Ken881
Profile
Forum NickKen881
RegisteredMon 31/Dec/2012 11:07pm
Topics by Ken881
1Mencari Rakan Niaga Burger (11) - Wed 26/Feb/2014 1:09pm
2Funder (6) - Tue 7/May/2013 12:34pm
3Bantulah Warga Mjlh. Com (12) - Tue 8/Jan/2013 11:47am
Comments by Ken881
1Mencari Kerja di Area Cheras atau yang Berdekatan. - Thu 24/Apr/2014 8:44pm
jawatan kosong...macam kerja sendiri 0149661869
2Mencari Kerja Kosong - Thu 24/Apr/2014 8:41pm
perlu kerja tanpa tekanan boleh hubungi saya 0149661869
3Mencari Pekerjaan - Mon 31/Mar/2014 7:40pm
perlu tukang masak yg jujur di area USJ8..lepasan spm di galakan 0149661869
4Mencari Rakan Niaga Burger - Wed 12/Mar/2014 5:52pm
en Zulhusni 2 thank Q
5Transformasi Burger Yang Akan Berlaku - Tue 4/Mar/2014 8:07pm
email arincaureang@yahoo.com Tq
6Mencari Janda/Anak Dara - Mon 3/Mar/2014 11:40am
Sy benar2 mahukan seseorang utk mendorong sy especialy pd wanita (kakak) kerna wanita ni pandangan mereka lebih terbuka... Lelaki mejority ''cincai2'' tapi tak semua lah. Ada yg anggap benda ni remeh, tapi bg sy tak semudah itu... Mudah2han Allah memberi jalan atau anugerahkan seorang insan yg boleh mendengar dan menasihat sy. umur dalam 30-38
7Mencari Rakan Niaga Burger - Mon 3/Mar/2014 11:21am
saya bercadang nak buka kat aria pj/kl/cheras
8Funder - Thu 9/May/2013 4:02pm
Thanks to all suggestions,,,Need more..
9Pertanyaan/Pendapat - Tue 8/Jan/2013 11:39am
Saya pun nak business,tapi bertapi-tapi sbb saya tak ada pengetahuan langsung nak mula kat mana..kalau nak melabur dalam 10k dan jikalau pulangan menarik apa salahnya nak cuba...boleh bagi detail kat saya...(aromsakwang@yahoo.com)
10Jom Bina Networking - Sun 6/Jan/2013 9:03pm
Salam sejahtere semua warga m.com,, Saya ada 10k nak buat biznes tapi tak tahu nak melabur dalam bidang mana yang boleh mengutungkan dan risikonya sangat rendah.boleh bantu rakan2?
!!