Lily07
Profile
Forum NickLily07
RegisteredSun 29/May/2011 3:14pm
Topics by Lily07
1Part Time Diperlukan di Shah Alam (12) - Thu 10/Jan/2013 7:42am
2Mencari Part Time di Selangor (11) - Tue 31/May/2011 1:54pm
Comments by Lily07
1Vacancy Part Time. - Sat 7/Sep/2013 11:34am
berminat. email details plizz. tq.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
2Perlukan Ramai Freelance (Terhad Kepada 100) dalam pelbagai bidang IT, Multimedia - Sat 31/Aug/2013 8:04pm
data entry? whitelotus_lillynn999@yahoo.com
3Agen Homemade Coklat Tanpa Modal - Sun 28/Jul/2013 1:12pm
email details : whitelotus_lillynn999@yahoo.com
4Membekal Coklat Daim, Forerro, Toblerone dll dengan harga murah dari pasaran - Sun 28/Jul/2013 12:33pm
email sy : whitelotus_lillynn999@yahoo.com
5Kerani Data - Fri 22/Feb/2013 10:15pm
emel me. tq.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
6Pihak Syarikat Memerlukan Pekerja Sambilan Dari Rumah Dengan Segera - Tue 19/Feb/2013 11:56am
Saya berminat. Emelkan pada saya. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
7Berita Baik Buat Pencari Kerja Part Time - Wed 13/Feb/2013 12:29pm
boleh try emel ke saya. tq.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
8Kami Boleh Tunaikan Setiap ^Hajat^ Anda Dengan Izin Allah - Thu 7/Feb/2013 10:34am
Salam encik shafiq.. boleh emelkan juga pada saya caj perubatan yang biasa dikenakan.. terima kasih.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
9Mencari Tempat Latihan Industri Dalam Bidang Kejuruteraan Kimia - Wed 6/Feb/2013 8:44am
Saya juga dalam bidang yg sama memerlukan tempat untuk praktikal selama 8 minggu bermula jun 2013 hingga akhir ogos 2013. apa2 info boleh bgtau saya. tq.. emel : whitelotus_lillynn999@yahoo.com 017-3752597
10Mencari Penjaga Booth Sambilan. (10 Hari) - Mon 4/Feb/2013 6:21am
saya di area seksyen 7 shah alam. emel : whitelotus_lillynn999@yahoo.com 017-3752597
11Kerja Sambilan Dari Rumah Seperti Menaip dan lain-lain - Sun 3/Feb/2013 6:14am
saya pun. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
12Part Time Diperlukan di Shah Alam - Sat 2/Feb/2013 8:25pm
untuk sampai hujung bulan 2.. memerlukan kerja seboleh-bolehnya di seksyen 7 shah alam. sata tiada transport. hubungi saya jika ada kekosongan..
13Work From Home 2-3 Hours Per Day - Sat 2/Feb/2013 1:51pm
boleh emel saya whitelotus_lillynn999@yahoo.com
14Pencarian Part Time Dropshipper. Komisen Tinggi. Benefit yang Banyak - Thu 31/Jan/2013 2:24pm
mcm mana nk daftar? emel details. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
15Part Time Diperlukan Segera - Thu 31/Jan/2013 8:18am
nak tau whitelotus_lillynn999@yahoo.com
16Bisnes Jual Topup / Jual Prepaid / Jual Reload - Sun 27/Jan/2013 12:51pm
mcm mana kalau tetibe nak stop bisnes ni? tunggu sampai habis modal ke?
17Bisnes Jual Topup / Jual Prepaid / Jual Reload - Sun 27/Jan/2013 11:55am
salam.. berminat. emel : whitelotus_lillynn999@yahoo.com
18Kerja Part Time Disediakan - Fri 25/Jan/2013 2:24pm
nak tau juga.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
19Mencari Agent untuk Promosi: Komisen RM10 - RM50 - Fri 25/Jan/2013 9:02am
berminat.. emel saya : whitelotus_lillynn999@yahoo.com
20Kerja Kosong di Jalan Ipoh - Fri 25/Jan/2013 8:54am
part time boleh ke encik? emel saya : whitelotus_lillynn999@yahoo.com
21Pekerja Am Lelaki & Perempuan - Fri 25/Jan/2013 8:44am
Salam..boleh bagi details.. ofis di mana? emel : whitelotus_lillynn999@yahoo.com
22Kerja Part Time Disediakan - Sun 20/Jan/2013 5:52pm
try jugak la.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
23Part Time Diperlukan Segera - Sun 20/Jan/2013 1:24pm
emel. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
24Urgent: Mencari Tempat Praktikal untuk Sesi March 2013 - Sun 13/Jan/2013 1:36pm
salam.. tumpang iklan. saya juga sedang mencari tempat praktikal dalam bidang kejuruteraan kimia bermula bulan hujung jun/ awal julai 2013 hingga hujung ogos 2013. jika ada mana2 kekosongan boleh emel saya. prefer kawasan sekitar Shah Alam, Kuala Lumpur atau mana2 tempat di Selangor. terima kasih. emel : whitelotus_lillynn999@yahoo.com
25Parttime Kat Rumah,. RM20 - RM30 Sejam - Sat 12/Jan/2013 8:57am
boleh bgtau details buat apa ni.. buat kraf ke? emel saya whitelotus_lillynn999@yahoo.com
26Memerlukan Kerja Part Time - Fri 11/Jan/2013 9:47am
tumpang lalu.. sye juga memerlukan part time di sekitar seksyen 7 shah alam. mcg di 017-3752597
27Part Time Diperlukan di Shah Alam - Thu 10/Jan/2013 7:50am
sory typo.. bukan praktikal* tapi maksud saya kerja yg teknikal..
28Kamera Video Spy Skodeng untuk Dijual. Murah! - Fri 17/Jun/2011 7:26pm
ce emel juge pada saya. tq.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
29Kerja Sampingan untuk Student UITM, UM, UKM, Matriks, UPM, Any Else - Fri 17/Jun/2011 2:08pm
agen ape ni?? ce emel ke saya : whitelotus_lillynn999@yahoo.com
30Homemade Tat Nenas & Biskut Bangkit - Wed 15/Jun/2011 10:34am
ada kekosongan part time tolong buat kuih x?? saya cuti semester sampai september.. emel whitelotus_lillynn999@yahoo.com or msg/call 017-3752597
31Promosi Pakage Biskut & Kuih Raya Tradisional 2011 Dibuka! - Tue 14/Jun/2011 12:23pm
ade keje part time x?? sampai bulan 9 saje.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
32Hari Raya 2011 - Karipap Mini Serunding Ikan - Tue 14/Jun/2011 11:14am
ada part time kosong x sampai september?? emel sye.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
33Online Bisness yg Menguntungkan. - Mon 13/Jun/2011 11:18am
ade kene bayar pe2 ke b4 nak mule?? emel sye details.. whitelotus_lillynn999@yahoo.com
34Mencari Part Time di Selangor - Fri 10/Jun/2011 2:54pm
nor amira.. ade hostel ke keje kat kdai dobi tu??
35Mencari Part Time di Selangor - Tue 31/May/2011 2:05pm
nak tambah sikit lagi. saya tiada pengalaman kerja tapi sentiasa sedia untuk belajar. kerja di kawasan sekitar selangor saja.. tq..