Mad 15
Profile
NameMind30
Forum NickMad 15
RegisteredSun 18/Dec/2011 11:11pm
Topics by Mind30
1Driver Car VIP Freelance - Tue 11/Dec/2012 11:49am
Comments by Mind30
1Mencari Kedai Besi untuk Tempah Kerja Besi - Wed 8/Jan/2014 11:49am
Email no tel. madmastermind30@yahoo.com
2Idea Bisnes Menggunakan Hilux - Mon 6/Jan/2014 7:55pm
Email madmastermind30@yahoo.com. Nnti sy beritahu cadangan idea
3Meminta Nasihat Abang2 Berkenaan Bisnes Restoran Nasi Ayam - Thu 21/Nov/2013 10:13pm
Untuk perunding dan membibing perniagaan anda. Email ke madmastermind30@yahoo.com
4Proton Iswara (M) 1.5 2003 NGV - Sat 2/Nov/2013 12:24pm
Berapa no fon. Sms.0105370953
5Contract Bagi Trailer 40 Kaki Berpagar. - Tue 29/Oct/2013 2:23pm
Emailkan madmastermind30@yahoo.com
6Soalan Kuiz. Hadiah RM20000 + RM500 - Sun 20/Oct/2013 2:24pm
Assalammualaikum. Jawapan 1) - kerja yg halal dimasa kini adalah semua kerja yg bernama kerja atau makan gaji asalkan buat kerja dgn ihklas, jujur amanah. Tak penting juga setiap gaji yg kita dpt itu sebahagian nya di infaq kan ke fakir miskin, anak yatim atau masjid jg dimn2. Mudah2an bertambah berkah duit gaji yg kita dpt. Amin. Jawapan 2) - jika ada dana 3jt, saya akan buka kelab atau persatuan untuk membibing dan memberi nasihat pada bakal usahawan baru dari mula hingga mendapat keuntungan dari perniagaannya. Persatuan ini akan mmberi pinjaman. Persatuan akan mengkontrol tentang akaun (kalo tdk di kontrol, peminjam akan bebas mengeluarkan duit termasuk peribadi. Ini yg mmbuatkan peniaga selalu rugi dan gulung tikar). Persatuan yg akan menguruskan perniagaan buat permulaan. Dan dikenakan beberapa persen dari keuntungan untuk khidmat pengurusan. - dan satu idea yg saya nak buat adalah kutu giliran dimn semua yg masuk hnya byr kutu sekali dan yg dpt adalh mengikut tangga giliran. Dengan duit kutu itu boleh buat modal perniagaan. Mudah2an dgn 2 cara itu dpt membantu saudara2 kita menaikkan taraf ekonomi dan dapat menjauhkan dari bermain porker.
7Import Barang Dari China Siapa Boleh Bantu. - Fri 18/Oct/2013 4:17pm
madmastermind30@yahoo.com
8Tukang Masak & Pembantu Diperlukan - Wangsa Maju - Tue 8/Oct/2013 11:47am
Salam. Tumpan tuan tanah. Jawatan kosong penebar roti canai. Tempat di klang bukit tinggi. Juga tukang masak diperlukan 0105370953
9Jadi Master Dealer Topup Percuma (Terhad) - Tue 8/Oct/2013 7:29am
Salam. Tumpang tuan tanah. Dicari penjual topup untuk menjual topup indonesia ke semua operator. Komisyen setiap transaksi rm2. Tanpa modal. Cuma sms. Untuk pengaktifan sms/watshap ke 0104255101. Sms : agen topup Nama kedai Alamat ( pastikan No tel yg nak sms adalah no tel yg tetap untuk penjualan topup indonesia)
10Seminar ^Shopping^ Produk China Tanpa Melangkah ke China! Jom Daftar! - Mon 7/Oct/2013 3:16pm
Salam. Tumpang tuan tanah. Jika produk2 tuan ingin memasuki pasaran indonesia, saya boleh membantu hingga berjaya
11Mencari Funder dan Patner - Tue 24/Sep/2013 8:13am
Salam.hubungi sy mohd 0104255101
12Tanah 3 Ekar utk Diusahakan, Minta Pendapat. - Sat 21/Sep/2013 11:07am
Salam. Hubungi sy mohd. 0105370953
13Perlukan Penyiasat di Kawasan Putrajaya - Thu 19/Sep/2013 9:35pm
madmastermind30@yahoo.com
14Funder Untuk Bisnes - Sun 15/Sep/2013 9:08am
Salam. Peluang perniagaan sungguh luas di medan Indonesia dgn kuasa pembeli sangat tinggi. Dengan bermodalkan 20k sudah cukup untuk buka sebuah kedai. Disana kos pekerja dgn sewa kedai amat rendah. Jadi tk perlu risau memikirkan gaji dgn sewa. Saya telah membuka 2 kedai disana dan telah berjalan 3thn lbh. Jika individu atau sesiapa yg berminat funder, boleh hubungi saya watshap 0104255101 mohd
15Bisnes - Thu 4/Jul/2013 8:49pm
Salam. Semoga niat anda untuk Menjadi bisnesman tercapai dan sukses. Inginkan perunding perniagaan. Boleh hubungi saya. 0104255101. Saya membibing anda sehingga anda dapat keuntungan dari perniagaan anda.
16Mencari Trader yang Mahir dan 100% Rebet Diberikan. - Fri 21/Jun/2013 2:27pm
Salam. Saya berpenglaman dgn trade. Jika ada sesiapa untuk trade kan akaun anda boleh hubungi saya mohd. 0105370953
17Restoran/Cafe Untuk Diambil Alih Segera! - Mon 17/Jun/2013 6:23am
Warong di padang jawa klang untuk dijual. Sewa murah murah. Berminat sila hubungi en mohd 0105370953 Cepat cepat siapa dpat.
18Ada Sesiapa Boleh Tolong Clearkan Cashier Cek Tak? - Thu 13/Jun/2013 10:44pm
Salam aida. Email sy madmastermind30@yahoo.com Atau sms watshp 0104255101. Nanti sy akan bantu anda
19Gen. 2 2004 Untuk di Jual di Wangsa Maju - Tue 21/May/2013 8:05am
Gen2 1.6(a) 2005. Offer. Rm15,000. Call 0105370953
20Peluang Bisnes Pelbagai Jenis Jeruk - Sat 18/May/2013 4:35pm
Salam. Sy berminat mengedarkn . Sila watshp ke 0104255101
21Persona RM90 Sehari. Exora RM200 Sehari. - Sat 18/May/2013 11:45am
Klang car rental. Ada pelbagai kereta untuk disewa. Hubungi 0105234249 mohd
22Gen2 (M) 2010 Manual Transmission Untuk Dijual - Wed 15/May/2013 9:53pm
Gen2 1.6 (A) 2005. Full loan. Kalau loan 18k boleh dpt duit poket untuk raya Call 0105370953
23Mencari Kereta - Untuk Sambung Bayar. - Wed 15/May/2013 9:49pm
Gen2 1.6 (A) 2005. Full loan. Lagi dapat duit poket untuk raya
24Tablet Android Murah - Mon 13/May/2013 11:21am
Android same samsung note 2. Sistem computer. Boleh hot sport. Wifi, 3g. 2 sim Branded luar negara Rm600. Watshap 0104255101
25Kereta Persona 1.6 (M) 2010 Untuk Dijual - Mon 13/May/2013 11:04am
Proton Gen2 1.6(A) 2005. Rm17000 Loan penuh. Broker wellcome. Tel 0105370953 mohd
26Pembekal Aneka Kerepek - Tue 7/May/2013 10:23am
Salam. Beri la no tel senang urusan.
27Mencari Rumh Sewa - Mon 15/Apr/2013 4:59pm
Apartment untuk disewa di bandar baru klang. Rumah sudah di ubah suai. Dapur kabinet, mesin cuci, peti sejuk, katil , tv, sofa dan set almari pakaian. Tingkat 16. Call 0105370953 mat
28Tapak Hari Belia Putrajaya - JUALAN PENGHABISAN, HANYA RM1,500! - Mon 15/Apr/2013 4:46pm
Tumpang tuan tanah Tapak untuk disewa 10x10 di ekspo promosi BOLA KAMPUNG. Di setiap econsave di seluruh semenanjung selama 3 hari. Sewa rm550. Untuk matlumat selajutnya sila hubungi en Mat 0105297707
29Funder @ Pelabur Untuk Filem - Mon 15/Apr/2013 4:18pm
Pihak kami ada menyediakan pelbagai kenderaan untuk shooting filem dan drama. Hubungi saya unuk hrga diskaun. Call/sms 0105370953 mohd
30Ingin Menceburi Dalam Bidang Pengangkutan Bas Express - Fri 12/Apr/2013 2:19pm
Salam. Boleh hubungi saya untuk saya beri pendapat , pandangan atau perlukan saya untuk menjadi perunding untuk memajukan perniagaan. Hubungi mohd. 0105370953
31Kereta Ford Ranger/Toyota Hilux Diperlukan Untuk diSewa - Fri 12/Apr/2013 8:23am
Sila call. 0105370953 mohd
32Diperlukan Pembantu Tukang Masak dan Pembantu Warung - Thu 11/Apr/2013 10:18am
Salam. Tumpang tuan tanah. Diperlukan pekerja jual nasi lemak dań goreng pisang di padang padang jawa. Waktu kerja Nasi lemak pagi sahaja. Goreng pisang dr tgh hr ke petang. Berminat boleh hubungi mohd 0105370953
33Nak Jadi Model? Sertai Kami! - Wed 10/Apr/2013 12:18am
Berhati2 jika pihak agency ada meminta bayaran. Jika mereka2 yg tergila2 nk jadi model or pelakon, jgn gelojoh mmbuat bayaran. Jika anda bayar, anda fikir sendiri siapa yg kenaaa
34Memerlukan Transporter Untuk Menghantar Barang Seluruh Malaysia - Fri 29/Mar/2013 3:56pm
Boleh buat perbingn. Cll sy 0105370953. Math
35Handphone Note 2 Malaysia 5.3inch Dualcore1.2gz - Tue 26/Mar/2013 10:03pm
Tumpang tuan tanah. S note2 indonesia brands rm600 baru. Android 4.1. Stok terhad. Cll 0105370953
36Forex Pamm Akaun: SikitJadiBukit. Mana Tau Blh Buat Untung Scara Konsisten. - Fri 1/Feb/2013 2:36pm
Salam. Mcmmn nk buka akaun. mhsa8790@yahoo.com.my
37Modal Ada 30k - Mon 28/Jan/2013 10:55pm
Salam bro j. Jika perlukan perunding perniagaan boleh hubungi saya. Nanti akan diberikan tunjuk ajar juga cara nak mula bagaimana. Diberi cadangan perniagaan apa yg sesuai. Akan dibimbing sehingga boleh dapat keuntungan. Bila sudah mendapat keuntungan baru dibayar upah saya. Mudah2an berjaya dgn izinnya. Tel saya 0104255101 mohd
38Ingin Buka Kedai Makan - Mon 28/Jan/2013 10:29pm
Salam Jika anda perlukan pengurus atau khidmat perunding boleh hubungi saya. Jgn risau tentang pembayaran. Bila ada keuntungan baru pembayaran mengikut persen. Tel 0104255101 mohd.
39Minta Pendapat: Business Sewa Bas - Wed 23/Jan/2013 3:39pm
Salam. Hubungi sy untuk perunding perniagaan bas atau bekerjasama 0104255101 mohd
40Di Cari: Seller/Pembekal Diesel Euro 2m Petronas dan Russian D2 - Mon 21/Jan/2013 4:43pm
Ready stock d2, 600mt/week Now can sell Email me mhsa8790@yahoo.com.my
41Free Signal. Free Signal. Free Signal - Sat 19/Jan/2013 1:06pm
Salam. Emailkn mcmmn nak buka akaun. Mhsa8790@yahoo.com.my
42Suami Isteri Penipu. Tolong Add Facebook Dia Dan Minta Dia Berhanti Menipu Sbb Dier Da Block Saya - Thu 6/Dec/2012 11:41pm
salam semua warga MC, untuk kita terhindar dari kena tipu, perbanyakkan la bersedekah (jgn la rm1 je). dengan banyak bersedekah tu la automatis rezki kita bertambh. kalau memberi sedikit, dpt nya pun sedikit. jd, fikir2kan la.
43Mencari Funder/Invester/Jual/JV Untuk Lombong Emas di Kelantan Timur - Thu 6/Dec/2012 10:34pm
salam, sms sy untuk sy dpt no contack u. nnti sy cll blk. +60104255101. tq.
44D2 Diesel Diperlukan Untuk Export Market - Tue 4/Dec/2012 10:58am
pembekal terus . email sy harga mhsa8790@yahoo.com.my
45Pekerja di Rumah di Perlukan Segera. - Mon 3/Dec/2012 2:14pm
mhsa8790@yahoo.com.my
46Serious Buyer untuk D2 Diesel Petronas Specs - Sun 2/Dec/2012 8:09pm
salam, kepada pembeli, 50,000mt/mth. email keterangan untuk dihubungi. pembekal ada kapal sendiri. madmastermind30@yahoo.com
47Lori Trailer Untuk Disewa - Projek North Port - Klang - Fri 30/Nov/2012 7:59pm
salam, call sy mohd +60104255101
48Mencari Pekerja Rakan Kongsi Untuk Berniaga Goreng Pisang di Meru - Thu 29/Nov/2012 1:45pm
salam, sy berminat, email no tel sy ke mhsa8790@yahoo.com.my
49Jangan Tamak, 30% Sebulan Dengan Forex - Thu 29/Nov/2012 1:41pm
emailkan sy madmastermind30@yahoo.com
50Mencari Pengusaha Kantin Kilang - Wed 28/Nov/2012 12:09pm
salam, sy mohd berminat, sila hubungi sy +60104255101. madmastermind30@yahoo.com