Kuih Kering
Profile
Forum NickKuih Kering
RegisteredMon 18/Oct/2010 1:39pm
Topics by Kuih Kering
1Kuih Gunting Sabah (4) - Tue 18/Jan/2011 9:02am
2Kuih Gunting Sabah - Fri 17/Dec/2010 11:00am
3Promosi Kuih Gunting Sabah! (1) - Wed 17/Nov/2010 9:45am
4Tempahan untuk Raya Aidiladha - Kuih Gunting - Thu 28/Oct/2010 5:30am
5Menerima Tempahan Kuih Gunting - Mon 18/Oct/2010 2:44pm
Comments by Kuih Kering
1Massage untuk Wanita Sahaja - Tue 18/Jan/2011 9:00am
kalau yang tukang urutnya orang perempuan juga takpelah.
2Saya Hendak Menjadi Drop Ship Agent - Sun 19/Dec/2010 9:49am
berminat dengan kuih gunting sabah, sila email tradisikuih@yahoo.com
3Strategi Lain (Jualan Burger) - Wed 8/Dec/2010 1:57pm
cadangan tu memang ok. nak buat kat area mana ni?
4Ingin Berniaga Lagi - Thu 2/Dec/2010 8:01pm
kami mula buat kuih gunting secara kecil2an je alhamdulillah makin banyak permintaan dari masa ke masa. kalau nak berniaga bermula dari kecil2an jgn terus buat besar2an. dian hadlin tinggal di mana? apa2 hal email ke tradisikuih(at)yahoo.com
5Mencari Pengedar Barangan Runcit - Sipitang, Sabah - Thu 2/Dec/2010 1:16pm
kalau dah dapat barang2 runcit mcm tpung, gula, minyak..dan mahu mempelbagaikan jenis barang jualan, boleh email ke tradisikuih(at)yahoo.com untuk dapatkan bekalan kuih gunting dari papar.
6Family Pakej Murah ke Sabah - Thu 2/Dec/2010 12:37pm
kalau dah datang sabah, rugi tak makan kuih gunting sabah. kami pembekal kuih gunting sabah. email ke tradisikuih(at)yahoo.com
7Pembekal Ikan Bilis dan Udang Kering Murah dan Berkualiti - Wed 1/Dec/2010 6:51pm
area mana ni?
8Ingin Memulakan Perniagaan Membuat Tauhu - Wed 1/Dec/2010 5:51pm
apa kata buat kecil2an dulu. macam kami ni buat home made kuih gunting. kuih gunting kami buatan orang islam jugak, tak perlu pinjam dari mana2 pun.
9Buat Duit Tanpa Modal. Sungguh Mudah. - Wed 1/Dec/2010 7:55am
Tiada duit mudah tanpa modal. Perniagaan saya real business punya. saya pembekal kuih gunting sabah sama ada untuk makan sendiri atau berniaga. ada 2 jenis iaitu asli dan pedas. sila email tradisikuih(at)yahoo.com
10Ingin Memulakan Biz Online - Tue 30/Nov/2010 11:52am
siti mas mira tinggal di mana?
11Iphone 4-Real Copy. RM 390 Saja - Fri 26/Nov/2010 5:58pm
salam, hantar gambar iphone 4 cina dan details ke tradisikuih@yahoo.com
12Tapai Pulut Sedaap & Manis - Sat 20/Nov/2010 8:39am
Kuih gunting nombor 1 di Malaysia dibuat tanpa menggunakan marjerin. Kuih gunting buatan anak jati sabah dijamin rangup dan sedap. tidak muak untuk dimakan setiap hari. Kalau tak percaya, sila tempah sekarang. Sesiapa yang berminat boleh tempah sekarang sama ada untuk makan sendiri di rumah atau mengadakan majlis makan2 dan sebagainya. Kami juga membekal untuk pengedar pada harga rendah bagi pembelian secara pukal. sebarang pertanyaan sila email tradisikuih@yahoo.com
13Mencari Orang yang nak Mengedar Fancy Cookies. - Sat 20/Nov/2010 8:33am
sesiapa yang nak makan kuih gunting, jangan teragak-agak untuk menempah dari kami. harga yang kami jual adalah berpatutan. sesiapa yang berminat nak jual kuih gunting sabah, kami sedia membekalkan kuih gunting dalam kuantiti besar pada harga rendah. kuih gunting buatan anak jati sabah dijamin sedap! sila email traidisikuih@yahoo.com atau sms/call 0179062987.
14Mencari Agen Jualan Coklat Tasneem - Sat 20/Nov/2010 8:29am
Salam, kami pembekal kuih gunting. sesiapa sahaja boleh tempah kuih gunting dari kami tidak kira sama ada untuk makan sendiri atau nak buat majlis makan2 dan sebagainya. kami juga membekal kuih gunting untuk pengedar/peniaga pada harga rendah bagi setiap pembelian secara borong. keutamaan diberikan pada peniaga2 dari papar sampai kota kinabalu. sesiapa di luar kawasan tersebut yang berminat, kita boleh bincang urusan penghantaran. sebarang pertanyaan boleh email tradisikuih@yahoo.com atau call/sms ahmad 017-906 2987
15Duit Poket Hari2 - Jualkan Tart Unik Bentuk Buahan & Sayuran Tanpa Modal - Sat 20/Nov/2010 8:24am
kami pembekal kuih gunting bagi sesiapa sahaja yang berminat untuk mendapatkannya boleh tempah sekarang sama ada untuk makan sendiri atau sebarang majlis makan2. kepada yang berminat untuk berniaga, kami sediakan harga rendah bagi jualan secara pukal/borong. keutamaan akan diberikan pada kawasan papar sehingga kota kinabalu. sesiapa yang berminat mengedar/menjual kuih gunting kami tetapi berada di luar kawasan tersebut, kita boleh bincang kos penghantaran. kuih gunting kami dijamin sedap! sila email tradisikuih@yahoo.com sekarang untuk dapatkan harga.
16Mengambil Tempahan Kek Lapis Sarawak. - Sat 20/Nov/2010 8:17am
kami mengambil tempahan kuih gunting kepada semua warga majalah yang berminat untuk merasai kesedapan dan keenakan kuih gunting ini. kuih gunting kami bukan sahaja sesuai untuk makan2 di rumah malah boleh dijadikan hantaran perkahwinan dan hadiah cenderahati untuk teman2 yang ingin mengadakan majlis keramaian. Pembuatannya tidak menggunakan marjerin, kurang berminyak dan dijamin sangat sedap dibuat oleh anak jati sabah. sila email tradisikuih@yahoo.com sekarang
17Nak Tempah Kek? Free Delivery Door to Door. - Sat 20/Nov/2010 8:13am
kami menerima tempahan kuih gunting untuk kenduri perkahwinan, pertunangan, makan sendiri dan sebagainya. kami juga menerima tempahan kuih gunting dalam kuantiti yang besar pada harga rendah bagi sesiapa yang berminat nak jadi pengedar. sesiapa yang berminat boleh hubungi 017-906 2987 (sms/call) atau email tradisikuih@yahoo.com
18Mencari Pengedar Serunding Daging Tempatan, Mini Popia dan Menerima Tempahan Makanan di Pejabat2 Kerajaan dan Membekal Makanan ke Rumah2 - Sat 20/Nov/2010 8:07am
kami merupakan pembekal kuih gunting bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar. kuih gunting kami dijamin sedap. email tradisikuih@yahoo.com atau sms/call ahmad 0179062987
19Promosi Kuih Gunting Sabah! - Sat 20/Nov/2010 8:05am
harga promosi berakhir hujung bulan November ini. Harga kuih gunting kami akan kembali pada harga biasa iaitu RM8 bagi 500gm dan RM15 bagi 1kg pada 1 Disember 2010. Sesiapa yang masih belum tempah, sila tempah sekarang sementara masih ada promosi. Harga promosi RM7 bagi 500gm dan RM12 bagi 1kg tidak termasuk penghantaran. email tradisikuih@yahoo.com
20Mencari Pembekal Makanan Sesuai utk Kafeteria Saya - Fri 19/Nov/2010 9:35pm
berminat dapatkan bekalan kuih gunting dari sabah? keutamaan buat masa ni untuk kawasan dari papar hingga kota kinabalu. sesiapa dari luar kawasan tersebut, kita boleh bincang kos penghantaran. Rasanya dijamin sedap, tak bosan makan selalu. sila hubungi ahmad 017-9062987 (sms jika tak dapat call) atau emailkan ke tradisikuih@yahoo.com
21Perhatian! Penipuan Kursus Stesen Minyak - Fri 19/Nov/2010 9:30pm
buat malu orang bernama ahmad je..
22Mencari Kerepek Ubi Pedas Basah yang Sedap - Fri 19/Nov/2010 9:19pm
sesiapa yang berminat nak beli kuih gunting untuk makan2 sahaja boleh hubungi ahmad 017-9062987 atau email ke tradisikuih@yahoo.com. Dijamin sedap!
23Pembekal Kerepek, Keropok Dan Kacang - Fri 19/Nov/2010 2:52pm
kami membekal kuih gunting secara borong dari sabah. keutamaan akan diberikan pada peniaga dari kawasan papar sampai kota kinabalu. peniaga dari luar kawasan tersebut yang berminat boleh bincang kos penghantaran dengan kami terlebih dulu. kuih gunting dari pihak kami dijamin sedap. sila hubungi ahmad 0179062987 (sms jika tak dapat call). email: tradisikuih@yahoo.com
24Pembekal Makanan Ringan Kerepek Terus Dari Kilang - Fri 19/Nov/2010 2:44pm
sesiapa yang perlukan bekalan kuih gunting dalam kuantiti besar dengan harga yang berpatutan sila hubungi ahmad 017-906 2987. Keutamaan akan diberikan pada peniaga dari kawasan Papar sampai Kota Kinabalu.
25Pengedar Keropok Segera Dan Kerepek - Fri 19/Nov/2010 2:41pm
sesiapa yang perlukan bekalan kuih gunting dalam kuantiti yang banyak sila sms/call ahmad 017-906 2987. Keutamaan diberikan kepada peniaga-peniaga di kawasan Papar sampai Kota Kinabalu.
26Mencari Pemborong Kerepek Dan Keropok - Fri 19/Nov/2010 2:38pm
sesiapa yang perlukan pembekal kuih gunting, sila sms/call ahmad 017-906 2987
27Mencari Pembekal Kerepek - Fri 19/Nov/2010 2:37pm
syila tinggal di mana? area mana?
28Supplier Oh Supplier - Mencari Pembekal Barang Kedai Runcit - Wed 17/Nov/2010 10:03am
tumpang tanya, di mana lokasi kedai runcit exigences?
29Dapatkan Award Tender2 Kerajaan @ GLC, Anda Manage, Saya Fund - Tue 16/Nov/2010 7:37am
tak baik sombong... biarlah berniaga jual kuih je walaupun keuntungan ciput je tapi yang penting jaga akhlak tu. apa guna sombong ni? ingat ye suhaimi, sombong bukan hak individu. takde sesiapa pun boleh sombong melainkan Allah. kalau masih degil nak sombong jugak, jadilah macam syaitan dan iblis.
30Mencari Part Time di Rumah. - Wed 20/Oct/2010 1:06am
cuba jual kuih gunting, rasa memang sedap sebab resipi tradisi melayu..bole contact pembekal kuih gunting, ahmad 017-9062987
31Mencari Pembekal Barang-Barang Runcit Dengan Harga Murah - Raub, Pahang - Tue 19/Oct/2010 11:35pm
kalau nak dapatkan bekalan kuih gunting siap dalam paket boleh sms/call ahmad 017-9062987
32Supplier di Perlukan - Kedai Serbaneka di Shah Alam - Tue 19/Oct/2010 2:36pm
kuih gunting siap dalam pack, boleh hubungi ahmad 017-9062987
33Lori Untuk Disewa Sekitar Johor - Tue 19/Oct/2010 2:27pm
berapa sewa kalau sehari? sewa termasuk driver atau lori sahaja?
34Memulakan Perniagaan Secara Kecil-kecilan Dengan Modal Yang Rendah - Tue 19/Oct/2010 1:34pm
semoga berjaya buka kedai sendiri walaupun berniaga kecil-kecilan lama2 jadi besar-besaran..sila hubungi pembekal kuih gunting, ahmad 017-9062987
35Halalmart (Seberang Prai/P. Pinang) - Mencari Pembekal Produk Halal - Tue 19/Oct/2010 1:28pm
kalau berminat menjual makanan siap packing boleh contact pembekal kuih gunting, ahmad 017-9062987
36Mencari Pengedar Roti, Bakeri dan Kerepek - Tue 19/Oct/2010 1:25pm
kuih gunting siap dalam paket. berminat sila contact pembekal ahmad 017-9062987
37Mencari Peluang Perniagaa Modal Kecil, Risiko Rendah, Pulangan Lumayan. - Mon 18/Oct/2010 5:56pm
kalau macam tu, jual je kuih gunting tradisi turun temurun. suami isteri boleh buat ni, senang je. bagi orang ramai rasa sikit kuih gunting ni pastu dorang mesti nak lagi. bila dorang nak beli, jual je la..beli je borong dari pembekal ahmad 017-9062987.
38Modal RM300 ke Bawah Siap Produk (Ingin Berniaga) - Mon 18/Oct/2010 5:51pm
modal rm300 ke bawah elok jual kuih gunting. contact pembekal ahmad 017-9062987
39Ingin Berniaga Bermodalkan Rm70k - Mon 18/Oct/2010 5:50pm
saya pilih no.1 buka kedai serbaneka. mcm2 bole jual. dapatkan kuih gunting dalam jumlah banyak dan murah, contact ahmad 017-9062987
40Mencari Rakan Kongsi - Mon 18/Oct/2010 5:48pm
kalau nak dapatkan bekalan kuih gunting dalam kuantiti banyak dan murah sila hubungi ahmad 017-9062987