Elly 9
Profile
NameElly
Forum NickElly 9
RegisteredFri 28/Jan/2011 11:13pm
Topics by Elly
Comments by Elly
1Inginkan Produk Kecantikan Berjenama Sendiri Secara OEM? Kilang Bumiputra. - Sun 20/Nov/2011 8:52am
saya berminat email saya Ratu_24@hotmail.com
2Sabun USA - Breast Firming And Slimming Soap - Wed 16/Feb/2011 11:35pm
email kat saye Ratu_24@hotmail.com
3Pengedar Coklat Kismis Doa Diperlukan. Pendapatan Sampingan RM2000 Sebulan. - Fri 11/Feb/2011 6:16pm
sila email saya jugak Ratu_24@hotmail.com
4Sabun Slimming & Breast Firming Usa utk Borong - Wed 9/Feb/2011 6:25pm
sila email kepada saya Ratu_24@hotmail.com saya berminat.
5Nk Jadi Dealer Barangan Mekap - Sun 30/Jan/2011 12:40am
sila email saya Ratu_24@hotmail.com
6Supplier Produk Putih - Glutathione (Pil Putih Berkesan) - Sun 30/Jan/2011 12:24am
emailkan kepada saya Ratu_24@hotmail.com
7Pemborong Cosmetic MAC Terus Dari Kilang! - Sun 30/Jan/2011 12:21am
saya ingin mengetahui lebih lanjut email ke Ratu_24@hotmail.com
8Skrub Badan Susu Beras - Pengedar di Perlukan - Sun 30/Jan/2011 12:16am
saya berminat..boleh bagi details berserta harga pasaran ke email Ratu_24@hotmail.com
9Pengedar Jrd Dan Ccpp Secara Dropshipping - Sun 30/Jan/2011 12:02am
email details kepada Ratu_24@hotmail.com
10Pemborong Kryolan, MAC, Lancome dan Pelbagai Jenis Eyeshadow Pallete - Sat 29/Jan/2011 11:59pm
berminat dan sila email kepada saya Ratu_24@hotmail.com
11Mencari Pembekal Alatan Solek Wanita Berjenama. - Sat 29/Jan/2011 11:50pm
ini ori atau gred AAA..sila email kepada saya katalog dan pricelist kepada Ratu_24@hotmail.com
12Make Up Mac Sale! - Sat 29/Jan/2011 11:47pm
foot detox tu jenama apa ? jung gong ? sila email kepada saya Ratu_24@hotmail.com
13Pendapatan Sampingan untuk Wanita - Sat 29/Jan/2011 5:59pm
sila email saya Ratu_24@hotmail.com
14Propolis Active - Wakil Pengedar Diperlukan - Sat 29/Jan/2011 5:57pm
email utuk keterangan lanjut bagi harga pengedar dan adakah produk ni dh dapat kelulusan FDA atau pun KKM ?
15Membekal Sabun Susu Beras, Slimming & Firming Gel Soap dan Sabun Breast Firming USA - Sat 29/Jan/2011 5:44pm
kalau nak beli 50 biji ( campur) boleh tak email saya detail selanjutnya ke Ratu_24@hotmail.com
16Telekung Sulam Indonesia - Min Sepasang atau Borong - Fri 28/Jan/2011 11:30pm
email kepada saya urk melihat lebih lanjut tentang gambar dan detail semu nya.. Ratu_24@hotmail.com
17Hot Selling! Baju Baby Comel Borong RM4 (Sepasang) & Kasut Baby yang Tersangat Cute Borong RM6.50 (Sepasang) - Fri 28/Jan/2011 11:24pm
email kat saya tq
18Lesen Pengimport Jamu Dari Indonesia utk Dijual. - Fri 28/Jan/2011 11:20pm
Email kepada saya Ratu_24@hotmail.com
19Pengedar Produk Minda VF Fikri - Fri 28/Jan/2011 11:17pm
email saya tentang detail produk ni