Mohd Firdaus Bin Musa
Profile
Forum NickMohd Firdaus Bin Musa
CompanyVisual Print Sdn Bhd
RegisteredTue 14/Dec/2010 11:34am
Topics by Mohd Firdaus Bin Musa
1Perkhidmatan Mencetak Majalah, Buku Buku, Pamplet, Flyers, Calender dan Lain2 Souvenir Item (2) - Fri 18/Jul/2014 11:35am
2Percetakan Buku, Majalah, Buletin, Poster, Bunting, Banner, Pamplet Brosur Dll. - Mon 12/May/2014 10:56am
3Percetakan Buku, Majalah, Buletin, Poster, Bunting, Banner, Pamplet Brosur Dll. (1) - Tue 4/Mar/2014 10:55am
4Percetakan Buku, Majalah, Buletin, Poster, Bunting, Banner, Pamplet Brosur Dll. (2) - Wed 22/Jan/2014 12:34pm
5Percetakan Buku, Majalah, Buletin, Poster, Bunting, Banner, Pamplet Brosur Dll. (6) - Tue 27/Aug/2013 2:59pm
6Percetakan Buku, Majalah, Buletin, Poster, Bunting, Banner, Pamplet Brosur Dll. (1) - Wed 22/May/2013 12:58pm
7Percetakan, Penerbitan, Bunting, Banner, Pamplet, Flyers, Penerbitan Buku dan Publishing - Wed 14/Nov/2012 12:41pm
8Printing, Advertising, Typesetting And Etc. (2) - Wed 29/Aug/2012 2:14pm
9Single Storey RM 115,500 (Kuala Selangor) (3) - Wed 18/May/2011 12:14pm
10Promosi Perumahan PKNS - Kuala Selangor (35) - Mon 21/Feb/2011 2:36pm
11Promosi Perumahan PKNS (Freehold) (13) - Tue 14/Dec/2010 11:46am
Comments by Mohd Firdaus Bin Musa
1Percetakan Buku, Majalah, Buletin, Poster, Bunting, Banner, Pamplet Brosur Dll. - Mon 27/Jan/2014 1:13pm
boleh sms or whats app sy x? 018 667 4688
2Percetakan Buku, Majalah, Buletin, Poster, Bunting, Banner, Pamplet Brosur Dll. - Tue 1/Oct/2013 5:10pm
ok.. thanks all for the feedbacks.. Rezeki datang dari Allah SWT , kita sume bumiputera melayu kene kuat cari peluang berniaga. call saya ya semua jika ada pertanyaan d number 018-667 4688 email : zie_8862@yahoo.com.my pls introduce ek klo bagi email or call.. sy mmg byk buat projek gov. almost 90%. petronas, zelan , n sekolah sekolah is non gov project by me.. call me..do not hesitate..tq
3PENGEDAR MAJALAH TERBARU ^ MUKMINAH^ DIPERLUKAN SEGERA - Thu 23/May/2013 12:54pm
Visual Print Sdn Bhd Sijil Kementerian Kewangan (ROC) number : 357-00016589 Percetakan dan Rekabentuk grafik. Ditubuhkan pada 1989 dan Berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia. Produk kami adalah media cetak,risalah,kalender,buku,buku nota,diari,korprat diari,poster,brosur,banner,bunting dan lain2 serta cenderamata. Rekabentuk grafik dan percetakan professional dengan harga berpatutan. Kami menawarkan khidmat percetakan yang terbaik di Lembah Klang dan juga kami mempunyai mesin cetak sendiri. Kualiti percetakan kami dipercayai oleh lebih 90% pelanggan kami yang rata-ratanya adalah dari badan-badan kerajaan . dan juga swasta. Utk pertanyaan Mohd Firdaus Bin Musa 0126678213
4Urgent: Quotation for Company Profail Design - Wed 15/May/2013 9:01pm
call me... im firdaus from visual print sdn bhd... i do have my own printing machine .. 012-6678213
5Kami Pembekal A4 Paper Dengan Harga Termurah RM5.50 - Mon 25/Feb/2013 2:13am
salam..ak nak oder 300k ream... serious ni.. berapa harga?? call aku..0126678213
6Sy nak Berniage. Bantu Sy - Mon 21/Jan/2013 1:00pm
Assalamualaikum, Kepada En,Tuan,Puan,Saudara semua.... Pernah dengar tak MyRightAd? Sejujurnya...mari berbisnes tanpa ada rugi. Terus terang yaa...modal RM1650, PULANGAN RM 6600. atau paling sikit 100%. cuba la search kt internet..nk taw lebih... mari laa tanya saya... ps : UTK MELAYU SAHAJA SAYA BUKA PELUANG INI.. CALL SAYA YAA.. FIRDAUS MUSA 012-6678213 Salam semua.. :)
7Sesiapa Nak Berniaga Secara Part Time - Mon 21/Jan/2013 12:53am
salam... mari berbisnes tanpa rugi.. keuntungan 100% pasti... nk tahu rahsia?? penah x dengar myrightad.com?? xpayah nk susah2 cari rakan niaga.. klik je iklan..rm150/week. terus terang modal RM1650... dapat keuntungan semula RM6600 selama 44 minggu.. call me k...cepat.. utk melayu sahaja sy beri ruang.. FIRDAUS MUSA..012-6678213
8Bisnes Apa Yang Boleh Dibuat Dengan Modal RM10-15k - Mon 21/Jan/2013 12:46am
salammm.. bisnes saya RM 1650 jee... keuntungan 100% pasti.. call me.. firdaus 0126678213. ( myrightad.com )
9Bantulah Warga Mjlh. Com - Mon 21/Jan/2013 12:43am
mariii...call me..firdaus..utk myrightad.com
10Anda Berminat Memulakan Perniagaan? - Tue 1/Jan/2013 12:24pm
Assalamualaikum, Kepada En,Tuan,Puan,Saudara semua.... Pernah dengar tak MyRightAd? Sejujurnya...mari berbisnes tanpa ada rugi. Saya pernah dengar Vemma,Infinityonline,Shopperlink,Tune sume ni online business.. Tapi...tu sume nk kene cari orang la bagai..baru dapat Income kan?? Terus Terang je la ok..Bisnes ni x perlu cari orang pn dah untung.. Direct je ok.. Modal adalah RM 1650, Keuntungan bersih RM 6600. Dalam masa 44 minggu.. Means 1 minggu akan dapat RM150.. Macam mana?? Klick saja Iklan dari PRADA,BURBERRY,ZARA,NIKE,BLACKBERRY,SAMSUNG,GUCCI dan lebih 60 iklan. Kita hanya kill 15 iklan sahaja utk smggu.. bayangkan RM150 dengan klik week by week.. Saya ada bukti..boleh tnjuk pada anda..go to website www.hypestat.com dan cuba search myrightad.com. Dan bandingkan ngn sume yg anda pnh dngar..infinitydownline,vemma,shopperlink, dll..lihat grafnya Jika berminat utk bernisnes tanpa rugi dan mudah... Hubungi saya sebab bisnes ni baru 7 bulan lebih d Msia. Assalamualaikum. Firdaus Bin Musa 0126678213
11Anda Berminat Memulakan Perniagaan? - Mon 31/Dec/2012 11:27am
Assalamualaikum, Kepada En,Tuan,Puan,Saudara semua.... Pernah dengar tak MyRightAd? Sejujurnya...mari berbisnes tanpa ada rugi. Saya pernah dengar Vemma,Infinityonline,Shopperlink,Tune sume ni online business.. Tapi...tu sume nk kene cari orang la bagai..baru dapat Income kan?? Terus Terang je la ok..Bisnes ni x perlu cari orang pn dah untung.. Direct je ok.. Modal adalah RM 1650, Keuntungan bersih RM 6600. Dalam masa 44 minggu.. Means 1 minggu akan dapat RM150.. Macam mana?? Klick saja Iklan dari PRADA,BURBERRY,ZARA,NIKE,BLACKBERRY,SAMSUNG,GUCCI dan lebih 60 iklan. Kita hanya kill 15 iklan sahaja utk smggu.. bayangkan RM150 dengan klik week by week.. Saya ada bukti..boleh tnjuk pada anda..go to website www.hypestat.com dan cuba search myrightad.com. Dan bandingkan ngn sume yg anda pnh dngar..infinitydownline,vemma,shopperlink, dll..lihat grafnya Jika berminat utk bernisnes tanpa rugi dan mudah... Hubungi saya sebab bisnes ni baru 7 bulan lebih d Msia. Assalamualaikum. Firdaus Bin Musa 0126678213
12Mencari Softcopy Untuk Surah Yassin dan Terjemahan dan Tahlil - Fri 14/Dec/2012 5:28pm
sy pn ada...nk cetak ke?? visual print sdn bhd 012-6678213
13Mencari Pengedar Buku - Tue 13/Nov/2012 12:33am
Visual Print Sdn Bhd Sijil Kementerian Kewangan (ROC) number : 357-00016589 Percetakan dan Rekabentuk grafik. Ditubuhkan pada 1989 dan Berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia. Produk kami adalah media cetak,risalah,kalender,buku,buku nota,diari,korprat diari,poster,brosur,banner,bunting dan lain2 serta cenderamata. Rekabentuk grafik dan percetakan professional dengan harga berpatutan. Kami menawarkan khidmat percetakan yang terbaik di Lembah Klang dan juga kami mempunyai mesin cetak sendiri. Kualiti percetakan kami dipercayai oleh lebih 90% pelanggan kami yang rata-ratanya adalah dari badan-badan kerajaan . dan juga swasta. Utk pertanyaan Mohd Firdaus Bin Musa 0126678213
14Printing, Advertising, Typesetting And Etc. - Tue 13/Nov/2012 12:25am
zie_8862@yahoo.com.my
15Salam Sejahtera (Memerlukan Rakan Kongsi) - Mon 12/Nov/2012 6:01pm
Visual Print Sdn Bhd ROC number : 357-00016589 Percetakan dan Rekabentuk grafik. Ditubuhkan pada 1989 dan Berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia. Produk kami adalah media cetak,risalah,kalender,buku,buku nota,diari,koprat diari,poster,brosur,banner,bunting dan lain2 serta cenderamata. Rekabentuk grafik dan percetakan professional dengan harga berpatutan. Utk pertanyaan Mohd Firdaus Bin Musa 0126678213
16Urgent! Mencari Kilang Print A3 Size Art Card 260gsm Dalam Masa Seminggu - Mon 29/Oct/2012 2:12pm
Visual Print Sdn Bhd About Us ROC number : 357-00016589 Percetakan dan Rekabentuk grafik. Ditubuhkan pada 1989 dan Berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia. Produk kami adalah media cetak,risalah,kalender,buku,buku nota,diari,koprat diari,poster,brosur,banner,bunting dan lain2 serta cenderamata. Rekabentuk grafik dan percetakan professional dengan harga berpatutan. Utk pertanyaan Mohd Firdaus Bin Musa 0126678213
17Cetak Buku, Majalah/Buletin. Kami Sediakan. - Tue 2/Oct/2012 12:50pm
A-1-7a, No.2 Jalan 12/144a Taman Bukit Cheras 56000 Kuala Lumpur, Wp Kuala Lumpur About Us ROC number : 357-00016589 Percetakan dan Rekabentuk grafik. Ditubuhkan pada 1989 dan Berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia. Produk kami adalah media cetak,risalah,kalender,buku,buku nota,diari,koprat diari,poster,brosur,banner,bunting dan lain2 serta cenderamata. Rekabentuk grafik dan percetakan professional dengan harga berpatutan. Utk pertanyaan Mohd Firdaus Bin Musa 0126678213
18Percetakan Buku Sekolah dan Baju - Tue 25/Sep/2012 4:47pm
pengalaman lebih 20tahun dalam bidang printing. VISUAL PRINT SDN BHD ( CHERAS ) ROC number : 357-00016589 Percetakan dan Rekabentuk grafik. Ditubuhkan pada 1989 dan Berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia. Produk kami adalah media cetak,risalah,kalender,buku,buku nota,diari,koprat diari,poster,brosur,banner,bunting dan lain2 serta cenderamata. Rekabentuk grafik dan percetakan professional dengan harga berpatutan. Utk pertanyaan Mohd Firdaus Bin Musa 0126678213 .. Utk cikgu yasmin dan lain-lain, boleh berunding dengan saya juga..:)
19Nak Cari Syarikat Percetakan - Tue 11/Sep/2012 11:57am
pengalaman lebih 20tahun dalam bidang printing. VISUAL PRINT SDN BHD ( CHERAS ) ROC number : 357-00016589 Percetakan dan Rekabentuk grafik. Ditubuhkan pada 1989 dan Berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia. Produk kami adalah media cetak,risalah,kalender,buku,buku nota,diari,koprat diari,poster,brosur,banner,bunting dan lain2 serta cenderamata. Rekabentuk grafik dan percetakan professional dengan harga berpatutan. Utk pertanyaan Mohd Firdaus Bin Musa 0126678213
20Membekalkan Kasut Futsal Setaraf Jenama Kool, Pan, Nike, Adidas - Tue 28/Aug/2012 4:19pm
emaikan saya details jonfiee88@gmal.com
21Pembekal Pakaian Branded Yang Diimport - Mon 27/Jun/2011 4:37pm
Nudie Jeans...Rare...harga sebenar RM2K..singapore, Nk Jual RM800..0126678213,Firdaus.size 31-32
22Jeans Levis 501 Gred A nak Kasi Clear - Mon 27/Jun/2011 3:12pm
RARE..Nudie Jeans.Size 31-32...harga sebenar RM2k.tp nk jual RM 800 JER.0126678213..
23Dress Bundle Jepun 10 Kilo - Mon 27/Jun/2011 3:02pm
Nudie jeans...RM800..who wants??singapore RM2K..tp nk jual RM800.0126678213
24Lot Bunglow Untuk Dijual - Kg Bukit Naga, Klang - Thu 2/Jun/2011 5:07pm
Mohd Firdaus Bin Musa - Lokasi di Tengah2 pekan KUALA SELANGOR K.Selangor ( Taman Malawati Utama )..Berdekatan dengan STADIUM,TESCO,KOMPLEKS PKNS,KOLEJ INPENS,KWSP,MAHKAMAH,PEJABAT TANAH,SYABAS,KUATERS GURU,FUTSAL,ONE PLAZA SHOPPING MALL,MCD,KFC,PIZZA HUT,BUKIT MALAWATI DLL .Bumiputera BUYERS di perlukan...NON BUMI masih ada space (kouta) jika berminat..single storey 20X65 3 bilik 2 bilk air,..RM 115.000.00 100% COMPLETED WITH CF. With REBATE from PKNS 10K!!(until 31st May 2011) hubungi FIRDAUS : 012-6678213/firdaus.musa@peoplesource.com.my
25Single Storey RM 115,500 (Kuala Selangor) - Wed 1/Jun/2011 4:12pm
cpt...unit semakin berkurang.. huhu:)
26Promosi Perumahan PKNS - Kuala Selangor - Thu 12/May/2011 5:02pm
transport hanya ade bas/pekan ijok dan taxi jer..tapi..da ade MCD taw kt sane,KFC,Pizza Hut.Tesco..shopping mall 1 plaza..ade bowling lagi kt K.selangor.. REBATE RM 10K..Cepat b4 end of may
27Promosi Perumahan PKNS - Kuala Selangor - Thu 10/Mar/2011 12:26pm
kalau puchong...boley ikot NKVE hway..dr k.selangor,trus je ke s.alam n pchong.. baik..sy akan hantarkan email ok..:) sori lambat reply..cepat bagi feedback..ramai customer berminat..
28Promosi Perumahan PKNS - Kuala Selangor - Tue 1/Mar/2011 9:25am
baik...sy akan email kn krg juga... nt ley telefon saya ya utk ktrangan lanjut..:)
29Promosi Perumahan PKNS - Kuala Selangor - Thu 24/Feb/2011 12:24pm
baiklah...sy emailkan sekarang..:)
30Promosi Perumahan PKNS - Kuala Selangor - Wed 23/Feb/2011 11:29am
betul betul betul.... :)
31Promosi Perumahan PKNS - Kuala Selangor - Tue 22/Feb/2011 12:01pm
deposit RM500 sahaja utk book.. dkt ngan 1 plaza K.selangor..ada bowling,tesco,stadium dll. thanks en Raiz..mmg nice,tmpat tgh nk naik..smntara harga murah ni.. ok...sy hntar email ya..:) anything..call saya yaa..
32Model Bikini (RM300/Day) - Wed 5/Jan/2011 2:08pm
abgphoto..mak abng photo x ajar smayang kot...
33Promosi Perumahan PKNS (Freehold) - Wed 22/Dec/2010 2:40pm
baik cik elaina.. sy akan hantarkan...:) tq..
34Promosi Perumahan PKNS (Freehold) - Mon 20/Dec/2010 11:23am
aslmkm..saya sudah hantar pada kamu details.. jika bermint..hubungi saya smntara masih ada rebate utk bumibutra buyers.. 0126678213
35Promosi Perumahan PKNS (Freehold) - Thu 16/Dec/2010 12:54pm
hurmm..kl xder lagi so far.. maybe project 2011 ade mungkin.. but not sure...x brani janji
36Promosi Perumahan PKNS (Freehold) - Tue 14/Dec/2010 1:01pm
baiklah.. syarat kelayakan..bumiputera..deposit RM500.00.. NON bumi 30% kouta still available.
37Promosi Perumahan PKNS (Freehold) - Tue 14/Dec/2010 11:57am
boleh...sy akan hantar..:)
38Promosi Perumahan PKNS (Freehold) - Tue 14/Dec/2010 11:47am
sesiapa berminat..hubungi 0126678213.