Kelambi Fashion
Profile
NamePemborong Pakaian Wanita
Forum NickKelambi Fashion
CompanyKelambi Fashion
URLkelambifashion.blogspot.com/
RegisteredWed 23/Mar/2011 9:23pm
Topics by Pemborong Pakaian Wanita
Comments by Pemborong Pakaian Wanita
1Mencari Pembekal Baju Kebaya Indonesia - Wed 27/Nov/2013 6:03pm
kelambi fashion adalah pemborong jubah dan blaus 0163688642
2Saingan Harga Dari Perniaga Tudung Pakistan & Bangla - Wed 27/Nov/2013 5:58pm
maaf, saya hendak beri sedikit pendapat, satu jangan sesekali harapkan menteri pusat atu negeri, kerana jual kain bukan untung besar, mereka tak minat. dua. kebanyakkan bos pekedai ni adalah rakyat pakistan dan bangla yang isteri mereka adalah rakyat malaysia-kini anak anak mereka pun rakyat malaysia-pihak berkuasa tempatan tak boleh ambil tindakan kerana lesen di punyai oleh rakyat tempatan-isteri dan adik beredik sebelah isteri. keempat- mereka mempunyai kilang menjahit sendiri dan jenamasendiri- tu sebab murah(maaf jenama tidak boleh di dedahkan) kelamahan peniaga bumiputra- satu mereka tidak tahu cara bagaimana hendak bersatu seperti peniaga pakistan,
3Pinjaman Peribadi (Berlesen) - Fri 22/Nov/2013 4:16pm
jubah dan blaus murah 0183296789
4Mana Boleh Dapat Wholesale Baju Tshirt Wanita Berfesyen Terbaru, Quality Bagus, Murah And Need Droship - Fri 22/Nov/2013 4:13pm
jubah dan blaus murah 0183296789
5T-Shirt Muslimah Jenama Safiya - Fri 22/Nov/2013 4:12pm
jubah dan blaus murah 0183296789
6Borong T-Shirt Baju Muslimah - Fri 22/Nov/2013 4:10pm
jubah dan blaus murah 0183296789
7Pembekal Kain Pasang Sulam Benang Direct Indonesia - Fri 22/Nov/2013 4:08pm
jubah murah dan blaus murah-0183296789
8Pembekal & Pemborong Jubah & Dress - Fri 22/Nov/2013 4:06pm
jubah murah hubungi 0183296789
9Membekal Pakaian Muslimah - Fri 22/Nov/2013 4:01pm
salam, tumpang iklan kelambi fashion di gm klang adalah pemborong jubah-hubungi0183296789-10 helai ambil harga sehelai rm 60
10Mencari Pembekal Pakaian Lelaki dan Perempuan Yang Terkini - Thu 21/Nov/2013 10:37pm
kelambi fashion no 2F-31 GM klang merupakan pemborong pakaian muslimah; jubah rm 60 sehelai jika ambil sepuluh pasang-harga terendah, blaus dan skrits rm 2o tinggal kan no tel di kelambifashion@gmail.com utk maklumat
11Mencari Pembekal Pakaian Muslimah dan Kanak-Kanak - Thu 21/Nov/2013 10:25pm
kelambi fashion- 2f-31 GM klang adalah pemborong pakaian muslimah, harga borong rm60 sehelai- jika beli 10 pasang blaus rm20 sehelai, laawati kelambifashion@gmail,com.
12Mencari Supplier Pakaian Wanita Seperti Maxi, Kaftean Blouse Dll. - Tue 19/Nov/2013 10:55pm
sila laawati kelambifashion.blogspot.com kami adalah pemborong pakaian muslimah di 2f-31 gm kelang
13Mari Borong Baju Jersi Euro 2012 yang Hot Meletup di Kedai Anda, Butik, Uptown Pasar Malam, Etc - Wed 28/Mar/2012 10:17pm
kelambi fashion p5 no 27 dan 26 bertempat di GM KLANG merupakan pemborong baju kurung kanak kanak. stok jualan raya telah sampai sms 0163688642
14Kain Cotton Corak Sutera. Produk yang Jarang Dijumpai Dipasaran. - Sat 17/Mar/2012 9:24pm
baju kurung kanak kanak utk jualan runcit dan borong, kelambifashion p5-26 dan27 di gm klang
15Kasih Sayang Penentu Segala - Sun 18/Dec/2011 11:17pm
tumpang iklan, memerlukan insurans takaful sms tel 0163688642
16Tabung Simpanan Haji Kedua Anda. - Sun 18/Dec/2011 11:15pm
agen insuran takaful berminat nak beli insuran sila sms atau tel 0163688642
17Home Tusyen - Bangi, Serdang, Putrajaya, Kajang dan BTHO - Fri 9/Dec/2011 9:49pm
saya menyediakan tuisyenbahasa Melayu utk sekolah menengah rm 59 satu jam, berkumpulan rm 8o seorang. kawasan puncak jalil, kinrara 0163688642
18Pusat Memborong Bumiputera? Idea atau Cadangan - Mon 28/Nov/2011 2:28pm
kepada alan aman sila lawati kelambifashion gmail com supaya kita boleh mengumpul beberapa orang utk berkoongsi idea
19Clearance Sale Baju Kurung Cotton, Sutera Wangi Dress Kanak-Kanak Dll - Mon 21/Nov/2011 9:59pm
kelambi fashion merupakan pemborong pakaian baju kurung kanak kanak,tempahan untuk hari raya 2012 dibuka sekarang hantara kepada kelambifashion@gmail com
20Telekung Vietnam Dewasa dan Kanak-Kanak - Sat 19/Nov/2011 9:09pm
saya ingin mencari pembeli yang ingin membeli telekung jenama al jabbar keluran indonesia secara borong, berminat silia hubungi kelambifashion gmail com atau kosong satu enam, tiga enam lapan, lapan enam empat dua
21Telekung Vietnam - Sat 19/Nov/2011 9:05pm
iingin mencari pemmbeli telekung secara borong dari indonesia jenama al jabar berminat hantar nol tel kepada kelambifashion gmail com
22Mencari Pembekal Telekung 63 Timbul - Sat 19/Nov/2011 9:01pm
saya membekalkan telekung al jabar indonesia hubungi kosong satu enam, tiga enam lapan, lapan enam empat dua
23Tapak Niaga Karnival Mega ^Selangor Bumper 2011-2012. Selangorku^ - Sat 19/Nov/2011 8:42pm
mencari pembeli telekung sulam indonesia , di jual secara borong,beri no tel kepada kelambi gmail com
24Pusat Memborong Bumiputera? Idea atau Cadangan - Tue 15/Nov/2011 8:44pm
cadangan saya mudah, ada satu tempat yang hidup segan mati tak mahu, bazar rakyat sebelah pasar borong selangor, sewa murah , lokasi strtegi.tapi kalau datang siang tutup, datang malam tutup tak tahu bila buka,apa kata dalam 100 orang pemborong buka kedai kat situ, semua kongsi buat iklan tiap tiap minggu, jangan tutup bukak, insyallah dalam 6 bulan tempat tu boleh , dengan syarat barang pelbagai, harga bersaing kalau gagal tak lah sampai terduduk sebab sewa murah tempat cantik, saya lontarkan idea berdasarkan pengalaman kerana saya rasa tempat tu boleh. harap ada yang boleh fikirkan idea ni.
25Pusat Memborong Bumiputera? Idea atau Cadangan - Tue 15/Nov/2011 5:36pm
saya berniaga di gm klang, waktu baru nak mulakan perniagaan ada yang kata saya bodoh dan gila kerana nak berniaga di gm klang kerana tempat tu banyak lembu dan tak akan ada orng datang. saya nekat, sebab waktu mahu mulakan perniagaan gm janjikan kadar sewa yang amat murah sebagai sokongan pada tahun pertama dan akan dinaikkan dengan kadar yang berpatutan pada tahun berikutnya setelah saya punyai pelangan, syukur sekarang dah ada tiga unit kedai dalam gm, kerana apa, gm mempunyai rangkaian promosi yang kuat dan berterusan. mereka begitu serius dalam mempromosi dan mengajar kami cara menarik pelanggan. Sayang, tak ada satu pihak samada kerajaan pusat apatah negeri yang mahu membuat konsep gm utuk peniaga bumiputra, saya pernah ajak utuk cari tempat dan sewakan dengan kadar murah kepada peniaga bumiputra islam, tapi ramai yang lihat cadangan saya dengan muka yang sukar dijelaskan. tahukah anda banyak baitulmal di negara islam yang menyewakan bangunan perniagaan kadar yang sangat minima. persoalan di sini bukan import barang dari china atau mana mana kita perlukan satu tempat seeperti gm yang dapat mamayung peniaga bumiputra islam utk berniaga. jika ada mana mana jutawan melayu yang sanggup mewujudkan tempat perniagaan seperti itu pasti pusat pemborong Melayu akan wujud, satu lagi car a tubuhkan koperasi pasti idea ini terlaksana dengan syarat jangan ada mana mana golongan puak politik melayu yang campurtangan. biarlah mereka terjun dengan labu labunya, kita sebagai peniaga bumiputra perlu dan sangat per lu bersatu. itulah kuncinya.
26Anda Memiliki Homestay? Chalet? Budget Hotel? Agent Travel? - Fri 4/Nov/2011 9:27pm
saya ada sebuah homestay di taman rambai, berhampiran dengan muar bypass dan di dalam kawasan bandar muar. rumah dua tingkat 4 bilik dengan kemudahan seperti tv, mesin basuh,dapur. kelambifashion blogspot.com atau0163688646 atau kelambifashion gmail. com
27BM, Math & Chemistry Tuition - Tue 1/Nov/2011 11:26pm
BM pmr dan spm, satu jam rm 50 untuk individu atau kumpulan rm 80 seorang. sekurang-kurangnya 6 orang, tempat taman equien, puncak jalil, kinrara dan sekitar, guru amat berpengalaman. 0163688642
28Mencari Tapak Berniaga di Jln Masjid India - Mon 31/Oct/2011 11:24pm
saya memerlukan ruang kecil untuk berniaga tshirt di masjid india dengan kadar sewa yang berpatutan, hub 0163688642
29Home Tuisyen di Rumah Anda - Serdang, Balakong, Putrajaya dan Seri Kembangan. - Mon 31/Oct/2011 10:33pm
guru tuisyen berpengalaman utk mata pelajaran bahasa Melayu sekolah menengah , indivedu atau kumpulan, kawasa puncak jalil , taman equien. kinrara, satu jam rm 50 tel0163688642
30Mencari Guru Tuisyen - Sekitar Seremban2 - Mon 31/Oct/2011 10:29pm
telepon 0163688642
31Mencari Guru Tuisyen - Sekitar Seremban2 - Mon 31/Oct/2011 10:25pm
saya merupakan guru tuisyen berpengalaman utk mata pelajaran Bahasa Melayu sekolah menengah, berkumpulan atau individu, kawan puncak jalil, equine dan kinrara
32Part Time Tuition Teacher - Mon 31/Oct/2011 10:17pm
saya seorang guru berpengalaman mengajar tuisyen Bahasa Melayu utk sekolah menengah. kawasan puncak jalil, tamna equien dan kinrara. rm 50 sejam indivedu atau kumpulan 0163688642
33Pemborong & Dropship Contact Lens - RM12 - Wed 19/Oct/2011 10:49pm
berminat kelambifashion@gmail.com
34Mencari Homestay Area Putrajaya or Seri Kembangan - Tue 11/Oct/2011 9:45pm
saya ada homestay di taman rambai muar rm 150 sehari 0163688642
35Rumah Sewa di Perlukan Area Bukit Katil/Bkt Baru/Bt. Berendam/Duyong - Sun 9/Oct/2011 8:49am
rumah singgah di bandar muar. sewa harian atau mingguan.0163688642
36Berminat untuk Berniaga Tapi - Sun 9/Oct/2011 8:47am
kelambifashion di no p5 -no 86 bertempat di gm klang ada menjual tshirt raunet rm 5, anda boleh menjual semula dgn harga rm 7 atau lapan ringgit. perniagaan yang mudah dan menguntungkan sebagai permulaan mencari pengalaman dalam perniagaan. tiada yang mudah dalam berniaga. mula dari kecil dahulu. 0163688642
37Modal Niaga RM3000 Menerusi AIM Khas untuk Peniaga Wanita - Fri 7/Oct/2011 8:56pm
nama saya ruhaidah, dimana sayaboleh meminjam rm 30 ribu utk perniagaan saya yang semakin berkembang0193023624
38Mencari Ahli Group AIM untuk Area Kajang, Bangi dan Serdang - Fri 7/Oct/2011 8:40pm
berminat 0193023624
39Peluang Perniagaan: Kasut & Kedai Kasut - Fri 7/Oct/2011 8:37pm
berminat kelambifashion@gmail.com
40Peluang Perniagaan: Kasut & Kedai Kasut - Fri 7/Oct/2011 8:34pm
berminat
41Mencari Wakil Jualan Pil Barakah Habbatussauda Dari Mesir - Sat 1/Oct/2011 7:34am
berminat kelambifashion@gmail,com
42Homestay Taman Woodland Jaya Jerantut Pahang - Tue 27/Sep/2011 5:08pm
homestay berhampiran bandar muar dan bersebelahan dengan muarbypass, kemudahan rumah doublestory, 4 bilik 1 katil kelamin dan dua katil bujang. tv, mesin basuh, sofa meja makan dan dapur , satu mlm rm 180 , lawati kelambifashion blogspot. com atau sms 0163688642
43Home Tuition 2011/2012 - Area Serdang Dan Bangi - Mon 26/Sep/2011 10:57pm
guru tuisyen bahasa melayu berpengalaman berminat hubungi 0163688642
44Jualan Penghabisan Tshirt Gap Kanak-Kanak - Sun 25/Sep/2011 7:54pm
boleh hubungi kelambi fashion kami merupakan pemborong pakian baju kurung, jika ada cod utuk pakaian anda boleh hubungi 0163688642 sila sms
45Kami Adalah Pengilang & Pemborong untuk Pakaian Seragam Sekolah yang Berkualiti, Kepada Sesiapa yg Berminat Jual Kat Tahun Akhir Ini. - Sun 25/Sep/2011 7:48pm
minta keterangan lanjut, dari kelambi fashion gm kelang. 0163688642
46Pasar Malam, Uptown, Superm Kiosk, Expo Dll - Tue 20/Sep/2011 9:42pm
lawati kelambifashion blogspot com untuk t murah
47Pemborong: Koleksi Tudung, Blouse Korea, T-Shirt, Baju Kurung, Pakaian Sekolah, Kerongsang, Hanger Tudung, Purse, Belt, Hand Beg & Aksesori Wanita Lain. - Tue 20/Sep/2011 9:36pm
tshit putih raundnet rm 5.5o lawati kelambifashion blogspot com
48Dropship dan Borong Murah Pakaian Wanita Muslimah, Blouse, T Shirt Muslimah, Jubah, Abaya, Skirt Labuh, Kebaya, Kanak-Kanak Branded, T Shirt Lelaki Branded Etc. - Tue 20/Sep/2011 9:34pm
baju tshirt putih sehelai sehelai rm 5.50 kunjungi kelambifashion blogspot com
49Rumah Singgah (Homestay) Kajang, Kuantan, Seremban. - Mon 12/Sep/2011 9:39pm
Rumah Singgah di Bndr Maharani Muar(taman rambai) bersebelahan muarbypass. rumah dua tingkat tiga bilik dengan kemudahan katil, sopa , meja makan, mesin cuci , tv, pinggan mangkuk dan bilik solat 0163688246
50Mencari Pembekal Pakaian - Wanita, Lelaki & Kanak2. - Sat 3/Sep/2011 11:15pm
kelambifashion di gm klang merupakan pemborong baju kurung kanak kanak 0163688642