Mat 125
Profile
NameSama Gagah
Forum NickMat 125
RegisteredSun 30/Sep/2012 11:13am
Topics by Sama Gagah
Comments by Sama Gagah
1Perlukan Wang 2.6k Segera - Wed 29/Oct/2014 1:21pm
Boleh cuba hubungi saya..012-3456789
2Gandakan Wang Simpanan Anda dgn Emas - Wed 29/Oct/2014 1:16pm
Selalunya dlm pelaburan mcm ni akan ditimpa masalah. Berhati hatilah. Sediakan payung sebelum hujan.
3Kepada Sesiapa yg Terdesak Memerlukan Duit. - Fri 24/Oct/2014 9:14pm
Takleh wassup ponggg...
4100% Pelaburan yang Menguntungkan - Sat 18/Oct/2014 2:28pm
360 venture camne puan? Masih membayar pulangan lg ke????
5Siapa nak Duit? Tak Perlu Meminjam. - Sat 18/Oct/2014 9:25am
Sapa nak hilang duit segera. Join kami dengan hanya RM50. Dijamin wang tidak akan dikembalikan. Plan Putus Harapan Modal RM50 LESAP segera Takkan dapat balik wang anda sms@Whatsapp@Telegram@apa2; 0123456789
6Mencari Bakal Suami dan Pasangan Hidup - Wed 15/Oct/2014 8:42am
Ada yang sudi tapi cik Mya yang jual mahal...
7Mencari Funder untuk Forex - Wed 15/Oct/2014 8:14am
Dasat sangat ke bang main forex?
8Mencari Pelabur utk Perniagaan - Sat 20/Sep/2014 6:57am
Ataupun keuntungan pelabur dikira sebagai peratusan drpd keuntungan syarikat. Cthnya: pelabur yg melabur RM10000, syarikat akan kongsi 10% drpd keuntungan tahunan/bulanan.
9Program Baru ROI 16% 15hari, 34% 30hari - Fri 12/Sep/2014 7:36am
Sudah terang lagi Bersuluh satu bentuk money game. Silakan sesiapa yg berminat.
10Investment Terbaru, Pasif Jer, Terbaik, Jadilah yg Terawal - Thu 11/Sep/2014 11:13am
Kita tunggu dan lihat berapa lama bisnes ni boleh bertahan. Ni semua money game aje. Mana ada bisnes dlm dunia ni boleh bagi keuntungan sehingga 10% daily. Bank pun bagi paling tinggi 5% SETAHUN...tak lain dan tak bukan money game je. Bila dah takde org baru, bisnes ni akan runtuh dgn sendirinya...Tak percaya? Masuk...pastu Tunggu dan lihat. Kalu nasib baik, dpt untung dan pulang modal. Nasib kurang baik, dpt separuh modal. Nasib malang, hilang terus duit....
11Forex Manage Account Project - Mon 1/Sep/2014 12:02pm
Kalau akaun MC, pelabur yg tanggung kerugian. Trader lepas tangan, Alahaiiii.
12Ape Benda Semua Ni? - Tue 26/Aug/2014 12:09pm
Apaaaaaaaaa NIIIIIIIIIIII??????????
13Pinjaman Muadah Segera untuk Para Wanita, Suri Rumah, Student (Wanita Sahaja) - Disputed Topic - Tue 5/Aug/2014 10:03am
POMPUAN!!! Hati2. Termakan budi, tergadai body.
14Buat Duit Online - Bukan Scam - Sat 12/Jul/2014 2:20pm
En Azry, Saya dah kumpulkan USD5k dah. Boleh bgtau cara nak kuarkan duit tu tak?
15Hari Ni Invest. 25/7 Payout. Sebelum Raya. Jom Tgk! - Sat 12/Jul/2014 2:09pm
Hari ni invest, esok duit lesap....
16Harap Boleh Bantu Anda Selesaikan Masalah Kewangan! - Sat 12/Jul/2014 2:05pm
Cik Anis = Cik Mariam?
17Mencari Funder - Sat 12/Jul/2014 2:03pm
Saya pun tgh cari funder untuk satu projek RM5k untung RM5 juta. Berminat? Sila PM
18Modal 30k nak Buat Ape Ya? Sila Bantu Saya! - Sat 21/Jun/2014 10:11am
Ko simpan tabung hj lagi bagus drpd ko cuba nak menjinak2 dgn pelaburan. Kat majalah.com banyak penyangak daripada yg betul2 nak wat bisnes. Nanti duit 30k ko tu hangus gitu aje. Percayalah cakap aku nih.
19Meminta Bantuan Tolong Saya! - Tue 3/Jun/2014 2:46pm
Saya setuju dgn Muhammad Dennis tu. Buat laporan kat bukit Aman dengan semua kengkawan yg kena ganggu tu. Jangan Santau Menyantau - HARAMMMM. Boleh jatuh Syirik dik.
20Saya Mencari Pinjaman Dari Bank atau Individu RM500k - RM5juta. Upfront Tak Kisah Berapa Pun. Kalau Ada Banker yang Boleh Tolong Masuk Sini. Saya Tak Ada Docume - Fri 30/May/2014 3:15pm
Saya pun tengah cari funder RM1juta-RM2juta. Dokumen memang takde langsung. IC pun dah hilang. Cagaran moto buruk arwah ayah ada la. So, sesapa yg boleh tolong dapatkan pinjaman akan saya bagi komisen 50%. Hubungi saya segera.
21Minta Pandangan Mengenai Forexcopy Etoro - Thu 15/May/2014 5:17pm
Kromarc 3 - Bgtau la nama website forex tu...Boleh juga kita semua pi belajar...
22Bisnes Online untuk Dijual Murah-Murah - Untung Bulanan RM10k - RM20k - Fri 9/May/2014 4:10pm
Pelik ni tuan....Kalau bisnes dah masuk 10-20k sebulan, watpe nak jual? Bagi ajelah adik, kakak abang sedara mara uruskan. Bagi komisen atau gaji kat dorang. Bukankah itu lebih baik?
23Setiap 15 Hari Anda Dpt 25% - 35% Profit Sharing. Nak Tak? - Wed 26/Mar/2014 11:16pm
Selalunya semua program macam ni tak tahan lama. Bila dah takde org baru join, runtuh la sistem ni. Kalau kita antara yg paling awal, untung la. Tp kena ingat, untung yg kita dpt pun dgn kesengsaraan org lain juga. So, tak berkat juga. Pikirkanlah....
24Perlukan Pinjaman Peribadi Sebanyak 5k - 6k - Wed 12/Mar/2014 10:40pm
Email saya dengan sepantas kilat. Saya boleh bagi pinjam 15k. Bayar balik dalam tempoh 5 tahun tanpa faedah. Ya, betul.. tanpa faedah. Apa yang anda pinjam, itu yang anda bayar. Kalau tak mampu nak bayar, saya kira sedekah aje. Siapa cepat dia dapat. Dana terhad kepada 20 org sahaja.
25Simpanan Bijak 1k Menjadi 30k Dalam 3 Bulan. - Sat 8/Feb/2014 7:33am
Membohong aje nih....1K jadi 30K dlm 3 bulan. Fuhhhh...ramai la boleh jadi jutawan dlm sekelip mata gitu...Berhentilah berangan MELAYU semua wooooiiiii....
26Mohon Bantu Pinjaman - Tue 28/Jan/2014 9:15am
Saya pon nak pinjam gak...hari ini. Nak dalam 30k ajew. Bayar balik bulan 1 2016.
27Loan Offer @ 3% Rate Apply Now - (Spam Alert) - Mon 27/Jan/2014 8:44pm
Balik Nigeria la wooiiii
28Tambah Pendapatan Melalui Akaun Emas Antarabangsa - Mon 27/Jan/2014 8:38pm
Jgn harap la nak dapat untung dgn Pruton ni. Untung tadak, modal lagi hangus.
29Ikhtiar Kebahagiaan Rumahtangga, Percintaan dan Pelaris Perniagaan. - Fri 24/Jan/2014 4:36pm
CIKGU NI BUKAN ISLAM KOT....DAH TEGUR BANYAK KALI TAPI DOK TAK RETI BAHASA GITU JUGAK...
30Minyak Perlincir Petronas Mach 5 - Thu 23/Jan/2014 3:26pm
No tel tuan ni tak betul. Mana ada no HP 8 digit.
31Loan Offer @ 3% Rate Apply Now - (Spam Alert) - Thu 23/Jan/2014 11:24am
Apa kebenda iklan camni pun boleh lepas...dunia oh dunia.
32Loan Offer @ 3% Rate Apply Now - (Spam Alert) - Wed 22/Jan/2014 12:06pm
Ini Nigerian SCAM!!!
33Jana Income Tanpa Keluar Duit Modal - Mon 20/Jan/2014 12:50pm
Semua dah kena kencing laaaa... mana ada orang nak bagi duit percuma camtu aje...
34Sim Kad Celcom Broadband 3 + 1 Unlimited Internet. RM28/Pc Termasuk Pos Penghantaran dan Registeration Sim - Mon 13/Jan/2014 6:33pm
Tipulah...mana ada unlimited sekarang nih. Kalu ada pun mesti speed cam kura2 naik tebing...
35Ikhtiar Kebahagiaan Rumahtangga, Percintaan dan Pelaris Perniagaan. - Tue 7/Jan/2014 4:23pm
TT rasanya orang siam dan bukan beragama Islam. Dia takpalah percaya kat benda2 tu suma. Kita org Islam kena berhati2 dan tidak termakan dgn kata2 dlm iklan ni.
36Puas Hati Majikan Adalah Keutamaan Kami - Fri 20/Dec/2013 10:12am
Kalau sehari selepas 3 bulan maid lari camne?
37Mahukan Keuntungan 5k Dalam Masa 2 Bulan? - Wed 18/Dec/2013 10:46am
Mana nak tau kata cek tu bukan cek tendang ka?
38Harta Alam Ghaib - Tue 19/Nov/2013 12:12pm
Aku dah dengar benda nih lebih 10 tahun dulu. Tak pernah pulak aku jumpa orang yg dah kaya hasil buat kerja2 mcm nih....tak usah buang masa dan duit.
39Loan Offer @ 3% Rate Apply Now - (Spam Alert) - Mon 18/Nov/2013 8:51am
Iklan penipu scam nigeria ni. Jgn terpedaya.
40Promosi Raya Haji! - Sat 19/Oct/2013 11:36am
Raya haji sudah lepas daaaa...duit pun sudah abis.
41Motosikal Yamaha 125z Thn 2010 utk Dijual - Fri 18/Oct/2013 4:13pm
kat mana ni? Marikh ke bulan?
42Mencari Funder Emas Semasa - Fri 18/Oct/2013 4:08pm
Camne nak join pelaburan ni?
43Loan Offer @ 3% Rate Apply Now - (Spam Alert) - Fri 11/Oct/2013 2:41pm
Nigeria scam ni. Penipu....
44Urut Tradisonal Tambah Saiz - Thu 10/Oct/2013 10:04am
Mana ada urut yg boleh tambah saiz? Masa urut tu memang ler dia mengembang sbb kena urut. Lps tu dia mengecut balik asal. Buang duit aje. Baik urut satu badan yg menyegarkan...
45Amoy From Jakarta Cari Kerja - Wed 9/Oct/2013 12:54pm
kalau buat pembantu umah aka maid tak layak ke?
46Mencari Pelabur. Keuntungan Dijamin. - Wed 9/Oct/2013 10:21am
Ada kompeni ke secara individu? area mana?
47Kereta Sambung Bayar Direct Dari Bank - Wed 9/Oct/2013 10:15am
Saya nak kereta secara bayaran tunai sahaja. Tak nak bulan2. Pening kepala. Call 012-3456789
48Loan Offer @ 3% Rate Apply Now - (Spam Alert) - Mon 7/Oct/2013 7:04pm
dah cuba...memang PENIP█UUUU
49Kereta Scrap @ Recond Dari Singapore - Fri 4/Oct/2013 12:05pm
merc e200k berapa harga on the road?
50Loan Offer @ 3% Rate Apply Now - (Spam Alert) - Thu 3/Oct/2013 12:36pm
Nigerian scam ni. Beware!!!!