Mad 15
Profile
NameMind30
Forum NickMad 15
RegisteredSun 18/Dec/2011 11:11pm
Topics by Mind30
1Driver Car VIP Freelance - Tue 11/Dec/2012 11:49am
Comments by Mind30
1Dana untuk yang Bermasalah Sahaja - Wed 23/Jul/2014 11:27am
Salam, Mudah2an Ada rezki, Boleh hubungi sy mat. 0104255101
2Viva Raya Untuk Disewa - Tue 22/Jul/2014 2:46pm
Gen2 untuk disewa Lembah Klang Rm100/hr Call/whatsapp 0104255101. Mat
3Menjual Satay Tempe dan Mencari Agent - Sun 20/Jul/2014 6:58am
0104255101 Nk jd agen
4Syarikat Construction Untuk Dijual - Thu 17/Jul/2014 1:09pm
0105134249 mat
5Barang Kena Tahan di Kastam - Sesiapa Boleh Tolong - Sat 5/Jul/2014 11:58pm
Call 0105234249 mat
6Mencari Kedai Besi untuk Tempah Kerja Besi - Area Kota Kemuning/Shah Alam - Wed 8/Jan/2014 11:49am
Email no tel. madmastermind30@yahoo.com
7Idea Bisnes Menggunakan Hilux (4x4 Pickup Truck) - Mon 6/Jan/2014 7:55pm
Email madmastermind30@yahoo.com. Nnti sy beritahu cadangan idea
8Meminta Nasihat Abang2 Berkenaan Bisnes Restoran Nasi Ayam - Thu 21/Nov/2013 10:13pm
Untuk perunding dan membibing perniagaan anda. Email ke madmastermind30@yahoo.com
9Proton Iswara (M) 1.5 2003 NGV - Sat 2/Nov/2013 12:24pm
Berapa no fon. Sms.0105370953
10Contract Bagi Trailer 40 Kaki Berpagar. - Tue 29/Oct/2013 2:23pm
Emailkan madmastermind30@yahoo.com
11Soalan Kuiz. Hadiah RM20000 + RM500 - Sun 20/Oct/2013 2:24pm
Assalammualaikum. Jawapan 1) - kerja yg halal dimasa kini adalah semua kerja yg bernama kerja atau makan gaji asalkan buat kerja dgn ihklas, jujur amanah. Tak penting juga setiap gaji yg kita dpt itu sebahagian nya di infaq kan ke fakir miskin, anak yatim atau masjid jg dimn2. Mudah2an bertambah berkah duit gaji yg kita dpt. Amin. Jawapan 2) - jika ada dana 3jt, saya akan buka kelab atau persatuan untuk membibing dan memberi nasihat pada bakal usahawan baru dari mula hingga mendapat keuntungan dari perniagaannya. Persatuan ini akan mmberi pinjaman. Persatuan akan mengkontrol tentang akaun (kalo tdk di kontrol, peminjam akan bebas mengeluarkan duit termasuk peribadi. Ini yg mmbuatkan peniaga selalu rugi dan gulung tikar). Persatuan yg akan menguruskan perniagaan buat permulaan. Dan dikenakan beberapa persen dari keuntungan untuk khidmat pengurusan. - dan satu idea yg saya nak buat adalah kutu giliran dimn semua yg masuk hnya byr kutu sekali dan yg dpt adalh mengikut tangga giliran. Dengan duit kutu itu boleh buat modal perniagaan. Mudah2an dgn 2 cara itu dpt membantu saudara2 kita menaikkan taraf ekonomi dan dapat menjauhkan dari bermain porker.
12Import Barang Dari China Siapa Boleh Bantu. - Fri 18/Oct/2013 4:17pm
madmastermind30@yahoo.com
13Tukang Masak & Pembantu Diperlukan - Wangsa Maju - Tue 8/Oct/2013 11:47am
Salam. Tumpan tuan tanah. Jawatan kosong penebar roti canai. Tempat di klang bukit tinggi. Juga tukang masak diperlukan 0105370953
14Jadi Master Dealer Topup Percuma (Terhad) - Tue 8/Oct/2013 7:29am
Salam. Tumpang tuan tanah. Dicari penjual topup untuk menjual topup indonesia ke semua operator. Komisyen setiap transaksi rm2. Tanpa modal. Cuma sms. Untuk pengaktifan sms/watshap ke 0104255101. Sms : agen topup Nama kedai Alamat ( pastikan No tel yg nak sms adalah no tel yg tetap untuk penjualan topup indonesia)
15Seminar ^Shopping^ Produk China Tanpa Melangkah ke China! Jom Daftar! - Mon 7/Oct/2013 3:16pm
Salam. Tumpang tuan tanah. Jika produk2 tuan ingin memasuki pasaran indonesia, saya boleh membantu hingga berjaya
16Mencari Funder dan Patner - Tue 24/Sep/2013 8:13am
Salam.hubungi sy mohd 0104255101
17Tanah 3 Ekar utk Diusahakan, Minta Pendapat. - Sat 21/Sep/2013 11:07am
Salam. Hubungi sy mohd. 0105370953
18Perlukan Penyiasat di Kawasan Putrajaya - Thu 19/Sep/2013 9:35pm
madmastermind30@yahoo.com
19Funder Untuk Bisnes - Sun 15/Sep/2013 9:08am
Salam. Peluang perniagaan sungguh luas di medan Indonesia dgn kuasa pembeli sangat tinggi. Dengan bermodalkan 20k sudah cukup untuk buka sebuah kedai. Disana kos pekerja dgn sewa kedai amat rendah. Jadi tk perlu risau memikirkan gaji dgn sewa. Saya telah membuka 2 kedai disana dan telah berjalan 3thn lbh. Jika individu atau sesiapa yg berminat funder, boleh hubungi saya watshap 0104255101 mohd
20Bisnes - Thu 4/Jul/2013 8:49pm
Salam. Semoga niat anda untuk Menjadi bisnesman tercapai dan sukses. Inginkan perunding perniagaan. Boleh hubungi saya. 0104255101. Saya membibing anda sehingga anda dapat keuntungan dari perniagaan anda.
21Mencari Trader yang Mahir dan 100% Rebet Diberikan. - Fri 21/Jun/2013 2:27pm
Salam. Saya berpenglaman dgn trade. Jika ada sesiapa untuk trade kan akaun anda boleh hubungi saya mohd. 0105370953
22Restoran/Cafe Untuk Diambil Alih Segera! - Mon 17/Jun/2013 6:23am
Warong di padang jawa klang untuk dijual. Sewa murah murah. Berminat sila hubungi en mohd 0105370953 Cepat cepat siapa dpat.
23Ada Sesiapa Boleh Tolong Clearkan Cashier Cek Tak? - Thu 13/Jun/2013 10:44pm
Salam aida. Email sy madmastermind30@yahoo.com Atau sms watshp 0104255101. Nanti sy akan bantu anda
24Gen. 2 2004 Untuk di Jual di Wangsa Maju - Tue 21/May/2013 8:05am
Gen2 1.6(a) 2005. Offer. Rm15,000. Call 0105370953
25Peluang Bisnes Pelbagai Jenis Jeruk - Sat 18/May/2013 4:35pm
Salam. Sy berminat mengedarkn . Sila watshp ke 0104255101
26Persona RM90 Sehari. Exora RM200 Sehari. - Sat 18/May/2013 11:45am
Klang car rental. Ada pelbagai kereta untuk disewa. Hubungi 0105234249 mohd
27Gen2 (M) 2010 Manual Transmission Untuk Dijual - Wed 15/May/2013 9:53pm
Gen2 1.6 (A) 2005. Full loan. Kalau loan 18k boleh dpt duit poket untuk raya Call 0105370953
28Mencari Kereta - Untuk Sambung Bayar. - Wed 15/May/2013 9:49pm
Gen2 1.6 (A) 2005. Full loan. Lagi dapat duit poket untuk raya
29Tablet Android Murah - Mon 13/May/2013 11:21am
Android same samsung note 2. Sistem computer. Boleh hot sport. Wifi, 3g. 2 sim Branded luar negara Rm600. Watshap 0104255101
30Kereta Persona 1.6 (M) 2010 Untuk Dijual - Mon 13/May/2013 11:04am
Proton Gen2 1.6(A) 2005. Rm17000 Loan penuh. Broker wellcome. Tel 0105370953 mohd
31Pembekal Aneka Kerepek - Tue 7/May/2013 10:23am
Salam. Beri la no tel senang urusan.
32Mencari Rumh Sewa - Mon 15/Apr/2013 4:59pm
Apartment untuk disewa di bandar baru klang. Rumah sudah di ubah suai. Dapur kabinet, mesin cuci, peti sejuk, katil , tv, sofa dan set almari pakaian. Tingkat 16. Call 0105370953 mat
33Tapak Hari Belia Putrajaya - JUALAN PENGHABISAN, HANYA RM1,500! - Mon 15/Apr/2013 4:46pm
Tumpang tuan tanah Tapak untuk disewa 10x10 di ekspo promosi BOLA KAMPUNG. Di setiap econsave di seluruh semenanjung selama 3 hari. Sewa rm550. Untuk matlumat selajutnya sila hubungi en Mat 0105297707
34Funder @ Pelabur Untuk Filem - Mon 15/Apr/2013 4:18pm
Pihak kami ada menyediakan pelbagai kenderaan untuk shooting filem dan drama. Hubungi saya unuk hrga diskaun. Call/sms 0105370953 mohd
35Ingin Menceburi Dalam Bidang Pengangkutan Bas Express - Fri 12/Apr/2013 2:19pm
Salam. Boleh hubungi saya untuk saya beri pendapat , pandangan atau perlukan saya untuk menjadi perunding untuk memajukan perniagaan. Hubungi mohd. 0105370953
36Kereta Ford Ranger/Toyota Hilux Diperlukan Untuk diSewa - Fri 12/Apr/2013 8:23am
Sila call. 0105370953 mohd
37Diperlukan Pembantu Tukang Masak dan Pembantu Warung - Thu 11/Apr/2013 10:18am
Salam. Tumpang tuan tanah. Diperlukan pekerja jual nasi lemak dań goreng pisang di padang padang jawa. Waktu kerja Nasi lemak pagi sahaja. Goreng pisang dr tgh hr ke petang. Berminat boleh hubungi mohd 0105370953
38Nak Jadi Model? Sertai Kami! - Wed 10/Apr/2013 12:18am
Berhati2 jika pihak agency ada meminta bayaran. Jika mereka2 yg tergila2 nk jadi model or pelakon, jgn gelojoh mmbuat bayaran. Jika anda bayar, anda fikir sendiri siapa yg kenaaa
39Memerlukan Transporter Untuk Menghantar Barang Seluruh Malaysia - Fri 29/Mar/2013 3:56pm
Boleh buat perbingn. Cll sy 0105370953. Math
40Handphone Note 2 Malaysia 5.3inch Dualcore1.2gz - Tue 26/Mar/2013 10:03pm
Tumpang tuan tanah. S note2 indonesia brands rm600 baru. Android 4.1. Stok terhad. Cll 0105370953
41Forex Pamm Akaun: SikitJadiBukit. Mana Tau Blh Buat Untung Scara Konsisten. - Fri 1/Feb/2013 2:36pm
Salam. Mcmmn nk buka akaun. mhsa8790@yahoo.com.my
42Modal Ada 30k - Mon 28/Jan/2013 10:55pm
Salam bro j. Jika perlukan perunding perniagaan boleh hubungi saya. Nanti akan diberikan tunjuk ajar juga cara nak mula bagaimana. Diberi cadangan perniagaan apa yg sesuai. Akan dibimbing sehingga boleh dapat keuntungan. Bila sudah mendapat keuntungan baru dibayar upah saya. Mudah2an berjaya dgn izinnya. Tel saya 0104255101 mohd
43Ingin Buka Kedai Makan - Mon 28/Jan/2013 10:29pm
Salam Jika anda perlukan pengurus atau khidmat perunding boleh hubungi saya. Jgn risau tentang pembayaran. Bila ada keuntungan baru pembayaran mengikut persen. Tel 0104255101 mohd.
44Minta Pendapat: Business Sewa Bas - Wed 23/Jan/2013 3:39pm
Salam. Hubungi sy untuk perunding perniagaan bas atau bekerjasama 0104255101 mohd
45Di Cari: Seller/Pembekal Diesel Euro 2m Petronas dan Russian D2 - Mon 21/Jan/2013 4:43pm
Ready stock d2, 600mt/week Now can sell Email me mhsa8790@yahoo.com.my
46Free Signal. Free Signal. Free Signal - Sat 19/Jan/2013 1:06pm
Salam. Emailkn mcmmn nak buka akaun. Mhsa8790@yahoo.com.my
47Suami Isteri Penipu. Tolong Add Facebook Dia Dan Minta Dia Berhanti Menipu Sbb Dier Da Block Saya - Thu 6/Dec/2012 11:41pm
salam semua warga MC, untuk kita terhindar dari kena tipu, perbanyakkan la bersedekah (jgn la rm1 je). dengan banyak bersedekah tu la automatis rezki kita bertambh. kalau memberi sedikit, dpt nya pun sedikit. jd, fikir2kan la.
48Mencari Funder/Invester/Jual/JV Untuk Lombong Emas di Kelantan Timur - Thu 6/Dec/2012 10:34pm
salam, sms sy untuk sy dpt no contack u. nnti sy cll blk. +60104255101. tq.
49Pekerja di Rumah di Perlukan Segera. - Mon 3/Dec/2012 2:14pm
mhsa8790@yahoo.com.my
50Serious Buyer untuk D2 Diesel Petronas Specs - Sun 2/Dec/2012 8:09pm
salam, kepada pembeli, 50,000mt/mth. email keterangan untuk dihubungi. pembekal ada kapal sendiri. madmastermind30@yahoo.com