 Ini? - Sat 19/Dec/2015 1:39am
sape nak income setiap minggu dari 5 ke 20% dengan modal dari rm60.00 wasap 0189115358 untuk sama2 kongsi semua biz pasif
15Saya Mempunyai Modal Niaga RM 950k, Berminat untuk Mencari Rakan Niaga. - Thu 17/Dec/2015 6:46am
nak income bermula modal dr rm50 sahaja wasap 0189115358 modal sekali yang mmpu
16Part Time utk Student atau Sesiapa Saja Sekitar KL - Keropok & Kerepek - Mon 14/Dec/2015 7:52pm
nak income janji mula modal dr rm50 sudah boleh dapat profit atau roi dari 2.5% hingga tempoh tertentu dan untung dari 50% ke 150% dari modal wsp 0189115358 jika mnat nak tau detail
17Cari Rakan Berniaga Offline Melaka - Sun 13/Dec/2015 5:40pm
mencari income tambahan dengan bermula modal rm50 boleh dapat untuk daru 2.5% hingga 40% jika mint wasp 0189115358 untu detail
18Pendapatan Sampingan Khas untuk Wanita Sahaja - Sat 12/Dec/2015 7:41am
income tambahan untuk semua modan bermula dari rm60 hingga rm3800 dengan income harian/mingguan/bulanan dari 1.7% harian/10% mingguan/35% bulanan ikut pilihan dan kemampuan modal tanpa perlu menjual barang dan tanpa perlu menaja jika x mahu hanya join dan tunggu dapat pulangan contrak dari 60 hari hingga 12 bulanan untuk detail wasap 0189115358
19Hanya Bermula dgn RM114 - Mon 7/Dec/2015 2:55pm
spe nak income mingguan atau bulanan wsp 0189115358
20Group Whats App (Ibu Tunggal) - Sat 5/Dec/2015 8:52am
sape minat income mingguan dan bulanan ikut kemampuan modal wasap sya 0189115358 tanpa jual tanpa tajaan ahli pun tetap dapat income dari 5% seminggu atau hingga 30% sebulan kongsi modal group amat digalakan untuk sama-sama kongsi modal dan kongsi income
21Pelaburan Secara Korporat (Dividen 10-20%) - Thu 3/Dec/2015 1:38am
minat wasap 0189115358
22Mencari Funder Segera. - Fri 27/Nov/2015 8:13am
sape nak income bulanan dari 20% ke 25% setiap bulan modal boleh mula dari minimum 100 sahaja tak perlu modal besar minat contat 0189115358 selagi koata masih ada
23Tiap-Tiap Bulan Dapat Gaji Tetap RM7000 - Wed 18/Nov/2015 10:42pm
kalau nak income mingguan atau bulnana bermula dengan hanya modal RM100 boleh wasap sya 0189115358
24Peluang Pelaburan Bagi yang Mampu - Sun 15/Nov/2015 10:39pm
jom sape nak income dari modal rm100 untuk income setiap minggu atau setiap bulan dari 5% setiap minggu hingga setiap bulan 30% atau selama empat bulan lebih 150% untung hingga 500% setahun kalu mnat ikut modal yang mampu wsp 0189115358
25Ingin Income Berterusan Secara Konsisten Kami Bantu - Fri 13/Nov/2015 6:41am
jom sape nak income pasif secara mingguan atau bulanan dengan modal ikut tempoh yang ditetapkan boleh bermula modal dr rm100 dan setiap mingu ada yang bermula dari 7% profit atau roi... minat wsp 0189115358
26Berkongsi Niaga Dengan Modal Kecil - Wed 11/Nov/2015 9:13pm
spe nak income mingguan atau bulanan dengan modal mula minima rm100 boleh wsp 0189115358
27Bisnes Group Whtsapp - Sat 10/Oct/2015 2:33pm
0189115358 add sape nak income secara mingguan dari 7 ke 9 % dengan modal bermula rm100 dan income akan dapat selama 20 minggu 7-9% dan modal dikembalikan lepas itu boleh wsp diatas
28Mencari Rakan Kongsi Perniagaan Santan - Wed 7/Oct/2015 6:58pm
perlukan income tambahan dari 7% hingga 9% seminggu dengan modal minima rm100 dan jaminan modal dikembalikna pada bulan ke6 wasap 0189115358
29Business Apakah Dengan Modal RM500 Kebawah - Sun 4/Oct/2015 8:54am
Salam sejahtera. Peluang pelaburan yang menguntungkan.. Jana pendapatan PASIF tanpa menaja.. Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA ! http://globalforex4u.com/?id=naztrading atau wasp 0189115358 Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan. Terima kasih.
30Jana Pendapatan Dengan Roboforex - Wed 30/Sep/2015 11:46pm
jom sape nak 7% setiap minggu selama 20 minggu dan modal dikembalikan minggu ke21 wasp 0189115358 modal minima rm100 jaminan modal
31Wakil Agen Dicari. Keuntungan Cepat dan Lumayan! Modal Bermula RM150 - RM450 - Wed 16/Sep/2015 6:46am
jana income baru lancar 2 minggu roi dari 10% modal minima rm50 layari www.rainbow-fx.com/?ref=naztrading atau wsp 0189115358 utk detail
32Jom Buat Duit Bersama Saya Target 50-100% Dalam Masa Kurang Daripada Sebulan - Fri 11/Sep/2015 9:58pm
jom jana income minima 100 pulangan mingguan atau bulanan wasap 0189115358 untuk detail
33Mencari Pemodal/Pelabur. - Thu 10/Sep/2015 7:05am
Nak incoe mingguan atau bulnan bermula modal rm100 dengan pulangan dari 7 hinga 9% setiap minggu wasap 0189115358
34Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan? - Sun 6/Sep/2015 7:06am
Nak income tiap minggu beemula modal rm100 selama 5 bulan dan modal dikembalikan semula wasap 0189115358 atau add fb nazt trading
35Nak Income Dibyr Setiap Hari? Nak Saham 15k? Dan Servis Kertas Kerja utk Peniaga Online dan Offline! - Sun 30/Aug/2015 7:15pm
jom sape nak income harian, mingguan dan bulanan risiko amat rendah modal minima rm100 dan untung bergantung pada pakej yang mahu..wasp 0189115358
36Mencari Pelabur Bisnes - Sat 29/Aug/2015 5:31pm
sape nak income secara roi harian, mingguan, bulanan atau bulanan bermula dari moda rm100 peratus keuntungan secara harian, mingguan, bulanan dan tahunan dari 1% untuk harian, 15% untuk mingguan, 60% untuk bulanan atau 600% untuk tahunan boleh wasap 0189115358
37Mencari Pelabur - Industri Kilang Jahitan - Fri 21/Aug/2015 10:01pm
sape nak cari income harian, mingguan dan bulan modal dr rm50 untung dari 2% sehari atau seminggu 10% atau sebln 60% wsp 0189115358
38Nak Cari Extra Income? KL - Tue 18/Aug/2015 11:25pm
sape naK INCOME HARIAN, MINGGUAN ATAU BULANAN MODAL BERMULA DARI RM50 DAN ROI ATAU PROFIT BERMULA DARI 2% HARIAN ATAU 10% MINGGUAN ATAU 60% BULANAN ATAU 1300% SETAHUN JIKA NAK TAHU DETAIL WSP 0189115358
39Pelabur Diperlukan untuk Jangka Masa Pendek dan Jangka Masa Panjang - Sun 16/Aug/2015 3:16pm
sape berminat income dari harian, minguan, bulanan dan thunan profit/roi dari 5% hinggga 350% modal dari rm 40 hingga 350 atau lebih kalau berminat wsp 0189115358 sementara tawan masih dibuka
40Peluang Menjana Pendapatan Melalui Konsep Perniagaan Mudah! - Fri 17/Jul/2015 7:56am
jom jana penpatan modal serendah rm145 sahaja income sebulan mencecah 500 lebih roi harian 10% jika minat layari baiduri4u.com/nazt1 atau wasap 0189115358 baru dilancarkan pada 23/6/2015
41Mencari Kerja Partime di Sekitar Melaka - Mon 13/Jul/2015 10:30am
jom sape nak income dengn modal rm145 dapat setiap hari roi 10% selama 30 hari boleh wdraw 3 hari sekali minima rm10 wsp 0189115358 untuk detail
42Deleted Topics 2015-07-03 - Fri 10/Jul/2015 7:46am
Sape nk income harian 10% selma 30 hri dengan modal minima rm30 nk detail wsp 0189115358
43Real Bisnes RM 200 RM 300 RM 500 Sehari Rahsia Income Lumayan Kerja Beli Surat Pajak Emas Terpakai Dari Ar-Rahnu, Kedai Pajak Kerja Mudah Hanya Perlu Ilmu Jer - Wed 8/Jul/2015 7:49pm
minima rm30 setiap setiap minggu wd masuk ke ac dapat hingga 4 minggu untung lebih 200% dalam tempoh sebulan sape nak wasp 0189115358 program baru mula 25 jun 2015
44Simpan Wang Anda Disini. Kami Bagi 10% Setiap Mggu (Tawaran Terhad) - Wed 24/Jun/2015 6:42am
mgc ni dah join dah lebih 5 bulan nak wdraw susah le leceh la byk lg yang wdraw senang x sampai 48 jam wd dan modal mula rm50 je dan untuk 5-7% tiap minggu dan modal dikembalikan lps 6 bulan kalau nak stop so nak detail wsp 0189115358 atau add fb nazt trading
45Melabur dan Mendapat Produk2 Kesihatan. Hibah Setiap Bulan Terus ke Akaun - Fri 19/Jun/2015 7:37am
kongsi modal bersama nazt trading sebulan dari 8-12% keuntungan setiap bulan ke ac bank modal dikembalikan pada bulan ke 13 . pakej terhad wasap 0189115358
46Mencari Funder utk Bisnes Tudung - Mon 15/Jun/2015 11:12am
wasap 0196215358 saya nak detail dan nak jumpa
47Kongsi Peluang dan Ruang. - Sun 14/Jun/2015 11:56am
jom sape mnt nak dropship pwangi badan dan kereta tanpa modal komisen diberi -30-50% cth jika sebotol rm10 anda akan dpt dr rm3-rm5 sebotol semua urusan pos diuruskan anda hanya promote melalui online atau rakan add fb nazt trading atau wsp 0196215358 jom jana income duit raya tanpa modal
48Ingin Berniaga Dengan Modal RM10,000 - Wed 10/Jun/2015 12:19pm
dividen sebulan 8-15% selpas 12 bulan modal akan dikembalikan add fb nazt trading atau wasap 0196215358 jika minat nak kongsi biz bersama kami
49Mencari Rakan AIM Sekitar Klang. - Mon 8/Jun/2015 9:24am
dividen 10-15% antara tempoh 20-30 hari sesiapa minat nak jadi ejen untuk menjual minyak wangi badan dan kereta modal antara rm3-rm5 sebotol dan boleh jual dari rm8-10 untuk hingga 100% wasap 0196215358 atau add fb nazt trading
50Modal RM 3000, Biz Apa Boleh Buat? - Fri 29/May/2015 7:18pm
nak kongsi bisnes ke 8-10% sebulan hingga 12 bulan modal dikembalikan minat add nazt trading fb atau wsp 0196215358