Ghazali 31
Profile
NameGhazali
Forum NickGhazali 31
RegisteredThu 17/Jan/2013 3:18pm
Topics by Ghazali
1Mencari Agen Catuaba (4) - Fri 18/Jan/2013 12:06pm
Comments by Ghazali
1Mface - Kenaikan Nilai Grc (Pelaburan) 7x Ganda Dalam Masa 7 Bulan - Wed 3/Jul/2013 4:50pm
MFACE bkn mlm atau skim cepat kaya atau pelaburan haram. beli grc di MFACE...anda adalah e-shareholder MFACE dan terus jana pendapatan berbaloi2... area pahang hubungi 0179203124 utk detail...
2Promosi Raya! Peluang Buat Duit Raya dgn Bisneshebat! Kerja Part Time Dari Rumah! - Thu 27/Jun/2013 11:34am
say NO to MLM & scammer modal rm340 pulangan 2 juta dalam masa 5 tahun...BUKAN SEKADAR POTENSI atau ANGAN2 SAJA... MFACE amat telus dlm biz sosial network service nya... whatsapp,wechat,line,kakaotalk,☏0179203124
3Pati Pewangi Kereta dan Botol Pewangi Kereta yang Murah. - Thu 27/Jun/2013 11:16am
modal rm340 pulangan 2 juta dlm masa 5 tahun...tiada scam,sah di sisi undang2...say NO to MLM... MFACE sosial network service terbaik di rantau asia whatsapp,wechat,kakaotalk,line,☏ 0179203124
4: Seminar Facebook Genius (Kini di Johor Bahru): - Thu 27/Jun/2013 11:03am
mface...2 juta dlm masa 5 tahun dgn modal sekali seumur hidup sebanyak rm340... REALITI bukan sekadar POTENSI...say NO to MLM. whatsapp wechat line kakaotalk ☏0179203124
5Anda Ingin Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Terus Dari Kilang? - Thu 6/Jun/2013 4:10pm
xperlu cari org...xperlu jual barang bukan pelaburan haram... goyang kaki duit masyukkkk$$$$$ ☏0179203124
6BSN Telemarketing Executive. - Wed 5/Jun/2013 8:37am
bkn mlm...bkn skim cepat kaya... xperlu cari downline... xperlu menjaja barang... xperlu menaja orang... rehat2 santai2 duit masuk... ☏0179203124
7Akademi Latihan Usahawan - Wed 5/Jun/2013 8:27am
bkn mlm... bkn mlm... bkn skim cepat kaya... bkn pelaburan haram... xperlu menaja... xperlu cari downline... ☏0179203124
8Kerja Part Time di Rumah - Wed 5/Jun/2013 8:21am
bkn mlm... bkn skim cepat kaya... bkn pelaburan haram... xpayah cari down line... xpayah nak menaja sesapa... goyang kaki dapat duit... ☏0179203124
9Jual Lah Barang yang Senang Jual di Karnival atau Pusat Rekreasi atau Tempat Tumpuan Ramai. - Sun 2/Jun/2013 9:09am
guna CATUABA... katil patah tiap malam tu biasa... ada sijil halal dan kkm... ☏0179203124 utk harga diskaun
10ASB Loan Bagus! Tetapi Akaun T.W.S Adalah yang Terbaik! - Tue 28/May/2013 4:38pm
loan asb hanya menguntungkan bank/org tengah...penuhkan asb 200k dgn dividen 30%...komuniti juga ada skill pelbagai yg dapat membantu meningkatkan taraf ekonomi...[utk melayu/islam sahaja] ☏0179203124
11Black List & CTOS Juga Dipelawa. (Tanpa Penjamin) - Mon 27/May/2013 9:40am
komuiti yg disertai 3000 ahli 100% melayu dgn skill memendekkan hutang dari 20 tahun ker 5 tahun,skill penuhkan asb dgn dividen 30% serta pelbagai skill yg membantu meningkatkan taraf hidup...utk sharing ☏0179203124
12GAJI OVER 60%....SINI JAWAPANNYA !! - Mon 27/May/2013 9:22am
dgn skill yg komuniti ada...ramai member yg telah menjana asb dgn dividen 30% dan menyelesaikan beban hutang dgn masa yg singkat... utk sharing ☏0179203124
13Daftar Direktori Perkahwinan Secara Percuma Untuk Tarikan Bakal Pengantin - Fri 24/May/2013 11:27am
penuhkan asb 200k dgn dividen 30% sms nama dan lokasi ke 0179203124
14Assalamualaikum, Peluang utk Menjana Pendapatan di Musim Perayaan - Sat 11/May/2013 11:21am
tumpang lalu... sehari 2-3 ratus...hari2 bleh raya...komuniti paling depan...paling laju... surf www.Pioneer4u.com/ggmj4u atau sms nama dan lokasi ke 0179203124
15Mencari Pekerjaan Full Time di Petaling Jaya, Selangor - Sat 11/May/2013 11:16am
terjah setahun dan lepas tu bt santai2 pun xper sbb income dah pasif...duit bt duit...surf www.Pioneer4u.com/ggmj4u atau sms nama dan lokasi ke 0179203124
16Pasif Income Terbaik. - Sat 11/May/2013 11:12am
buat duit abis...buat duit abis lagi...apakata kali ni buat duit dan gandakan sampai jadi income pasif? surf www.Pioneer4u.com/ggmj4u atau sms nama dan lokasi ke 0179203124
1710 Juta (Malaysia) Data Emel untuk Dikongsi. - Thu 9/May/2013 3:35pm
part time/full time dlm komuniti... bebas masalah keewangan dan santai2 jer... platform terbaik... www.Pioneer4u.com/ggmj4u 0179203124
18Belajar Bisnes Melalui Fb - Tue 7/May/2013 3:15am
klu nk bt duit sampai jadi income pasif boleh sms 0179203124
19Pelaburan Pulangan Tinggi dan Selamat! Segera! - Wed 1/May/2013 4:05pm
exit plan terbaik dimalaysia...ada income pasif minima 5k sebulan setelah 1 tahun bersama komuniti?bersara awal dan bersara kaya...sms nama dan lokasi ke 0179203124... http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
20Teknik Jana RM50 000 Setahun - Mon 22/Apr/2013 3:06pm
cara apapun kita bt duit...perlu ada exit plan...jgn sampai biz/kije siang malam tapi akhirnya buat benda yg sama masa kita susah dulu...sms nama dan lokasi ke 0179203124 atau reg online http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
21MBSB - Fri 19/Apr/2013 11:46pm
atas dasar menjaga hubungan sesama insan utk berkongsi ilmu...warga seremban atau sesiapa saja di persilakan hadir ke event yg owsem dan jarang ada di malaysia ni : SEMINAR BEBAS KEEWANGAN ✔tempat : HOTEL S2 SDN BHD, no 74 jalan persiaran S2 B2, seremban 2, 70300 seremban, negeri sembilan ✔tarikh : 20.4.2013 (sabtu mlm) ✔masa : 8 - 10 malam tempah tempat duduk vvip anda dgn SMS kan nama dan berapa orang yg akan datang bersama anda ke 0179203124 surf : http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
22Cari Rakan Niaga - Mon 15/Apr/2013 11:34am
biz paling pantas paling gempak di malaysia skrg...bkn mlm atau piramid yg hanya upline yg kaya...tapi kena buat...nak rilex2 goyang kaki lupakan saja...
23DAPATKAN WANG TUNAI RM100 HARI INI DAN ESOK!!!!! - Mon 15/Apr/2013 11:25am
biz paling laju di malaysia...lebih 200 yg sudah ada income pasif >5k sebulan...lebih 40 bmw dan lebih 100 superbike telah dikeluarkan utk komuniti walaupun komuniti baru berusia 6 bulan...reg di http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u atau sms nama dan alamat ke 0179203124 utk biz talk
2410 Juta (Malaysia) Data Emel untuk Dikongsi. - Thu 11/Apr/2013 11:35pm
bt biz apa pun bagus tapi kalau untung abis begitu saja utk TAMPUNG KEHIDUPAN atau utk LIFESTYLE...letih la. apakata TUKAR INCOME dari yg kita bt biz tu jadi income pasif...dah tentu xpayah nak letih2 lagi...xbt biz 2-3 bulan pun duit masih masyukk...kalau bt lagi la masyukk... biz talk percuma,sms nama dan lokasi ke 0179203124 atau reg di sini http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
25Statement Bukti Bertahun2 Trade Forex Dah Ada, Kita Tiru Jela Mereka Trade, Xpaya Pening Kepala. - Mon 8/Apr/2013 1:46pm
satunyer komuniti di malaysia yg ajar tentang cara invest yg sah dan betul dgn income pasif min 5k/bulan...sms nama dan lokasi ke 0179203124 http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
26Anda Ingin Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Terus Dari Kilang? - Mon 1/Apr/2013 10:23pm
malas nak ckp dah...ni bkn mlm atau skim cepat kaya k...tapi komuniti yg join sebulan dua dah bleh pakai superbike http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
27Bendera Parti untuk Pilihanraya. - Thu 28/Mar/2013 11:54am
bagaimana nak invest dlm asb dgn dividen 30%...komuniti kami akan bantu...hubungi 0179203124 atau register di : http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
28Pakej Melancong Harga Murah Sangattttttt - Sat 23/Mar/2013 12:54pm
nak melancung kena la ada duit... apakata kalau kita penuhkan dulu 200k dalam asb dgn dividen 30% kalau setahun...dividen saja 60k bermakna 5k sebulan... anggap ler tu gaji kita 5k sebulan...ok ker xok? http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
29Berniaga Dengan Bantuan Modal! Income Terjamin Mencecah RM24,000 Dalammasa 2 Bulan! - Fri 22/Mar/2013 5:47pm
dividen asb sahaja 5k sebulan...keluar dari kekalutan hidup segera... http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u hubungi : 0179203124
30Besar & Panjangkan Zakar Dengan Proextender - Harga Agen - Fri 22/Mar/2013 5:42pm
pendapatan pasif 5k sebulan hanya dgn invest dlm asb? ikut law dan ada lesen... http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u hubungi : 0179203124
31Bantuan Pinjaman Modal RM1000, Bayaran Balik Dibantu, Pendapatan Dijamin Setiap Minggu/Bulan! - Fri 22/Mar/2013 5:36pm
komuniti terbesar dan pertama dalam membimbing dan memastikan anda mempunyai income pasif 5k sebulan... http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u hubungi 0179203124
32Kelas Online Buat Duit Dengan Affiliate - Jana RM2,000-Rm7,000 Setiap Bulan! - Fri 22/Mar/2013 5:28pm
penuhkan asb 200k dgn dividen 30% dan xpayah hidup susah lagi sbb pendapatan adalah 5k sebulan... hubungi 0179203124 utk temujanji. http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
33Birthday Package RM1600.00 Sahaja - Thu 21/Mar/2013 2:40pm
cuma sharing http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u
34SIAPA NAK INCOME RM5,000 SEBULAN? HANYA PERLU MASA 3 BULAN UNTUK MENCAPAINYA! MINAT CALL SUKSESLINE 017.2222.484 www.1worldbiz.com - Tue 19/Mar/2013 3:44pm
kami dari ENDURANCE TEAM yg berplatformkan GMJ4U akan tunjukkan bagaimana nak invest asb dgn dividen 30%,invest hartanah juga invest emas kalau anda ada 250k++...JIKA TIADA kami akan bersama dan guide anda SAMPAI BERJAYA buat duit online offline untuk modal investment... team kami akan datang berjumpa anda untuk sharing... sms/whatsapp nama dan lokasi ke : 0179203124
35Passive Income: RM10,000/Month - Mon 18/Mar/2013 12:36am
kami akan ajar cara nak penuhkan asb dgn dividen 30%,invest hartanah juga emas kalau anda ada 250k++...JIKA TIADA kami akan bersama dan ajar anda SAMPAI BERJAYA cara buat duit online atau offline...sms/whatsapp nama dan lokasi ke : 0179203124
36Keuntugan 30%. Modal Minimum RM70k - Wed 13/Mar/2013 6:30pm
menjemput warganegara malaysia yg dinamik utk menyertai komuniti dan bersama meraih kejayaan sms/whatsapp nama dan lokasi ke 0179203124
37Perunding Kewangan Diperlukan - Mon 25/Feb/2013 4:47pm
CATUABA - tegak,tegap,lari kencang,nafas pun panjang harga sekotak rm120,sms/whatsapp 0179203124 utk harga cincai
38Masalah Pancut Awal - Mon 25/Feb/2013 4:41pm
kuda hitam...lari kencang nafas pun panjang...produk terbaik di pasaran skrg...CATUABA...harga sekotak rm120 termasuk pos...sms/whatsapp 0179203124 utk harga cincai
39Dialysis Centre - Mon 18/Feb/2013 10:07am
bsy CATUABA stock last...sms/whatsapp 0179203124 utk harga yg terbaik...
40Kita Semua Sedang di Racuni! - Wed 13/Feb/2013 10:48pm
kasi power bro...bsy catuaba sms/whatsapp 0179203124
41Sapu Tisu Supermagicpower untuk Seks Tahan Lama. - Fri 8/Feb/2013 7:50pm
btg terpacak pun duit masyukk...sms/whatsapp 0179203124 dan bincang cara jadi agen bsy catuaba...sykt world wide der!!!
42Kepada Kaki MLM - Thu 7/Feb/2013 10:30pm
btg tegang pun dapat duit...sms/whatsapp 0179203124 agen sah bsy catuaba
43Jeans Untuk Jualan Runcit dan Borong - Sun 3/Feb/2013 4:20am
email katalog boss zlsf40@gmail.com
44Tak Perlu Usik Lagi Duit Gaji Tiap-Tiap Bulan, Saya Tunjukkan Caranya, Janji Anda Adalah Orang yang Positif. Insyaallah. - Sat 2/Feb/2013 8:24pm
join utk lihat potensi USD anda... www.worldprelaunch.com/zali69
45Servis Membina Laman Web Professional & Berkualiti - Sat 2/Feb/2013 8:18pm
lihat potensi USD anda www.worldprelaunch.com/zali69
46Besar & Panjangkan Zakar Dengan Proextender - Harga Agen - Fri 1/Feb/2013 11:54pm
bagi keras,besar dan power...CATUABA penyelesaiannyer...selamat,halal dan ada kelulusan kkm...offer rm120 sekotak termasuk pos...sms 0179203124
47Peluang Perniagaan Agen Kopi Superbest Power - Thu 31/Jan/2013 6:37pm
bagi batang keras,besar dan super power...try CATUABA yg halal dan ada kelulusan KKM...offer rm120 sekotak...sms/whatsapp 0179203124
48Telah Terbukti Ramai Jana Pendapatan RM100 - RM3,000 Setiap Minggu. - Thu 31/Jan/2013 4:56pm
diserata DUNIA manusia menyertainya...jgn lepaskan peluang utk menyertai WORLD PRELAUNCH yg akan dilancarkan pada 18/3/13...cuma tinggal 45 hari lagi...xperlu bayar apa dan xperlu rugi apa... http://www.worldprelaunch.com/zali69
49Kami Syorkan Tisu Super Magic Power untuk Tahan Lebih Lama. Pasti Hebat! - Wed 30/Jan/2013 3:55pm
promosi CATUABA dgn harga 1 kotak : rm120 sahaja...sms/whatsapp 0179203124 segera
50Gmj4u - Wed 30/Jan/2013 10:05am
bg keterangan lanjut boss : zlsf40@gmail.com