Mohd 491
Profile
NameMohd
Forum NickMohd 491
RegisteredWed 19/Dec/2012 3:30pm
Topics by Mohd
1Jeans Levi's Saiz Besar (38,40,42,44,46,48) - Wed 13/Aug/2014 9:39am
2Seluar Jeans Levis Saiz Besar (38,40,42,44,46,48) - Mon 1/Jul/2013 12:17pm
3Jeans Levis - Plus Size (38,40,42,44,46,48) (7) - Wed 24/Apr/2013 2:00pm
4Borong Jeans Levis Serendah 6 Helai (3) - Thu 14/Feb/2013 9:00am
5Jeans Levi's Saiz 38,40,42 (RM 50) - Wed 2/Jan/2013 2:06pm
Comments by Mohd
1Jeans Levis - Plus Size (38,40,42,44,46,48) - Sun 16/Mar/2014 12:31pm
Mal 6m dan Tukang Cakap, dah sent.
2Jeans Levis - Plus Size (38,40,42,44,46,48) - Tue 29/Oct/2013 3:08pm
Fizah 52: minta contact saya di 0139054649. tq
3Borong Jeans Levis Serendah 6 Helai - Sat 23/Mar/2013 7:18am
Ecah email dah hantar.tq
4Mencari Kerja Sambilan (Baru Tamat Diploma) - Thu 14/Feb/2013 9:42am
Salam, bisnes Jeans Levis, borong serendah 6 helai bagi setiap tempahan. Makin banyak makin murah sampai RM30/helai. Berminat email dhom_30@yahoo.com.my atau contact 0139054649.
5Mencari Kerja Kosong di Shah Alam - Thu 14/Feb/2013 9:36am
Salam, nak cuba buat bisnes sampingan dengan jual Jeans Levis dengan kos kecil, tempahan serendah 6 helai termasuk kos pos. Lagi banyak lagi murah sehingga RM30/helai. Email kami dhom_30@yahoo.com.my .Selamat Maju Jaya. Terima kasih.
6Borong Jeans Levis Serendah 6 Helai - Thu 14/Feb/2013 9:16am
Info tambahan: Boleh tengok pic jeans terkini di Fbook " Jusfor Usnu" atau fan page " Jeans Levis Budget". Terima kasih,
7Gemuk, Perut Buncit, Penampilan Kurang Menarik, Mari Kita Buang & Bakar Lemak! Jom Kurus dan Sihat! - Fri 25/Jan/2013 9:22pm
Anda ingin mendapatkan jeans levis plus size (36,38,40,42,44,46,48), lihat pic jeans yg ada di http://www.facebook.com/jusfor.usnu/photos. Cntact 0139054649
8Besar & Panjangkan Zakar Dengan Proextender - Harga Agen - Fri 25/Jan/2013 9:19pm
Anda ada masalah untuk mendapatkan saiz jeans yang sesuai, kami ada menjual jeans levi's plus size (36,38,40,42,44,46,48). Utk lihat pic jeans sila ke http://www.facebook.com/jusfor.usnu/photos atau type di search dlm facebook anda "Jusfor Usnu". Contact 0139054649
9Menjual Stok Pakaian Lelaki - Mon 21/Jan/2013 12:01am
Salam, anda berminat untuk mendapatkan jeans levis plus size (38-48), sila lawati facebook kami di http://www.facebook.com/jusfor.usnu/photos
10Borong Jeans Branded dgn Harga Rendah, Direct Dari Kilang. Jeans Branded Lelaki dan Perempuan Stock Available Now! - Sun 20/Jan/2013 11:53pm
Lawati kami di http://www.facebook.com/jusfor.usnu/photos bagi melihat jeans levi's plus size (38-48) yang kami tawarkan dengan harga menarik
11Membekal Stok Seluar Jeans Levi^s Siam (Saiz Biasa & Besar) untuk Sabah dan Sarawak. - Sun 20/Jan/2013 11:48pm
Update info, lawati facebook kami untuk melihat pic bagi jeans levi's plus size yang cantik dan menarik di http://www.facebook.com/jusfor.usnu/photos
12Borong Baju Lelaki dan Wanita Serendah RM7 - Sun 20/Jan/2013 11:46pm
Salam, ingin mendapatkan jeans levis saiz besar(38-48) secara belian atau borong bleh lawati face book kami di : http://www.facebook.com/jusfor.usnu/photos
13Lelong Kemeja Lelaki dan Jeans Levis! - Sun 20/Jan/2013 11:37pm
Salam, jika anda berminat untuk mendapatkan jeans levis saiz besar (38,40,42,44,46 n 48) sila lawati facebook kami di http://www.facebook.com/jusfor.usnu/photos
14Mencari Pemborong Pakaian Wanita Plus Size - Sun 20/Jan/2013 11:08pm
Salam, berminat utk dapatkan jeans levi' s saiz besar (38-48) lihat d http://www.facebook.com/jusfor.usnu/photos
15Jual Pakaian Plus Size - Sun 20/Jan/2013 11:04pm
Salam : Jeans plus size http://www.facebook.com/jusfor.usnu/photos
16Dapatkan Jeans Levi^s Plus Size (38,40,42,44,46,48) - Sun 20/Jan/2013 10:57pm
Salam, up date info. Utk lihat pic jeans levi's ni go http//www.facebook.comjusfor.usnu/photos
17Jual Pakaian Plus Size - Thu 17/Jan/2013 1:12pm
Jeans levi's plus size 38,40,42,44,46,48. Rega rm55-rm70 termasuk pos hantar. berminat email dhom_30@yahoo.com.my atau contact 0139054649
18Lelongggggg - Thu 17/Jan/2013 10:19am
Salam, kami sedia menjual atau membekal jeans levi's plus size yg baru bg saiz (38,40,42,44,46,48). Berminat email sy dhom_30@yahoo.com.my atau contact 0139054649
19Menjual Pakaian Bersaiz Besar - Tue 15/Jan/2013 6:21pm
Salam, kami menjual dan juga supply bg stok jeans levi's lelaki bersaiz 38-48. berminat email ke dhom_30@yahoo.com.my atau phone 0139054649.
20Mencari Pakaian Bundle Lelaki Dan Wanita Plus Saiz Only - Tue 15/Jan/2013 6:17pm
Salam, kami sedia menjual atau membekal secara borong bagi jeans levi's plus size (38-48) lelaki shj. Berminat email dhom_30@yahoo.com.my atau phone 0139054649.
21Mencari Pakaian Plus Size Lelaki 4XL Keatas - Tue 15/Jan/2013 6:13pm
Salam, sy sedia menjual atau supply bg stok jeans levi's plus size (38-48) lelaki. Berminat email dhom_30@yahoo.com.my atau contact 0139054649
22Mencari Pakaian Plus Size. - Tue 15/Jan/2013 6:09pm
Salam, anda berminat utk membeli atau memborong jeans levi's plus size (38 hingga 48) lelaki, email sy dhom_30@yahoo.com.my atau phone 013-9054649.
23Kami Menjual Baju Plus Size, XL-5XL! - Tue 15/Jan/2013 5:55pm
Salam, kalau nak beli atau cari supplier utk jeans levi's plus saiz bagi 38-48, bleh email sy dhom_30@yahoo.com.my atau phone 013-9054649
24Mencari Supplier Ladies Bundle Cotton Tshirt Plus Size - Tue 15/Jan/2013 5:51pm
Kalau nak beli atau cari supplier jeans levi's plus size (38-48) utk lelaki bleh email saya dhom_30@yahoo.com.my atau phone 0139054649.
25Sy Ingin Menjadi Dropship Seluar Jeans Berkualiti Gred AAA - Sun 13/Jan/2013 11:07pm
Syukri 9: email sy segera brkenaan dropship jeans berkualiti di dhom_30@yahoo.com.my
26Membekal Stok Seluar Jeans Levi^s Siam (Saiz Biasa & Besar) untuk Sabah dan Sarawak. - Fri 11/Jan/2013 3:10pm
Dropship bleh tak? email detail aku0725@yahoo.com
27Mencari Agent Dropship Untuk Produk Yang Pelbagai Dari Korean - Tue 8/Jan/2013 7:04pm
Saya berminat dhom8209@gmail.com