Humaira 2
Profile
NameHumaira
Forum NickHumaira 2
CompanyTop Pioneer Capital Sdn Bhd
URLwww.pinjamantunai.com
RegisteredWed 6/Jul/2011 4:04pm
Topics by Humaira
1Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. (141) - Fri 19/Sep/2014 11:03am
2Last Call. Pinjaman Raya 2014 (Last Jumaat 25/7) (1) - Wed 23/Jul/2014 10:06am
3Promosi Bulan Puasa dan untuk Hari Raya Kini di Buka! Sesi 2014 1.5% Sahaja - Fri 4/Jul/2014 12:56pm
4Miliki Pinjaman Serendah 1.5%! Yes, Pakej % Baru. Termurah di Pasaran. (24) - Wed 18/Jun/2014 11:27am
5Pinjaman Jangka Masa Pendek. Tanpa Cagaran. Tanpa Penjamin (65) - Fri 9/May/2014 10:55am
6Fastl Loan. Kelulusan 1 Hari Sahaja (70) - Fri 28/Mar/2014 11:58am
7Pinjaman Untuk Membantu Bukan Menambah Bebanan- 0164146706 / Humaira (2) - Fri 14/Mar/2014 12:01pm
8Tips/Info Tentang Pinjaman Dengan Money Lender. (20) - Fri 13/Dec/2013 11:57am
9Pinjaman Wang Berlesen. Lulus Segera. KL Sel Sahaja (11) - Mon 24/Jun/2013 3:58pm
10Loan Segera Untuk Kecemasan/Hari Raya/(KL - Selangor) (1) - Wed 12/Jun/2013 1:23pm
11PPWB (Pemberi Pinjaman Wang Berlesen) Pinjaman Khas untuk Warga KL/Selangor. Pesara/Blacklist/Cris/CTOS Layak Memohon (9) - Thu 2/May/2013 2:20pm
12Memerlukan Company Money Lender Luar Kawasan KL - Selangor - Wed 24/Apr/2013 12:13pm
13Anda Mencari Loan Kecil-Kecilan yang Mudah dan Tak Perlu Upfront Mahupun Cagaran? (21) - Tue 2/Apr/2013 12:50pm
14Pemalsuan Dokumen Adalah Jenayah! (38) - Mon 18/Mar/2013 1:52pm
15Loan Segera Jangka Masa Pendek. Pesara/Blacklist/Criss/CTOS Boleh Memohon.(loan koperasi) Kakitangan Kerajaan yg Over 60% Juga Boleh Memohon! (2) - Fri 22/Feb/2013 11:33am
16Loan Segera Untuk Persedian Bulan Puasa & Hari Raya (2) - Mon 25/Jun/2012 12:10pm
17Pesara dan Kakitangan Swasta Mahupun Kerajaan! Mahukan Pinjaman Segera dan Mudah? (9) - Mon 26/Sep/2011 2:08pm
Comments by Humaira
1^Express Cash Loan^ -Ditawarkan untuk Anda - Kelulusan 1-3 Hari: RM1k - RM10k - Sat 20/Sep/2014 1:36pm
Loan paling murah di abad ini !! 0164146706 / humaira
2As Salam dan Salam Sejahtera. Memerlukan Wang? - Sat 20/Sep/2014 12:55pm
Pinjaman Mudah & segera 0164146706 / humaira
3Pinjaman Peribadi (Berlesen) - Fri 19/Sep/2014 3:50pm
Fast loan / document mudah / lulus 1 jam / bukan ahlong 0164146706 / humaira
4Masalah Kewangan? Kad ATM Dipegang? Hutang Ah Long? Hutang Syarikat Lain? Banyak Hutang Tertunggak? Perlukan Wang Segera? Hubungi Saya Segera! - Fri 19/Sep/2014 3:45pm
Loan mudah & fast money. Under kpkt 0164146706 / humaira
5Mencari Khidmat Bomoh - Fri 19/Sep/2014 12:13pm
maigod.
6Miliki Pinjaman Tunai Segera KL dan Selangor - Fri 19/Sep/2014 11:57am
; ))
7Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. - Fri 19/Sep/2014 10:57am
Tokmat123 - apa yg saya bole tolong? Arulhassan - bole cuba 3k sahaja, 10k no.
8bibifatimah.cutie@gmail.com Ada Sapa Pernah Brurusan Ngan Dia? - Fri 12/Sep/2014 3:35pm
hmmmm jgn senang2 pecaya bole x? apa jaminan loan dia tu logik'?
9Pinjaman Penuh Ditangan! Promosi September & Oktober - Fri 12/Sep/2014 3:20pm
Loan saya loan mudah dan murah. 1.5% aje!! nak tau call sy 0164146706 / humaira
10Perlukan Pinjaman RM5000. - Fri 12/Sep/2014 3:12pm
Bsic 1.9k - loan 5k terlalu tinggi cik, takot cik tak bole bayar ,, sebab kebanyakan ppwb ( lesen ) gaji bersih
11Siapa Kena Tipu Dengan Seroja Putih Masuk Sini (0104290047) (0182570684) - Fri 12/Sep/2014 2:59pm
Begitu. haih. Ada check dengan bank ?
12Pembiayaan Peribadi Koperasi - Fri 12/Sep/2014 12:11pm
Loan MUDAH & MURAH !!.. CALL NOW 0164146706 / HUMAIRA
13Pinjaman Penuh Ditangan! Promosi September & Oktober - Fri 12/Sep/2014 12:09pm
Loan sy termurah di pasaran. Tak caya cer call 0164146706 / humaira
14Pinjaman Penuh Ditangan! Promosi September & Oktober - Thu 11/Sep/2014 11:01am
Tawaran pinjaman murah & mudah! 0164146706 / humaira 1.5% sahaja
15Mohon Bantuan Urgent - Thu 11/Sep/2014 10:26am
Pinjaman berlesen pun cik belum tentu layak. 1- cik tidak bekerja. Apa jaminan cik bole bayar balik? 2-Documentasi mesti tak ada jugak.. Jadi jgn pergi pada saluran yg salah. Apa kata cik try pergi zakat atau jkm? Benda yg cik tak perlu byr blk
16Penipu! Penipu! Penipu - Wed 10/Sep/2014 12:09pm
hmmm. Nak komen pon tersentak kejap...
17Siapa Kena Tipu Dengan Seroja Putih Masuk Sini (0104290047) (0182570684) - Wed 10/Sep/2014 12:04pm
ermmmmmmmmmmm..? Seroja putih ni kes apa plak.. cer cite sikit bagaimanakah anda di tipu......
18Tipuhunter Kini Kembali! - Fri 5/Sep/2014 4:13pm
mental ke pe
19Awas Hati Hati Dengan Si Penipu Penama Noor Safikah Binti Tamri - Fri 5/Sep/2014 4:09pm
Lahanat mcm ni lah yg membusukan ppwb mcm sy .haihhlaa
20Di Paksa Bayar Upfront. - Fri 5/Sep/2014 12:52pm
! - buat polis report , usul kan pada kpkt. 2- tak ada money lender mintak upfront kecuali sequrity deposit ( yg akan di refund seperti company sy, klu company u maksudkan tu money lender lahh ). 3 - terang lagi bersuluh dia cuba perangkap u. 4 - ade sign apa apa? 5- pulangkan balik 50 tu but pegi tempat tu tolong jgn pegi sorg...
21Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. - Tue 2/Sep/2014 10:11am
Zstarkiller7 - 5 tahun selalu nya bank saja yg offer ikot gaji bersih.. Loan i short term, max is 12 month.. monthly charger 1.5% saja.. tapi new customer i buka 4 - 6 bulan sahaja.
22Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. - Fri 29/Aug/2014 2:58pm
iera- done email
23Smart R & M Enterprise (Syarikat Pinjaman Wang Berlesen KL & Selangor) - Tue 26/Aug/2014 12:02pm
Loan mudah & segera. Kl sel Ada special promotion ( sebulan tanpa % ) 0164146706/ humaira
24Pembiayaan Tunai/Wakil Koperasi - Tue 26/Aug/2014 10:58am
Pinjaman 1.5% sahaja Sebulan pertama PERCUMA kl/selangor saja. 0164146706 / humaira
25Pinjaman Peribadi, Interest 1.5%, 2jam Proses (Dokumen Mst Lengkap) Cash Ditangan - Mon 25/Aug/2014 2:14pm
Anda di landa masalah?? Masalah keewangan yg serius?? Bole call 0164146706 / short term loan (kl / selangor )
26Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Fri 22/Aug/2014 3:26pm
1 lagi.. sebarang perkongsian maklumat u boleh email sy, banyak jugak sy nak shared memandangkan u interested, sy bole beri info tentang research yg sy buat. tq
27Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Fri 22/Aug/2014 3:17pm
Sakinah. Apa yg silap i kena betul kan. I bukan kacau kerja u atau apa. FOR ur info kami sendiri fight untuk customer yg teraniaya dengan pihak tak bertanggungjawab. Masa yg i email u tu it is my mistake tak explain dengan u.. lagi tambah masa tu nak kurangkan % masih dalam perbincangan.. rate pon tinggi. I berani ckp but now semua dah flexi. I paham sop u as a police but cara u terus bomb i tu mungkin agak harsh. Sedangkan pihak company kami seboleh nya tengah cuba ikot law yg kpkt beri. Berkaitan money lender lain i tanak tau but if terlibat atas nama syarikat sy sahaja sy perlu take action. Bukan mudah bekerja main dengan kepercayaan orang , lama i bina benda ni just in a second sebab ada misunderstood terus jadi mcm ni. I tak salahkan u on mey , i belum arif dan % pun turun naik, but now dah ok. Mcm i kata u ada kuasa u bole buat lawatan untuk datang pejabat sy, u tau kan mana nak cari saya.Jangan segan silu , bole datang untuk pencerahan. i dgn my team also nak tutup habis mana mana money lender yg tak ok, yg byk buat hal..dan sy ada maklumat company2 yg menipu.. bkn sy tak buat research..ada... sebab kami pun penat jugak nak settle hutang2 mereka yg terlibat dengan lintah darat.Yang kena tipu pun berlambak... apa pun i ucapkan terima kasih, i learn from my mistake.. cik ' subramaniam'.. ;)
28Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Fri 22/Aug/2014 11:01am
Saya akui nak jumpa money lender yg bole fight smua ni bukan senang . Apa lg yg kurang telus.. sy sendiri kesal mereka2 yg guna nama money lender buat hal. Tak pasal2 terpalit sama.
29Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Fri 22/Aug/2014 10:48am
Ghostlink..Saya di pihak yg benar. Start dari atas nak ambil smua word saya sebagai bukti pun boleh takkan menjejaskan apa apa.. dah dia cakap elok elok takkan sy nak maki? sebab dia kata dia somebody dari bukit aman, bukan sekali dept diorang buat siasatan .. ini pekara biasa bagi kami kat office atau seangkatan dari industry money lender.Saya juga ada menghubungi kenalan dari sana, tanya ada apa masalah so far belum ada apa apa masalah berkaitan kpkt, mahupun bukit aman. Dalam menangani provok memang kena tenang.. apa nak di takutkan ? Maaflah sy bukan jenis cepat melatah.. cuma cara di atas tak kena. U can direct to me nak lodge any complen berkenaan company sy.. ni secara public, fikir sikit orang lain.. ni bukan kali pertama sy handle orang orang beruniform.. so far smua ok.. Sakinah , i dah baca email. Tunggu tindakan susulan dri pihak u. tq
30Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Thu 21/Aug/2014 3:07pm
i tunggu email u.. bagi i bukti.. bukan cakap kosong. tq
31Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Thu 21/Aug/2014 2:38pm
oh on mei.. but kalau u check skrg dah 1.5%.. feel free to visit my office ; )..thank you for the info.. and please do email me at humaira_loan@yahoo.com.my
32Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Thu 21/Aug/2014 10:12am
Sakinah gazali , i pelik u ckp 8% sedangkan kami dah lama launch lama dah 1.5%.. xpelah just for ur info.. atleast belom pernah ada yg complen i menipu orang..and 1 lagi.. if mcm u ckp org komplen kat kpkt dan sebagainya.. tade plak kpkt take action on my company.. lesen kami pun baru renew tanpa sebarang mslah..mcm ni lah i think u x perlu kot dgr ckp2 orang.. experiance ur self is better dont be like typikal malay yg hanya suka dengar ckp2 orang.. 0164146706 / heres my number.. anytime bole share info.. dont spread sumthing yg u x tau. tq
33Black List & CTOS Juga Dipelawa. (Tanpa Penjamin) - Mon 18/Aug/2014 4:38pm
Interested loan 1.5% saja? kl sel? Buntu dan takot ahlong? Atau nak loan YG selamat? tetapi tuk kl sel sahaja 0164146706 / humaira
34Pinjaman Wang Berlesen @ Seluruh Area Negeri Sembilan KL dan Selangor - Mon 18/Aug/2014 3:46pm
Kami menguruskan pinjaman peribadi yg MUDAH & SEGERA, Kelulusan hanya 1 jam sahaja. Alamat 60 B Tingkat 2 , jalan wawasan 2/3 ,68000 bandar baru ampang, Selangor Darul Ehsan. Email- humaira_loan@yahoo.com.my Hubungi saya di 016-4146706
35Mohon Pinjaman Anda di Sini - Sat 16/Aug/2014 12:54pm
sesipa nak loan segera? dan TERJAMIN selamat 0164146706 / humaira
36Mencari Pinjaman Rumah atau Pendapat Warga Forum (Masalah Blacklist) - Thu 14/Aug/2014 5:03pm
well said azim
37Zulkifli Bin Idris 650419-08-6363 - Thu 14/Aug/2014 4:24pm
Ternganga jap Dok berdoa bagai tpi masalah x share bebetul... adehh x dapek den nak nolong
38Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Thu 14/Aug/2014 12:36pm
Upfront? Kena lagi...
39Pinjaman Peribadi 2014 (Blacklist Layak Memohon) - Thu 7/Aug/2014 10:44am
Loan mudah & cepat! kl sel sahaja. lulus 2 jam selamat. 0164146706 / humaira
40Pinjaman Peribadi & Pelaburan Pinjaman Amanah Saham Bumiputera (ASB) - Thu 7/Aug/2014 10:43am
Kami menawarkan pakej pinjaman termudah & pantas.. 0164146706 / humaira (kl sel )
41Jaga2. Dia Kembali Lagi Dana Muamalat Tanpa Bayar Balik - Tue 5/Aug/2014 4:03pm
Mana ada wat loan tak baya.. loan abah dia agaknye!!
42Pinjaman Motor Superbike - Tue 5/Aug/2014 2:58pm
Tak terdesak sgt.
43Pinjaman Peribadi -(Syarikat Kita Menawarkan Pakej Paling Istimewa Kepada Semua Peminjam Dengan Faedah 1.5% Sahaja/Percuma 1-3 Bulan Faedah.) Tel - 016 635 2992 - Mon 4/Aug/2014 4:58pm
Masih tercari cari jalan penyelesaian untuk masalah keewangan anda? Anda buntu di kejar ahlong. Jom jadi pelanggan kami sekarang!!! Lulus segera Bukan ahlong! 1.5% sahaja 0164146706 / humaira
44Pinjaman untuk Pengusaha Industri Makanan, Penternakan atau Pertanian. - Mon 4/Aug/2014 4:02pm
Pinjaman Dana Peribadi!.. 1.5% sahaja. Terbuka pada kl / sel 0164146706 / humaira
45Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014 :) - Sat 26/Jul/2014 11:37am
Selamat Hari Raya sherina.. Yg msg tuk loan raya , maaf kami dah tutup penyertaan. harap maklum 0164146706 / humaira
46Berhati2 Dengan Lelaki dan Perempuan Ini Ni Menipu Tentang Pinjaman - Fri 25/Jul/2014 10:56am
isk iskkkkk kesian
47Kes Penipuan: Sharulnizam Bin Mohd Salleh Tipu Pengeluaran EPF July2014 - Mon 21/Jul/2014 12:02pm
Hmmm teringat customer yg selalu datang n menipu sana sini berkenaan pinjaman.... Mereka ingt kami tak boleh detect... yg best yg menipu semua sebangsa... Ape nak jadi lahh
48Memerlukan Pinjaman Peribadi! - Mon 14/Jul/2014 3:04pm
AKPK masih boleh apply dengan bank ke?Bukan ke sistem BNM dah sekat? kena withdraw dari program DMP dulu. SEGALA criss smua kena clear , pastu baru bole apply. Tu pun 50 / 50 nak approve. Gud luck lah
49Urgent! Saya Mencari Mana-Mana Syarikat Pinjaman Berlesen atau Individu untuk Berikan Loan RM110k (Saya Cagar Tanah Nilai RM120k dan Emas Nilai RM40k) - Mon 14/Jul/2014 2:33pm
Alorh perak. Lau kl nak gak offer loan
50Perlukan Loan. Urgent - Mon 14/Jul/2014 12:18pm
U dah high comitment.. I x rasa u perlu tambah hutang lagi. Sedikit info saya kongsi, terkadang dengan membuat hutang baru bukan menyelesaikan masalah tapi akan lebih menjerat. Fikir fikirkan