Humaira 2
Profile
NameHumaira
Forum NickHumaira 2
CompanyTop Pioneer Capital Sdn Bhd
URLwww.pinjamantunai.com
RegisteredWed 6/Jul/2011 4:04pm
Topics by Humaira
1Pinjaman Jangka Masa Pendek. Tanpa Cagaran. Tanpa Penjamin (60) - Thu 17/Apr/2014 10:59am
2Fastl Loan. Kelulusan 1 Hari Sahaja (70) - Fri 28/Mar/2014 11:58am
3Pinjaman Untuk Membantu Bukan Menambah Bebanan- 0164146706 / Humaira (1) - Fri 14/Mar/2014 12:01pm
4Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. (90) - Fri 7/Mar/2014 10:36am
5Tips/Info Tentang Pinjaman Dengan Money Lender. (20) - Fri 13/Dec/2013 11:57am
6Pinjaman Wang Berlesen. Lulus Segera. KL Sel Sahaja (11) - Mon 24/Jun/2013 3:58pm
7Loan Segera Untuk Kecemasan/Hari Raya/(KL - Selangor) (1) - Wed 12/Jun/2013 1:23pm
8PPWB (Pemberi Pinjaman Wang Berlesen) Pinjaman Khas untuk Warga KL/Selangor. Pesara/Blacklist/Cris/CTOS Layak Memohon (9) - Thu 2/May/2013 2:20pm
9Memerlukan Company Money Lender Luar Kawasan KL - Selangor - Wed 24/Apr/2013 12:13pm
10Anda Mencari Loan Kecil-Kecilan yang Mudah dan Tak Perlu Upfront Mahupun Cagaran? (21) - Tue 2/Apr/2013 12:50pm
11Pemalsuan Dokumen Adalah Jenayah! (38) - Mon 18/Mar/2013 1:52pm
12Loan Segera Jangka Masa Pendek. Pesara/Blacklist/Criss/CTOS Boleh Memohon.(loan koperasi) Kakitangan Kerajaan yg Over 60% Juga Boleh Memohon! (2) - Fri 22/Feb/2013 11:33am
13Loan Segera Untuk Persedian Bulan Puasa & Hari Raya (2) - Mon 25/Jun/2012 12:10pm
14Pesara dan Kakitangan Swasta Mahupun Kerajaan! Mahukan Pinjaman Segera dan Mudah? (9) - Mon 26/Sep/2011 2:08pm
Comments by Humaira
1Memerlukan 8k Dlm Mggu Ni - Mon 21/Apr/2014 1:02pm
kerje tak? if yer dtg buat loan dengan saya... 0164146706 / kl sel
2Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. - Fri 11/Apr/2014 12:26pm
20k cik kena ada cagaran dan minimum gaji 5k keatas
3Fastl Loan. Kelulusan 1 Hari Sahaja - Fri 11/Apr/2014 12:24pm
Abe mat - selesai email
4Pinjaman Jangka Masa Pendek. Tanpa Cagaran. Tanpa Penjamin - Thu 10/Apr/2014 12:19pm
Salan cik alif.. saya akan hubungi cik melalui email - humaira_loan@yahoo.com.sg
5Pinjaman Jangka Masa Pendek. Tanpa Cagaran. Tanpa Penjamin - Thu 10/Apr/2014 12:18pm
Salam cik firdaus.. Gaji bersih cik 1200 .. loan kami jangka masa pendek. Maaf gaji bersih cik tak cukup tuk cover loan 10k.. tenkiu.
6Perhatian! Utk Personal Loan & Biz Loan - Thu 3/Apr/2014 2:48pm
Pinjaman berlesen sah under kpkt. Call 0164146706 / humaira kl sel ONLY
7Mencari Pinjaman Peribadi RM10k - Thu 3/Apr/2014 12:36pm
.Ade ke pakej mcm tu? jaga jaga cik jgn terjerat % terlalu lama
8Memerlukan Pinjaman Peribadi - Wed 2/Apr/2014 3:29pm
sarawak? klu kl selangor bole buat dengan saya. call 0164146706 humaira0164146706
9Perlukan Pinjaman Segera Dengan Cagaran - Wed 2/Apr/2014 3:26pm
Loan segera kl selangor sahaja 0164146706
10Memerlukan Loan Bank - Wed 2/Apr/2014 3:23pm
Loan bank mmg perlu bank statement dan payslip
11Pinjaman Koperasi untuk Peniaga dan Pekerja Swasta/Kerajaan - Wed 2/Apr/2014 3:21pm
Pinjaman yg dijamin selamat& mudah, Call 0164146706 / humaira - kl sel sahaja
12Pinjaman Tanpa Faedah untuk Semua - Wed 2/Apr/2014 3:14pm
Loan yg sesuai dengan keewangan anda. Di jamin selamat 0164146706 / humaira
13Hutang. Hutang. Hutang - Wed 2/Apr/2014 3:11pm
Anda mahukan loan yg segera dan flexi? anda perlu call saya 0164146706 / humaira - kl selangor je
14Fastl Loan. Kelulusan 1 Hari Sahaja - Wed 2/Apr/2014 2:44pm
ok ok
15Fastl Loan. Kelulusan 1 Hari Sahaja - Mon 31/Mar/2014 12:06pm
Pakar bisnes.. check email cik
16Berkongsi Masalah - Sat 29/Mar/2014 11:15am
Teringat 2 3 hari lepas saya ada customer. Nak loan tapi bila kita mintak mcm2 katanya susah. Banyak sangat document. Setengah customer tak paham kenapa sesetengah company minta itu dan ini sebagai sequrity tuk company itu sendiri. Itu saja. Macam kita gak nak bagi loan kat sedara or kawan mesti kita nak ada kepercayaan dua pihak.Sebenarnya menjadi hak pemberi pinjaman tuk tanya dan mintak pelbagai document yg kami nak. Jika customer tak mampu follow order atau apa yg di mintak mungkin bole cuba dengan pihak bank yg ternyata syarat dan dokumentasi mereka lebih rumit. Dan siapa yg tak marah tunggu prosess lama tiba2 tak approve. Ikot pengalaman sy sbg pemberi pinjaman , kelayakan pelanggan selalu nya menjadi punca utama loan reject. Tak kira lah berapa banyak maklumat u bagi tapi kurang layak,timbul keraguan pihak kami akan reject.Jadi sebelom pergi wat pinjaman call atau email document tuk cek kelayyakn dan pastikan record anda clean dari sebarang blacklisted antara company berlesen atau syarikat persendirian.
17Loan Spam - Sat 29/Mar/2014 10:53am
Flexi loan bukan ahlong! lulus 1 jam pakej menarik. KL SELANGOR SAHAJA. 0164146706 / HUMAIRA
18Berkongsi Masalah - Sat 29/Mar/2014 10:52am
10 k? dah tanya diskaun dengan company tu?? Ada cuba meniaga kecil kecilan? my opinion lah kan.. kadang bila kita ada masalah keewangan dengan membuat hutang baru bukan membantu menyelesaikan masalah MALAH akan lebih terbeban apabila hutang dah terlalu tinggi.
19Peminjam Ditipu. - Sat 29/Mar/2014 10:48am
U pegi direct dengan tempat tu? or u cuma submit document?
20Loan Spam - Sat 29/Mar/2014 10:45am
Anda perlu pinjaman mudah & ikot bajet anda? call saya 0164146706 / humaira / kl selangor only
21Loan Spam - Sat 29/Mar/2014 10:35am
Anda mencari pakej pinjaman yg sesuai bajet anda?? Call saya segera!! KL SELANGORR ONLY 0164146706 / HUMAIRA
22Loan Spam - Sat 29/Mar/2014 10:33am
Salam. Pakej pinjaman flexi 2014. lulus segera tanpa penjamin kl selangor sahaja
23Loan Spam - Sat 29/Mar/2014 10:31am
Loan kami flexi / lulus segera. 0164146706 / humaira / kl selangor only
24Nak Buat Pinjaman Peribadi - Fri 28/Mar/2014 11:43am
tak try dgn bank ke cik
25Sangat Sangat Memerlukan RM500 - Thu 27/Mar/2014 4:41pm
Salam.. Anda perlu pinjaman jangka masa pendek? Yang flexi dengan gaji?? kl selangor saja. call saya 0164146706 / humaira
26Zero Interest% (Rebutlah Peluang Ini) - Thu 27/Mar/2014 3:59pm
buat loan dengan kami.. lebih terjamin dan selamat. 0164146706 / humaira
27Memerlukan Pinjaman Wang - Wed 26/Mar/2014 12:47pm
Cari sesape yg kerja tetao=p then call saye 0164146706 / kl sel saja
28Pinjaman Jangka Masa Pendek. Tanpa Cagaran. Tanpa Penjamin - Tue 25/Mar/2014 12:37pm
cek email nizam.
29Memerlukan Pinjaman - Mon 24/Mar/2014 4:42pm
Loan kami loan segera. 0164146706 / lulus cepat. kl selangor sahaja
30Pinjaman Jangka Masa Pendek. Tanpa Cagaran. Tanpa Penjamin - Mon 24/Mar/2014 10:47am
kl selangor saja
31Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan/Berkanun! - Sat 22/Mar/2014 2:20pm
loan dengan saya mudah & segera. Call 0164146706 / humaira
32Need Loan RM10k and Payback RM2k Per Week. - Sat 22/Mar/2014 10:48am
OOO.. kalau mcm tu.. dengan saya tak bole buat... sbb gaji cash.. Kami ambil yg auto credit bank sahaja
33Perlukan Wang Dengan Segera, Hubungi Kami untuk Area KL N Sel Shj - Fri 21/Mar/2014 10:32am
Jom jadi pelanggan kami dan nikmati pakej pinjaman mudah . Cepat dapat duit.. ( kl selangor sahaja - 0164146706 / humaira )
34Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. - Wed 19/Mar/2014 3:09pm
20k? gaji u brapa?
35Nak Mohon Personal Loan - Fri 14/Mar/2014 4:57pm
Salam cik..cik blacklist.. mmg xde bank yg bole buat. if ada pon yg akan mintak upah... saya paham cik tak nak moneylender.. mungkin cik ada bad history dengan mereka.. if one day cik tergerak hati nak pinjam.. cari lah yg betul2 membantu bukan yg pura pura membantu. gud luck
36Perlukan 14k Untuk Deposit Rumah - Fri 14/Mar/2014 11:49am
10k deposit rumah.. sbb cik blacklist.. nanti saya check apa yg saya bole tolong
37Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. - Fri 14/Mar/2014 10:54am
done email korang
38Perlukan Pinjaman Segera - Wed 12/Mar/2014 11:42am
Salam.. cik lokasi kat mana? susah nak jumpa pemberi pinjaman yg 8x gaji... hehhe
39Perlukan Pinjaman Peribadi Sebanyak 5k - 6k - Wed 12/Mar/2014 11:06am
Macam bole je dengan i... sms me ur num bole.. tapi lokasi i di ampang,selangor... cube saje... sbb gaji bersih cik ada byk g.. mungkin pihak kami bole redesign semula pekej..
40Pinjaman Khas Yang Dah Over 60% Penjawat Awam di Sabah Sahaja (Slip Gaji Ag) - Tue 11/Mar/2014 4:17pm
Salam... anda memerlukan pinjaman segera dan mudah... 0164146706 / humaira
41Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. - Tue 11/Mar/2014 3:47pm
Aiesz... ha ah.. byk dah saye dok tipu dalam ni.. haha... bestnye keje tipu org... hoh... tade keje ke dtg kat tread orang.. pastu calime org nipu? ape buktinye dek oi?
42Need Loan RM10k and Payback RM2k Per Week. - Tue 11/Mar/2014 10:50am
Gaji bersih cik brapa? lokasi di mana? jika cik kerja dah setahun ke atas.. gaji 3k keatas... menetap di kl atau selangor.. mai cuba buat loan dengan saya... call sy tuk sebarang informasi 0164146706 humaira
43Memerlukan Pinjaman Peribadi - Tue 11/Mar/2014 10:47am
Gaji bersih cik 1.9k? nak pakai 12k... ermm kalau bawah 5k mungkin bole cuba dengan sy.. tapi loan saya jangka masa pendek....
44Memerlukan Pinjaman Peribadi - Tue 11/Mar/2014 10:44am
Kalau cik bekerja dan ada gaji 2k ke atas.. bole cuba loan dengan saya. tetapi gaji mesti masok bank dan bekerja/tinggal di kl selangor.. call 0164146706 / humaira
45Saya Ingin Membuat Pinjaman Tapi Potongan Melebihi 80% - Sat 8/Mar/2014 11:21am
Budak budak zaman sekarang.. kita menegur kita yg di herdiknya. Takpelah dik.. akak menegur je.. free consult. Tak perlu kurang hajar.. attitude mcm ni tak membawak kamu ke mana2.. sekali lagi sekadar menegur.. Nak buat business walaupun sekadar jual nasi lemak ditepi jalan perlu ada ATTITUDE.. Takpela, akak doa kamu berjaya di tolong.. amin. sebarang perkongsian mengenai masalah keewangan tak semestinya kena pinjam duit.. bole call akak. 0164146706-humaira ; ))
46Saya Ingin Membuat Pinjaman Tapi Potongan Melebihi 80% - Fri 7/Mar/2014 10:40am
Kalau rasa tak bole di beri cadangan jangan post kat sini... Org bagi cadangan saje.. positif je.. nak terima, tanak suda. Lain kali letak kat iklan awak tu '' SAYA NI JENIS YANG TAK BOLE ORG BAGI CADANGAN ''... kan senang.
47Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. - Fri 7/Mar/2014 10:31am
Amin .. apa email u''?
48Perlukan Pnjaman 2k Plss. - Thu 6/Mar/2014 10:46am
CIK.. nak pakai tuk apa? call saya 0164146706. (kl selangor only )
49Personal Loan Consolidate Hongleong Bank - Gabungkan Baki Tertunggak utk Penjimatan Interest Serendah 9% - Thu 6/Mar/2014 10:40am
hi... saya tumpang iklan. Anda nak loan yg mudah lulus , jangka masa pendek TETAPI berbaloi? Tambah selamat? Mai buat loan dengan kami tanpa was was dan ragu. HANYA TUK DI KL SELANGOR SAHAJA. 0164146706 HUMAIRA.
50Anda Ingin Saya Melindungi Kewangan Anda? Rumah Anda? Kereta Anda? Anak2 Anda? Pmbelajaran Anak2 Anda? Loan2 Anda? Kos Perubatan2 Anda? Tanpa Menyentuh Sesen Pun - Thu 6/Mar/2014 10:25am
Pinjaman di syarikat saya mudah lulus dan cepat. Zero % bulan pertama. Terjamin selamat.. Bukan loan je, free financial advice.. ; ) feel free to call me. 0164146706 / humaira.