Joe Azamaju
Profile
NameJoe Azamaju/cat Kereta
Forum NickJoe Azamaju
CompanyAzamaju Spraywoks
WebsiteAzamaju Sprayworks_sungai Buloh
URLbengkelcatkereta.blogspot.com/
RegisteredThu 4/Feb/2010 1:54am
Topics by Joe Azamaju/cat Kereta
1Kerja Kosong Bengkel Cat Kereta - Puncak Alam, Selangor (2) - Wed 12/Aug/2015 7:17am
2Kerja Kosong Bengkel Cat Kereta - Puncak Alam (1) - Mon 18/Aug/2014 1:35pm
3Pekerja Bengkel Cat Kereta Diperlukan - Alam Jaya, Puncak Alam - Wed 19/Feb/2014 1:49pm
4Pekerja Bengkel Cat di Perlukan - Puncak Alam - Sun 28/Oct/2012 1:18pm
5Cat Kereta Sebelum Tiba Bulan Puasa (2) - Fri 25/May/2012 2:43pm
6Kerja Kosong di Bengkel Cat Kereta - Puncak Alam, Selangor (3) - Sun 8/Apr/2012 11:10am
7Pembantu di Bengkel Cat - Puncak Alam. Selangor (6) - Fri 21/Oct/2011 10:11am
8Pembantu Bengkel Cat Kereta Diperlukan - Puncak Alam, Selangor (4) - Fri 22/Apr/2011 2:06pm
9Memerlukan Pekerja Bangla/Mynmar (3) - Mon 10/Jan/2011 4:52pm
10Jawatan Kosong - Pembantu Bengkel Cat Kereta (2) - Fri 3/Dec/2010 11:48pm
11Ingin Mencari Kedai Sewa Sekitar Sungai Buloh/Subang - Sat 4/Sep/2010 1:19am
12Perkhidmatan Cat Kereta (3) - Thu 4/Feb/2010 2:13am
Comments by Joe Azamaju/cat Kereta
1Kerja Kosong Bengkel Cat Kereta - Puncak Alam, Selangor - Mon 17/Aug/2015 1:04pm
Ada,gaji kira hari bayar bulan.
2Mencari Kerja Tetap Segera di Sekitar KL/Sel. - Wed 12/Aug/2015 7:20am
Bengkel cat kereta puncak alam Kerja kosong 013-2746491
3Mencari Rumah Sewa - Area Paya Jaras/Kuang/Kundang - Wed 23/Jul/2014 12:01am
Area kubu gajah/merbau sempak ada rasanya, ada masa kena masuk cari
4Peluang Pembiayaan Belajar Menjadi Pemandu Pelancong Berlesen Kementerian Pelancongan - Sat 3/Aug/2013 7:26am
Saya berminat , azamaju2006@gmail.com 013-2746491
5Tolong Trace No HP Scammer Ni - Sat 1/Jun/2013 3:21pm
Macam-Macam jenis manusia...duit punya pasal kelabu mata
6Cat Kereta Sebelum Tiba Bulan Puasa - Sun 24/Jun/2012 12:16am
kalau lagu tu susah la jugak tuan..tukang cat pro blh la kot buat mcm tu..kami gred b je..ha haa
7Kerja Kosong di Bengkel Cat Kereta - Puncak Alam, Selangor - Fri 25/May/2012 2:24pm
laaa ...macam tu pun ada kaaa...kelaku teruk aihhh.awai-awai reject
8Agent Dropship Diperlukan Segera untuk Produk Kecantikan Keuntungan Sehingga RM10 Per Produk - Sun 6/May/2012 6:33pm
unser7k@gmail.com
9Perunding Hartanah/Agen Penjual Hartanah Diperlukan Segera - Fri 27/Apr/2012 12:27pm
boleh email detail maklumat/syarat pada saya azamaju2006@gmail.com. sebelum jumpa tuan .
10Sesiapa yg Berminat utk Membeli dan Menjual Bodykit Kereta - Sun 18/Mar/2012 9:17pm
boleh send katalog ke azamaju2006@gmail.com bengkel cat kereta puncak alam.
11Pembantu di Bengkel Cat - Puncak Alam. Selangor - Sat 17/Mar/2012 8:33pm
kekosongan masih ada untuk bulan ni 17/3/2012..boleh datang terus pada anda yang berminat.datang dan boleh terus bincang .terima kasih
12Pembantu di Bengkel Cat - Puncak Alam. Selangor - Mon 31/Oct/2011 1:39pm
alamat bengkel No.125-G Jalan TIAJ 1/3 Taman Industri Alam Jaya, 42300 Puncak Alam, Selangor Darul Ehsan
13Pembantu di Bengkel Cat - Puncak Alam. Selangor - Fri 28/Oct/2011 11:25pm
buat masa sekarang masih ada kekosongan,maklumat seperti iklan di atas,jika serius nak join sila TELEFON N DATANG KE BENGKEL.terima kasih.
14Pemasangan NGV - Sat 18/Jun/2011 3:13am
as salam ,pertanyaan sy NGV untuk unser,berapa kos. jika saya nak gunakan tangki di tempat tayar ganti boleh ke pasang kat tempat tu,sbb sy pernah nmpk unser pasang tangki di tempat tayar ganti.berapa saiz tangki yang sesuai kat tempat tu.cadang nk pasang kat bawah sbb tak nak ganggu ruang bonet blkg. berapa kosnya blh sms sy 013-2746491
15Pembantu Bengkel Cat Kereta Diperlukan - Puncak Alam, Selangor - Sat 23/Apr/2011 7:47pm
wasalam En.zul, Alhamdulillah..semoga maju jaya..cuma masa skrg ni saya perlukan pembantu bengkel jika ada boleh hubungi saya.
16^3d Carbon Fibre^ Sticker - Tue 18/Jan/2011 5:34pm
salam En.tamrin..boleh email kan contoh sticker fibre.. mana tau ada pelanggan saya nak pasang.boleh tunjuk contoh.. azamaju2006@gmail.com 013-2746491
17Mencari Perkerjaan Sebagai Tukang Cat Kereta di Sg Buloh - Fri 7/Jan/2011 10:13pm
boleh juga hubungi saya,azam 013-2746491, bengkel cat kereta di kawasan taman industri alam jaya,puncak alam.sungai buloh.ada tempat tinggal.
18Pemasangan NGV - Tue 14/Dec/2010 12:08am
ok.itu untuk kos barang.Rm3900. lain-lain kos.puspakom dll. bukan apa senang nak bajet boss. tq
19Pemasangan NGV - Sat 4/Dec/2010 12:12am
salam.nak tanya.berapa kos untuk pasang ngv tangki 100L untuk unser.terima kasih. berminat nak pasang.
20Perkhidmatan Cat Kereta - Thu 29/Jul/2010 1:07am
untuk cat semula wira warna hitam anggaran kos dalam RM1100-1300 bergantung pada keadaan kereta.terima kasih.