Farahiyah 2
Profile
NameFara
Forum NickFarahiyah 2
CompanyBIGMONEYBEST4U
URLwww.bigmoneybest4u.com/?id=jutawangirl
RegisteredSun 23/Oct/2011 11:32pm
Topics by Fara
1Bebas Kewangan! (7) - Fri 16/Dec/2011 9:39am
Comments by Fara
1Penjual dan Pemborong Diperlukan Barangan Mudah Dijual - Wed 20/Jun/2012 12:19am
emel plz shafaraniq@yahoo.com.my
2Dropship Agent Diperlukan - Bundle Bag, Baju, Jaket Laki ~ Kami Jual Bundle & Dropship untuk Smua Barang - Wed 18/Apr/2012 12:08pm
Tumpng iklan... Biz baru..bg sesiapa ingin jana pendapatan dgn cara yg mudah...tdk payah pening kepala cari orang atau jual brg...hnya 100% obline kt rumah atau tmpt keje..x payah bazirkn masa.. Lawat website sy sekrg!! http://www.bigmoneybest4u.com/"?id=jutawangirl Atau email shafaraniq@yahoo.com Atau sms 010-4349795
3Dropship Agent Diperlukan - Bundle Bag, Baju, Jaket Laki ~ Kami Jual Bundle & Dropship untuk Smua Barang - Fri 6/Apr/2012 7:00pm
PANAS!!!!PANAS!!!!PANAS!!!! wowww....hanya modal 150 seumur hidup ...dalam masa 4 hari sahaja!!! mampu hasilkan RM211,050... jangan risau daftar free klik disini sekarang utk mengetahui lebih lanjut... http://www.bigmoneybest4u.com/?id=jutawangirl call/sms 010-4349795
4Seri Sentosa Homestay, Langkawi - Mon 13/Feb/2012 5:46pm
berminat...email detail sy...shafaraniq@yahoo.com.my
5Dropshipper/Pengedar Barangan Kesihatan Wanita Diperlukan - Sat 7/Jan/2012 10:23pm
plz email shafaraniq@yahoo.com.my
6Memerlukan Sgt Pembantu Tempatan - Area Senawang - Mon 2/Jan/2012 8:43am
plz email shafaraniq@yahoo.com
7Mencari Kerja Sekitar KL - Fri 30/Dec/2011 10:03am
berminat dengan biz...modal hanya rm390..insyaAllah pendapatan seminggu boleh mencecah rm4000....itu sekiranya anda berusaha....mana datangnya hasil kalau kita tak berusaha...itu baru permulaan... Lama2 buat biz ni....alhamdulillah macam saya hari2 duit masuk... berminat boleh SMS >NAMA< >ALAMAT< untuk temujanji 010-4349795- ( kak fara )
8Pembantu Rumah Jawa Timur, Indonesia - Thu 29/Dec/2011 11:39am
plz email...shafaraniq@yahoo.com
9Pembantu Rumah Asing 2012 - Thu 29/Dec/2011 11:26am
tlg email shafaraniq@yahoo.com
10Tiap2 Bulan Ingin RM1520 - RM2660 Jom Join Bersama Fusionexcel Terbuka untuk Warga Penang, Kedah, Perlis - Sat 24/Dec/2011 11:43pm
tumpang iklan...sertai la kami di FABLOUS GLOBAL bersama Pengasas terkenal Dato'Sarimah Ahmad.... dengan hanya modal terendah RM390... potensi pendapatan Rm4000 seminggu.. BERTINDAKLAH SEKARANG!!!! jadikan 2012 titik perubahan hidup bersama insan tersayang... InsyaAllah sesiapa yg berminat boleh SMS >NAMA< >ALAMAT< >UMUR< 010-4349795
11Pendapatan Sampingan Tahun 2012 - Thu 22/Dec/2011 11:50pm
Assalamualaikum semua...saya ingin memperkenalkan biz baru yang anda tercari2 untuk rezeki baru pada 2012 dan membawa perubahan dalam hidup.... insyallah.... FABLOUS GLOBAL adalah 1 syarikat baru 100% bumiputra yang diketuai oleh pengasas Dato' Sarimah Ahmad...dan masih baru dilancarkan pd JUN 2011... Kini beliau sihat sepenuhnya dengan pengambilan minuman Fablous... Dengan Plan yg hebat dan pendapatan yg lumayan...digabung dengan produk terkini iaitu minuman supplement berasaskan "stem cell" baik untuk pelbagai jenis penyakit,kecantikkan dan anti-penuaan... Disini kami 1 kumpulan yg bergerak aktif,sedang mencari LEADER2 di seluruh negara yg betul2 ingin bersama kami membina 1 empayar besar... mari sama2 kita gegarkan ditempat anda...sekarang kami bergiat aktif di sekitar Selangor dan Seremban... Jadilah yg terawal ditempat anda SMS >NAMA< >ALAMAT< >UMUR< =010-4349795 BERTINDAKLAH SEKARANG!!!!!
12Berminat dgn Bisnes? - Thu 22/Dec/2011 10:07am
tumpng iklan ye...pernah dengar tentang FABLOUS....mula2 saya join FABLOUS memang rasa macam kena tipu,menyesal pun ada takut duit yang dilabur burn gitu....tapi bila lama2 hasilnya dah nampak semangat terus berkobar2.... sekarang saya buat biz ini dengan penuh yakin,berkat usaha inilah hasilnya yang saya dapat....memang berbaloi...... Rugi sesiapa yang masih belum join lagi....lawat laman web kami www.fablous4u.com....dan hubungi/ sms saya untuk temujanji 010-4349795
13Mencari Kerja Sementara Menunggu Keputusan SPM - Skitar Pekan dan Kuantan - Wed 21/Dec/2011 12:53am
Jom join....mula2 join saya memang rasa macam kena tipu,menyesal pun ada....takut duit yg dilabur burn gitu... tapi bila lama2 hasilnya dah nampak.... semangat terus berkobar2...sekarang saya buat biz ni dengan yakin...berkat usaha inilah hasilnya yg saya dapat... memang berbaloi sgt... rugi sesiapa yang masih belum join lagi... untuk kepastiaan layari web ini www.fablous4u.com dan hubungi saya untuk temujanji 010-4349795
14Bebas Kewangan! - Tue 20/Dec/2011 3:11pm
Alhamdulillah...tengok dalam e-wallet hari ini masyuk lgi income....gaji dan bonus belum pun usik lagi....terima kasih diatas usaha dan kejersama anda semua.... Ya Allah... sesiapa yang membaca peluang ini murahkanlah rezeki mereka....
15Bebas Kewangan! - Mon 19/Dec/2011 11:59am
Norsufiana Saupian 2....awak layari www.fablous4u.com...untuk kepastian... dan hubungi sy untuk sy memberi keterangan dgn lebih lanjut... ini bisnes networking...baru dilancarkan pd JUN 2011 sb itu sy join.. hanya modal paling rendah RM390 dan anda perlu taja 2 orang sahaja potensi pendapatan maksima 4000 seminggu.. Alhamdulillah 2 minggu pertama sy mendapat Rm2500...rezeki ada dimana2..insyallah sy akan membantu sesiapa yg ingin join.... jd kena rebut peluang ini sekarang... jangan biarkan ia meninggalkan kita.... JADIKAN >>2012 TITIK PERUBAHAN HIDUP BUAT KITA SEMUA...INSYALLAH SAMA-SAMA KITA BERIKAN KEBAHAGIAN & KESENANGAN HIDUP BUAT SEMUA AHLI KELUARGA KITA..
16Any Part Time Job? (Area Kajang, Bangi, Nilai) - Fri 16/Dec/2011 8:40pm
KENA TAHU!! BISNES BARU!! GELOMBANG BARU!! REZEKI BARU 2012 !!!!!! LAYARI www.fablous4u.com....untuk kepastian dan kepercayaan... selepas itu hubungi saya untuk temujanji..saya sedia membantu anda atau hantarkan email anda bertindak sekarang!!!!! 010-4349795
17Mencari Part Time utk Student. (UIAM) - Fri 16/Dec/2011 3:10pm
layari www.fablous4u.com untuk kepercayaan dan kepastian... dan hubungi saya untuk temujanji 010-4349795 Insyallah...rezeki ada dimana-mana saya hanya membantu...
18Bebas Kewangan! - Fri 16/Dec/2011 3:01pm
Shahida 3...Alhamdulillah...dengan menyertai bisnes saya ini rezeki yang datang tanpa disangka-sangka.... Hanya membuat sedikit usaha yang lain akan dibantu oleh sistem dan bimbingan yang berterusan dari fasilitator yang berjaya...
19Sedang Cari Bisnes yang Sesuai. Ada Sesiapa Leh Cadangkan? - Fri 16/Dec/2011 2:43pm
sesiapa yg betul2 berminat dalam bisnes e-networking ini boleh la teruskan membaca.... >>Alhamdulillah...rezeki yg datang tanpa disangka2..sesiapa yg nampak peluang ini pasti tidak akan dilepaskan. hanya perlu membuat sedikit usaha yg lain dibantu oleh sistem dan fasilitator yg berjaya..sistem latihan penuh dan bimbingan yg berterusan... DENGAN PRODUK+SISTEM PEMASARAN YANG HEBAT=RM2500 WALAUPUN 2 MINGGU PERTAMA...hebat bukan... Dengan modal permulaan RM390.... potensi pendapatan sebulan RM16,000 Dengan syarat hanya menaja 2 orang sahaja...yg lain dibantu oleh kami... Rebutlah peluang ini sekarang kerana ia masiih baru dilancarkan pada JUN 2011 ...semoga2012 menjadi titik perubahan hidup buat kita semua.. untuk keterangan lanjut hubungi/sms 010-4349795... BERTINDAKLAH SEKARANG JADILAH YANG TERAWAL DITEMPAT ANDA
20Mencari Kerja Part Time Area KL - Fri 16/Dec/2011 1:04pm
boleh buat part time/full time....pernah dengar tak produk Fablous... alhamdulillah setiap hari saya bertambah baik..dgn modal yang sedikit saya dapat pulangan yang lumayan... Jangan risau latihan dan bimbingan yang berterusan dari Fasilitator yang berjaya... rebutlah peluang ini sekarang kerana ia baru dilancarkan pada jun 2011 semoga 2012 menjadi titik perubahan buat kita semua.. hubungi/sms 010-4349795 atau layari www.fablous4u.com
21Karnival Generasi Y di P. Dickson 21-24 Jan 2011 - Fri 16/Dec/2011 10:02am
berminat..plz email...shafaraniq@yahoo.com.my
22Agen Topup Diperlukan (Fast Reload) - Fri 16/Dec/2011 9:28am
plz...email..